Támogatott tartalom | 18+ | A feltételek érvényesek

2018-as világbajnokság

A 2018-as világbajnokság kétségtelenül a világ legnagyobb és legfontosabb sporteseménye. Ezúttal a világbajnokság szervezője Oroszország. Dátumok: 2018. 06. 14. – 2018. 07. 15. Nemzetek egész sora fog felvonulni Luzsnyiki Stadionban. A 2018-as vb igazán izgalmasnak ígérkezik!

Fogadjon Franciaországra – Horvátország most!2018-as vilagbajnoksag

2018-as világbajnokság: Sportfogadás Franciaország-Horvátországban

Ne várj! Fogadás Franciaországra – Horvátország végleges most!

Azok számára, akik szeretnének némi pluszt szerezni a 2018-as vb kapcsán, készítettünk egy hasznos útmutatót, hogyan kell fogadni a 2018-as labdarúgó-világbajnokság legjobb tippjeivel. Megkerestük a legjobb fogadóirodákat, odds-okat, promóciós bónusz ajánlatokat és a vb-fogadásokkal kapcsolatos nyerő stratégiákat.  Te is szeretnél többet tudni ezekről? Akkor hajrá, olvass tovább!

A 2018-as világbajnokság közeledtével a fogadóirodák egyszerűen megőrülnek. Az első fogadási ajánlatok már két évvel a verseny kezdete előtt megjelentek. Szóval hogyan kerülhetsz közelebb a témához ebben a káoszban? Nyugalom, eligazítunk az odds-ok rengetegében!

A 2018-as vb menetrendje Oroszországban

Mikor lesz a Franciaország – Horvátország játék? Nézd meg, mikor játszanak a kedvenc csapataid, ill. kik és mikor fognak ellenfeleikkel játszani. Ez nagyon fontos információ a fogadások során!


(Ha nem látod megfelelően a vonatkozó menetrendet, lehet, hogy a hibát az Adblock vagy más rosszindulatú scripteket és hirdetéseket korlátozó program okozza a böngésződben. De a vb-menetrend nem tartalmaz rosszindulatú elemeket, így a programok kikapcsolhatók, vagy lehetővé teheted, hogy az oldalt kivételként hozzáadd a programhoz.)

Oroszország 2018: Szurkoljunk együtt másokkal

Sajnos a 2018-as világbajnokságon Magyarország nem fog szerepelni. Válogatottunk sajnos 1990 óta nem tudott bekerülni a vb-n játszó csapatok közé, reméljük, talán majd 2022-ben visszatér a hazai szerencse.

A 32 csapat között olyan európai válogatottaknak lesz lehetőségünk szurkolni, mint Németország, Spanyolország, Franciaország, Portugália vagy Lengyelország.

Hol lehet fogadni a 2018-as világbajnokság meccseire?

bet365Bónuszkód: BIGBET. Az bet365 online fogadóirodája biztosan készül valami extrával a világbajnokságra, amiket mi is nagyon várunk. Induló bónusz? Miközben regisztrálod fiókodat, használhatsz promóciós kódot, amivel jogosulttá válhatsz különféle ajánlatokra – és ha betartod a Felhasználási Feltételek kikötéseit, garantáltan megnövelheted szerencséd! Csábító lesz, az már biztos!
bónuszok & stratégiák a 2016-os Foci EB-hez
JÁTSSZ!TUDJ MEG TÖBBET A BET365-RŐL!
UnibetAz Unibetnél is tehetsz meg online fogadásokat. Javasoljuk, hogy regisztrálj online – egy promóciós kóddal szintén megfelelő kiegészítéshez juthatsz! Ráadásul a mobil alkalmazásban történő fogadásokkal még könnyebbé válik a nyerés, és akár élőben is fogadhatsz!
unibet logo
JÁTSSZ!TUDJ MEG TÖBBET AZ UNIBETRŐL

Világbajnokság 2018 – hogyan kell fogadni?

Annak érdekében, hogy tudjunk a legjobb elérhető oddsokról a világbajnokság meccseire vonatkozóan, kell némi talpraesettség, hogy átlássuk a legfontosabb fogadóirodáinak piaci működését és rendszerezéseinek szabályait. A 2018-as világbajnokság fogadásai már elkezdődtek, és ez azt jelenti, hogy már most érdemes megkezdeni stratégiánk kialakítását.

