Támogatott tartalom | 18+ | A feltételek érvényesek

2020-as EB fogadási útmutató

EB 2020 Fogadas

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mit is kell tudni a 2020-as EB fogadások terén, hogy hogyan is tehetünk meg fogadásokat az eseménnyel kapcsolatban. Rengeteg idevonatkozó információról lesz szó, jó részletesen, hogy minél jobb áttekintést és lehetőleg segítséget nyújtó útmutatót tudjunk adni.

2020-as EB fogadások

Nagyon izgatott már mindenki emiatt a hatalmas verseny miatt, és őszintén szólva, nem lehet várni annak kezdetére tétlenül, főleg nem fogadási körökben. A 2020-as EB fogadások egyedülállónak ígérkeznek, akárcsak maga az esemény. Nem csak azért, mert 12 különböző országban és 12 stadionban kerül megrendezésre, hanem azért is, mert valószínűleg ez lesz az utolsó európai bajnokság, ahol olyan csillagok vesznek részt, mint Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos és Manuel Neuer.

Fontos kiemelni, hogy ennek az írásnak a célja, hogy segítsen abban, hogy többet megtudj erről a jövőbeli eseményről, mivel a jó licitáló sikere mögött a megfelelő előzetes információk megléte található. Annak érdekében, hogy némi korai előnyt szerezhessünk a bukmékerekkel szemben, tanácsokról is lesz szó, hogy hogyan találjuk meg a legjobb esélyeket, és hogyan lehet a lehető legtöbbet kihozni a jövőbeni értékes 2020-as EB fogadás előrejelzésekből.

Olvasd el ezt a 2020-as EB fogadási útmutatót, és nyugodtan élvezheted az összes 2020-as EB tipp és előrejelzés örömeit.

Hol tudok fogadásokat tenni a 2020-as EB-re?

Mint minden nagyobb versenyre, az európai labdarúgó bajnokságot a labdarúgó-bajnokságok azon első számú, rangos eseménye, amit a legtöbben keresnek a fogadások terén, legyen az Euro 2020-as fogadás ingyen, fogadási ajánlatok, 2020-as EB tippek, esélyek (odds-ok) és egyéb.

Számos fogadást kínálnak a fogadók számára a versenyre vonatkozóan, ideértve az Euro 2020-as fogadás végleges nyereményszorzóit, a gólszerzőt, a győztes/gólszerző párosát és a döntősöket. Fogadások lehetnek egyes csoportokra is, valamint esélyek az egyes országok kiesésére, a selejtezők szakaszában.

Megnéztem a legnépszerűbb bukmékerek honlapján elérhető esélyeket annak érdekében, hogy tisztábban láthassam a fogadási oldalak előrejelzéseit. Még mindig túl korai messzemenő következtetéseket levonni, és rengeteg bizonytalanság van, azonban én mindenképp kiemelném az Unibet és a bet365 oldalait. Mivel ezek régi nagy oldalak, a megbízhatóságot tekintve én csak ezeket ajánlom. Másrészt az Unibet és a bet365 oldala is rendkívül felhasználóbarát, és a 2020-as EB fogadásokra is igazán felkészültek.

bet365 – ellenőrizze az aktuális ajánlatot

Unibet- ellenőrizze az aktuális ajánlatot

Ki fogadhat a 2020-as EB-re?

Fontos tudni, hogy ahhoz, hogy a 2020-as labdarúgó EB-re fogadhassunk a magyar jogszabályoknak megfelelően, legalább a 18. életévet be kell töltenie a fogadóknak. Vagyis nem elég regisztrálni egy oldalon, vagy fogadni a megfelelő fogadóirodában, dohányboltban.

És egyúttal a másik feltételt is elárultuk, vagyis kell hozzá egy megfelelő platform, akár személyesen, akár számítógépen keresztül online fogadunk. Ha kényelmesebb, online fogadást választjuk, feltétel, hogy regisztráljunk az adott szolgáltató oldalán, amihez szükség van személyes adatainkra (és azok igazolására is), illetve bankkártyára, bankszámlára vagy megfelelő eszközre a fizetéshez.

Ezenkívül figyelni kell, pl. bet365 élő fogadásnál, hogy megbízható legyen internetkapcsolatunk, alkalmas legyen az eszközünk (laptop, tablet, okostelefon).

