Bwin mobilalkalmazás – mit kell tudni róla?

Frissítve:

Bwin mobilalkalmazás

Ha online szerencsejátékról van szó, akkor a Bwin az egyik legjobb választásnak számít, hiszen jelentős tapasztalat áll a világ legnagyobb sportfogadást, kaszinót, pókert és szerencsejátékot szolgáltató oldala mögött. Az általuk kínált játéklehetőségeket sokan szeretik, hiszen a cég haladni tudott a korral, így saját mobilalkalmazással is rendelkeznek. De vajon mit kell tudnunk a Bwin mobilapplikáció használatához?  

Ezt tudja a Bwin 

A Bwin egy osztrák székhellyel rendelkező cég, amelyet 1997-ben alapítottak, népszerűsége pedig csak növekedett az évek során. A márka sok országban kínál sportfogadási lehetőségeket, de online póker, valamint kaszinó játékaik miatt szintén ismertté váltak. Az internetes szolgáltatásaik hazánkban is elég kedveltnek mondhatók, az általuk létrehozott brand pedig sok helyen visszaköszön a mindennapok során. Pókertornákhoz, sporteseményekhez adták a nevüket, de több ismert sportcsapatnál is feltűntek támogatóként. Különböző platformjaikon szinte mindenki megtalálja a kedvére való játékot, ha szórakozni és nyerni szeretne. 

Ha szeretnél többet megtudni a Bwinről, olvasd el a Bwin Sportfogadás 2023 című cikkünket is!

Hogyan tudom letölteni a Bwin alkalmazást?

A 26 éves tapasztalat sokat számít, a Bwin neve pedig megkerülhetetlen ebben a szegmensben, így egyértelmű volt, hogy a világ új kihívásainak is igyekeznek majd megfelelni. Ennek köszönhetően a Bwin mobilon is elérhető, rendszerböngészőből, illetőleg saját dedikált applikációjukon keresztül. A Bwin tehát nagyszerűen lett optimalizálva az olyan hordozható eszközökre, mint a tabletek és az okostelefonok. Manapság rengeteget nyomkodjuk ezeket a kütyüket, a hasznuk is egyértelmű, de a kikapcsolódásra is kiváló lehetőséget kínálnak. Tehát, a Bwin csapata előrelátó volt. 

Weboldaluk már a mobilos böngészőből is átláthatónak mondható, hiszen minden kézre esik. A bejelentkezéshez, valamint a regisztrációhoz kialakított felülethez is egy kattintás után hozzáférhetünk, akárcsak a játékokhoz a későbbiek során, de az alsó sávot is érdemes kiemelni. Ezen könnyedén megtaláljuk, a legfontosabb kategóriákat, valamint a menüt, ahol valamennyi termékhez hozzáférhetünk, egyúttal a Bwin mobilapplikációját is letölthetjük. 

Hogyan telepítsem Androidon?

Bwin alkalmazás letöltés

Bár a Bwin applikáció esetében egy egészen jól sikerült fejlesztésről beszélhetünk, a letöltésnél akadhat némi bökkenő, amit azonban könnyű lesz áthidalni. Ennél a pontnál fontos kiemelni, hogy a Bwin külön alkalmazással rendelkezik a kaszinóhoz, valamint a pókerhez is, de sajnos egyiket sem fogjuk megtalálni a Play Store-ban. Ennek okát a Bwin is kiemeli weboldalán. Mivel a valódi pénzben játszható póker/játék appok nem engedélyezettek a Google alkalmazásboltjában, így emiatt szükségünk van néhány plusz lépésre. 

 1. Kezdésnek telefonunk böngészőjéből nyissuk meg a https://casino.bwin.com/hu/games weboldalt.
 2. Az oldal alján található vízszintes sávon kattintsunk a „Menu” feliratra, majd ott válasszuk ki a „Kaszinó alkalmazás: Letöltés most!”, esetleg a „Póker alkalmazás: Letöltés Most!” opciókból a számunkra megfelelőt. 
 3. Engedélyezzük a fájl letöltését, majd eszközünkön a beállítások között adjunk engedélyt az ismeretlen forrásból történő telepítésre, mivel nem a Play Store-ból szereztük be a Bwin mobilapplikációt.
 4. Nyissuk meg az apk-fájlt, amit az értesítések között találunk, hogy a telepítést befejezhessük.

Ha minden említett lépéssel végeztünk, akkor már csak a bejelentkezés van hátra, esetleg a regisztráció, ha korábban még nem hoztunk létre saját számlát a Bwin felületén. Innentől kezdve már minden megy a megszokott módon, ahogyan a webes verzióban is. 

