bet365 be- és kifizetés – hogyan szerezhetjük meg a nyereményünket?

Az imént regisztráltál, de nem tudod, hogy kell a számlára pénzt utalnod? Vagy már játszottál is, csak nem tudod, hogy veheted ki a pénzedet? Jó helyen jársz! Hadd mutassam meg, hogy én, hogyan végeztem első bet365 befizetésemet, majd azt is, hogyan zajlott az első bet365 kifizetés.

bet365

Számlanyitási ajánlat

Tesztelve és ellenőrizve 21 március 2023
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. Az ÁFSZ teljes szövege

Mindent a bet365-nél elérhető fizetési lehetőségekről

Természetesen, ha az ember saját pénzéről van szó, akkor nagyon körültekintő – ez természetes. Megmondom őszintén, mielőtt pénzt raktam a számlámra, én is utánanéztem mindennek, aminek csak tudtam. Szerencsére rengeteg infó érhető el neten, viszont sok forrás ellentmondásos, ezért is éreztem szükségét, hogy összeállítsak egy kis útmutatót azoknak, akik hasonló cipőben jártak, mint én, és első alkalommal akartak berakni pénzt vagy kivenni pénzt bet365 számlájukról. Több napos kutakodás után, meg kellett állapítanom, hogy a bet365 kifizetések és befizetések tekintetében igen körültekintő.

A bet365 külön hangsúlyt fektet arra, hogy a bet365 kifizetések és befizetések a leggördülékenyebben legyen—a cég miatt is, és így egyúttal védenek minket is. Ezért a bet365 bukméker irodája számtalan lehetőséget kínál a bet365 befizetésekkel és kifizetésekkel kapcsolatban. Van régi hagyományos és vannak új, modernebb lehetőségek is.

bet365 kifizetés

Ha a hagyományos módszereket preferáljuk, akkor a banki átutalás vagy a csekken való befizetés lehet számunkra a legmegfelelőbb. Használhatjuk Master vagy Visa kártyánkat is, de vannak olyan modernebb megoldások is, mint az e-pénztárcás megoldást, például a Neteller vagy a Skrill, vagy a bet365 paysafecard. Bármelyiket választhatjuk, mindegyik teljes mértékben biztonságos.

Azonban arra figyeljünk, hogy választásunktól függően más és más a ki- és befizetési limit. Erről friss információkhoz a bet365 hivatalos weboldalán juthatunk. Én személy szerint a bankkártyás megoldást választottam, de akkor még nem tudtam, hogy a banki átutalásos módszer egy kicsit lassabb.

Most azonban nézzük meg lépésről-lépésre, miként is tudunk be- illetve kifizetéseket lebonyolítani a bet365 oldalán. A saját példámon keresztül igyekszem a lehető legjobban elmagyarázni, milyen lépésekből áll ez a folyamat és hogy mire kell odafigyelni, min nem kell meglepődni, esetleg aggodalmaskodni.

bet365 befizetés

A bet365 befizetés lépésével kapcsolatos nehézségek elkerülését szeretném segíteni a következő rövid kis útmutatóval. Én a következőket követve végeztem el első befizetésemet:

 • Első lépésként nyitottam egy felhasználó fiókot a bet365-nél
 • A regisztrációt követően, a saját profilomnál található “Befizetés” fülre kell mentem
 • Ezután simán kiválasztom az általam preferált fizetési módot (banki átutalás) majd megadom a befizetés összegét
 • Ezután beírtam a még szükséges személyes adatokat az utaláshoz és már kész is voltam

bet365 kifizetés

Talán ez a legfontosabb rész minden játékos számára: hogy hogyan juthatunk hozzá megérdemelt jussunkhoz. A bet365 kifizetés könnyebb, mint azt gondoltam. Én a következőképpen vettem ki az első nyereményem összegét:

 • A bet365 hivatalos weboldalán rákattintottam a Kifizetés opcióra (ez nálam még a jobb felső sarokban a „Szolgáltatások” fül alatt volt, de ez azóta lehet, hogy változott)
 • Kiválasztottam a kifizetési módot, ami az én esetemben banki átutalás volt.
 • Megadtam a szükséges banki és személyes adatokat és kész is voltam
 • Vagyis majdnem, hiszen ekkor egy kis felugró ablakocska tájékoztatott, hogy igazoljam a személyazonosságom, ez egy extra lépés lehet talán a vártnál, de valamilyen szintén meg is nyugtatott, hisz ez is az én biztonságomat hivatott biztosítani

bet365 fizetési lehetőségek

Mind a be- mind a kifizetéseknél elérhetőek voltak számomra a következő fizetési lehetőségek, de természetesen a teljes listát megtaláljátok a bet365 honlapján.