És, ha ezek a feltételek mind teljesülnek, azt mondhatjuk, hogy bárki játszhat, vagyis fogadhat 18 és 99 éves kora között, személyesen és a megfelelő eszközökkel, háttérrel rendelkezve, online is.

A 2020-as EB szakaszai

Huszonnégy csapat játszik a 2020-as európai labdarúgó bajnokságon. 20 kvalifikált csapatunk van, és arra várunk, hogy még négy másik csapat kvalifikálódjon a rájátszásban, amely 2020 márciusában kerül megrendezésre. Az alábbiakban felsoroltam azokat a csapatokat, amelyek már garantálták helyüket a versenyen, valamint azokat a dátumokat, amelyek során kiderül, kik lesznek azok a csapatok, akik utolsó négyként részt vehetnek a 2020-as EB hátralévő részén, és kikre vonatkoznak a legjobb 2020-as EB fogadások.

2020-as EB minősített csapatai

Anglia, Törökország, Olaszország, Wales, Svájc, Dánia, Finnország, Belgium, Oroszország, Hollandia, Ukrajna, Ausztria, Horvátország, Cseh Köztársaság, Spanyolország, Svédország, Lengyelország, Portugália, Franciaország, Németország.

2020-as EB játszmák a rájátszásban

Március 26. és március 31. között zajlanak. A csapatok a rájátszásba a 2018-2019 Nemzeti Ligában nyújtott teljesítményük alapján kerültek be. Minden rájátszás egyenes ági kieséssel történik, amely rengeteg izgalmat és fogadási lehetőséget garantál számunkra.

A rájátszás:

 • Március 26.
 • Bulgária – Magyarország
 • Izland -Románia

B rájátszás:

 • Március 26.
 • Bosznia és Hercegovina – Észak-Írország
 • Szlovákia – Írország

C rájátszás:

 • Március 26.
 • Norvégia – Szerbia
 • Skócia – Izrael

D rájátszás:

 • Március 26.
 • Grúzia – Fehéroroszország
 • Észak-Macedónia – Koszovó

Az A, B, C és D rájátszásban a győztesek március 31-én kerülnek egymással a döntőbe. A döntő játékok győztesei kvalifikálódnak a 2020-as EB-re. Minden csapat motivált lesz a játék megnyerésére, és számítunk arra, hogy rengeteg gólt fognak szerezni. Személyes véleményem szerint a bukmékerek számára kissé nehezebb lesz a megfelelő esélyekkel ellátni a fogadási piacokat, így az egyszeri 2020-as EB fogadások szempontjából lehet március 31. egy jövedelmező nap.

2020-as EB csoportok

EB 2020 csoportok

A sorsolásra november 30-án, Bukarestben került sor, amely mind a hat csoport résztvevőit meghatározta. A csoportok sorsolása után biztosak vagyunk abban, hogy az 2020-as EB biztosítani fogja a nézők számára a kiváló minőségű labdarúgást, rengeteg lélegzetelállító gólt láthatunk majd és végül, de nem utolsósorban sok fogadási lehetőséget kapunk.

Mint minden nagy bajnokságon, van egy ”Halálcsoport” (jelen esetben az F), amely egy helyre gyűjti a rendkívül jó nemzeti válogatottakat és garantálja a rendkívüli futball pillanatokat. Ennek ellenére minden csoport felejthetetlen meccseket és nagyszerű labdarúgó összecsapásokat ígér. Ha lehetőséged van euro 2020 jegyek beszerzésére, ne hagyd ki, mert ez a verseny mindenféleképp egyedülálló lesz.

A csoport: Törökország, Olaszország, Wales, Svájc

Az 2020-as EB első játéka a házigazdák – Olaszország és Törökország – között zajlik június 12-én Rómában. A hazai csapat kiváló teljesítményt mutatott a bajnokság kvalifikációja során, és hatalmas lendületet mutatott a bajnoki cím megszerzésére. Másrészt Törökország csapata, amelyet a legendás Senol Gunes vezet, jó haladást ért el, és olyan világszínvonalú játékosokkal van felszerelve, mint Cenk Tosun és Merik Demiral, valami emlékezeteset vihet véghez.

