bet365 magyarul – tudd meg a részleteket!

Értékelés dátuma

Ajánlat frissítve: 

2023. szept. 25.

Hungary

Magyarországon érvényes

Ha internetes sportfogadásról van szó, akkor a bet365 szolgáltatásait nem lehet megkerülni. A 23 éves múltra visszatekintő bukméker Magyarországról is elérhető, mégpedig széles kínálattal, éppen ezért most megmutatjuk a legfontosabb tudnivalókat. Ti például tudjátok, miért olyan ismert ez a cég? 

bet365 magyarul

Amit a bet365-ről tudni kell   

Az online fogadóirodák piaca elég változatosnak mondható, hazánkból pedig az Európai Uniós szabályozás révén elég sok olyan külföldi oldalt elérhetünk, amelyek nemzetközi szinten is elismert tanúsítványokkal rendelkeznek. Ezek közül kiemelkedik a bet365, amelyet 2000-ben alapítottak meg az Egyesült Királyságban, egy évre rá pedig működésüket is megkezdték. Az alapítás Denise Coates és csapata nevéhez fűződik, akárcsak a sikersztori ami ebből a vállalkozásból lett, többek között nagyszerű ajánlataik révén. 

Így működik a bet365 magyarul 

Bár volt időszak, amikor hazánkban maximum alternatív linkekről lehetett elérni a weboldalukat, jelenleg a bet365.com címet beírva rögtön magyar nyelvű felület fogad minket itthon. A teljesértékű használathoz azonban regisztrációra van szükség, amit a felső zöld sáv jobb sarkában tehetünk meg, ha pedig már rendelkezünk számlával, akkor ugyanitt tudunk belépni. Ez a sáv egyébként az egyik központi dizájneleme a weboldaluknak, mivel ennek túlsó végén található meg a Bet365 logója, középen pedig választhatunk a legfőbb szolgáltatások közül. Közöttük vannak az élő események, ahol a fogadáshoz jelentős segítséget nyújtanak a live streamek is. Amennyiben részletesebben érdekel a bet365 élő fogadás lehetősége, olvasd el a témakörben írt cikkünket.

Hogyan lehet regisztrálni a bet365 magyar verziójára?

Amennyiben még nem rendelkeznénk saját számlával, a bet365 magyarul is megadja számunkra a lehetőséget, hogy újat nyissunk. Ennek a menete nagyjából egy percbe telik, mivel az azonosításhoz szükséges legfontosabb adatok megadása után mindössze a szokásos felhasználónév-jelszó párost kell beírnunk, majd a biztonsági intézkedések végett kapunk egy hat számjegyből álló kódot az általunk megadott telefonszámra. Amennyiben ezt is beírtuk, a korábban megadott email-címre küldenek egy üdvözlő levelet, plusz még egyet, amiben a felelősségteljes játékra hívják fel a figyelmet, egyúttal arra is, hogy különböző opciók révén magunk is korlátozhatjuk szerencsejáték-tevékenységünket. 

bet365 magyarul

Bónuszok és promóciók a bet365 magyar változatánál

A regisztrációt követően a fentebb már említett extrák között a különböző promóciókat is megtalálhatjuk, az új játékosoknak szóló bónuszról viszont még emailben is értesítenek minket, így kisebb eséllyel maradunk le az akár 15 ezer forintos fogadási kreditről. Ehhez minimum 1500 forint értékben kell befizetnünk a számlánkra, illetőleg teljesítenünk kell a bónuszhoz kapcsolódó feljogosító feltételeket, majd az ezekért kapott krediteket tétként felhasználhatjuk anélkül, hogy a saját pénzünket kockáztatnánk. 

Ami mindenképpen pozitív, hogy ezt nem kell rögtön az első befizetéskor igényelnünk, erre a számlanyitást követő 30 napban bármikor lehetősége van az új játékosoknak. Emellett az Extra fül alatt érdemes szétnézni, mivel a Bet365 csapata gyűjtő bónuszokkal, korai kifizetési ajánlatokkal és visszalépési, valamint csere garanciával is készültek.

Kifizetések/befizetések a bet365 oldalán 

A befizetéshez szükséges oldal a regisztráció után azonnal megnyílik számunkra, a későbbiek folyamán pedig a profilunkat jelző ikonnál is elérjük ezt, a kifizetést pedig szintén a fiókunkon keresztül tudjuk megigényelni. Utóbbit kérhetjük Maestro, Visa és Mastercard bankkártyákra, banki átutalással, de akár a paysafecard szolgáltatást is igénybe vehetjük náluk. 

bet365 magyarul

Ne feledkezzünk meg a mobilváltozatról 

A Bet365 magyar bejelentkezési oldalát okostelefonon is minőségi módon érhetjük el. Tekintve, hogy a világ egyik legismertebb bukmékeréről van szó, így nem meglepő módon ők is haladni tudtak a korral, ezáltal szolgáltatásaikat mobileszközökről is elérhetjük. Böngészőből és a bet365 mobilalkalmazásából is ugyanaz a látványvilág fogad minket, mint az asztali verzióban, a kezelőszervek pedig nagyjából ugyanott találhatók, ahol eredetileg is, persze némi igazítással. Weboldalukon a mobilverzióról is szót ejtettek, hivatalos felületükön pedig azt állítják, hogy az applikációjuk Androidon és iOS-en egyaránt gond nélkül elfut. 

Érdemes kipróbálni!  

A cég 2001-es indulása óta jelenetős tapasztalatot szerzett már az online szerencsejátékok területén, ami a kaszinójátékokra egyaránt igaz. Ehhez már csak plusz adalék, hogy kifejezetten kecsegtető bónuszokkal rendelkeznek, a különböző sporteseményekhez pedig széles kínálatot találunk náluk. Utóbbit a baloldali oszlopban sportágakra bontva is megtaláljuk, de ugyanitt a legjobb eseményeket is kiemelik nekünk, akárcsak az aktuálisan legnagyobb szorzókat. Mivel az egyik legismertebb cégről van szó, amely nagyszerű lehetőségeket kínál a játékosok számára, oldaluk pedig könnyen navigálható, így a Bet365 mindenképpen megér egy próbát.

GYIK

Amennyiben itthonról keressük fel a weboldalukat, automatikusan a www.bet365.com/#/HO/ címre leszünk átirányítva, így nincs szükség módosításra, de ha mégsem így történne, akkor a honlap aljára görgetve a Beállítások/Nyelv menüpont alatt tudunk választani 22 különböző nyelvből, köztük a magyarból. 

Ha befizetni szeretnénk, esetleg kifizetést igényelnénk, akkor a profilunkra kattintva mindkettőt gyorsan megtehetjük. Utóbbi esetében átutalással, Maestro, Visa és Mastercard bankkártyákra, esetleg a paysafecard szolgáltatáson keresztül tudjuk kikérni a pénzünket.

Többféle bónuszt kínál a Bet365, amelyeket az oldal aljára görgetve vagy pedig az Extrák gombra kattintva érhetünk el. Mindkét esetben megtaláljuk a részletes leírást, benne a bónuszok feltételeivel.