Az alábbiakban a legnépszerűbb futballpiacok leírása található. Világosan leírjuk, melyek fontosak, és melyek azok, amiket érdemes nagy ívben elkerülünk, mert a győzelem esélye tiszta lottó. A 2018-as világbajnokság kvalifikációs kampánya is mutatja, hogy a verseny döntője kevesebb mint fél éven belül van. Számos különböző tényező figyelhető meg azok számára, akik jelentős bevételt szeretnének ezzel keresni. Olyan nevekkel, mint Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar Jr, akik részt vesznek Oroszországban, számtalan más nagy név mellett, a meccsek valószínűleg rendkívül versenyképesek lesznek, és a nyertesek eltalálása talán még trükkösebb lesz ezáltal.

A 2018-as világbajnokság különleges lehetőség, így a fogadóirodák még többet fognak kínálni, mint máskor. Természetesen nem fognak új messzemenő újdonságokat feltalálni, tehát nem lesz új típusú piac, de tucatnyi változatot láthatunk majd rajta.

Hogyan találod meg a jó téteket?

Gyakran halljuk a játékosoktól, hogy nem fognak fogadni ezen vagy bármely más bukméker oldalon, mert “nincsenek jó fogadások”. Azonban a probléma általában nem az online fogadóiroda ajánlata, hanem maga a játékos. Mert hiszen, mi is számít jónak?

Az átlagos játékos tudatában a jó tét nagy eséllyel párosul. És itt a lista vége. Közben az igazság az, hogy nem ez az első dolog, amit kellene keresnünk. A jó tétnek van értelme és nagy a valószínűsége a győzelemnek, és hogy úgy szolgáljon ki minket, mint egy ugródeszka, természetes egyensúllyal, és nem katapultként persze, ami a gazdagok kozmikus világába repít minket. Ha a brazil-kambodzsai mérkőzésre akarunk fogadni, Brazíliára tippelve, nyilvánvaló, hogy a szorzó nagyon alacsony lesz. De ha megnézünk ugyanazon a mérkőzésen más piacokat, akkor kiderülhet, hogy számos más lehetőség nyílik arra, hogy jó fogadási tétet és nyereményt érjünk el.

Folytassuk a fogadóirodák fogadásainak típusaival, azaz a piacokkal. Amint már említettük, elég sokan vannak, akik képesek a mesterkedés alapjait a sokszínűség használatával kombinálni. A fogadóirodák számos lehetőséggel csábítanak, de legyél elég rafinált! Ne korlátozd magad a nyertes fogadásokra – a fogadások világa sokkal szélesebb ennél!

Hosszú távú fogadások

Kezdjük a legáltalánosabb piacokkal, amelyek hosszú távúak. Minden olyan fogadást, amelyet a meccs megkezdése előtt és / vagy a verseny befejezése előtt tudsz megtenni, azok ilyenek. Olyan kérdésekre vonatkoznak, mint pl. kik lesznek a 2018-as vb győztes gólszerzői. Ezeket elsőként érdemes jól átgondolni, figyelembe véve az összes forgatókönyvet, és megtenni a legvalószínűbb kimenetelt.

Ez nehéz. A 2018-as világkupa sajátossága, hogy mindig sok a kedvenc, akik mindig sokat szerepelnek, és a verseny kezdetéig mindegyiküket megfigyelhetjük, hogy milyen formában vannak, hogyan játszanak. Hosszú távú megoldás lehet, ha kizárólag a múltbeli tapasztalatokra támaszkodunk, a statisztikákra és a csapatok várható összetételére. Ezáltal megnevezhetjük a világkupa győztesét is akár, vagy előre jelezhetjük, hogy melyik helyre kerül majd Oroszország vagy Brazília. És fogadni a gólok királyára? Hát ez egészen más tészta – az ilyen fogadások csak találgatós játékok. Ha a pénzedet lazán is kezelheted, és annyi van, amit el se tudsz költeni, hajrá. De ennél akkor már a lottó is jobb.

Fogadjon Franciaországra – Horvátország most!?

A legjobb góllövő

Evvel kapcsolatban, mondjunk többet arról, milyen nehéz a 2018-as világbajnokság góllövőinek helyes megválasztása. Igen, mindig megvan a legjobb esély a legnagyobb sztárok esetén, akik a lehető legerősebb statisztikai domborulatokkal rendelkeznek, de a probléma abban rejlik, hogy a világbajnokság valóságos gyűjteménye a labdarúgás zsenijeinek. A fogadás ezen meccsek esetében sokkal nehezebb, mint pl. a Bajnokok Ligája. Itt figyelembe kell venni, hogy a csapatok egymás után néznek szembe egymással, és számolni kell a lehetséges sérülésekkel, amelyek nem elegendőek a kizáráshoz, gyengítik a kulcsfontosságú játékosokat. Biztos emlékszel még Ronaldo könnyeire, amikor sérülés miatt el kellett hagynia a mezőnyt az Euro 2016-os döntőjében?