A másik két csapatot – Svájc és Wales – sem szabad alábecsülni, mivel minden nemzeti csapat számára problémákat okozhatnak az 2020-as EB-n. Általános értelemben az végén kullogók azok a csapatok, amelyek a fogadások során a legnagyobb profitot nyerik, mivel ezeket a bukmékerek mindig magas esélyekkel hirdetik meg.

B csoport: Dánia, Finnország, Belgium, Oroszország

Az egyik egyértelműen kedvenc csoport – Belgium, és három másik, azonos erősségű csapat. Természetesen a második helyért folytatott harc heves lesz, ráadásul a B csoportban két otthon játszó csapat is van. Nem szabad alábecsülnünk Oroszországot ebben a csoportban, mivel az oroszok mindig meglephetnek bennünket, és valószínűleg nem a legrosszabb döntés, ha rájuk fogadunk. Valószínűleg nagyon magas esélye lesz Belgiummal szemben, miért is ne tegyünk fel némi, hogy még izgalmasabb legyen a meccsnézés?

C csoport: Hollandia, Ukrajna, Ausztria, a rájátszásban nyertes D csapat

A 2020-as EB C csoportjában 3 nemzeti csapat fixen bekerült, a negyedik pedig a D csoport rájátszásából kerül ki (Grúzia, Fehéroroszország, Észak-Macedónia vagy Koszovó), így határozva meg a csoportot. Nyilvánvaló, hogy a csoportgyőzelem tekintetében a holland csapat a kedvenc, de a verseny többi részét sem szabad alábecsülni a verseny fontossága és a játékosok motivációja miatt. A labdarúgók mindig motiváltabbak, amikor a nemzeti csapatokban játszanak, és a meglepő eredményeknek mindig ott kell lenniük agyunk rejtett zugaiban, mint eshetőség.

D csoport: Anglia, Horvátország, Csehország, a rájátszásban nyertes C csapat

A 2020-as EB selejtezőjének egyik legjobban teljesítő csapata – Anglia az A csoport kedvence. A három oroszlán csapatának lehetősége van bosszút állni Horvátországon az előző 2018. évi világbajnokság elődöntőjének veresége miatt. A horvátok kiváló csapatszellemmel és ügyes játékosokkal bírnak, és esélyük, hogy bejuthassanak a 2020-as EB kieséses szakaszába, óriási. A Cseh Köztársaságot veszélyes csapatnak kell tekinteni, a rájátszás C csoport nyertesével együtt (Norvégia, Szerbia, Skócia vagy Izrael).

E csoport: Spanyolország, Svédország, Lengyelország, a rájátszásban nyertes B csapat

A háromszoros győztes Spanyolország az E-csoport vezetésével és csúcskategóriás játékosaival fő célja a csoportgyőzelem és, hogy az első négy európai bajnoki című csapat elé álljon. Véleményünk szerint ennek az esélye, hogy idén a 2020-as EB-n megtörténjen, meglehetősen csekély, ezért nem javasolnánk, hogy nyílt fogadást tegyél Spanyolországra. De érdemes széleskörűen szétnézni a 2020-as EB tippek között. Ez a mi saját véleményünk, és a nap végén te leszel az, aki dönt. Svédország, Lengyelország és a B-rájátszás nyertese (Bosznia és Hercegovina, Észak-Írország, Szlovákia vagy az Ír Köztársaság) határozottan fontos szerepet játszik ebben a csoportban.

F csoport: Portugália, Franciaország, Németország, rájátszásban nyertes A csapat

Kétségtelen, hogy az F csoport a “halálcsoport”, és ők a legerősebb nemzeti csapatok. Mi, nézők, annyira szerencsések vagyunk, hogy mindegyik erős, jó csapat ugyanabban a csoportban van, mivel garantálták a látványos meccseket, a sok cselekményt, a fogadási lehetőségeket és az emlékezetes pillanatokat. A Portugália, Franciaország és Németország közötti összecsapások magas szintű labdarúgó-készségeket, az egyes csapatok egyedi játékosait és az edzői stratégiák felső osztályát ígérik, nagy hangsúlyt fektetve a végső célra – a csoport első két helyére. A csoport negyedik csapata (Bulgária, Magyarország, Izland vagy Románia) úgy tűnik, hogy nem fenyegeti a nagy neveket, de a futball kiszámíthatatlan játék lehet, és ha nagy esélyekkel keresel tétet a 2020-as EB fogadásokra vonatkozóan, miért ne támogatnád az F csoport negyedik csapatát, hogy jogosult legyen a következő szakaszra?

