bet365 élő fogadás – nézz élőben sportot és labdarúgást!

Értékelés dátuma

Ajánlat frissítve: 

2023. szept. 25.

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
Hungary

Magyarországon érvényes

Irány a bet365 oldalára!
 • különféle fogadási piacok
 • szórakoztató kaszinó játékok
 • gyors pénzátutalás
 • Visa Debit
 • Maestro
 • Visa
 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill 1-Tap
 • Skrill
 • GiroPay
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek. Regisztráció szükséges.

bet365 élő fogadás összefoglaló

Tapasztalatból mondom, hogy aki még sosem fogadott élőben, az tényleg kimarad valamiből. Az élő fogadás egy plusz réteget az egész fogadásélményhez. Így nagyon örülök, hogy a bet365 is előállt a maga bet365 élő fogadás funkciójával. Első kipróbálásra rögtön szembetűnt, hogy rengeteg a bet365 élő fogadás szekciójában található sport. Ennek kifejezetten megörültem, hiszen nem vagyok egy nagy focis, és a legtöbb bukméker oldalán általában csak az olyan nagyobb sportokra lehet fogadni, mint a foci. De itt találtam a dartstól kezdve, a golfon át mindent.

Tehát, ha te is olyan mindenevő vagy mint én, akkor a bet365 élő fogadás részlegét neked találták ki. A különféle sportok mellett a fogadási kínálat is igen változatos. Tehát nem csak arra tudok fogadni, hogy ki fog először gólt rúgni, vagy, hogy mi lesz a mérkőzés kimenetele, hanem arra is például, hogy melyik játékost fogják kiállítani szabálytalanság miatt.

bet365 élő eredmények

Az ember nézi a mérkőzést és a játék alakulásának megfelelően jönnek fel az újabb és újabb fogadási lehetőségek, így tényleg sokkal interaktívabb a játék, illetve sokkal megfontoltabb tippekre tudunk fogadni, mint amikor a játék kezdete előtt már meg kell jósolnunk, hogy mi lesz az általunk várt eredmény. Könnyen elnavigáltam a lehetséges opciók között, szerintem sikerült egy mindenki számára egyszerűen használható és könnyedén átlátható felülettel ellátni a bet365 élő fogadás szekcióját.

Hogyan fogadjunk élőben a bet365 oldalán?

Ha sikerült felcsigáznom az érdeklődésedet, akkor most nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogyan is zajlik a bet365 élő fogadás funkciója. Nekem egyedül kellet kitapasztalnom ezeket a dolgokat, ezért pontosan tudom, mik azok a dolgok, amikhez nem árt egy kis útmutatás.

Haladjunk lépésről lépésre. Tehát, először is látogassunk el a bet365 hivatalos oldalára; ezt megtehetjük az otthoni számítógépünkről vagy akár a mobiltelefonunkról is. Az oldalt felkeresve látjuk majd, hogy van egy “Élőben” kis fül, ami majd továbbvisz minket a bet365 élő fogadás főoldalára. Itt rögtön sok mindent látunk majd, de ne ijedjünk meg, nem is olyan bonyolult, Tehát, először válasszuk ki a sportágat, amelyen belül majd valamire fogadunk. Szerintem mindenkinek sikerül majd megtalálnia a keresett sportágat a hosszú listából. A sportágra kattintva látni fogjuk mindazokat a mérkőzéseket, amelyek elérhetőek az adott pillanatban. Ahogy én eddig tapasztaltam, minden nagyobb kupa, liga, bajnokság elérhető a bet365 élő fogadás kínálatában. Ahogy elkezdődik a választott meccsünk, meg fognak majd itt jelenni különböző fogadási piacok. Amúgy néha meglepődöm amikor egy-egy kis helyi mérkőzésre is rátalálok a fogadási piacon.

Múltkor például a magyar kézi másodosztályra tudtam fogadni, és ha jó emlékszem pont azt tippeltem, hogy ki fogja dobni a következő gólt (és nem mellesleg helyesen tippeltem). Én azért szeretek nagyon így fogadni, mert a meccsnézés egy új élménnyé válik. Az adott történések alapján tudok megalapozott döntéseket hozni és így tippelni.

Na tehát, megvan a sportág, megvan az adott mérkőzés és megvan az is mire fogadunk. Most már csak annyi a dolgunk, hogy kiválasztjuk a megfelelő szorzót és megtesszük tétjeinket. Ha ezzel megvagyunk, rákattintunk a “Fogadás” gombra és jóváhagyjuk a fogadásunk. Higgyétek el, az első után már sokkal könnyebb lesz, csak az elsőn kell túlesni.

