Hogyan nyissunk felhasználói fiókot bukméker oldalon?

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Az előttünk álló feladat—ami nem más mint, egy felhasználói fiók nyitása egy online bukméker iroda oldalon—talán banálisnak hangozhat így elsőre. De szerintem megegyezhetünk abban, hogy jobb ha, mindent sorra veszünk, hogy biztosan ne érjen senkit meglepetés a regisztráció közben. Vagy szerinted nem tudok már neked újat mondani a témában, te már profi vagy? Fogadjunk hogy tudok!

Rendszerint, a szerencsejátékozni vágyók gyorsan le akarják csak tudni a regisztrációs procedúrát, azonban egy kis odafigyeléssel, rengeteg fejfájástól kímélhetjük meg magunkat a jövőre nézve. Ígérem tényleg nem lesz bonyolult és e gyorstalpaló után már zökkenőmentesen tudod majd elkészíteni felhasználói fiókod, amely az első és legfontosabb lépés fogadói pályafutásod megkezdéséhez! Vágjunk is bele!

bukmerek oldalra regisztralni

A regisztráció során leggyakrabban elkövetett hibák

Bőven vannak már akik elkövették ezeket a hibákat, te ne akarj közéjük tartozni. Tartozz inkább azok közé akiknek csak egyszer kellett nekifutni a bukméker regisztrációnak és nem jött vissza az űrlap tele piros felkiáltójellel. Ebben a részben végigmegyünk együtt a leggyakrabban elkövetett hibákon és elmondom, hogyan kerülhetjük el őket.

Felhasználói feltételek

Mielőtt még teljesen belelovalnád magad a dologba, feleslegesen, bizonyosodj meg róla, hogy eleget teszel a felhasználói feltételeknek. Azok nélkül ugyanis nem fog menni a regisztráció. A regisztráció előtt tehát alaposan olvasd át az oldal részvételi feltételeket. Jobb tisztában lenni ezekkel már az elején, így később nem érhet minket váratlan meglepetés! A bukméker oldalak főoldalán ha egészen legörgetünk az oldal aljáig, akkor valószínűleg megtaláljuk a „Részvételi feltételek” menupontot a többi szabályzattal együtt. Nézzük is meg gyorsan mik a legfontosabb szabályok.

Az első és egyben legfontosabb, hogy az oldal szolgáltatásainak igénybevételéhez nagykorúnak kell lenned. Ahogy a legtöbb európai országban, ez a korhatár tizennyolc év Magyarországon is. Tehát ha még nem múltál el tizennyolc, sajnálom, de várnod kell! A fogadóirodák ugyanis nagyon komolyan veszik a kiskorúak szerencsejátékra vonatkozó felelősségeit.

A második de cseppet sem kevésbé fontos dolog, hogy egy személyhez csak egy felhasználói fiók tartozhat. Nem érdemes próbálkozni, hamar kiszűrik, ha egy emberhez két fiók tartozik, hiszen minden esetben igazolásra kerül a személyazonosságod, illetve a megadott bankkártya adatai. Ez nem csak őket, de téged is véd! Hisz így csak te férhetsz hozzá a fiókodhoz!

Gépelési hibák

Gyakrabban előfordul mint hinnéd. De hát csak emberből vagyunk mi is, és hibázunk néha-néha. Nyilván nem direkt adod meg hibásan az adataid, hogy aztán napokig vesződj az ügyfélszolgálatnál, hogy kijavítsanak egy hatost kilencesre vagy egy „a”-t „á”-ra. De mikor a hitelesítést végző személy egybeveti a regisztrációnál általad megadott adatokat a személyi igazolványodon vagy más hivatalos iratodon szereplő adatokkal, akkor ezek az apró elírások igen is számítani fognak.

Ezért azt tanácsolom, hogy mielőtt leokéznád és véglegesítve elküldenéd az adatokat, vagy nézd meg kétszer is azokat, vagy, ha olyan vagy mint én, és a második átolvasásnál már a rosszat is jónak olvasod, akkor inkább kérj meg egy barátot vagy családtagot, hogy nézze át helyetted még egyszer, a biztonság kedvéért.