Hogyan telepítsem iOS-en? 

Az Apple termékei sokak körében kedveltek. Az iPhone, illetőleg az iPad készülékek ugyanis egyfajta presztízs értékkel is rendelkeznek, hiszen a cupertinói vállalat termékei az esetek többségében elég tartósnak mondhatók, de a teljesítményükre sem lehet panasz. Éppen ezért sokan választják ezeket, a Bwin által nyújtott élményről pedig az almás cég felhasználóinak sem kell lemondaniuk. Ami a beszerzést illeti, sajnos az Androidhoz hasonlóan itt sem megy minden magától, de gyorsabban hozzájuthatunk az apphoz. Ennek oka, hogy a Bwin mobil változata alapvetően megtalálható az Apple áruházában, ugyanakkor ez nem minden országból elérhető, így jelenleg a magyar változatban sem találjuk meg, de van megoldás.

Bwin letöltés - Apple Store

Mindössze egy másik lokációt kell megadnunk az App Store felületén, majd letölteni az applikációt, de az is opció, hogy egy HTML5 kompatibilis weboldalról indítjuk el a telepítési folyamatot. Ezt követően a folytatásban minden ugyanolyan, mint az Androidnál leírtak esetében. Ami pedig némi pluszt ad a dologhoz, hogy a nyelvválasztással sem kell bajlódnunk az alkalmazásboltban tett változtatások miatt, miután a Bwin egyből magyarul jelenik majd meg, amennyiben a mobilunkon csatlakozik valamilyen hazai internethálózathoz.  

Befizetések/kifizetések a Bwin applikációban

Az online kaszinók többségében, így tehát a Bwin esetében is megfigyelhető, hogy mindazon funkciók, amelyek a weboldalukon megtalálhatók, azok a mobileszközökre fejlesztett appokban is elérhetők. Ez itt sincs másképp, főként a pénzügyeket tekintve. Mivel egy online szerencsejátékokkal foglalkozó oldalról beszélünk, ezért fontos tudni a befizetéssel kapcsolatos részleteket, valamint azt, hogy miként férhetünk hozzá a nyereményeinkhez. Akárcsak a webes felületen, úgy az alkalmazásban sem nehéz a feladat, hiszen a Bwin színvilágához illeszkedően egy elég nagy sárga gombbal jelölik számunkra, hol tudunk befizetni, ahogyan azt is, hol kérhetünk utalást. Jó hír, hogy a befizetés nagyon gyorsan megtörténik, ha pedig szeretnénk kivenni pénzünket, akkor sem kell sokat várni rá. A banki átutalási rendszereken keresztül akár 24 óra alatt, de legkésőbb 5-6 munkanapon belül nálunk landol a kívánt összeg. Amit azonban le kell szögezni, hogy a pénzt csak akkor fogjuk megkapni, ha előtte elvégeztük a profilunk hitelesítését a megadott feltételek szerint.

Befizetésre/kifizetésre alkalmas rendszerek:

 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Skrill 1-Tap
 • Fast Bank Transfer

Bwin App – előnyök 👍 és hátrányok 👎

Egy jól eltalált alkalmazás kifejezetten hasznos lehet a mai világban. Tekintve, hogy manapság már gyakorlatilag mindenkinél van valamilyen okoseszköz, így akár utazás közben is képesek vagyunk ugyanazon tartalmak fogyasztására, amiket egyébként otthonunk kényelméből élvezhetünk. Egyéb ügyeinket is könnyebben intézhetjük a különböző alkalmazásoknak köszönhetően, de a szórakozásunk is garantálva van. Ebből kifolyólag a szerencsejátékokról sem kell lemondanunk, a Bwin pedig biztonságos környezetben garantálja ezt a számunkra. Ahogyan arról már fentebb is szó volt, a Bwin hazánkban is elérhető szolgáltatásait mobilböngészőből is kényelmesen kihasználhatjuk, az applikáció viszont még egyszerűbbé teszi a dolgokat, hiszen gyorsabb, könnyebben betölthető, ráadásul álló módban, valamint fektetve is látványos marad az egyes készülékeken. Az egyetlen negatívumot talán az jelenti, hogy a letöltéshez szükség van néhány extra lépésre, de megéri, mert hamarabb és közvetlenebb módon férhetünk hozzá kedvenc játékainkhoz, ahogy a póker és a kaszinó nyújtotta kínálathoz is. 

Bwin applikáció vs. webhely – van bármi különbség?

