Fogadás az Australian Openre

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Tippek – szorzók – tétek – élő közvetítés

A tenisz és különösen a fogadások rajongói alig várják az év következő Grand Slam-versenyét: az Australian Opent. Ha téged is érdekel, hogyan fogadhatsz az Australia Open tenisztornára, akkor jó helyen jársz! Olvass tovább és mindent megtudhatsz a versenyről és a fogadási lehetőségekről.

Így működik az Australian Openre való fogadás

Mint minden Grand Slamet, ezt is több millióan nézik, és sok új nézője lesz minden évben. Egy ilyen grandiózus tornát, természetesen a teniszfogadás szerelmesei sem hagynak ki! A világ minden tájáról érkeznek Australian Open fogadások a torna teljes időtartama alatt—előtte és közben is. Ilyenkor megannyi teniszfogadás érkezik be a fogadóirodákba; nem csak a győztesre érkeznek fogadások, hanem rengetek másra is fogadhatunk ilyenkor, de erről majd később.

Teniszfogadás
MELBOURNE, AUSTRALIA – 2022. január 15.

Kik az Australian Open favoritjai? Fogadjunk rájuk?

Az Australian Openre való fogadás során nem feltétlen a kedvenceinkre kellene, hogy fogadjunk. Az esélyeink nem a legjobbak, ha csak azért fogadunk valakire, mert ők a kedvenc játékosaink. Az elmúlt évek nagy tornáinak kedvencei, mindig ugyanazok a játékosok —főleg a Grand Slam férfi játékosait tekintve. A nőknél ez az arány kevésbé állandó, de azért ott is van pár név, ami mindig felmerül az Australian Open fogadások kapcsán.

Női kedvencek

A magyar női teniszesek a világranglistán is szép helyezéseket értek el az utóbbi években. Babos Tímea nevét például az egész világon ismerik és tiszteletben tartják, teniszesek körében (ez fontos információ az Australian Open fogadások tekintetében). A közelmúltban Jani Réka Luca is szépen teljesít nemzetközi versenyeken és nagy jövő áll előtte.

Az Australian Open tenisztorna kedvenceinek listáján olyan nagy nevek is szerepelnek mint: Simona Halep vagy Ashleigh Barty. Serena Williams, amerikai teniszezőnő, neve is még rajta van a kedvencek listáján, de az ő karrierje lassan, de biztosan a végéhez közeledik.

Férfi kedvencek

Talán nem kérdéses senki számára ki a legesélyesebb az Australian Open megnyerésére. Novak Djokovic remek formában van, és habár nagyszerű ellenfelei lesznek a cím felé vezető úton, nagy az esélye a legendás szerb győzelmének. Ez mindneképp rettentő fontos a Australian Openre való fogadás során. Csak néhány játékos állíthatja meg, köztük olyan nagy legendák, például Nadal és Federer. De ahogy lassan telnek az évek, a jelenlegi generációt fiatalok és új nevek váltják fel, és egy újabb nagy teniszsztárt várunk, aki teljesítményével remek teniszélményt hoz majd ismét a közönségnek, és a Australian Openre való fogadás világában is felkorbácsolja kicsit a hullámokat.

A magyar teniszezők sajnos nincsenek az élvonalban. Sem női, sem a férfi teniszezőink. Ha az élmezőnyben nem is, de Balász Attila jelenleg a 79. helyen áll a férfi teniszezők világranglistáján jelenleg, Fucsovics Márton pedig három helyezést előre lepve a 70. helyen áll.

Az Australian Open menetrendje és hogy azt miért érdemes ismerni

Az Australian Open az év első Grand Slam-versenye, amelyet általában év elején, január második felében zajlik. Ausztráliát ebben a hónapban igen meleg időjárás jellemzi. A bajnokság január közepe táján kezdődik és a torna alatt számú mérkőzésre kerül sor. A rengeteg mérkőzés pedig az Australian Openre való fogadások számát is igen csak megdobja. A fogadóirodák pedig győzik feldolgozni a beérkezett teniszfogadásokat a világ minden tájáról. Az első naptól az utolsó napig rengeteg meccs van, és mindegyikre lehet Australian Open fogadásokat tenni! Ezért érdemes már az elején tájékozódni a torna pontos kezdéséről, így nem fog lemaradni semmiről és az első naptól kezdve sportfogadhat az Australian Open tenisztorna meccseire.