Legjobb gólszerzők – Világbajnokság 1994 – 2014

ÉV ÉS SZERVEZŐLEGJOBB GÓLSZERZŐ (REPREZENTATÍV)GÓLOK SZÁMA
2014, BrazíliaJames Rodriguez (Kolumbia)6
2010, Dél-AfrikaDavid Villa (Spanyolország)
Diego Forlán (Uruguay)
Thomas Müller (Németország)
Wesley Sneijder (Hollandia)
5
2006, NémetországMiroslav Klose (Németország)5
2002, Dél-Korea – JapánRonaldo (Brazília)8
1998, FranciaországDavor Šuker (Horvátország)6
1994, USAChristo Stoiczkow (Horvátország)
Oleg Salenko (Oroszország)
6

A világbajnokság során szerzett világbajnoksági gólok legnagyobb számát eddig Fontaine (Franciaország) birtokolja, aki Svédországban a világbajnokság alatt 1958-ban összesen 13 alkalommal szerzett gólt. Senkinek sem sikerült megtörnie ezt a rekordot eddig.

Mit mond ez el nekünk? Hogy a nagy nevek, amelyekre valószínűleg figyelmet kell fordítanod, de ha csapataik egyenlők vagy jobbak, akkor a dolgok nagyon bonyolultakká válnak. Emlékezz arra is, hogy mennyire fontos a segítő csapattagok – a lövöldözős királyok szerzik meg a babérjaikat, de nem ők teszik ki az egész csapatot. Ha a többi játékos játéka nehéz (pl. sérülések miatt), a mesterlövészek dolga nagyon nehéz lesz.

A gólszerző

Ki szerzi meg az első gólt a mérkőzésen? Ki fogja az utolsó gólt szerezni? Nem ismert, mert eléggé lehetetlen kitalálni. A labda annyira kiszámíthatatlan, így sajnos, ez egy másik nehéz piac, amelyet jobb elengedni a vonzó szorzók ellenére. Persze, a csatároknak jobb esélye van a gólszerzésre. Természetesen itt is a legtöbb gólt szerző csillagok, amelyek az egész csapatot a világbajnokságon bearanyozzák. De mi az esélye annak, hogy ebben egy-egy vb mérkőzésben csak a fogadott játékos fog pontot szerezni? Ellentétben a megjelenésükkel, nem olyan nagy.

2- vagy 3-esélyes fogadások

A mérkőzés nyertesére fogadás az egyik legrégebbi és legelterjedtebb piac. Kétféleképpen vannak felosztva:

  • 2-esélyes,
  • 3-esélyes fogadások.

A kétesélyes fogadás az, amikor arra fogadsz, hogy az első vagy a második csapat fogja-e megnyerni a mérkőzést. Lengyelország – Svédország mérkőzésen Lengyelország lenne az első csapat, Svédország pedig a 2. csapat értelemszerűen.

A háromesélyes fogadás még egy lehetőséget kínál: a döntetlen kimenetelt. Szimbólumok szerint ez a piac: 1X2, így fogadhatsz az 1. csapat győzelmére, döntetlenre (X) és a 2. csapatra. Maradva az előző példánál: 1 (Lengyelország), X (a meccs vége döntetlen) vagy 2 (Svédország).

Dupla esély

Ez egy érdekes változata a 3-esélyes kimenetelek témájában, ami hasznos lehet a nagyon hasonló szintű csoportok mérkőzései során. Ez a piac lehetővé teszi, hogy fogadj a következő eredményekre:

  • 1/2 – egyik csapat vagy a másik nyer,
  • 1 / X – az első csapat nyer vagy döntetlen lesz a meccs,
  • 2 / X – a második csapat nyer vagy döntetlen.

Az 1/2-es fogadásnál arra fogadsz, hogy az első csapat vagy a második nyer, de biztosan nem döntetlen lesz. Ez azt jelenti, hogy a szelvényed csak akkor lesz vesztes, ha a mérkőzésnek nem lesz győztese. Ugyanígy: 1 / X csak akkor veszítesz, ha a 2. csapat nyer, míg a 2 / X fogadásnál veszítesz az 1. csapat győzelme miatt.

Ne felejtsük el, hogy a dupla esélyes fogadások mindig alacsonyabb szorzókkal szerepelnek, mint a 2 és a 3-esélyes fogadások. Miért? Mivel a 3 lehetséges kimenetel közül 2-re fogadsz, csökkentve a veszteség kockázatát. Ez azt jelenti, hogy nem nyereséges erre a piacra lépni? Nem egészen. A dupla esély nagyszerű lehet, ha apró kis lépésenként szeretnéd tőkédet gyarapítani. Azt is javasoljuk, hogy a kezdők gyakorlatként ezzel kezdjék, mielőtt bonyolultabb fogadásokat kötne.