Remélem, hogy tudtam egy kicsit segíteni, hogy könnyebb legyen megtenni ezt az első lépést.

Hogyan fogadjunk élőben a bet365 mobil verziójin

Fogadni természetesen nem csak asztali számítógépen vagy laptopon lehet. A bet365 élő fogadás opciója ugyanúgy elérhető a bet365 mobil verzijóin is. Amúgy szinte ugyanaz a menet, mint az előbb, egy két dologgal azonban még kiegészül a dolog. Lássuk:

Na de mi az a plusz dolog, amiben más a mostani helyzetünk? Természetesen az előnyök mellett (bármikor, bárhol fogadhatok), van pár hátránya is a bet365 mobilon történő fogadásainak. Egyrészt a mobil adta szabadságnak sosem szabad a biztonság kárára mennie. Ezért sose fogadjunk mobil eszközünkön vezetés közben! Valamint a 4g helyett, inkább használjunk stabil internetkapcsolatot; nekem ugyanis volt már hogy buszon útközben próbáltam fogadni és le lett árnyékolva az internet hirtelen és így lecsúsztam a jó kis tippemről.

bet365 live stream

*A bet365 elő közvetítés szolgáltatása az Ön tartózkodási helyétől függően nem biztos, hogy elérhető.

Tehát nézed a meccset a tv-ben és közben próbálsz élőben fogadni a telefonodon. Én nem egyszer jártam úgy, hogy annyira elvitt a mérkőzés izgalma, hogy elfelejtettem végül megfogadni, amit akartam. Na pont ezért szoktam használni a bet365 élő közvetítés funkcióját, hiszen így egyszerre tudom nézni a meccset és fogadni. Egyidőben. Késés nélkül. Azt vettem észre magamon, hogy valahogy sokkal gyorsabban tudom megtenni a téteket, hogy ha közben a telefonról nézem a meccset a bet365 live stream segítségével.

Nyilván így kimarad az az élmény, hogy nagyban nézhessem a meccset, de sokszor nincs is lehetőségem nagyba nézni, pont azért nézem a telefonon a meccset. Például, ha melóból jövök haza vonattal, vagy ha van már valami programom, de van egy két percem fogadni. Ami magát a szolgáltatást illeti, nekem sosem volt olyan jellegű gondom, hogy akadt volna, vagy becrashelt volna a bet365 live stream rendszere, de szerintem nem is lesz, egy stabil, jól kidolgozott rendszerről beszélhetünk.

Miért nem való mindenkinek az élő fogadás

Mondjuk úgy, hogy ez a funkciót talán nem javasolnám rögtön kezdő játékosoknak, habár szerintem az ő számukra is érdekes lehet. A bet365 élő fogadás lehetőséget nyit számunkra, hogy a meccsel párhuzamosan, a meccsben történkere reagálva játszhassunk/nyerhessünk. A bet365 live stream pedig ezt az élményt még intenzívebbé és hatékonyabbá teszi. De természetesen így megvan annak az esélye is, hogy elhamarkodott döntést hozunk a meccs pillanatnyi állásnak köszönhetően és ez az izgalom vagy bánat olyan döntésekre kerget minket, amelyeket amúgy nem hoznánk meg.

Az élő fogadás tekintetében jól kell ismerni a játékosokat, és magát a sport menetét is. Tudni kell kik azok a játékosok, akik mentálisan hamar elfáradnak és azt is, hogy melyik sport mikor lassul le vagy gyorsul éppen fel. Tehát tényleg kívül-belül ismernünk kell a játékot ahhoz, hogy olyan tippeket tudjunk megtenni, amelyek nem a pillanat hevében hozott elhamarkodott döntések eredménye.

De én személy szerint azt mondom, az ember próbálja ki mielőtt ítélkezik. Nézze meg mindenki magának melyik fekszik neki jobban, a hagyományos fogadás vagy az élő fogadás. Szerencsére a bet365 mindkét alternatívára kínál lehetőséget. Tehát rajtuk tényleg nem múlik.

Mi teheti sikeresebbé élő fogadásunkat?

Az alábbi négy aranyszabályt gyűjtöttem össze nektek, amik alapján én is szabályozom a saját fogadásaimat. Persze ezeket a szabályokat nem könnyű mindig betartani.

GYIK

Kiválasztjuk a sportágat, majd a mérkőzést, majd pedig a fogadási piacot, amelyre fogadni akarunk. Ezután már csak a tétjeinket kell megtenni és készen is vagyunk.

Nem, nem lehet. Ez regisztrációhoz kötött.

A bet365 elő közvetítés szolgáltatása az Ön tartózkodási helyétől függően nem biztos, hogy elérhető.