Darts fogadás

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Darts fogadás
Hogyan fogadhatunk darts meccsekre?

Miért fogadjunk darts meccsekre?

Oké, a darts talán nincs különösebben elkényeztetve a médiában, de van egy igazán erős rajongói és játékosbázisa—amatőrök és szakemberek egyaránt. Magyarországon habár már egyre nagyobb rajongótábora van a sportnak, az itthoni bajnokságokra azért nem nagyon fogadnak az emberek, inkább az olyan országokban tartott versenyekre fogadnak, ahol a sport már rendesen kinőtte magát: Angliában, a Skandináv-félszigeten és az Egyesült Államokban. Ja és ne tévesszen meg azon téves vélemény, hogy a darts csak egy bár játék. Igen így kezdődött. Ha nem vagy képben a darts-szal kapcsolatban, akkor ettől most lehet padlót fogsz, de…

A Darts egy sport. Nem viccelek, komolyan.

Így van és kész. Nem egy túl mozgalmas sport, de mégis sport. Jó, lehet, hogy nem éppen atléta alkatúak a versenyzők, de itt teljesen már fizikum és erőnlét kell, mint egy klasszikus sporthoz. A darts játékosoknak fejben nagyon ott kell lenniük és mivel minden dobás számít, így nagyon pontosan kell dobniuk. Nagyon ki kell centizni minden dobást, különben annyi a győzelemnek.

Hogyan fogadhat a dartsra? A bukmékerek nem tűrik a hibázást!

Ahogy a darts-ban, a bukmékerekben világában sincs helye a hibázásnak – vagy bejön, amit fogadtál, vagy nem. Vagy nyersz, vagy veszítesz. A kettő között nincs semmi.

Hacsak nem használja a bukmékerek bónuszait! A magyar operátorok tényleg sok lehetőséget kínálnak a teljes kudarc elleni védekezésre, tehát ezt az útmutatót azzal kezdjük, hogy megmutatjuk, hol és hogyan kell fogadni a dartsra.

Darts – kezdj fogadniBónuszJátsz!
bet365
bet365
Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.
18+ | A feltételek és kikötések érvényesek
Unibet
Unibet bónuszkód
20 000 Ft üdvözlő bónusz!

18+ | A feltételek és kikötések érvényesek

Nem szeretnénk untatni a bukmékerek jellemzésével. Ezért csak röviden sorra vesszük, hogy miért is őket ajánljuk a darts-fogadás kapcsán. Ha többet szeretnél tudni a bukmékerek ajánlatairól, bónuszaikról és szorzóiról, kattintson az összefoglalókra, a linkeken keresztül.

Bet365

A Magyarországon is jelen levő bukmékerek egyik legnagyobb képviselője, itt valószínűleg minden típusú sportot megtalál, amire csak fogadni szeretne—beleértve a darts versenyeket is. A darts fogadások tárháza hatalmas és a darts szorzók is magasak. Tényleg remek hely, ha igazán jó ajánlatokat keres!

18+ | A feltételek és kikötések érvényesek

Unibet

Régi motoros a fogadás világában, így rengeteg mindent kínál: a nagy sporteseményekre történő fogadásoktól, a niche-sportokon át, a vonzó fogadási promóciókig. Természetesen a Darts is a repertoárjuk része, tehát mindenképp érdemes lecsekkolni őket.

18+ | A feltételek és kikötések érvényesek

Mindent, amit a Darts-ra való fogadásról tudni kell

Ha darts-ra szeretne fogadni, akkor tudnia kell, hogy nem elegendő csupán egy pillantást vetni a statisztikai táblázatokra, hogy rögtön megtudja mondani ki lesz a győztes. A Darts sokkal összetettebb ennél.

Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat az Ön számára arról, hogyan készülhet fel a legjobban a darts fogadásra. Ezen tényezők egyikét sem szabad alábecsülni, tehát ha hatékonyan akar fogadni a Darts-ra, mindenképpen vegye figyelembe mindegyik darts tippet.

Információ a játékosokról

Ha sikeresen akar fogadni a Darts-ra, nincs más lehetőség, mint lecsekkolni minden egyes játékost, még azokat is, akik kevésbé szerepelnek a médiában. Természetesen nem arról szól, hogy minden mérkőzést meg kell figyelni, ami a világon történik (nem lenne elég élete ahhoz), mindössze arról van szó, hogy figyelnie kell a statisztikákat, a bajnoki tabellákat stb.

Ami még fontos, hogy ellenőrizze, hogy melyik játékos, hol és hogyan teljesített mostanában. Így tisztább képet kap a játékosok jelenlegi teljesítményéről.

Tabellán való helyezés

Arra érdemes emlékezni—nem csak a darts esetén—hogy az eredmények nem mindig tükrözik az adott csapat/játékos valódi képességeit. Ne feledje, hogy azok a játékosok/csapatok, akik általában a dobogó tetején foglalnak helyet, úgymond „elengedik” a nem mérvadó meccseket, hogy tartalékolják erőiket a közelgő nagyobb mérkőzésekre. Igaz, hogy ez talán nem látszik olyan egyértelműen a dartsban, mint például a tenisz vagy a futball esetében, ahol néha a top csapatok szándékosan engednek náluk gyengébb csapatokat nyerni, hogy a torna későbbi stádiumába összemérhessék erejüket egy másik— hozzájuk szintben közelebb lévő— csapattal.