A csoportokat és az ütemtervet meghatározták, és most mindannyian várjuk, hogy az utolsó csapatok is csatlakozzanak a 2020-as EB-hez. A szurkolóink ​​számára az marad, hogy gondosan felkészüljenek a tornán történő fogadási útjukra. Erősen javasoljuk, hogy vizsgáld meg az interneten fellelhető 2020-as EB tippet, mivel nagyon sok a hiteltelen tipposztó. Keresd meg a legjobb 2020-as EB fogadásokhoz kapcsolódó bónuszokat kínáló bukmékereket, és mindig a lehető legmagasabb esélyekkel tedd meg a fogadásokat. Egy gyors emlékeztető arra, hogy az összes 2020-as EB fogadást közvetlenül a 2020-as EB esélyek összehasonlításán keresztül is megteheted a legtöbb oldalon, amely segít időt megtakarítani, a legjobb fogadási esélyek kihasználását segítheti elő és a tét automatikus hozzáadását a tétkövetőbe. Ezeket megteheted pl. az Unibet és a bet365 oldalán is. Fontos a tétjeidnek a nyomon követése, mivel ez lehetővé teszi, hogy pontosan tudd, mennyi pénzt kerestél a 2020-as EB fogadásaid során.

A 2020-as labdarúgó EB kedvencei

A 2020-as EB rendezvényén sok ismert labdarúgó képességeit fogjuk élvezni, akik a világ legnépszerűbb klubcsapataiban játszanak. Mind a hatalmas tapasztalattal rendelkező bevált csillagok, akik pl. a 2016-os EB csoportokban is szerepeltek már, és mind a kivételes tulajdonságokkal rendelkező fiatal játékosok részt vesznek ebben a bajnokságban, és valóban nagyszerű fogadási lehetőségeket teremtenek. A „ki fog nyerni?” fogadási piac minden bizonnyal figyelmet érdemel, és általában magas esélyek jellemzik, és ha megnyered a tétjeidet, akkor jó kis pénzösszeg ütheti a markodat. Mint minden alkalommal a fiatal játékosok számára, ez a verseny kiváló alkalom arra, hogy bizonyítsanak a nagy labdarúgó-színtéren, így lehet, hogy érdemes megfontolnod a kevésbé népszerű fiatal labdarúgókra való fogadást, hogy gólt szereznek és kihasználhasd a nagy esélyeket.

Természetesen fel kell sorolnunk a 2020-as EB legjobb szereplőit, a portugál megasztárral kezdve – Cristiano Ronaldóval. Az olasz bajnok, a Juventus átadása után motiváltnak látszik, hogy második, azaz két egymást követő alkalommal is Európa portugáliai bajnokává váljon. A harmincnégy éves csillag várakozással tekint az újabb nagy verseny megrendezésére, amely valószínűleg a karrierje utolsó európai döntője lesz. Hosszú ideig tartó játékát követően biztosak vagyunk abban, hogy történelmet ír a 2020-as EB-n.

Sergio Ramos – 33 éves – a csillag, aki a spanyol nemzeti csapat történetében a legtöbb lejátszott játék rekordjával rendelkezik, őszinte motivációja, hogy La Furia Roja-t és önmagát negyedik alkalommal is bajnokká tegye.

Manuel Neuer – 33 éves – A kapus több újságírónak adott interjújában elmondta, hogy fontolóra veszi a németországi válogatottból való nyugdíjba vonulást a 2020-as EB után. Tekintettel erre, arra számítunk, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy jó teljesítményt mutasson mindvégig.

Ezeket a neveket követően, akik a már jól ismert sztárok nevei, itt az ideje a jövő felé fordítani figyelmünket. Olyan sok fiatal játékos szeretne a labdarúgó színtér csúcsára jutni, tehát ők is kiemelt szerepet játszanak számunkra. Lássuk hát, kikbe is tudjuk hitünket vetni:

Killian Mbappe – 20 éves – jelenleg a legjobb labdarúgó játékosnak tekintik, és valószínűleg ez a verseny kiváló alkalom arra, hogy megmutassa kivételes finomságát, technikáját és sebességét a világ számára. Kiváló megnyilvánulásai után a 2018-as világkupán, ahol négy gólt is szerzett, és ekkor csak 18 éves volt, a szurkolók tőle csakis rendkívüli játékot várhatnak az európai döntőben.

