bet365 Magyar – Belépés és Regisztrációs Magyar Játékosok Számára

A bet365 a világ egyik legnagyobb fogadóirodája és szerencsénkre már magyarul is elérhető! Az iroda folyamatosan terjeszkedik és igyekszik minden játékosának megadni a lehetőséget, hogy azok saját nyelvükön használhassák az oldalt és mindazt, amit ajánl.

bet365

Számlanyitási ajánlat

Tesztelve és ellenőrizve 1 február 2023
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. Az ÁFSZ teljes szövege

bet365 magyar – a bet365 már magyarul is elérhető

A sportfogadás szerelmesei pár évvel ezelőtt még az angolszász fogalmakat használták, azonban azóta, hogy a fogadóirodák profi fordítókkal fordíttatják anyagaikat, történet egy nagyobb váltás, ami a szakszavakat illeti. A „welcome bonus”-t ma már inkább csak üdvözlő bónusznak hívjuk, az Over/Under fogadásokat pedig már csak Alatt/Felett fogadásokként tartjuk számon. Ez azért is fontos, mert így magyarul is könnyen tudunk ezekről a dolgokról beszélni, úgy, hogy mindenki érti miről van szó. A bet365 magyar honlapja is ezeket a terminusokat használja, és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ezek megfelelő mértékben terjedjenek a sportfogadás és szerencsejáték magyarországi világában. A magyar játékosok számára rengeteg piac érhető el, a magyar bajnokságokon át a külföldiekig. A sportfogadók pedig forintban is fogadhatnak ma már. Nem kell állandóan átváltani az összegeket, illetve azon aggódni, hogy az árfolyam hirtelen lemegy. Ezek talán kis dolgoknak tűnnek, de a legjobb megértés, illetve a kényelem szempontjából nagyon fontos dolgok. Sok fogadóiroda még a mai napig csak angolul érhető el, de szerencsére a bet365 magyar anyagai már mindenki számára elérhetőek. Ma már a mobilverzió is kínál magyar nyelvet, így teljesen mindegy, hogy hol keressük fel az oldalt, magyar tartalommal fogunk találkozni.

bet365 HU üdvözlő bónusz

A bet365 HU nagy gondot fordít arra, hogy új ügyfeleket szerezzen, illetve, hogy sikeresen megtartsa a régieket. Éppen ezért, folyamatosan újítja promóciós ajánlatait, hogy minden időszakra jusson valami új. A bet365 HU oldalán való sikeres regisztráció után például rögtön jogosultak leszünk egy üdvözlő bónuszra. Ez a bet365 ajánlat mellett rengeteg más bet365 bónusz érhető el a sportfogadók, a kaszinók, illetve az online póker szerelmeseinek. Az üdvözlő bónusz—és a többi bónusz esetében is—fontos, hogy a promócióknak mindig vannak feltételei, amelyeknek eleget kell tennünk mielőtt magunkénak tudhatnánk az adott kedvezményt. Az üdvözlő bónusz esetében például 3 fontos szabály van.

bet365 magyar bejelentkezés

  1. Csak új játékosok számára elérhető, akik első alkalommal regisztrálnak a honlapon.
  2. 18 éven felülinek kell lennie ennek az illetőnek.
  3. Az újonnan nyitott számlára, pénzt is kell feltöltenie, különben nincs mihez hozzáadni a bónuszt!

Tehát, először mindig tájékozódjunk az bet365 magyar honlápján az adott promócióhoz kötött feltételekről!

Fogadási piacok és elérhető sportesemények

A bet365 magyar oldalán rengeteg fogadási piacot láthatunk. Fogadhatunk a legkisebb helyi bajnokságon át a legnagyobb nemzetközi bajnokságokig. A sportfogadás világában rengetek fogadási típus van, ezeknek hála istennek már van magyar neve is, így a nevekből már könnyebben következtethetünk, arra, hogy a fogadás maga mit takar, de a jobb megértés érdekében nézzünk meg párat. Beszélhetünk egyszeri tétről; ahol simán ki kell csak választanunk egy mérkőzés végeredményét és arra fogadni. De beszélhetünk kombinált tétekről, avagy kumulatív tétekről, ahol kettő vagy több sportesemény végeredményére is fogadhat. Itt a részfogadások szorzóinak összeadja meg a kombinált fogadás szorzóját. Léteznek még összetett fogadások is, de ha még csak most kezdte a sportfogadást, ezeket még kerülje el. A fogadásokat tekintve, beszélhetünk még mérkőzés előtti és élő fogadásokról. A magyar bet365 ugyanis játékosainak kínál élő fogadásokat is már! Az élő fogadások során nyomon kísérhetünk az élő játékot online a bet365 magyar oldalán, így a játék közben is fogadhatunk, ha úgy látjuk, hogy jól megy például egy csapatnak, vagy egy másiknak éppen rosszul. De a hagyományos mérkőzés előtti fogadások is természetesen elérhetőek. A sportesemények mellett akár az Eurovíziós Dalfesztivál nyertesére is fogadhatunk. Tehát tényleg rengeteg minden elérhető a hagyományos sportfogadás mellett.