A pontos pontszám és a gólok száma

A fogadóirodák lehetővé teszik, hogy a mérkőzés pontos kimenetelére fogadj, vagy arra, hogy hány gólt szereznek a csapatok a mérkőzés során. Mint mindig – és így most is – elbátortalanítjuk azokat, akik ilyen fogadásokat tennének meg. Miért? Csak nézzük meg az általunk készített 2014-es brazil világbajnokság mérkőzéseinek eredményeit ábrázoló listát.

A MÉRKŐZÉS EREDMÉNYEA MECCSEN ELÉRT EREDMÉNYEK SZÁMAA 2014-ES BAJNOKSÁG ÖSSZES EREDMÉNYÉNEK % -A
0: 0711,00%
1: 058,00%
1: 0 (extra idő után)23,12%
0: 211,60%
0: 334,70%
4: 011,60%
1: 046,52%
1: 146,25%
1: 246,25%
1: 323,12%
1: 423,12%
1: 511,60%
1: 711,60%
2: 034,70%
2: 11015.63%
2: 1 (extra idő után)23,12%
2: 223,12%
2: 323,12%
2: 411,60%
2: 511,60%
3: 023,12%
3: 134,70%
4: 011,60%

A két leggyakoribb eredmény 2: 1 (az összes mérkőzés 18,75% -a) és 0: 0 (az összes mérkőzés 11% -a). A 64 mérkőzés (beleértve a döntőt is) esetén tízszer annyi 2:1-es eredményű játék volt a rendes játékidőben, és 2 alkalommal az extra idő után, mint a többi eredmény. Mindent összevetve, egy kimenetelt figyeltünk még meg, ami 7-szer fordult elő.

Pontosan. Miután elhagyta a csoportos fázist, nem kérdéses a döntetlen. A 2014-es világbajnokság 4-szer megmutatta nekünk a hosszabbításokat és a büntető rúgásokat, az utóbbi eredményei a következők voltak:

A MÉRKŐZÉS BŰNTETŐ EREDMÉNYEA MECCSEN ELÉRT EREDMÉNYEK SZÁMAA 2014-ES BAJNOKSÁG ÖSSZES EREDMÉNYÉNEK % -A
2: 4 (0: 0 sorsolás után)11,60%
3: 2 (1: 1 sorsolás után)11,60%
4: 3 (0: 0 sorsolás után)11,60%
5: 3 (1: 1-es húzás után)11,60%

Ehhez a sokszínű gyűjtéshez egy másik olyan tényezőt kell hozzáadni, amely megnehezíti a tipizálást: a 2018-as oroszországi bajnokságon más csapatok jelennek meg, a többi játékos pedig más csapatokkal fog szembenézni, mint 2014-ben Brazíliában. Így megpróbálhatod felhasználni az adatokat a legutóbbi világbajnokságról, de csak mintha úgy szeretnéd megjósolni a holnapi időjárást, hogy a tavalyi adatokat veszed alapul.

Felett / alatt

Ha nem a pontos eredményre szeretnél fogadni, talán jobb, ha a téteket felett / alatt típusú fogadásokon helyezed el? Határozottan igen. Az ilyen típusú fogadások nagyon népszerűek a tapasztalt fogadók körében, és jó okok miatt. Először is, ez a piac nem aggódik azon, ki fog nyerni, és mi lesz a meccs kimenetele – itt a legfontosabb a gólok összessége. Ezért nem fogad arra, hogy melyik csapat nyeri a mérkőzést, vagy hány gólt szereznek, hanem hány gólt szereznek összesen a csapatok: több, mint X vagy kevesebb, mint X.

Tegyük fel, hogy a 2018-as oroszországi világbajnokságon Lengyelország találkozik Svédországgal – a korábban említett példát fogjuk használni. Mindkét csapat összetételének és állapotának elemzése alapján arra a következtetésre jutunk, hogy maximum 3 gólt láthatunk majd. A kiválasztott online fogadóirodában a tétet a 3,5 gól alatti kimenetelre helyezzük el. Nem számít, ki hajtja őket végre, ha nem szereznek 4 gólt lőni összesen, a típus győzni fog minden olyan eredménynél, amelynek összege nem haladja meg a 4-et, például 1: 2, 2: 0, 0: 1 stb. Sajnos az eredmény 2: 2, 3: 1, stb. elviszi a szelvényt, mert a gólok összege meghaladja a 3-at.

