bwin bónusz – Magyarország (2024)

Értékelés dátuma

Ajánlat frissítve: 

2024. ápr. 16.

Magyarország

Magyarországon érvényes

A bwin bónusz kínálata 2023-ben is rendkívül változatos, nem beszélve azokról az előnyös ajánlatokról, melyek nemcsak a kezdő, hanem profi szerencsejátékosok számára is nagy segítségnek bizonyulnak. Számos bwin promóciós kód Magyarországon is elérhető, melyekkel változatos ajánlatokhoz juthatnak hozzá a magyar játékosok.

Az üdvözlő bónuszokhoz csupán pár lépést kell teljesíteni, maga az ajánlat pedig nagy előnyt jelent azok számára, akik először regisztrálnak az oldalra. A bwin üdvözlő ajánlat jelenleg azt jelenti, hogy első regisztráció esetén 100%-os bónuszt kaphatunk 40 000 HUF-ig.

A cikk nem reklámcikk, hanem kizárólag szerkesztői tartalom. Az itt felsorolt információk csak tájékoztató jellegűek, és az olvasók döntését saját felelősségükre kell meghozniuk.

A bwin bónuszkód és további részletek erről a fogadóirodáról

A bwin egy osztrák fogadási oldal, mely 1997-ben nyitotta meg kapuit. Mai formája sokoldalú fogadási sportokról és kaszinó játékokról ismert, ezért nem meglepő, hogy több, mint 20 millió felhasználóval rendelkezik az oldal és a magyar szerencsejátékosok közt is népszerű. A bwin esetében számos bónusz elérhető, ilyen az előbb említett üdvözlő bónusz, valamint, az új regisztrálók befizetési bónusszal, free bettel és bwin bónuszkód ajánlatokkal is találkozhatnak. A fogadóiroda ezenkívül rengeteg sportfogadási ajánlatot, illetve kaszinó játékokhoz felhasználható promóciókat kínál. Amennyiben kezdő sportfogadó vagy, a bónuszkódok segítenek majd elindulni a sportfogadás világában és megkönnyítik a helyzetedet a tétrakások során. Igényreszabott bónuszok felhasználása esetén azonban érdemes az ajánlatokra vonatkozó feltételeket átolvasni, hogy mindenképpen megfeleljünk a követelményeknek.

bwin bónusz

A bwin regisztrált ügyfelei számos bónuszhoz juthatnak hozzá. Az oldal üzemeltetői nemcsak az új felhasználókra, hanem régi ügyfeleikre is gondolnak, ezért a platformon elérhető VIP tagság is, mellyel exkluzív ajánlatokat kapnak a kiemelkedően teljesítő szerencsejátékosok. Az oldalon elérhető promóciók két témakörre vannak bontva, így külön tudnak válogatni a sportfogadás kedvelői, illetve a kaszinózás szerelmesei is. Sportfogadás esetén például free bet-et, pénzvisszafizetési bónuszt, valamint limitált ideig elérhető ajánlatokat lehet kapni, időszakos versenyekkel és kihívásokkal még több extra bónuszra lehet szert tenni. Ezeket a bónuszokat fel lehet használni virtuális sportokra, futball-ra, de sok más sportra is. Az is számos opció közül választhat, aki a kaszinózást részesíti előnyben, ilyen például a pénzvisszafizetési bónusz, a szerda éjszakai sport turnék, valamint a napi pöregetések ranglistái.

Fontos megemlíteni, hogy a feltételeket mindig érdemes átolvasni, illetve az adott promócióhoz tartozó követelményeket ajánlott alaposan átnézni, hogy elkerüld a félreértéseket. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy nem olvassák el a fontos részleteket, melyben leírják, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelni ahhoz, hogy megkapjuk a bónuszt.