Rahim Steerling – 24 éves – A szélső játékos, aki a Manchester City és az angliai porondon tűnt fel, az 2020-as EB reflektorfényébe kerül. Országa nagyon reméli, hogy elsőként fog Európa bajnokává válni.

Leroy Sane – 23 éves – A 2018-as világbajnokságból sokkolóan ható a német csapatból való kizárása után a jövő évi döntők nagy esélyt jelentenek a hihetetlen képességeinek bemutatására.

További figyelemre méltó játékosok a 2020-as EB tippekre vonatkozóan: Eden Hazard (Belgium, 28 éves), Isco (Spanyolország, 26 éves), Harry Kane (Anglia, 26 éves), Virgil van Dijk (Hollandia, 28 éves), Luka Modric (Horvátország, 34 éves), Nicolo Zaniolo (Olaszország, 20 éves), Joao Felix (Portugália, 19 éves).

Hogyan találjuk meg a legjobb 2020-as EB esélyeket?

Megvizsgáltuk a legnépszerűbb bukmékerek honlapján elérhető esélyeket és a 2016-os EB csoportokat, az ahhoz kapcsolódó korábbi információkat annak érdekében, a legtöbb helyen már megtaláljuk az előre meghatározott, némiképp légből kapott 2020-as EB fogadás esélyeket. Még túl korai, és rengeteg bizonytalanság van, tehát nem előrejelezhető, milyen 2020-as EB fogadási esélyeket kínálnak, hanem egyelőre a lehető legnagyobb esélyeket. Ha ki akarod használni a fogadóirodákat, és néhány jó értékű tétet megtenni, fedezd fel esélyeid pozícióját a 2020-as EB előrehaladottabb szakaszaiban, amik remek alkalmat nyújtanak a tét elhelyezéshez. Én ajánlom a bet365 fogadási oldalát a kiinduláshoz!

Tényként tudható, hogy amint az 2020-as EB elindul, a fogadóirodák jelentősen megnövelik különleges ajánlataik, ajándékaik és extráik kínálatát, amelyeket ügyfeleiknek nyújtanak azzal a céllal, hogy elkötelezettek és boldogok maradjanak. Nem mellesleg ekkor már közelebb járnak az igazsághoz a 2020-as EB esélyek. Ez kiváló alkalom néhány ember számára, hogy megpróbálja kihasználni az internetet, és megtévessze a felhasználót, hogy pénzeszközeit szürke ködbe veszejtse. Azaz, mindig figyelj, hogy csak megbízható helyen fogadj!

Erősen tanácsos, hogy ne hagyjuk magunkat megkísérteni az engedéllyel nem rendelkező bukmékerek által, amelyek rendkívüli bónuszokat és megnövelt esélyeket kínálnak. A 2020-as EB fogadásoknál, menj biztosra, hogy győzelem esetén kifizetésre is fognak kerülni, függetlenül a nyeremény nagyságától. Mindig engedéllyel rendelkező és ellenőrzött bukmékernél tedd meg a fogadásokat.

Ki fogja nyerni a 2020-as EB-t?

Sok sportanalitikus és sportfogadó szerint Franciaországnak van a legnagyobb esélye a 2020-as EB megnyerésére. A 2016-os EB csoportokat is érdemes visszanézni, adhatnak némi támpontot. Az angol válogatott közvetlenül Franciaország mögött áll kedvencként.

Ha kockázatvállaló vagy, akkor nagy esélyeket találhatsz arra vonatkozóan, hogy Horvátország erős csapata nyeri meg a trófeát. Ha így lenne, még egy jó kis összeget is nyerhetnél, amit a nyári vakációra lehetne költeni.

Ennek ellenére, ha el akarod kerülni a nehezen keresett pénzt, azt javasoljuk, hogy menj tovább, és ellenőrizd a bukmékerek fogadási bónuszok oldalát. Mindegyik kínál különféle bónuszokat, amikor új számlát nyitsz valamelyiknél. Használd ki a legtöbb ingyenes pénzt a magas kockázatú tétek elhelyezéséhez, és ha nyersz, élvezheted a nyereséget, de ha veszítesz, akkor továbbra is rendelkezésre áll készpénzed.