Tehát miközben a pontos eredményre fogadni szinte lehetetlen, stratégiai módon végrehajtható a fölött / alatt fogadás, ami már szilárd, logikus alapon nyugszik. A két csapat játékának ismerete, az összetétel átnézése, a táblázatban elfoglalt helyük stb. pontosan megjósolhatja, hogy milyen sűrűn és milyen hatékonysággal rúgnak gólokat.

Hendikep fogadás

A csapatok különféle hátrányaira fogadás egy másik nagyszerű módja annak, hogy egy nyereséges szelvényt töltsünk ki. Ha fogadni szeretnél a 2018-as vb meccsekre, akkor a fogadások nemcsak sok (hatalmas?) ismeretet igényelnek a csapatokról, hanem a hatékony fogadás mechanizmusairól is. Az egyikük a hendikep fogadás, ami különösen hasznosnak bizonyulhat, ha erős kedvenceivel, ám gyengébb ellenfelekkel találkozol.

Vegyük például a 2014-es világbajnokság egyik találkozóját, a Brazília-Kamerun mérközést az A csoportból. A szegény kameruniak általában inkább elfelejtenék ezt a meccset, mert egyáltalán nem álltak egy percig sem. Nem ők voltak a kedvencek ezen a meccsen. A mérkőzés végeredménye 1:4 volt (és ez volt az egyetlen góljuk a vb-n), ami – általában – könnyen megjósolható. De mi történne akkor, ha Kamerun-ra fogadtál volna néhány gólnyi előnnyel a kedvenceddel szemben?

Természetesen ez a helyzet teljesen irreális, de a sportfogadó irodák számára semmi sem lehetetlen! Tehát, ha a második és a harmadik fogadásodnak meglehetősen gyenge szorzója volt a brazilok győzelmére, akkor a hátrányra való fogadás sokkal érdekesebb lett volna.

A hendikep szabályai azt mondják, hogy az egyik csapat (a gyengébbek közül) eredményéhez egy plusz gólt adunk hozzá, vagy akár többet is. Tehát a kedvencnek annyi gólt kell szereznie a mérkőzésen, hogy a virtuális eredményt is felülmúlja. Menjünk vissza Kamerunba! Tegyük fel, hogy egy +2,5-es tétet adunk Kamerunnak. Ez azt jelenti, hogy Brazíliának legalább három gólt kell szereznie, hogy több legyen az eredmény virtuálisan. Az igazi, valós eredmény 1: 4 volt. A Kamerunnak megszerzett hátrány hozzáadásával a virtuális eredmény 3,5: 4. Brazília mindenesetre nyer, de alig, alig. Kevés hiányzott, de azok, akik ilyen fogadást tettek, nagyobb nyereményt szereztek a fogadóirodától, mint azok, akik rendes 2 vagy 3 eséllyel fogadtak.

A hátrányban lévők aránya természetesen magasabb, és így annál nagyobb a kockázat. Ha kedvencedre szeretnél fogadni, tudd, hogy minél kevesebb további gólt adsz a gyengébb csapatnak, annál valószínűbb, hogy a kedvenced fog nyerni. Ne felejtsd el, hogy ne ess túlzásokba.

Fogadás félidőre

Ki mondja, hogy az egész mérkőzésre kell fogadnod? A legtöbb fogadóiroda lehetővé teszi ügyfelei számára azt is, hogy a félidő eredményére tegyenek fogadást! Van egy olyan megérzésed, amely határos a bizonyossággal, hogy az első félidőben nem lesz semmilyen gól? Elemzéseid azt mutatják, hogy a második félidőben indul el igazán a játék? Itt a tét!

A félidős fogadások akkor is nyereségesek, ha két csapat teljesen más szinten van, és így találkoznak. A trükk az, hogy ügyesen válaszd ki az piac információt. Talán nagyobb lesz a nyereség az első félidőben, mint az egész mérkőzés alatt? Vagy talán a második fele nagyobb nyerési potenciállal rendelkezik?

Gyorsan nézd meg az összes lehetőséget, és számítsd ki annak a valószínűségét, hogyan lenne legjobb megtenni a fogadni kívánt esemény. Becsüld meg a legoptimálisabb ütemezést, és döntsd el, mennyit fektess bele egy ilyen rendszerbe. Ne felejtsd el, hogy a kockázatot csak akkor érdemes megragadni, ha valódi esélyt látsz a nyerésre egy fogadóirodában.

Vb 2018-as szelvények – halmozott fogadások

A tippeket annyira könnyű lökni. Egyrészt nagy esélyt nyújt minden szelvény, másrészt egy hatalmas kockázatot, mert csak egy komponens hiányzik (vesztes) máris dobhatod ki a teljes szelvényt.