Bónuszhoz kapcsolódó feltételek

Mint minden elit kaszinó, a bwin is rendelkezik a kötelező engedélyekkel, melyeket az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) menüpontban lehet elolvasni. Az, aki alapos kutatómunkát végez a kaszinó- vagy sportfogadói oldal kiválasztása előtt az tudja, hogy ezeket a feltételeket nagyon fontos elolvasni, mielőtt regisztrálnánk az oldalra. A bónuszokhoz kapcsolódó feltételeket ugyanennyire fontos elolvasni, mielőtt felhasználnánk a kiválasztott bónuszokat. Ezeket a feltételeket részletesebben az adott promóción belül tudod elolvasni.

Tökéletes példa erre a bwin üdvözlő ajánlat, melynek részletei a “Felhasználási feltételek” menüpont alatt találhatóak. Ezen részletek között arról is olvashatsz, hogy ahhoz, hogy részt vehess a promócióban, kvalifikált játékosnak kell lenned, illetve minimum egy hiteles befizetést kell tenned a bónusz érvényessége alatt. Emellett az ajánlat nem vonható össze semmilyen más ajánlattal. Az ajánlat akkor kerül jóváírásra, ha a minimum összeget befizetted azon fizetési módszerrel, amelyekre a promóció vonatkozik. Amennyiben nem olvassuk a feltételeket, elkerüljük azt a fontos információt, miszerint bizonyos fizetési módokkal történő fizetés esetén nem kapjuk meg a bónuszt. Többek között ezért is fontos, hogy mindenről részletesen tájékozódjunk.

A bwin egyéb promóciói

Természetesen a bwin bónuszkód felhasználása mellett a platform bővelkedik a promóciókban. A bónuszok többsége személyreszabott, melyek előnyhöz juttatják a regisztrált játékosokat. A platform hűséges ügyfelei rendszeres bónuszokkal találkozhatnak, legyen szó sportfogadásról, vagy kaszinózásról. A bwin promóciós kód Magyarországon főleg újonnan regisztrált felhasználók számára vannak fenntartva, de VIP tagok kínálataiban is felbukkannak néha. A bwin kaszinó bónusz kód mellett elérhetőek heti bónuszok, illetve a bwin Cashback felhasználásával minden hűséges játékos akár 20 százalékot is visszakaphat.

Egyéb bwin promóciók

A bwin már elég sok ideje az egyik legismertebb márkának számít a piacon, ezért nem meglepő, hogy számos extra opció közül válogathatunk. A bwin kaszinó Magyarország vezető platformja a fogadóoldalak közül, az élő közvetítések és élő fogadási lehetőségek mellett rengeteg játékkal és egyéb promócióval lehet találkozni az oldalon. A legnépszerűbb promóció az üdvözlő bwin bónusz, melyet a szerencsejátékos akkor kap meg, amikor először regisztrál az oldalra. Ehhez annyit kell tenni, hogy regisztráció után kiválasztod a számodra legmegfelelőbb fizetési módot, és megteszed az első befizetést. Ehhez a promócióhoz nem szükséges a bwin kaszinó bónusz kód beírása, azonban érdemes észben tartani, hogy legalább 10 euró befizetésére kötelez a szolgáltató, valamint a fizetés olyan módokkal kell, hogy megtörténjen, melynek listáját a promóció részletes leírásában találsz. Abban az esetben, ha az általad választott fogadással nem nyertél, akkor ingyenes fogadás formájában két napon belül visszakapod a tétet.

Az oldalon találkozhatunk bwin virtuális fogadási bónusz ajánlattal is, melyet kizárólag virtuális játékokra vonatkozó feltételekkel kaphatunk meg, illetve csak azokra használhatjuk fel. A bwin virtuális fogadási bónusz előnyt jelent a kezdő fogadók számára, de visszajelzések alapján számos profi szerencsejátékos is rendszeresen alkalmazza őket.