Érdemi differenciáról nem lehet beszámolni, ugyanakkor annyi mindenképp szemet szúrhat a felhasználóknak, hogy az elrendezés picikét más az alkalmazásban, mint az webes változatban. Ennek oka mindössze csak annyi, hogy mobilra másképp kell optimalizálni az egyes ikonokat, funkciókat. A Bwin mobil verziója viszont még így is ugyanazt a minőséget nyújtja, mint amikor egy laptopon, vagy egy asztali számítógépen jelenetkezünk be. Tulajdonképpen minden ugyanott van, a kereső került lejjebb, illetőleg az alapvető játékkategóriákat nem a bal felső sarokban, hanem egy alsó sávon találjuk meg, amikor az alkalmazást használjuk. 

Vélemények az alkalmazásról 

A letöltéseknél általában véleményezni lehet a különböző applikációkat, ami egy elég hasznos dolog. A vélemények, valamint az értékelések a fejlesztőknek is segíthetnek abban, hogy minél jobbá tegyék a terméket, nekünk pedig jó mankó lehet arra az esetre, ha elbizonytalanodnánk. A jó hír, hogy az App Store-ban található vélemények alapján a felhasználók többsége nagyon szerette a Bwin mobilapplikációját. Az 5-ös skálán jelenleg 4.8-as pontszámmal áll az alkalmazás 701 szavazat alapján. 

Milyen funkciók találhatók a Bwin alkalmazásában?

Leegyszerűsítve azt mondhatjuk, hogy minden olyan dolgot elérünk benne, amit a webes felületen is megtalálunk. A különbség tényleg csak az elrendezésben rejlik, hiszen a profilunkat jelző ikont mindkét helyen a jobb felső sarokban találjuk, de mobilon a jobb kezelhetőség érdekében nem egy oldalsó oszlop nyílik meg nekünk, hanem egy új oldal, ahol mindent ugyanabban a sorrendben találunk, ahogyan az asztali módban is. A keresőt jelző ikon is alulra került a Bwin logója mellől, ahogyan az alapvető kategóriák is, de ezeket leszámítva minden ugyanott találunk, mint a weben. 

Üdvözlőbónuszok a Bwin kínálatában 

Akár a weben nyomulunk, akár az alkalmazásban, mindkét helyen beszerezhetjük a nekünk járó bónuszt. Jelenleg a regisztráció után 8 napunk van beváltani az ajándékunkat, amellyel 100 százalékos, akár 50 000 forint értékű kaszinó bónuszhoz juthatunk, amennyiben legalább 3000 forintot befizettünk a számlánkra, majd kockáztattunk minimum 20 alkalommal. Fontos, hogy a feltételeknek 30 napon belül teljesülniük kell, de megéri, hiszen a bónuszt nagyon sok játék esetében érvényesíthetjük. Mindezen felül még a kaszinó versenyekre is érdemes vetni egy pillantást, ahol szintén felvillanyozó nyereményekre tehetünk szert napi szinten. A Bwin bónuszokat a promócióknál kell keresnünk, ami weben, egyúttal az appban is a Bwin emblémája alatt található a baloldalt. 

GYIK 💡💡💡

Az ügyfélszolgálattal fel tudom venni a kapcsolatot a mobilappon keresztül?

Erre ugyanúgy megvan a lehetőségünk, mint a weboldalukon keresztül. Papíron három módja van ennek, mivel hivatalosan élő chates szolgáltatással is rendelkeznek, de emailen és telefonon keresztül is elérjük a Bwin munkatársait, amennyiben segítségre lenne szükségünk. Ehhez minden lényeges információt megtalálhatunk a „Kapcsolat” menüpont alatt, amire az oldal legalján lévő szekcióban bukkanhatunk rá.

Az összes játék elérhető a mobilalkalmazásban?

Mindegyik játék elérhető, a minőség miatt pedig abszolút nem kell aggódni. Megfelelő sebességű internetkapcsolattal nincs akadály, bátran játszhatunk az online kaszinóban, beszállhatunk egy póker játszmába, de a többi cím is megtalálható ugyanott, ahol az alap változatban.

Szükséges-e külön regisztrálnom a mobilalkalmazás használatához?

Csak akkor, ha korábban nem rendelkeztünk saját számlával a Bwin platformján. Amennyiben újak vagyunk, akkor mindenképp regisztrálnunk kell a szolgáltatások használatához, ezt viszont megtehetjük egy asztali számítógépen, vagy a mobilapplikációból is, meglévő profillal azonban elég csak a bejelentkezés gombot keresni, ami a jobb felső sarokban található.