Azok számára, akik csak a kalandvágyból kezdik el a sportfogadást, elmagyarázzuk: a halmozott fogadások (úgynevezett összetett, vagy kombinált) egy olyan helyzet, amelyben több tippet egyesítünk egy szelvényen. Előnyök: nagy esély és nyeremény. Hátrányok: a szelvény minden fogadását meg kell nyerni. Minél több meccs szerepel rajta, annál nagyobb a szorzó, az odds, ám annál nagyobb a kockázat.

Általában nincs felső határ a tippek számánál (egyes helyeken pl. 20). Lehet 2, 5, 8 vagy akár 20 esemény is – mindez tőled függ. Ne feledd azonban, hogy az elemek könyörtelenek: mindent vagy semmit lesz a végeredmény. A kezdő játékosok sajnos gyakran elfelejtik, csak később kérdezik az interneten, hogy miért veszítenek folyamatosan, és nem értik meg, hogy a 15 esemény kombinációjának szelvénye nem a bölcs döntések egyike.

Rendszerfogadások

A rendszerfogadások olyan halmozott fogadás típus, amelyek … egy bizonyos hibahatárt tolerálnak! Ha öt eseményből álló szelvényt készítesz, akkor meghatározhatod, hogy 2 közülük nem biztos. A fogadóiroda a nyereményt akkor is megadja, ha az öt komponens közül három nyertes. Hátrányok? Az arány jóval alacsonyabb lesz, mintha csak 3 eseményre tettél volna fogadást. És még ha 5 esemény is van, akkor a nyereményt sajnos nem ennek függvényében számolják ki. Sajnos a kockázat csökkentésével csökkentheted a potenciális nyereményeket is, néha még több, mint 50 %-kal is.

Élő fogadás

A mindig fantasztikusan szórakoztató, és ha szeretnél fogadni a legjövedelmezőbb piacokra, akkor kedvelni fogod ezt a lehetőséget. Először is, a sportfogadó iroda mindig egy lépéssel előttünk van: speciális elemzéssel, és eszerint változnak az oddsok, és a legjobb esetben nagy sebességű interneted van és előfizettél HD szolgáltatásra is. Így rendkívül naprakész információkat szerzel folyamatosan. És a sportfogadók, mint te, megjegyzik, mi történik a pályán és reagálnak. De a különbség az, hogy ők döntik el, mi fog történni, és csak remélni tudják, hogy az valóban meg is történik.

Szóval csak egy megfelelően feltöltött számlát, nagy sebességű internetet kell használnod a telefonodon, és természetesen a labdarúgás és mindkét csapat erőteljes ismerete kell. Na meg a reflexek.

2018-as világbajnoksági fogadások

A 2018-as világbajnoksági fogadások nyilvánvalóan hosszú idővel (nagyon hosszú idővel) korábban kerülnek elérhetővé a verseny előtt. Hasonlóképpen, az online sportfogadó irodák a kezdetektől fogva kísérletet tesznek a győztesek meghatározására – nem fontos, hogy senki sem biztos abban, hogy végül kik nyernek az orosz stadionokban.

Ne feledd, hogy a 2018-as világbajnokság meccseire való fogadás ugyanolyan nehéz lesz, mint a legnagyobb ligák esetén. Ez a nehézség nem függ a mérkőzés győztesének kiválasztásától (néha túl nyilvánvalók is), de az minden bizonnyal az, hogy olyan megfelelő tétet találj, amely biztos nyereséget hoz. A sportfogadó irodák nem nyújtják a lehető legmagasabb oddsokat a 2018-as világbajnokságnál, mert az esemény eleve sok fogadni vágyót vonz. És ha sokan vannak, akkor jobban járnak kisebb szorzók megállapításával. A vállalkozás bizony kőkemény üzlet.

A 2018-as vb kedvencei

Hogy kik lesznek a 2018-as világbajnokság kedvencei Oroszországban? Vannak tippek, amikre már most is lehet fogadni. Nos, a címvédők közül legalább egy párra talán érdemes. A történelem, a tapasztalat és a statisztikák azt mutatják, hogy ezek a kedvencek mindig:

  • Brazília
  • Németország,
  • Franciaország
  • Spanyolország
  • Argentína.

Természetesen mindannyian emlékezhetünk a brazilok vereségére 2014-ben, amikor a helyzet szilárd vezetést mutatott, majd ez változott – elsőként Németország (1: 7), majd a holland a csatában (0: 3). A történelem megismételheti önmagát, így – bár a brazil képviselet inkább mindent megtesz ennek elkerülése érdekében, hogy ismét, ki tudja pl. Németország ellen ne vágja el magát.