 • Bankkártya (MasterCard, Visa)
 • Hitelkártya
 • Banki átutalás
 • Paysafecard
 • E-pénztárca (Netteler, Skrill)
 • Csekk

Az első kifizetésnél természetesen mindenkinek kötelező megerősíteni személyazonosságát, valamilyen hivatalos dokumentummal, ez legtöbb esetben a személyi igazolványunk, de a jogsi vagy az útlevél is jó lehet bizonyos esetekben.

Fizetési tranzakciók a bet365-nél

Tehát mint láthattuk, a bet365 befizetések és a bet365 kifizetések nem is olyan bonyolultak. A lehetőségek széles tárháza elérhető, tehát tényleg mindenki könnyen megtalálhatja a magának legjobban passzoló fizetési módot. Természetesen a könnyű és egyszerű tranzakcióknál is nagyon fontos a megfelelő biztonság. Pontosan ezért annyira körültekintő a bet365 és ezért ellenőrzi le személyazonosságunk az első kifizetés során.

bet365 kifizetés otp

De ha ilyen sok lehetőség van melyik a legjobb választás? Első befizetés és kifizetés alkalmával én banki átutalást választottam, akkor még nem tudtam, hogy ez így egy hosszabb folyamat. De ez természetesen, hiszen, ha bankon keresztül utaljuk a pénzt, akkor az bele fog telni pár napba míg a kérelem átmegy a bankon keresztül és ott jóváhagyják. A bet365 kifizetés lépésénél még az is közbe játszhat, hogy melyik napon indították az utalást a bet365, tehát a hétvégék és az ünnepnapok hosszabb várakozási idővel járnak. Azonban később, mikor kicsit utánajártam a dolgoknak rájöttem, hogy az e-pénztárcás megoldás gyorsabb mert ilyenkor nem a saját bankkártyánkat használjuk. Én saját tapasztalatom alapján nektek is ezt javaslom.

bet365 ügyfélszolgálat

Remélem, hogy a kis összefoglalóm mindenre sikerült választ adnia, de ha mégse, akkor sincs nagy gond hiszen a bet365 ügyfélszolgálat a nap huszonnégy órájában elérhető. A bet365 elérhetőség szempontjából is jól teljesít. Lehet őket keresni emailben, telefonon, de talán a legegyszerűbb az online chat. Így rögtön választ kaphatunk kérdésünkre, ha valahol elakadunk a bet365 befizetés vagy a bet365 kifizetés lépésénél.

Én is a chatet használtam első alkalommal, mikor ki akartam venni a pénzem és feljött a kis ablakocska, hogy azonosítsam személyazonosságom. Nyilván meglepett a dolog, hiszen még sosem csináltam ilyet, de a bet365 ügyfélszolgálata igen segítőkész volt. A chaten pár perc alatt elmagyarázták, hogy ez csak az én védelmem érdekében történik, és aggodalomra semmi ok. Rettentő profi volt az ügyfélszolgálatos és gyors. Szerintem még életemben nem találkoztam ilyen gyors és hatékony ügyfélszolgálattal. És nem mellesleg nagyon udvariasak voltak, nem éreztem, azt, hogy jaj már megint ez a kérdés, hát nem igaz, hogy nem tudod, hogy kell.

Nem mellesleg a bet365 GYIK szekciója is igen hasznos lehet. Én mikor elkezdtem adatokat gyűjteni ehhez az összefoglalóhoz, akkor néztem meg először és teljesen világosan leír mindent és a sok gyakran ismételt kérdés között megtaláltam szinte minden általam keresett kérdésre is a választ.

Az e-mail címnél senkit ne ijesszen meg a .com végződés. Természetesen minden csatornán elérhető a magyar nyelv, így nem kell attól félnünk, hogy az ügyfélszolgálatos nem fog érteni minket vagy a levelünk nem lesz érthető a fogadó számára.