Szorzók

A bet365 a magyar sportfogadók legkedveltebb bukmékere. Ennek oka nem csak a bet365 HU által ajánlott promóciókban és változatos fogadási piacokban rejlik, hanem a szorzók terén is—magyarországi viszonylatban—remekül teljesítenek. Az online fogadások megjelenésével természetesen eleve jobb szorzókat ígérnek az élő fogadásokra, de a többi fogadás tekintetében is jól teljesítenek. Nem is beszélve arról, hogy (ahogy már említettem) magyar forintban fogadhatunk és nyereményünket is forintban kapjuk meg, a magyar számlánkra. Nem kell külön külföldi bankoknál számlát nyitni, ami hatalmas könnyítés a régi időkhöz képest.

bet365 kaszinó és póker ajánlatok

Nem csak a sportfogadóké a világ. A bet365 játék kínálata terén sem panaszkodhat. A szerencsejáték szerelmesei itt biztosan megtalálják a számukra legmegfelelőbb játékot.

Kaszinó

A bet365 HU oldalán találhatunk blackjacket, rulettet, jackpotot, asztali játékokat és különböző más kártyajátékot is. Alapvetően kétféleképpen játszhatunk ezekkel. Vagy online vagy pedig letöltünk őket a számítógépünkre. Én személy szerint jobban szeretek online játszani. Nem arról van szó, hogy biztonsági okok miatt félek letölteni bármit is a számítógépemre, egyszerűen csak feleslegesnek találom, hiszen ugyan azt a játékot meg tudom nyitni a böngészőm segítségével is. Az én kedvencem az élő blackjack.

bet365 magyar belépés

Mióta elérhető ez az opció azóta csak így játszok. Van abban valami, hogy az ember otthon ül és még is mintha élőben az asztalnál ülne. Valamint az sem utolsó dolog, hogy vannak már magyarul beszélő krupiék is; természetesen nem mindig lehet kifogni magyarokat, de a bet365 HU folyamatosan bővíti a magyar játkosoknak kínált újításait, szóval szerintem még egy év és már csak azok lesznek.

Póker

Magyarországon az élő póker még sajnos nem elérhető. De addig is, rengeteg más opció áll rendelkezésünkre. Jelenleg játszhat böngészőjén keresztül, vagy a számítógépére letöltött szoftverrel, vagy pedig a telefonjára letöltött applikációval. Egyetlen fontos kitétel van, és az a regisztráció. Játszhatunk olyan nagy klasszikusokkal, mint a Taxas Hold’em vagy az Omaha. Játszhatunk több játékossal (multiplayer) de játszhatunk egy játékos ellen is (1-1 ellen). Én nem vagyok egy nagy pókeres, de az 1-1 ellenit még én is élveztem, tehát tényleg mindenki megtalálja azt, ami neki kell. Mindig hirdetnek meg újabb és újabb tornákat, tehát mindig van mivel játszani. Ezek között találunk ingyenes tornákat is, de természetesen ennek megvannak a maga feltételei, amelyekről bővebben a bet365 HU oldalán olvashat.

bet365 magyar mobil app

Ahogy már említettem, a bet365 mobil verzión is elérhető. Ez szerintem főleg a fiatalabb generációnak fontos, de nekik nagyon! Nézzük meg egy kicsit tüzetesebben, milyen is az app maga.

  • iPhonera és Andriodra is letöltehő
  • A játékok dizájnjáért a Playtech felelős, és most sem hagynak minket cserben, hiszen minden játék gyönyörű telefonon is
  • Nincsenek korlátozások, ami a böngészőnkből elérhető az elérhető a telefonos applikáción is
  • Gyors és könnyen kezelhető
  • Nem szívja az aksit túlságosan
  • Mobilnetről is könnyen elérhető, ha esetleg valaki sokat utazgat

Ki-és befizetési lehetőségek

Ami számomra a legegyszerűbb volt az az e-pénztárcás megoldás. Én Nettellert használok, de a Skrill is elérhető náluk. Akik a banki átutalást preferálják, azok utalhatnak csekken keresztül, de használhatod a Master vagy a Visa kártyádat is. Azt ne felejtsük, hogy a banki átutalások egy kicsit több időt vesznek igénybe. Én ezért szeretem a Netellert mert, így rögtön megérkezik a pénzem a felületre nincs átfutási idő.

bet365 ügyfélszolgálat

A bet365 a segítségnyújtás terén is kiemelkedő, valamint nem utolsó sorba teljese egészében magyar! Az ügyfélszolgálatuk 24/7 elérhetőek és rengetegféleképpen meg lehet őket keresni, ha valamivel kapcsolatban kérdésünk merül fel, vagy ha valami technikai hibáról van szó. Írhatunk nekik emailt, hívhatjuk őket telefonon, de levelet is küldhetünk nekik postán, de ami szerintem a legjobb, hogy van online chatjük is. Tehát valós időben kaphatok választ a kérdéseimre, nem kell rengeteget várnom, ha sürgősen van szükségem segítségre. Nekem szerintem úgy 2 percen belül válaszoltak mikor az online chatjüket használtam, tehát tényleg gyorsak.

A bet365 HU a legjobb választás

Amint látjuk a bet365 HU igyekszik minden igényünket kielégíteni. A honlapon és a mobil verzión is szinte minden elérhető már magyarul. Be és kifizetésnél forintot is használhatunk. Illetve az ügyfélszolgálatuk is teljesen magyar. Tehát a felhasználói visszajelzések alapján, mint bet365 vélemény, elmondhatjuk, hogy a magyar közönség minden igényét kielégíti a bet365 HU.