Promóciós kód

Erről lesz majd még szó bőven a későbbiekben, most legyen annyi elég, hogy érdemes már a regisztráció során rögtön érvényesítened aktív promóciós kódod, ha van. A bónuszkód segítségével különféle kedvezményekre leszel jogosult. De itt is a legfontosabb, hogy a kódot helyesen adjuk meg! Talán biztosabb, ha bemásoljük a kódot, ahelyett, hogy begépelnénk azt!

A bónuszkódokról bővebben

Természetesen minden promóciós kódnak megvannak a maga feltételei. Hogy csak egyet említsek, a megforgatási követelmény esetében például, a kód által biztosított extra összeget meg kell tenni fogadási tétnek legalább egyszer, mielőtt az felvehetővé válna. Valamint arra is figyelnünk kell, hogy a promóció meddig marad érvényben, illetve, hogy meddig használható fel. A promóció időkerete is változó lehet. Lehet egy hét, de lehet akár egy hónap is. Érdemes ezeknek mind utánajárni mielőtt felhasználnánk a bónuszkódot és esetlegesen elpocsékolnánk. Na az lenne az igazi pénzkidobás.

A kód aktiválása előtt, én azt javaslom mindig tájékozódj a bónuszkód felhasználásának kritériumairól. A feltételekről részletesebben általában az sportfogadási oldalak GYIK szekcióban olvashatunk.

Üdvözlő bónuszok

A bónuszok fontos részét képezik az online bukméker oldalaknak, hisz ezzel rengeteg új embert tudnak magukhoz csalogatni, illetve a már regisztrált tagokat is tudják velük arra ösztönözni, hogy továbbra is játszanak, vagy akár hosszú idő után újra elkezdjenek játszani. Rengeteg féle bónusz létezik, de a legáltalánosabbak az üdvözlő bónuszok, amelyeket regisztráció után rögtön fel tudunk használni.

Ahogy azt már említettem, már a regisztrációkor meg lehet adni, ha van promóciós kódunk. Általánosságban elmondható, hogy ezekből kétféle létezik. Az első esetben a bónusz kódot simán beírjuk vagy bemásoljuk a megfelelő helyre regisztrációkor. A második eset az, hogy egyáltalán nincs szükség kódra és új tag lévén automatikusan részesülünk bizonyos kedvezményekben. Rád melyik vonatkozik? Ezt neked kell kideríteni, nézd meg az általad választott bukméker oldalán a kínált promóciókat és megtudod!

Bukméker regisztráció

bukmerek regisztralni

Most pedig térjünk rá a lényegre! Magára a regisztrációra! A regisztrációs űrlap kitöltése nem nagy ördöngösség, de persze én könnyen beszélek. Biztos vagyok benne, hogy azoknak akik sosem csináltak még ilyet, ez elsőre hosszadalmasnak és bonyolultnak tűnhet. De egyáltalán nem kell annak lennie! Nem szeretném, ha már a felénél abbahagynák páran a kitöltést, mert nem értik, melyik adatot pontosan miért vagy hogyan kell megadni, vagy hogy bizonyos kifejezések mit jelentenek pontosan. Igyekszem minden ponton, külön-külön végigmenni, nem kihagyni semmit és segíteni.

  1. Az első lépés hogy megkeressük a honlapon a „Regisztráció” ikont. Az ikon megnyomásával megjelenik a kitöltendő űrlap.
  2. Itt értelemszerűen adjuk meg a tartózkodási helyünk, majd a általános személyes adataink. De eddig mindenki egyedül is eljutott szerintem.
  3. Ezután megadjuk a lakcímünk, valamint felhasználónevet és jelszót választunk.
  4. A következőkben egy biztonsági kódot is meg kell adni, ami tovább növeli fiókunk biztonságát. Lehetőség szerint válasszunk egy random számsort, amit valamilyen logika alapján meg tudunk jegyezni, vagy le tudunk jegyezni és biztonságos helyre el tudunk tenni.
  5. Az soron következő lépésben meg kell adnunk az időzónát. Majd ki kell választanunk a nyereményszorzó fajtáját. Ha van bónusz kód a birtokunkban, akkor azt szintén itt tudjuk megadni (ne felejtsünk el, a kód megadása előtt utána olvasni annak feltételeiről).
  6. Utolsó lépésként meg kell erősítenünk, hogy elmúltunk tizennyolc évesek, illetve, hogy elfogadjuk az oldalra vonatkozó felhasználói feltételeket.