Előfordul az is, hogy bizonyos játékosok sokkal jobban érzik magukat a kis versenyeken, és jobban teljesítenek rajtuk, de a reflektorok és kamerák fényében teljesen leblokkolnak, és nem képesek megmutatni mire is képesek. A darts versenyek esetében azonban a legfontosabb, hogy ott legyenek a játékosok mentálisan és képesek legyenek koncentrálni bármilyen körülmények között.

A játékos stílusa

A játék stílusának ismerete különösen akkor fontos, ha darts meccsekre akar fogadni. Miért? Képzeljen el egy olyan helyzetet, amelyben a játék elején az látja, hogy egy játékos úgy kiszállózik mint annak rendje-módja. De nem tudni, hogy ellenfele nem-e egy olyan játékos, aki lassan kezdi a játékát és majd később indul be igazán, ezzel megzavarva az ellenfelét.

Ez nyilvánvalóan meglehetősen kirívó példa, de így volt a legegyszerűbb szemléltetni. Az élő fogadásoknál a döntéseket gyorsan, de ugyanakkor megfontoltan kell meghozni. Ha nem ismeri a játékos technikáit, stratégiáját és játékstílusát, akkor jól ráfaraghat.

Mérkőzés előtti és élő fogadások. Melyik jobb?

Melyik opció jobb darts fogadás esetében: a mérkőzés előtti vagy az élő fogadás? A válasz egyszerű: mindkettő! Attól függ, hogy milyen jól ismeri az adott bukmékert és a dartsot.

Általános szabály, hogy az élő fogadások inkább azoknak való, akik már ismerik a bukmékereket és a dartsot. Itt számít a gyors döntéshozatal, a stratégia és a szilárdan megalapozott tudás. A mérkőzés előtti fogadásoknál sok idő áll rendelkezésére, hogy tüzetesen átgondolja a dolgokat és akár végezzen egy kis kutatást.

Apropó kutatás.

Érdemes darts tippeket olvasni?

A sikeres darts-fogadás nem egy egyszerű dolog, ahogy focira vagy teniszre sem egyszerű fogadni. Természetesen vannak olyan esetek, amikor a mérkőzés győztese nyilvánvaló, de általában nem olyan egyszerű eldönteni a meccs végkimenetelét.

Tehát érdemes darts tippeket olvasni? Ez legfőképp a forrástól és magától a tippadótól függ, aki a darts előrejelzéseket készíti. Sajnos az Internet tele csalókkal és kamu bukmékerekkel, akik csak közhelyekről írnak vagy légbőlkapott tanácsokat osztogatnak random statisztikák alapján, hogy pénzt csikarjanak ki belőlünk; vagy egyszerűen csak, hogy felhívják magukra a figyelmet.

Csak ellenőrzött forrásból fogadjunk el darts tippeket

Mielőtt ezekre a kamu oldalakra pazarolná a drága idejét, nézzen kicsit körül. Különösen figyeljünk arra, hogy az adott oldal milyen tartalmat kínál, ki írta a darts tippeket, és hogy a tippadókat bármilyen módon ellenőrzik-e. Van-e valaki, aki lektorálja és javítja ezeket a tartalmakat.

Kik azok a tippadók?

Az interneten bárki lehetsz. Ennek azonban meg van az árnyoldal is. Sajnos így bárki írhat labdarúgó-tippeket és mondhatja magáról, hogy ő Fülöp László. Ezért ellenőrizze, kik a tippadók, mennyire jöttek be a régebbi tippjeik (ha lehetséges), és hogy mások, hogy vélekedtek a darts előrejelzéseikről.

Miért népszerű a darts-fogadás Magyarországon?

Ahogy azt az elején is írtuk Magyarországon már egyre nagyobb rajongótábora van a sportnak, és egyre többen fogadnak olyan nagyobb meccsekre, mint a PDC. Habár a foci vagy a kosárlabda még mindig nagyobb figyelmet kap, mint a darts, a darts is egyre több magyar otthonban van jelen a karácsonyi és az újévi időszakban. A Dart-fogadások állandó helyet foglalnak el a bukmékerek repertoárjában, tehát tényleg érdemes körüljárni a témát és megtalálni a legjobb darts szorzókkal rendelkező bukmékert.

GYIK

Igen! A magyar hazárdőrök szeretnek a dartsra fogadni!

Minden fogadás jövedelmező lehet, ha jól teszi meg fogadását. Ne feledje, hogy a sportfogadás lényege, hogy jól érezzük magunkat, ez inkább egy hobbi mintsem egy pénzkeresési lehetőség.

A darts-fogadás világával való megismerkedést a bet365 és az Unibet oldalain kezdje, ha ránk hallgat. Többet akar megtudni ezekről a bukmékerekről? Akkor az bet365 ismertető és az Unibet ismertető elolvasását javasoljuk első körben.