Világbajnokság 2018 esélyei

A 2018-as világbajnokság szorzói/oddsai nem lesznek magasak, és a fogadók esélyeiről és hibáiról semmi sem biztos. Ez a verseny annyira fontos és népszerű, hogy nem számítanak hibákra az árak számítása során. Nézd meg, hogyan néz ki a foci népszerűsége a világon:

Infographic: The Most Popular Spectator Sports Worldwide | Statista You will find more infographics at Statista

Igen, a zöld a futball. Úgy gondoljuk, hogy ugyanúgy, mint te, milliók (!) más tippelők – még a világ másik végéből is – pontosan azt teszik meg tippnek, amit te teszel: próbálj meg nyerni a fogadóirodáknál.

Nyereményszorzó a 2018-as világbajnok győztesére fogadva

Nézd meg, hogy a fogadóiroda esélye jelenleg a 2018-as világbajnokság győztese. Az összehasonlításhoz nézd át a legvonzóbb szereplők ajánlatait: bet365, Unibet.

Világbajnokság 2018 – esélyek – TOP 5

ORSZÁGbet365Unibet
Brazília5.005.25
Spanyolország5.505.50
Franciaország9.008.00
Németország9.009.00
Belgium9.009.50

Dátum: 21.06.2018

A 2018-as világbajnokság legnagyobb esélyei

Hogyan találod meg a legerőteljesebb esélyeket a 2018-as világbajnokságra vonatkozóan? Mindenekelőtt kerülni kell a triviális, alap típusú 2- és 3-esélyes fogadást. Igen, a csapatok meglephetnek, de nem számíthatsz szerencsére, mert ez nem lottó. A 2018-as világbajnokság legjobb esélyei más piacokon lesznek: handicap, felett / alatt típusú fogadások stb. Ne a hatalmas szorzókat és dollárjeleket kergesd, ez nem az a pálya.

A legjobb fogadóiroda kiválasztása

Bár a fogadóirodák ajánlatai nem sokban különböznek egymástól. És bár nem térnek el egymástól szögegyenesen, érdemes ellenőrizni, hogy van-e érdekes promóció a meccsekre, pl. még akkor is, ha az esélyek, a szorzók az egyiknél ugyanannyik, mint máshol, érdemes megnézni, hogy mi a helyzet a nyeremények adózásával, vagy, hogy kínálnak-e freebet vagy cashback promóciókat?

Ne felejtsük el, hogy a magyar jog korlátozza a online kaszinók, sportfogadó irodák működését, és csak azoknál játszhatunk, akik jogszerűen működnek és elérhetőek Magyarországon. A mi részünkről a bet365 vagy az Unibet online felületét ajánljuk, a legérdekesebb lehetőségeket biztosítva.

2018-as világbajnokság legjobb bukmékerei

Ellenőriztük a vb-vel kapcsolatos ajánlatokat. A bukmékerek próbálkoznak, de még várnunk kell a 2018-as világbajnokság különleges bónuszajánlataira. Ha most a nyertesre szeretnél fogadni, hajrá – de ne felejtsd el, hogy ez a tét csak szórakoztató lesz, főleg, ha ezt az összeget veszteségként is kibírod – ellenkező esetben, ha igazad van, maximum élvezni fogod az extra készpénzt!

A 2018-as világbajnokság legjobb tippjei

Végül egy mini általános útmutató a 2018-as világbajnokság fogadásaihoz. A szabályokat a többi játékra, bajnokságra és sportra is alkalmazhatod. Univerzálisak, bár ellentétben a megjelenésével, nem olyan egyszerűek…

Alaposan elemezd az ellenfeleket

Senkit sem szabad alábecsülni, különösen a világbajnokságon. Minden résztvevő csapat sok más riválist vert meg a világszínpad felé vezető úton, így tapasztalataik mindenképp magas szintűek. Talán gyengébbek lesznek, de harc nélkül nem adják fel.

Ellenőrizd, hogy a csapatok találkoztak-e már korábban, hogyan zajlottak a mérkőzések, és milyen esélyek vannak arra, hogy az eredmény megismétlődik. Nem szabad alábecsülni a futballistákkal kapcsolatos ismereteket sem. Az összkép nagy jelentőséggel bír! Az X csapat játékosai ismerik az Y-csapat játékosait – tudják, mi a játékuk jellemző stílusa? Hogyan reagálnak ideges helyzetekben? Vannak olyan labdarúgócsillagok, amelyek összpontosítják ilyenkor teljes figyelmüket?