Pénzvisszafizetési bónusz

A Bwin Magyarország bónuszkód és pénzvisszafizetés rendszere már régóta létezik bizonyos minőségi kaszinókban, ám az ahhoz tartozó feltételek nem mindig előnyösek. A Bwin cashback bónusza szerencsére ettől különbözik, és a legjobb az egészben, hogy minden héten elérhető. Magának a jutalom programnak az a lényege, hogy minden hétfő és vasárnap között akár 55%-ban visszakaphatod a pénzed, mely közvetlenül a számládra érkezik. Fogadási követelmény nélkül lehet részt venni a programban, viszont pár szabályt be kell tartani. Ilyen például az is, hogy minimum 10 pontot össze kell gyűjteni ahhoz, hogy megkapd a jutalmat. Minden fogadásért maximum 4 pont kapható, de minél több pontot gyűjtesz össze, annál magasabb százalékban kapod vissza a pénzed. Ezen promócióba minden valódi pénzes póker játék beletartozik, ezáltal is megkönnyítve a játékosok részvételét.

Pénzvisszafizetési Bónusz bwin

bwin – elérhető fogadási piacok

Egy minőségi fogadóoldalt arról ismerhetünk fel, hogy változatos bónuszok mellett a piaci kínálat is széleskörű. A bwin Magyarország bónuszkód mellett ezt teljesíti is, hiszen több, mint 35 sportfogadási témakör közül választhatunk. A szolgáltató segítségével fogadhatunk a legelterjedtebb piacokra, például focira, kosárlabdára, teniszre, vagy Forma 1-re, de a listában megtalálhatóak különlegesebb sportok is, például virtuális sportok, valamint politikai illetve szórakozási témakörök is. Ezeken belül számos érdekes piaccal találkozhatunk: megtippelhetjük élő show műsorok eredményeit, valamint a díjátadók nyerteseit is. A bwin sportfogadás Magyarország egyik legnépszerűbb szórakozási formája. Az izgalmas piacok felüdülést jelentenek a szerencsejátékosok számára, hiszen ahogyan a technológia fejlődik, a fogadás világa is egyre modernizálódik, ezáltal pedig egyre több, érdekesebb opció közül válogathatunk.

bwin Sportfogadás

Esemény bónuszok

Az elit fogadóirodák nagyszerű ajánlatokat kínálnak bizonyos eseményekre, ezért a szerencsejátékosoknak érdemes figyelniük az oldalt, hiszen a rendszeres bónuszok és promóciók mellett számos limitált idejű ajánlatokkal lehet találkozni. Ilyen eseménynek számít például egy-egy sport bajnokság (futball világbajnokság, tenisz kupák), vagy például ünnepek, például Húsvét vagy Karácsony. Bizonyos nagy események alkalmával a fogadóoldal előnyösebb promóciókat kínál fel, melyekkel ingyenes fogadásokat és pörgetéseket kaphatunk, ezenkívül bizonyos esetekben akár a nyert összeget is megnövelhetjük. Az ajánlatok azonban csak limitált ideig tartanak, ezért ajánlott mindig résen lenni, hogy biztosan ne maradjunk le az előnyös bónuszokról. Emellett az esemény promóciók témái izgalmasabbá tehetik a fogadásokat, nem beszélve például a karácsonyi hangulatról, ami a fogadás élményét is fokozza. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy ezeket a bónuszokat általában szigorúbb feltételekhez kötik, mint a rendszeres ajánlatokat, ezért minden fogadás előtt olvasd el a részleteket.

A bwin Magyarország élő közvetítés funkciója

Az élő közvetítés egy egészen új funkciónak számít a piacon, mégis rendkívül gyorsan elterjedt a fogadók körében. Maga az élő közvetítés azért előnyös, mert a fogadónak tétrakás után nem kell más oldalakon keresgélnie, hogy követhesse az eseményeket, emellett minden fogadáshoz szükséges funkció egy helyen megtalálható. Érdekesség, hogy maga az élő internetes közvetítés egyébként azóta létezik, hogy megjelentek a multimédia tartalmak, a fogadásokhoz azonban még csak pár éve kínálják fel őket, mint extra szolgáltatás. A bwin élő közvetítésével kapcsolatban többségében pozitív visszajelzéseket lehet olvasni, magában a minőségben pedig alig találni kivetnivalót. A közvetítések nem akadoznak, könnyen elérhetőek, arról nem beszélve, hogy az eseményeket HD minőségben követhetjük. Természetesen egy magas színvonalú oldalnál elsődleges szempont a felhasználói élmény garantálása, ebbe pedig az élő közvetítés minősége is beletartozik.

