BTTS – mit jelent?

Értékelés dátuma

Ajánlat frissítve: 

2024. márc. 2.

Hungary

Magyarországon érvényes

BTTS fogadások: mit jelent és hogyan használjuk?

A fogadási piacok olyan hatalmasak, hogy néha nehéz lehet lépést tartani velük. Ezen felül vannak idegen nevek, rövidítések és számos variációjuk. Mindez megnehezíti annak megértését, hogy melyik fogadás mire vonatkozik. Ha olyan nevekkel találkoztál, mint: Egyéni fogadás, DNB, hendikep vagy BTTS, és ez nem mond sokat – ne aggódj! Nem kell egyszerre az összes piacot ismerned. Minél jobban elmélyedsz a bukméker típusokban, annál jobban megérted a rendelkezésre álló fogadási lehetőségeket.

Minden fogadó kezdetben zöldfülű, és általában a mérkőzésekre való fogadást az adott mérkőzés győztesének megtippelésére korlátozza. Idővel úgy dönt, hogy más fogadásokat is kötne. Ez lehetővé teszi számára, hogy a nyereséges tippek között mozogjon, amelyek első pillantásra nem látszanak a meccs előtti ajánlatban, de egy kis fűszert adnak a játékhoz. Ez azonban időbe telik. Addig is megoldunk egy piaci rejtélyt a számodra. Nincs szükség arra, hogy könyveket bogarássz a “BTTS fodadást hogyan kell játszani?” kérdésre adott válasz keresése közben, mert ebben a cikkben megtudhatod. És válaszolunk arra a kérdésre is, hogy mi a btts.

Ezt jelenti a BTTS

Sok kezdő játékos hosszabb ideig megáll a BTTS fogadásnál. Mit jelent ez? A rövidítés angolul annyit jelent, hogy “mindkét csapatnak gólt kell szereznie” (“both teams to score”). Egy ilyen fogadás elhelyezésekor két lehetőséged van: “Igen” vagy “Nem”. Ebben az összefüggésben arra fogadsz, hogy az egymás ellen játszó két csapat legalább egy-egy gólt fog szerezni egy labdarúgó-mérkőzésen. Ha tehát elég jól ismered a szóban forgó csapatot, és meg tudod jósolni a játék hevességét – ez a fogadás neked való lehet, és a mérkőzésekre való fogadás más színezetet kap.

Hol teheted meg BTTS fogadásaidat a legjobb oddsért?

Mivel már tudod, hogy mi az a btts, valószínűleg szeretnél találni egy olyan sportfogadó oldalt és egy olyan ajánlatot, amely lehetőséget biztosít erre a bizonyos fogadásra? Tessék, az alábbi táblázatban bemutatunk egy olyan bukmékert, amelynek kínálatában szerepel a BTTS. Mit jelent ez? Kattints a linkekre, és máris a BTTS fogadások és még sok más dolog földjén találod magadat!

Operátor

EsélyekNézd meg!Játssz!

bet365

bet365 btts
bajnok!TUDJ MEG TÖBBET

Unibet

Unibet btts
remek ajánlat!TUDJ MEG TÖBBET
Szerencsejáték
Szerencsejáték btts
nézd meg!TUDJ MEG TÖBBET

A fent feltüntetett sportfogadó helyek a saját választásaink. Valójában sok más üzemeltető is létezik, akiknek jó esélyei és BTTS fogadási piacai vannak. Vagyis? Ha ez a lista nem elég neked, keresgélj egy kicsit az interneten, és könnyen találhatsz más érdekes ajánlatokat is!

Mi a BTTS a SOLO / AKO-n?

A BTTS-nek, akárcsak a különböző sportfogadási típusoknak, számos kombinációja van. Ez azt jelenti, hogy az ilyen típusú fogadásokra különböző változatokban fogadhatsz, például SOLO vagy AKO. Ennek köszönhetően a fogadások még jövedelmezőbbé válhatnak. Hogyan működik a BTTS fogadás a SOLO és az AKO esetében? Ez tényleg nem olyan bonyolult.

Most már tudod, mi az a BTTS, így nem lehet nehéz összekapcsolni a tényeket. A SOLO végül is egyetlen fogadást jelent. Ha a BTTS SOLO-t szeretnéd megjósolni, csak annyit kell tenned, hogy például fogadj arra, hogy mindkét csapat legalább egy gólt szerez a FTC – Újpest mérkőzésen, add meg a tétet, és már kész is van!

A BTTS AKO opció esetében a szelvénynek több, mindkét csapat góljára szóló fogadást kell tartalmaznia. Egy ilyen szelvényt sokkal nehezebb eltalálni, de ha csak az érintett csapatok képességeit ismered, akkor kísértésbe eshetsz, hogy többszörös BTTS fogadást tegyél.

Hogyan lehet jól kihasználni a BTTS fogadásokat?

Ha ez a fajta fogadás nagyon felkeltette az érdeklődésedet, adunk néhány tippet, amelyek segítenek egy ilyen fogadás megtételében, bár természetesen nincs általános szabály arra, hogy hogyan is kell ezt hatékonyan csinálni.

Mint minden fogadószelvény esetében, itt is tanácsos először számos tényezőt elemezni, mielőtt BTTS-előrejelzésre szánnád el magadat. Ennél a fogadási típusnál a játékosok játékstílusa nagy jelentőséggel bír. Sok gólt lőttek az előző találkozóikon, vagy nincs mivel dicsekedniük? Mi a két csapat stratégiája: támadó vagy védekező? Ha két támadó csapat találkozik, jó esély van arra, hogy mindkét csapat sok gólt fog lőni. Ha vannak statisztikák a két csapat korábbi összecsapásairól, nézd át őket alaposan – ez a tudás kincsesbányája mindenféle fogadásnak, nem csak a BTTS fogadás megtételéhez.

Szerencsejáték-függőség

A fogadásokban sok izgalom rejlik, és amíg játékként kezeled, és nem ragadsz bele túlságosan – ez rendben is van, de ne feledd, hogy fennáll a szerencsejáték-függőség kialakulásának lehetősége. Íme néhány dolog, ami miatt aggódnod kell a fogadások során:

Ne feledd, hogy a szerencsejáték-függőség bárkivel előfordulhat! Használd ki a rendelkezésre álló segítséget! Felhívjuk figyelmedet, hogy a legális bukmékerek minden weboldalán megtalálhatóak a szerencsejáték-függőség esetén nyújtandó segítségre vonatkozó információk. Ha ez a probléma érint téged, ne habozz kapcsolatba lépni egy szakemberrel!

Hol keressünk segítséget?

Ha segítségre van szükséged a szerencsejáték-függőséggel kapcsolatban:

Ha ez a fajta fogadás nagyon felkeltette az érdeklődésedet, adunk néhány tippet, amelyek segítenek egy ilyen fogadás megtételében, bár természetesen nincs általános szabály arra, hogy hogyan is kell ezt hatékonyan csinálni.

A BTTS-nek, akárcsak a különböző sportfogadási típusoknak, számos kombinációja van. Ez azt jelenti, hogy az ilyen típusú fogadásokra különböző változatokban fogadhatsz, például SOLO vagy AKO. Ennek köszönhetően a fogadások még jövedelmezőbbé válhatnak. Hogyan működik a BTTS fogadás a SOLO és az AKO esetében? Ez tényleg nem olyan bonyolult.