bet365 be- és kifizetés – hogyan szerezhetjük meg a nyereményünket?

Hungary

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Mindent a bet365-nél elérhető fizetési lehetőségekről

Természetesen, ha az ember saját pénzéről van szó, akkor nagyon körültekintő – ez természetes. Megmondom őszintén, mielőtt pénzt töltöttem a számlámra, én is utánanéztem mindennek, aminek csak tudtam. Szerencsére rengeteg infó érhető el a neten, viszont sok forrás ellentmondásos. Ezért is éreztem szükségét, hogy összeállítsak egy kis útmutatót azoknak, akik hasonló cipőben járnak mint én, és első alkalommal raknának be vagy vennének ki pénzt a bet365 számlájukról. Több napos kutakodás után meg kellett állapítanom, hogy a bet365 kifizetések és befizetések tekintetében igen körültekintő.

A bet365 külön hangsúlyt fektet arra, hogy a bet365 kifizetések és befizetések a leggördülékenyebb legyen – a cég és a játékosok védelme érdekében egyaránt. Ezért a bet365 bukméker irodája számos lehetőséget kínál a bet365 befizetésekkel és kifizetésekkel kapcsolatban. Vannak hagyományos és modernebb be-és kifizetési lehetőségek is.

Ha a hagyományos módszereket preferáljuk, akkor a banki átutalás vagy a csekken való befizetés lehet számunkra a legmegfelelőbb. Használhatjuk Master vagy Visa kártyánkat is, de vannak olyan modernebb megoldások is, mint az e-pénztárcás megoldást, például a Neteller vagy a Skrill, vagy a bet365 paysafecard. Bármelyiket választhatjuk, mindegyik teljes mértékben biztonságos.

Azonban arra figyeljünk, hogy választásunktól függően más és más a ki- és befizetési limit. Erről friss információkhoz a bet365 hivatalos weboldalán juthatunk. Én személy szerint a bankkártyás megoldást választottam, de akkor még nem tudtam, hogy a banki átutalásos módszer egy kicsit lassabb.

Most azonban nézzük meg lépésről-lépésre, miként is tudunk be- illetve kifizetéseket lebonyolítani a bet365 oldalán. A saját példámon keresztül igyekszem a lehető legjobban elmagyarázni, milyen lépésekből áll ez a folyamat és hogy mire kell odafigyelni, min nem kell meglepődni, esetleg aggodalmaskodni.

bet365 kifizetés

Talán ez a legfontosabb rész minden játékos számára: hogyan juthatunk hozzá megérdemelt jussunkhoz? A bet365 kifizetés könnyebb, mint azt gondoltam. Én a következőképpen vettem ki az első nyereményem összegét:

bet365 fizetési lehetőségek

Mind a be- mind a kifizetéseknél elérhetőek voltak számomra a következő fizetési lehetőségek, de természetesen a teljes listát megtaláljátok a bet365 honlapján.

  • Bankkártya (MasterCard, Visa)
  • Hitelkártya
  • Banki átutalás
  • Paysafecard
  • E-pénztárca (Netteler, Skrill)
  • Csekk
Befizetési mód
Visa
Master Card
Hitelkártya
Banki átutalás
Paysafecard
E-pénztárca (Netteler, Skrill)
E-Check

Az első kifizetésnél természetesen mindenkinek kötelező megerősíteni személyazonosságát, valamilyen hivatalos dokumentummal, ez legtöbb esetben a személyi igazolványunk, de a jogsi vagy az útlevél is jó lehet bizonyos esetekben.

Fizetési tranzakciók a bet365-nél

Tehát mint láthattuk, a bet365 befizetések és a bet365 kifizetések nem is olyan bonyolultak. A lehetőségek széles tárháza elérhető, tehát tényleg mindenki könnyen megtalálhatja a magának legjobban passzoló fizetési módot. Természetesen a könnyű és egyszerű tranzakcióknál is nagyon fontos a megfelelő biztonság. Pontosan ezért annyira körültekintő a bet365 és ezért ellenőrzi le személyazonosságunk az első kifizetés során.

bet365 payment otp

Viszont, ha ilyen sok lehetőség van, melyik a legjobb választás? Én az első befizetés és kifizetés alkalmával a banki átutalást választottam, akkor még nem tudtam, hogy ez így egy hosszabb folyamat. De ez természetesen, hiszen, ha bankon keresztül utaljuk a pénzt, akkor az bele fog telni pár napba míg a kérelem átmegy a bankon keresztül és ott jóváhagyják. A bet365 kifizetés lépésénél még az is közbe játszhat, hogy melyik napon indították az utalást a bet365, tehát a hétvégék és az ünnepnapok hosszabb várakozási idővel járnak. Azonban később, mikor kicsit utánajártam a dolgoknak rájöttem, hogy az e-pénztárcás megoldás gyorsabb mert ilyenkor nem a saját bankkártyánkat használjuk. Én saját tapasztalatom alapján nektek is ezt javaslom.

bet365 ügyfélszolgálat

Remélem, hogy e rövid összefoglalóm minden kérdésedre válaszolt. Ha mégsem, akkor sincs nagy gond, hiszen a bet365 ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető. A bet365 elérhetőség szempontjából is jól teljesít. Lehet őket keresni emailben, telefonon, de talán a legegyszerűbb az online chat. Rögtön választ kaphatunk kérdésünkre, ha valahol elakadunk a bet365 befizetés vagy a bet365 kifizetés lépésénél.

Én is a chatet használtam első alkalommal, mikor ki akartam venni a pénzemet és feljött a kis ablakocska, hogy azonosítsam a személyazonosságomat. Nyilván meglepett a dolog, hiszen még sosem csináltam ilyet, de a bet365 ügyfélszolgálata igen segítőkész volt. A chaten pár perc alatt elmagyarázták, hogy ez az én védelmem érdekében történik, és aggodalomra semmi ok. Rettentő profi és gyors volt az ügyfélszolgálatos. Szerintem még életemben nem találkoztam ilyen hatékony ügyfélszolgálattal. És nem mellesleg, nagyon udvariasak voltak, nem éreztem, azt, hogy jaj már megint ez a kérdés, hát nem igaz, hogy nem tudod, hogy kell.

Nem mellesleg a bet365 GYIK szekciója is igen hasznos lehet. Én amikor elkezdtem adatokat gyűjteni ehhez az összefoglalóhoz, akkor néztem meg először, és teljesen világosan leír mindent és a sok gyakran ismételt kérdés között megtaláltam szinte minden általam keresett kérdésre is a választ.

Az e-mail címnél senkit ne ijesszen meg a .com végződés. Természetesen minden csatornán elérhető a magyar nyelv, így nem kell attól félnünk, hogy az ügyfélszolgálatos nem fog érteni minket vagy a levelünk nem lesz érthető a fogadó számára.