A bwin élő sportfogadási funkciója

Amellett, hogy az oldalon számos sportot élő közvetítésben tekinthetünk meg, a bwin élő sportfogadási funkcióval is rendelkezik. Az élő fogadások olyan fogadók körében terjedt el a leginkább, akik magasabb szinten űzik a tétrakásokat, illetve szeretik az izgalmakat. Az élő sportfogadás lényege, hogy maga a fogadás a meccsek zajlása alatt történik, lehetővé téve, hogy a meccs nézése közben kihasználhassuk az esélyek változását. Ez egy rendkívül izgalmas fogadási forma, melyet azért ajánlanak inkább profi fogadók számára, mert nem lehetséges olyan alaposan felkészülni rá, mint egy hagyományos fogadásra.

bwin Élő Sportfogadási

bwin – Magyar mobiloldal és mobilalkalmazások

Mivel a bwin sportfogadás Magyarország egyik kedvelt oldala és elfoglaltsága, nem is volt kérdés, hogy a platform üzemeltetői applikációban is elérhetővé teszik a szolgáltatást. Magát az mobilalkalmazást letöltheted közvetlenül az oldalról is, emellett elérhető Android valamint iOS verziójú telefonokon is. Az applikáció előnyei közé tartozik a könnyű elérhetőség, illetve a bwin app bónusz kód felhasználására is lehetőséget ad. Az alkalmazást könnyen meg lehet találni a mobilodon az alkalmazás listában, hiszen a logó és a megtervezett dizájn ugyanaz, mint ami a weboldalon látható.

Kattints a IDE, a Bwin mobilalkalmazásról szóló részletes tájékoztatónk elolvasásához.

A fejlődő technológiának köszönhetően az alkalmazások is megjelentek, melyek által bárhol vagyunk, egyszerűen elérhetőek azok a szolgáltatások, amiket a számítógépünkön napi szinten igénybe veszünk. A bwin app felülete letisztult, ami lehetőséget ad arra, hogy ha épp nem otthon vagyunk, de szeretnénk fogadni vagy regisztrálni, akkor azt könnyen megtehetjük a mobilunkon. Maga a regisztráció telefonról ugyanolyan gyorsan elvégezhető, mint a webes felületen, az élő közvetítések pedig problémamentesen futnak a készülékeken. Természetesen azt figyelembe kell venni, hogy egy jó minőségű telefon és internet elengedhetetlen az alkalmazás jó működéséhez. A bwin app bónusz kód lehetősége mellett érdemes még megemlíteni az üdvözlő bónuszt, amit a bwin minimális befizetési bónusz kínálatához hasonlóanaz alkalmazásokon keresztül ugyanúgy megkapsz első regisztráció esetén, valamint bármilyen sportra fel tudod használni.

bwin alkalmazás letöltéséhez szükséges lépések Android esetén:

 1. Nyisd meg a mobilodon a Google Play nevezetű alkalmazás áruházat.
 2. Írd be a keresőbe a “bwin” szolgáltató nevét.
 3. A listában válaszd ki azt az alkalmazást, melynek az ikonja ugyanaz, mint a weboldal logója.
 4. Töltsd le az appot.
 5. Indítsd el a telepítést.
 6. Az alkalmazás automatikusan megjelenik a mobilod kezdőlapján, vagy az alkalmazás listában.
Alkalmazás Android bwin Letöltés

bwin alkalmazás letöltéséhez szükséges lépések iOS esetén:

 1. Nyisd meg az App Store-t a készülékeden.
 2. Írd a keresőbe a “bwin” szolgáltató nevét, majd kattints az alkalmazásra.
 3. Töltsd le az applikációt, majd indítsd el a telepítést.
 4. A bwin app azonnal megjelenik az alkalmazásaid között.

