BTTS – mit jelent?

Ajánlat frissítve: 

2024. júl. 23.

Magyarország

Magyarországon érvényes

BTTS fogadások: mit jelent és hogyan használjuk?


A fogadási piac hatalmas, ezért néha nehezen követhető. Tele van idegen kifejezésekkel és rövidítésekkel, ami megnehezítheti számunkra annak megértését, hogy pontosan mire is fogadunk. Ha találkoztál az “egyéni fogadás”, “DNB”, “hendikep” vagy “BTTS” kifejezésekkel és ezek nem mondanak neked semmit, ne aggódj! Nem kell azonnal minden fogadási típust ismerned. Minél jobban elmélyedsz a fogadás típusaiban, annál jobban megérted majd, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre.

Kezdetben minden fogadó zöldfülű és általában csak arra fogad, hogy ki nyeri meg az adott mérkőzést. Idővel azonban rájön, hogy másfajta fogadások is léteznek. Ez lehetővé teszi számára, hogy a nyerő tippek között válogasson, amelyek elsőre nem tűnnek fel a mérkőzés előtti kínálatban, de fűszert adnak a játékhoz. Persze ez időbe telik. Addig is segítünk neked megérteni egy-két fogadási rejtélyt. Nem kell tovább keresned a választ arra, hogy hogyan kell például BTTS fogadást kötni, mert cikkünkben mindent megtalálsz erről a témáról.

BTTS jelentése

Hogy mit is jelent a fogalom? A BTTS rövidítés angolul ennek felel meg: Both Teams To Score, azaz mindkét csapatnak gólt kell szereznie. Egy ilyen fogadás elhelyezésekor két lehetőséged van: “Igen” vagy “Nem”. Ebben az összefüggésben arra fogadsz, hogy az egymás ellen játszó két csapat legalább egy-egy gólt fog szerezni egy labdarúgó-mérkőzésen. Ha tehát elég jól ismered a szóban forgó csapatot, és meg tudod jósolni a játék hevességét – ez a fogadás neked való és a mérkőzésekre való fogadásod máris izgalmasabb lesz.

Hol teheted meg BTTS fogadásaidat a legjobb oddsért?

Mivel már tudod, hogy mi az a btts, valószínűleg szeretnél találni egy olyan sportfogadó oldalt és egy olyan ajánlatot, amely lehetőséget biztosít erre a bizonyos fogadásra? Tessék, az alábbi táblázatban bemutatunk egy olyan bukmékert, amelynek kínálatában szerepel a BTTS. Mit jelent ez? Kattints a linkekre, és máris a BTTS fogadások és még sok más dolog földjén találod magadat!

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmények: Sport: 6x bónuszösszeg. Kaszinó és nyerőgépek: 25x bónuszösszeg. Az ÁFSZ teljes szövege

A fent feltüntetett sportfogadó helyek a saját választásaink. Valójában sok más üzemeltető is létezik, akiknek jó esélyei és BTTS fogadási piacai vannak. Vagyis? Ha ez a lista nem elég neked, keresgélj egy kicsit az interneten, és könnyen találhatsz más érdekes ajánlatokat is!

Mi a BTTS a SOLO / AKO-n?

A BTTS-nek, akárcsak a különböző sportfogadási típusoknak, számos kombinációja van. Ez azt jelenti, hogy az ilyen típusú fogadásokra különböző változatokban fogadhatsz, például SOLO vagy AKO. Ennek köszönhetően a fogadások még jövedelmezőbbé válhatnak. Hogyan működik a BTTS fogadás a SOLO és az AKO esetében? Ez tényleg nem olyan bonyolult.

Most már tudod, mi az a BTTS, így nem lehet nehéz összekapcsolni a tényeket. A SOLO végül is egyetlen fogadást jelent. Ha a BTTS SOLO-t szeretnéd megjósolni, csak annyit kell tenned, hogy például fogadj arra, hogy mindkét csapat legalább egy gólt szerez a FTC – Újpest mérkőzésen, add meg a tétet, és már kész is van!

A BTTS AKO opció esetében a szelvénynek több, mindkét csapat góljára szóló fogadást kell tartalmaznia. Egy ilyen szelvényt sokkal nehezebb eltalálni, de ha csak az érintett csapatok képességeit ismered, akkor kísértésbe eshetsz, hogy többszörös BTTS fogadást tegyél.

Hogyan lehet jól kihasználni a BTTS fogadásokat?

Ha ez a fajta fogadás nagyon felkeltette az érdeklődésedet, adunk néhány tippet, amelyek segítenek egy ilyen fogadás megtételében, bár természetesen nincs általános szabály arra, hogy hogyan is kell ezt hatékonyan csinálni.

Mint minden fogadószelvény esetében, mielőtt BTTS-előrejelzésre szánnád el magadat itt is tanácsos először számos tényezőt elemezni. Ennél a fogadási típusnál a játékosok játékstílusa nagy jelentőséggel bír. Sok gólt lőttek az előző találkozóikon, vagy nincs mivel dicsekedniük? Mi a két csapat stratégiája: támadó vagy védekező? Ha két támadó csapat találkozik, jó esély van arra, hogy mindkét csapat sok gólt fog lőni. Ha vannak statisztikák a két csapat korábbi összecsapásairól, nézd át őket alaposan – ez a tudás minden fogadásnak a kincsesbányája, így a BTTS fogadás megtételéhez is elengedhetetlen.

Szerencsejáték-függőség

A fogadásokban sok izgalom rejlik, és amíg játékként kezeled, és nem ragadsz bele túlságosan – ez rendben is van, de ne feledd, hogy fennáll a szerencsejáték-függőség kialakulásának lehetősége. Íme néhány dolog, ami miatt aggódnod kell a fogadások során:

Ne feledd, hogy a szerencsejáték-függőség bárkivel előfordulhat! Használd ki a rendelkezésre álló segítséget! Felhívjuk figyelmedet, hogy az összes legális bukméker weboldalán megtalálható, hogy szerencsejáték-függőség esetén hol találsz segítséget. Ha ez a probléma téged is érint, ne habozz kapcsolatba lépni egy szakemberrel!

Hol keress segítséget?

Amennyiben úgy érzed, hogy a Szerencsejáték-függőség téged is érint, látogass el a Szerencsejáték Zrt. honlapjára, ahol megtalálod a probléma leírását és a segélyszervek elérhetőségeit.

SÜRGŐS ESETBEN – akár anonimitásodat megőrizve – hívd a tanácsadókat hétköznap 15-19 óra között a következő telefonszámon: 06 (21) 262-0603!

GYIK

A jó BTTS fogadásokhoz fontos hogy elemezd a csapatok formáját, gólszerzését és kapott gólszámát, valamint az egymás elleni korábbi meccseket.

A BTTS sportfogadásnak különböző változatai vannak: SOLO és AKO. BTTS SOLO esetén fogadj arra, hogy mindkét csapat legalább egy-egy gólt szerez. BTTS AKO-val többet nyerhetsz, ugyanakkor nehezebb a dolgod, hiszen itt több gólra szóló fogadást kell kötnöd.