Magyar teniszezők és a meccseikre való fogadás

Mint már említettem, az Australian Openen minden évben viszonylag sok teniszezőnk van jelen, nők és férfiak egyaránt. Ha ehhez hozzáadjuk a duplákat, akkor a teniszmérkőzések száma még jobban megnő. Ha magyar játékosokra szoktál fogadni, akkor ezt az Australian Openen is megteheted! De természetesen a tenisztornán résztvevő bármelyik játékosra fogadhatsz az Australian Openre való fogadás során.

BukmékerekBónuszJátsz!
bet365
bet365
Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.
18+ | A feltételek és kikötések érvényesek
Unibet
Unibet bónuszkód
20 000 Ft üdvözlő bónusz!

18+ | A feltételek és kikötések érvényesek

Hogyan lehet fogadni az Australian Openen?

Nyerő fogadások, élő fogadás, fogadási stratégiák … Az Australian Openre való fogadás során néha talán úgy érzi, hogy elveszik a teniszmérkőzések és a lehetőségek számának dzsungelében. Gyakran előfordult már veled, hogy a szokásosnál alacsonyabb téteket tettél az Australian Openre való fogadás során? Ha igen, akkor szerencséd van, mert mi most elmondjuk mire érdemes fogadni. Az egyéni teniszmérkőzések győztesére való fogadás utána, megnézzük a szettekre való fogadásokat, majd pedig az igen magas szorzójú fogadásokra. Ezután részletesen végig megyünk a hendikep fogadásokon, míg végül eljutunk a meccs game-jeinek és szettjeinek számára vonatkozó fogadásokra.

Fogadások az Australian Open győztesére

Fogadások az Australian Open győztesére

Az Australian Openre való fogadás kapcsán a legtöbb teniszfogadás a végső győztesre irányul. Van egy bombabiztos tenisztipp a tarsolyodba, hogy ki fogja nyeri ezt a Grand Slam-et? Akkor fogadj rá! A férfi és a női egyéni győztese mellett a páros győztesére is lehet fogadni, mind férfi, mind női, mind vegyes játékoknál. A teniszfogadás azonban jóval több annál, mint hogy csak erre az egy dologra fogadjunk.

Fogadások a mérkőzés győztesére: 12.

A mérkőzés győztese egy 12-es fogadás, ami az Australian Openre való fogadás egyik hagyományos típusa. A sorsolás és a teniszmérkőzések áttanulmányozása után az odds menübe lépve eldöntheti, hogy a felajánlott oddsok elég jók-e önnek; hogy az ön választása biztosabb, mint amit a fogadóiroda megjósolt. A 12-es fogadásoknál, azt tippeljük meg, hogy melyik játékos lesz a győztes.

Fogadás szettekre

Az Australian Open szettfogadás nem a legnépszerűbb, de sok mérkőzés egész jó szorzókat kínál. Nézzük meg, mire kell odafigyelnünk, a szettre való fogadásnál. Először is fontos a szettek száma! A nőknél klasszikusan maximum 3 szettet játszanak, azaz két szettet kell megnyerni a győzelemhez. A férfiaknál maximum 5 szettet játszanak, azaz három szettet kell megnyerni a győzelemhez. A fogadóirodák így lehetőséget kínálnak arra, hogy fogadjanak, melyik játékos nyeri az adott szettet. A tenisztipp az, hogy a kedvenc magyar játékosod már az első szettet elveszi a másiktól? Akkor az Australian Openre való fogadás során fogadj az első szettre!

Game-re fogadás

Fogadhatsz game-ekre is! A game-ekre tett teniszfogadás az élő fogadók egyik különlegessége. Az élő fogadás a kulcs, ha game-ekre akarsz fogadni! A stratégia az, hogy az adás közben figyeljük a mérkőzést, és ha az ösztöne azt súgja, hogy a következő game-et egy adott játékos nyeri meg, egyszerűen az Australian Openre való fogadás során tegye meg ezt a tétet, és pillanatok alatt, amikor a játék véget ér, meg is tudhatja az eredményt.

Hendikepes fogadás

Az Australian Open hendikepre való fogadás nagyon népszerű formája a fogadásoknak. Nem egy meccsen vagy egy egyértelmű favorit, akkor ez a szorzókon is látszani fog. Miért ne nehezítené meg az egyértelműen preferált győztes helyzetét? Az Australian Open hendikepfogadásai gyakorlatilag egy virtuális hátrányt jelentenek.