Nem kell félnünk amennyiben valamit mégis rosszul töltöttünk ki véletlenül, hisz minden regisztrációs űrlap esetében a hibásan megadott információk esetén újra meg fog jelenni az űrlap, de ezúttal hibaüzenetekkel. A hibákat javítsuk értelem szerint, vagy ha már tényleg nem boldogulunk egyedül, hívjuk fel az adott oldalhoz tartozó ügyfélszolgálatot.

A regisztrációt követően minden esetben a személyazonosítás következik, bukméker oldaltól függetlenül. Itt fel kell tölteni egy hivatalos okmány másolatát, amely igazolja az adott felhasználó személyazonosságát, lehet ez egy személyi igazolvány, egy útlevél, de akár a jogosítvány is.

Az azonosítást követően már lehetőség nyílik a belső egyenlegre való pénzfeltöltésre. Ezután pedig már nincs más dolgunk mint, amiért keresztülmentünk ezen a procedúrán. Indulhat a fogadás! Nem is volt olyan bonyolult ugye?

Teszt regisztráció vagy teljes körű regisztráció?

Napjainkban egyre elterjedtebb, hogy a különféle bukméker oldalak lehetővé teszik az úgynevezett “teszt regisztrációt”. Ezt azoknak ajánlják akik nem akarnak bajlódni fiókjuk megerősítésével, csak ki akarják próbálni az oldal nyújtotta szolgáltatásokat. Ha úgy tetszik csak el akarják vinni az oldalt egy tesztkörre. Nekik nincs más dolgunk mint, hogy megadjuk az általános személyes adataikat (név, e-mail cím, telefonszám) és már kész is vannak. Nem kell feltölteni különféle okiratokat személyazonosságunk igazolásához.

Ez így nagyon jól hangzik, de természetesen az ilyenfajta regisztrációnak megvannak a maga korlátai. Az oldal funkciói limitálva lesznek csak elérhetőek számukra. Ez esetben nincs lehetőségünk például bónuszkódok használatára. Azokat természetesen csak teljeskörű regisztráció esetén tudjuk igénybe venni. Valamint nem fogunk tudni pénzért fogadni sem. De legalább meg tudjuk nézni hogy működik az oldal! Ha nem állunk még készen elkötelezni magunk egy oldal mellett, akkor ez a fajta regisztráció tökéletes lehet számunkra, hogy több féle oldalt is kipróbáljunk, elköteleződés nélkül!

Melyik oldalra regisztráljunk?

Ez talán a legfontosabb kérdés mind közül, nem igaz? De sajnos nincs rá egyetlen válaszom. Ami beválik egy embernek az nem biztos hogy beválik egy másiknak is. Nincs két egyforma ember, ahogy nincs két egyforma online sportfogadási oldal sem. Rengeteg bukméker oldalt találhatunk az interneten, és ahhoz hogy jó döntést hozzunk, mindenképp előzetes kutatás szükséges. Olvass utána az adott oldalnak minél több helyen, kérdezz meg barátokat, ismerősöket, akik szintén játszanak, érdeklődj az adott oldal ügyfélszolgálatánál, vagy készíts egy teszt fiókot mielőtt döntenél! Szerencsére ez nem olyan döntés amit gyorsan meg kell hoznunk. Nem kell sietni, inkább legyünk alaposak!

Így tehát a döntés meghozatala rád hárul, de remélem, emlékezni fogsz majd az itt olvasottakra és sikerül egy kicsit segítenem abban, hogy bárhol is regisztrálsz végül, a regisztráció gyors, hatékony és sikeres legyen! Sok szerencsét!