bwin magyar fizetési lehetőségek – befizetések és kifizetések

A bwin oldalán rengeteg fizetési mód közül válogathatunk. A bwin bónusz és játék opciók széles választékával igyekszik kielégíteni a szerencsejátékosok igényeit, hanem olyan fizetési lehetőségeket kínál fel, melyeket az igényesebb, vagy kevésbé hozzáértő felhasználóik is könnyen használni tudnak. A bwin kaszinó Magyarország egyik legmodernebb és legnépszerűbb kaszinója, ebből adódóan számos következtetést le lehet vonni azzal kapcsolatban, hogy a magyar felhasználók mely módszereket részesítik előnyben. A platformon több, mint 30 fizetési mód elérhető, az e-pénztárcáktól kezdve egészen a banki átutalásig. A fizetési módok változó minőségűek lehetnek attól függően, hogy be- vagy kifizetést szeretnél végezni a platformon, azonban érdemes mindig olyan opciót választani, ami számodra könnyű és előnyös. A bwin legális Magyarországon, ezért az összes fizetési mód maximálisan biztonságos.

Az alábbi fizetési módokat veheted igénybe a bwin oldalán:

 • Hitel- vagy bankkártya
 • Banki átutalás
 • BR Transferencia Bancaria
 • CashtoCode
 • GamersCard
 • Interac
 • Luxon
 • MuchBetter
 • PromoCode
 • ecoPayz
 • Dankort
 • iDebit
 • Neteller
 • PayPal
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Trustly
Befizetési mód
Visa
Master Card
NETELLER
PayPal
ecoPayz
Skrill
Banki átutalás
Hitel- vagy bankkártya
BR Transferencia Bancaria
CashtoCode
GamersCard
Interac
Luxon
MuchBetter
PromoCode
Dankort
iDebit
Trustly

bwin bónusz kód értékelése – Összefoglaló

A bwin egy modern fogadóiroda, mely megbízhatósága és minőségi szolgáltatásai mellett igen népszerű bónuszairól és ajánlatairól is. A felhasználó-barát platformot úgy alkották meg, hogy egyszerű és kényelmes legyen az oldal kezelése. A bwin oldalán rengeteg sportra lehet fogadni, illetve számos más érdekes témakörben is meg lehet tenni a téteket, például díjátadókra, vagy politikai eseményekre. Visszajelzéseket tekintve a bwin felhasználói többségében elégedettek, ezt az is mutatja, hogy több millió regisztrált ügyféllel rendelkezik a platform, és ez a szám folyamatosan növekszik.

Amit szeretünk+

👍Élő közvetítések és fogadások

👍Rengeteg fogadási piac

👍bwin minimális befizetési bónusz

  Ami nem tetszik

  👎Némely fizetési mód kezelési költsége

  👎Ügyfélszolgálat néhány nyelven nem elérhető

  👎Nincs telefonos ügyfélszolgálat

   18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmények: Sport: 6x bónuszösszeg. Kaszinó és nyerőgépek: 25x bónuszösszeg.

   GYIK

   A bwin legális Magyarországon, ezért minden magyar játékos számára könnyen elérhető.

   Természetesen számos fogadási bónusz ingyenesen kapható a platformon, ilyen például az üdvözlő bónusz is, melyet az első regisztráció alkalmával lehet megkapni, ezenkívül számos más ingyenes fogadási bónusz is elérhető az oldalon.

   A szolgáltatónál több, mint 30 fizetési mód elérhető. Számos e-pénztárca áll rendelkezésre, legnépszerűbbnek a PayPal, Skrill, illetve Neteller számít. Emellett banki átutalással, és hitelkártyával is lehet fizetni.

   A bwin az egyik legmegbízhatóbb oldal a piacon. Minden kötelező engedéllyel rendelkezik, ami garantálja a személyes- és banki adatok biztonságát, illetve az igazságos játékmenetet is.