Szintén elemezz minden egyes csapatot külön-külön. Aki nemrég játszott velük, mi a helyzetük a táblázatban, hány pontot kell szereznie, hogy elhagyja a csoportot – néha, ha a játékosok biztonságban vannak, sok nyílt ajtót és ablakot hagynak, beleértve a célokat is. Használd ki!

Mindig becsüld meg a kockázatot

Függetlenül attól, hogy mire tippelsz, mindig becsüld meg a kockázatot. Nincs bizonyosság! Csak olyan helyzetek vannak, amelyek nagy valószínűséggel előfordulnak.

Szintén fontold meg, hogy minden alkalommal a meccsfogadás megéri-e a pénzét. Nem számít, hogy 250 Ft, 500 Ft vagy 1000 Ft – a pénz az pénz, akkor is meg kell becsülni minden tétet, ha könnyen elveszítheted azt. Nem nehéz elérni a rossz szerencsét. De elveszíteni csak azért, mert nem gondolkodtál kétszer, és befizettél egy értelmetlen tétbe… Nos, a rossz szerencse nem feltétlenül csak szerencse kérdése.

Válaszd meg a tét feladásának pillanatát

A fogadás pillanata különösen fontos az élő fogadásoknál, de a mérkőzés előtti fogadásoknál sem hagyhatod figyelmen kívül ezt a tényezőt sem. Amikor a fogadóiroda látja, hogy sok játékost érdekel egy adott tét, akkor csökkenti az odds-ot annak elkerülése érdekében, hogy túl sok nyereményt fizessen ki sok nyertesnek. Ezt a szálat már megvitattuk, amikor a 2018-as világbajnokságról és az összes többi meccsről beszéltünk.

Egyszerűen fogalmazva: általában minél előbb teszel meg egy fogadást, annál jobb – vagyis a szorzó magasabb lesz. Ez magában foglalja a kockázatvállalást is.

Válaszd ki az igényeidnek megfelelő fogadóirodát

Miért akarnál megszerezni egy bónuszt a megtett fogadásokért, ha soha nem szoktál amúgy fogadni? Gondolod, hogy a promóció egy jó alkalom? Hiba – Ha nincs gyakorlatod arra, hogy fogadj több szelvénnyel, akkor a világbajnokság nagyon rossz alkalom a tanulásra. Éppen ezért gondold át, pontosan melyik fogadóiroda a legjobb a következő tétedhez. Nem kell korlátozni magad, hogy játssz egyet! Az Unibetnél a legjobb tét lehet, de a dupla esély a bet365-nél sokkal jobb lehet. Informálódj, mielőtt cselekszel!

Nem csak a bónuszokat és az esélyeket kell összehasonlítanod, hanem azokat a feltételeket is, amelyek mellett a fogadóiroda rendezi a fogadásokat. Mi a helyzet a hosszabbításokkal? A gólok számát büntetéssel fogják számolni? Ellenőrizd, mielőtt fogadnál!

Kontrolláld az érzelmeidet

Soha ne lépj arra az útra, hogy érzelmeid alapján döntesz! Az érzelmek a legnagyobb ellenség itt, és nem is számít, hogy mennyire leszel dühös egy sikertelen sorozat után, vagy, hogy szárnyakat kapsz egy siker kapcsán és úgy érzed, hamarosan a milliomosok táborát fogod gyarapítani. Fogadj csak hűvös logikával – számítások után, gondolatok után, összehasonlítva a bukmékeri ajánlatokat. Nyerni? Nagyszerű, de ne tegyél fel többet, mint amennyit nem bánsz, ha elveszted. Vesztes? Kár, sajnáljuk, bonts ki egy sört, kész.

Ragaszkodj a saját elképzeléseidhez. Úgy döntöttél, hogy ma 500 Ft-ot fogsz feltenni? Akkor csak annyit költs a fogadásokra. Úgy találod, hogy a taktika nem működik? Tarts ki és gondolkodj a hibák kijavításáról.

Jó szórakozást!

Ez az utolsó és legfontosabb tanács: szórakozni! A labdarúgó-világbajnokság fogadása rideg és örömöt nyújt. Ha csalódottan érzed magát, miközben az online fogadóirodában játszol, akkor hagyd el – idegeket és pénzt ölhetsz. De ha veszítesz, és akkor is tudsz mosolyogni, akkor az azt jelenti, hogy megfelelően gyakorlod a hobbijaidat.

Fogadj a 2018-as oroszországi világbajnokságra, kövesd a tippjeinket és szórakozz!

Fogadjon Franciaországra – Horvátország most!