bet365 élő fogadás

bet365 logo

A bet365 élő fogadás funkciója egy remek új lehetőség számunkra, mely lehetővé teszi, hogy a „megszokottól” eltérően, már a fogadás ideje alatt is tudjunk fogadni kedvenc mérkőzéseinkre.

bet365 bónuszbet365 bónusz 2021bet365 bónuszkód
bet365 sportSzámlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.18+ | *A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.
BIGBET

bet365 élő fogadás összefoglaló

Tapasztalatból mondom, hogy aki még sosem fogadott élőben, az tényleg kimarad valamiből. Ad egy plusz réteget az egész fogadásélményhez. Így nagyon örülök, hogy a bet365 is előállt a maga bet365 élő fogadás funkciójával. Első kipróbálásra rögtön szembetűnt, hogy rengeteg a bet365 élő fogadás szekciójában található sport. Ennek kifejezetten megörültem, hiszen nem vagyok egy nagy focis, és a legtöbb bukméker oldalán általában csak az olyan nagyobb sportokra lehet fogadni, mint a foci. De itt találtam a dartstól kezdve, a golfon át mindent.

Tehát, ha te is olyan mindenevő vagy mint én, akkor a bet365 élő fogadás részlegét neked találták ki. A különféle sportok mellett a fogadási kínálat is igen változatos. Tehát nem csak arra tudok fogadni, hogy ki fog először gólt rúgni, vagy, hogy mi lesz a mérkőzés kimenetele, hanem arra is például, hogy melyik játékost fogják kiállítani szabálytalanság miatt.

Az ember nézi a mérkőzést és a játék alakulásának megfelelően jönnek fel az újabb és újabb fogadási lehetőségek, így tényleg sokkal interaktívabb a játék, illetve sokkal megfontoltabb tippekre tudunk fogadni, mint amikor a játék kezdete előtt már meg kell jósolnunk, hogy mi lesz az általunk várt eredmény. Könnyen elnavigáltam a lehetséges opciók között, szerintem sikerült egy mindenki számára egyszerűen használható és könnyedén átlátható felülettel ellátni a bet365 élő fogadás szekcióját.

Tekintse meg a bet365 bónuszkódról készül tájékoztatót

Hogyan fogadjunk élőben a bet365 oldalán?

Ha sikerült felcsigáznom az érdeklődésed, akkor most nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogyan is zajlik a bet365 élő fogadás funkciója. Nekem egyedül kellet kitapasztalnom ezeket a dolgokat, ezért pontosan tudom, mik azok a dolgok, amikhez nem árt egy kis útmutatás.

Haladjunk lépésről lépésre. Tehát, először is látogassunk el a bet365 hivatalos oldalára; ezt megtehetjük az otthoni számítógépünkön, de akár a mobiltelefonunkon is. Az oldalt felkeresve látjuk majd, hogy van egy “Élőben” kis fül, ami majd tovább visz minket a bet365 élő fogadás főoldalára. Itt rögtön sok mindent látunk majd, de ne ijedjünk meg, nem is olyan bonyolult, Tehát, először válasszuk ki a sportágat, amelyen belül majd valamire fogadunk. Szerintem mindenkinek sikerül majd megtalálnia a keresett sportágat a hosszú listából. A sportágra kattintva látni fogjuk majd mindazokat a mérkőzéseket, amelyek elérhetőek az adott pillanatban. Ahogy én eddig tapasztaltam, minden nagyobb kupa, liga, bajnokság elérhető a bet365 élő fogadás kínálatában. Ahogy elkezdődik a választott meccsünk, meg fognak majd itt jelenni különböző fogadási piacok. Amúgy néha teljesen meglepődök, mikor egy kis helyi mérkőzésre is találok itt fogadási piacokat.

Múltkor például a magyar kézi másodosztályra tudtam fogadni, és ha jó emlékszem pont azt tippeltem, hogy ki fogja dobni a következő gólt (és nem mellesleg helyesen tippeltem). Én azért szeretek nagyon így fogadni, mert a meccsnézés egy új élménnyé válik. Az adott történések alapján tudok megalapozott döntéseket hozni és így tippelni.

Na tehát, megvan a sportág, megvan az adott mérkőzés és megvan az is mire fogadunk. Most már csak annyi dolgunk van, hogy kiválasztjuk a megfelelő szorzót és megtesszük tétjeinket. Ha ezzel megvagyunk rákattintunk a “Fogadás” gombra és jóváhagyjuk a fogadásunk. Higgyétek el, az első után már sokkal könnyebb lesz, csak az elsőn kell túlesni.

Remélem, hogy tudtam egy kicsit segíteni, hogy könnyebb legyen megtenni ezt az első lépést.

Hogyan fogadjunk élőben a bet365 mobil verziójin

Fogadni természetesen nem csak asztali számítógépen vagy laptopon lehet. A bet365 élő fogadás opciója ugyanúgy elérhető a bet365 mobil verzijóin is. Amúgy szinte ugyanaz a menet, mint az előbb, egy két dologgal azonban még kiegészül a dolog. Lássuk:

 • Kiválasztom a sportágat
 • Kiválasztom azt a mérkőzést, amelyre fogadni szeretnék
 • Kiválasztom a fogadási piacot (következő gólszerző, mérkőzés gólok)
 • Megadom, hogy milyen tétben szeretném megfogadni ezt a tippet
 • Majd simán rákattintok a fogadás gombra

Na de mi az a plusz dolog, amiben más a mostani helyzetünk? Természetesen az előnyök mellett (bármikor, bárhol fogadhatok), van pár hátránya is a bet365 mobilon történő fogadásainak. Egyrészt a mobil adta szabadságnak sosem szabad a biztonság kárára mennie. Ezért sose fogadjunk mobil eszközünkön vezetés közben! Valamint a 4g helyett, inkább használjunk stabil internetkapcsolatot; nekem ugyanis volt már hogy buszon útközben próbáltam fogadni és le lett árnyékolva az internet hirtelen és így lecsúsztam a jó kis tippemről.