Szerinted Federer csak három szettet húz be a vendég elleni meccsen? Fogadjon -2,5-es hátrányra az Australian Open fogadásai során! Ha jóslata helyes, a meccs végén a virtuális eredmény megegyezik a Federer számára beállított 0,5: 0 értékkel és jobb esélyekkel nyer. A probléma akkor jelentkezik, ha az egyértelműen esélyesebb játékos habozik és elveszít legalább egy szettet. Ebben az esetben a virtuális eredmény 0,5: 1, és ez nem jó hír az Ön számára.

Az Australian Open hendikepekre tett fogadás nemcsak szetteken, hanem game-eken is elérhető. Ugyanúgy működnek ezek is, csak az Australian Open tétjeit úgy értékelik, hogy összeadják az egyes játékosok game-jeinek számát, majd levonják (vagy összeadják) a hendikepet, és a virtuális tétet ezen eredmény alapján értékelik. A hátrányos teniszfogadás tehát egy teljesen új dimenzióval nyit a fogadók előtt, ahol sok a különböző kombináció és lehetőség. Ha részletesebben érdekel a hendikep témaköre, olvasd el a Hendikep – mit is jelent? című cikkünket is!

Felett / alatt (over/under) fogadás

Ez a fajta fogadás az Australian Open fogadások során is igen népszerű. Az Over / Under fogadási szakemberek meg tudják jósolni, hogy hány game-et vagy szettet fogunk látni egy meccsen. Ennek megfelelően választják az oddsok egyik korlátját, ellenőrzik, hogy az esélyek megfelelőek-e, és fogadnak.

Azokon a teniszmérkőzéseken, ahol kiegyensúlyozott csata várható, a határ általában magasabb, mint az olyan teniszmérkőzéseken, ahol van egy egyértelmű favorit, aki szinte biztos, hogy nyer. A game-ek esetében előre meghatároznak egy küszöbértéket, például 30,5, és ha mindkét játékos game-jének végösszege meghaladja a limitet, akkor nyersz.

Hasonlóan működik a szetteknél is, de a férfiaknál több korlátozás van, mivel több szettet játszanak, ami lehetővé teszi, hogy a maximális 4,5 szettre fogadjon. Az Australian Openre való fogadás tekintetében ebben a példájában azt feltételezzük, hogy a győzelemért vívott csata az „felett” tét esetén az ötödik szettben fog csúcsosodni. Ehhez a fogadás nem ajánlott a kezdőknek. Itt már elég jól kell érteni a játék menetét, és a játékosokat is, ahhoz, hogy sikeresek legyünk fogadásainkban. Mivel nehezebb fogadás fajta, így a szorzók is természetesen nagyobbak. Ez mindig így van, minél bizonytalanabb a végkimenetel, annál nagyobb a nyerhető pénzösszeg—ez az Australian Open fogadások kapcsán sincs máshogy. Ha úgy gondolja, hogy a favorit elveszít legalább egy szettet, akkor igen jó szorzókat találhat magának például.

Australian Open online közvetítés

Az Australian Open Grand Slam élő közvetítései mind a kiválasztott televízióállomásokon, mind pedig a bukmékereken keresztül megtekinthetők—ez az Australian Open fogadások egy fontos attribútuma. Egy feltétel van csupán, ha bukméker oldalon szeretné figyelemmel kísérni a mérkőzést. Kell, hogy legyen az adott bukmékernél egy aktív számlája és azon egy kis pénznek is kell lennie, természetesen. Ezért, ha még nincs számlád egyetlen fogadóirodánál sem, akkor nézd meg mi melyikeket ajánljuk, és használd a belépési bónuszok egyikét is.

Szerencsejáték-függőség – a biztonságod az első

Soha nem késő segítséget kérni. Ha szerencsejátékkal kapcsolatos problémái vannak, lépjen kapcsolatba azokkal, akik segíteni akarnak és tudnak is Önnek!

SOSEM KÉSŐ A FÜGGŐSÉG KEZELÉSÉRE

Vagy tárcsázza az ELTE Szerencsejátékos segélytelefonját (06-1-411-6778) hétköznap 15 és 19 óra között.

A honlapra kattintva, szakembereink segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi függőségi járó- vagy fekvőbeteg rendelést, illetve civil segítő szervezetet.