[CTA: Fogadjon élőben a bet365 oldalán]

bet365 live stream

*A bet365 elő közvetítés szolgáltatása az Ön tartózkodási helyétől függően nem biztos, hogy elérhető.

Beszéljünk egy kicsit egy funkcióról, amiről még nem esett szó. Nevezetesen a bet365 live stream az, amiről beszélni szeretnék, ami igazából nem más, mint magyarosabban a bet365 élő közvetítés rendszere. Én speciel rendszeresen használom ezt az őrülten praktikus kis beépített szolgáltatást. Hátrányokról nagyon nem is tudok beszélni, szinte csak pozitív élményeim voltak ezzel kapcsolatban.

Tehát nézed a meccset a tv-ben és közben próbálsz élőben fogadni a telefonodon. Én nem egyszer jártam úgy, hogy annyira elvitt a mérkőzés izgalma, hogy elfelejtettem végül megfogadni, amit akartam. Na pont ezért szoktam használni a bet365 élő közvetítés funkcióját, hiszen így egyszerre tudom nézni a meccset és fogadni. Egyidőben. Késés nélkül. Azt vettem észre magamon, hogy valahogy sokkal gyorsabban tudom megtenni a téteket, hogy ha közben a telefonról nézem a meccset a bet365 live stream segítségével.

Nyilván így kimarad az az élmény, hogy nagyban nézhessem a meccset, de sokszor nincs is lehetőségem nagyba nézni, pont azért nézem a telefonon a meccset. Például, ha melóból jövök haza vonattal, vagy ha van már valami programom, de van egy két percem fogadni. Ami magát a szolgáltatást illeti, nekem sosem volt olyan jellegű gondom, hogy akadt volna, vagy becrashelt volna a bet365 live stream rendszere, de szerintem nem is lesz, egy stabil, jól kidolgozott rendszerről beszélhetünk.

Miért nem való mindenkinek az élő fogadás

Mondjuk úgy, hogy ez a funkciót talán nem javasolnám rögtön kezdő játékosoknak, habár szerintem az ő számukra is érdekes lehet. A bet365 élő fogadás lehetőséget nyit számunkra, hogy a meccsel párhuzamosan, a meccsben történkere reagálva játszhassunk/nyerhessünk. A bet365 live stream pedig ezt az élményt még intenzívebbé és hatékonyabbá teszi. De természetesen így megvan annak az esélye is, hogy elhamarkodott döntést hozunk a meccs pillanatnyi állásnak köszönhetően és ez az izgalom vagy bánat olyan döntésekre kerget minket, amelyeket amúgy nem hoznánk meg.

Az élő fogadás tekintetében jól kell ismerni a játékosokat, és magát a sport menetét is. Tudni kell kik azok a játékosok, akik mentálisan hamar elfáradnak és azt is, hogy melyik sport mikor lassul le vagy gyorsul éppen fel. Tehát tényleg kívül-belül ismernünk kell a játékot ahhoz, hogy olyan tippeket tudjunk megtenni, amelyek nem a pillanat hevében hozott elhamarkodott döntések eredménye.

De én személy szerint azt mondom, az ember próbálja ki mielőtt ítélkezik. Nézze meg mindenki magának melyik fekszik neki jobban, a hagyományos fogadás vagy az élő fogadás. Szerencsére a bet365 mindkét alternatívára kínál lehetőséget. Tehát rajtuk tényleg nem múlik.

Próbálja ki az élőfogadást a bet365 oldalán, most!

Mi teheti sikeresebbé élő fogadásunk?

Az alábbi négy aranyszabályt gyűjtöttem össze nektek, amik alapján én is szabályozom a saját fogadásaimat. Persze ezeket a szabályokat nem könnyű mindig betartani.

 • Ha sikerül megtalálnunk egy megfelelő bukmékert, mondjuk a bet365-ot
 • Ha minél többet tudunk a sportágról, a mérkőzésről és a játékosokról
 • Ha jól bánunk tétjeink összegével
 • Ha nem hozunk elhamarkodott döntéseket

Próbálja ki a bet365 élő fogadás funkcióját, most

GYIK

 • Hogyan lehet élőben fogadni a bet365 élő szolgáltatásán?

Kiválasztjuk a sportágat, majd a mérkőzést, majd pedig a fogadási piacot, amelyre fogadni akarunk. Ezután már csak a tétjeinket kell megtenni és készen is vagyunk.

 • Lehet fogadni felhasználói fiók nélkül is a bet365-ön?

Nem, nem lehet. Ez regisztrációhoz kötött.

 • Van élő közvetítés a bet 365 élő fogadás szolgáltatásán belül?

A bet365 elő közvetítés szolgáltatása az Ön tartózkodási helyétől függően nem biztos, hogy elérhető.