Ha szeretnél vonzóbb esélyeket találni a 2020-as EB fogadásokra, keress esély összehasonlításokat, ahol összegyűjtik számos nagyobb és megbízható bukmékerek esélyeit, és lehetővé teszik, hogy kiválaszd a piacon elérhető legmagasabb esélyeket.

Véleményem megegyezik a bukmékerek többségével, akik a legjobb 2020-as EB esélyeket latolgatják, és úgy gondolom, hogy Franciaországnak van a legnagyobb esélye a 2020-as EB-t megnyerni, és a csapat a legnagyobb kedvenc a trófea megszerzésére. Ennek ellenére nem zárhatjuk ki Angliát, Spanyolországot és Hollandia csapatát, mivel remek játékosokkal állnak pályára, a szükséges labdarúgó osztály és rajongóik korlátlan támogatása mellett.

Azonban olyan játékosok, mint a portugáliai Cristiano Ronaldo és a belgiumi Eden Hazard, bármikor nyerhetnek csapatukkal.

2020-as EB fogadás – a legkedveltebb fogadási piacok

Az idei versenyre számos fogadási piac kínálkozik, és a rendelkezésre álló legnépszerűbb lehetőségeket az alábbiakban tárgyaljuk és magyarázzuk.

A verseny győztese

Egyértelmű fogadás, amelyet általában a verseny kezdete előtt vagy talán a verseny során tesznek meg. Ez a végleges eredményre történő fogadás, a teljes bajnokság eredményére vonatkozik, nem pedig az egyéni mérkőzésekre. Ezeknek a hozama gyakran sokkal magasabb, a knock-versenyek kiszámíthatatlan természete és a jövőbeli események kiszámíthatatlan előrejelzése miatt.

Fogadás a csoport nyertesére

Egy másik végeredményre elhelyezett tét, ezt ismét a verseny kezdete előtt helyezik el az esélyek ingadozása és lerövidülése miatt, mivel a mérkőzések az egész csoportszakaszt nézve érnek véget. Ezt a tétet egy adott csapatra teszik, aki a bajnokság első szakaszának első helyezettjeként kerül ki.

A kieséses szakaszban való kvalifikáció

Az egyes csoportok a rangsor két felső csapata a következő fordulóban csatlakozik a 2020-as EB négy legjobbjának besorolt, harmadik helyezett csapatához. A kiesési szakaszba való bejutásra tett 2020-as EB fogadás egy csoportra tett, egyenes fogadás. Nagyon sok bukmékernél fordul elő, akik a 2020-as EB esélyeit megadják a selejtezőkhöz.

Legjobb gólszerző

Ez egy újabb, önmagát magyarázó végkimenetelre tett fogadás, amelyet általában még az esemény kezdete előtt tesznek meg a legjobb esélyek elérése érdekében. Az Euro 2020 gólszerzőinek nyereményszorzói minden fogadóirodánál eltérőek, és arra vonatkoznak, hogy melyik játékos szerzi a legtöbb gólt az esemény során.

1X2 mérkőzés fogadás

Ez messze a leggyakoribb fogadási piac a futballban. Annak érdekében, hogy megtérüljön az összes tét, a mérkőzés helyes eredményét kell helyesen megválasztani. A fogadóknak lehetősége van fogadni az A csapat győzelmére, a B csapat győzelmére vagy a meccs döntetlennel való végződésére.

Ázsiai hendikep fogadás

A sportfogadások hendikep fogadása azt jelenti, hogy az egyik félnek előnyt biztosít a másikkal szemben a verseny kezdete előtt, amelyet a teljes játékidős eredményre alkalmaznak. Jellemző, hogy ezt a módszert használva visszaadja a fölényt vagy a hátrányt. Az ázsiai hendikep (AH) fogadások meglehetősen összetett, így inkább a gyakorlott sportfogadók szeretik. Van néhány különféle változata a fogadásnak, amelyet kiválaszthatunk.

Hol nézhetem a 2020-as EB-t élőben?

A 2020-as EB-hez kapcsolódóan műsorközvetítési jogokat adnak országonként, különböző műsorszolgáltatóknak. A bajnokságot televízió és rádió is közvetíti a világ minden tájára. Ezenkívül persze van lehetőség, hogy online streameljük a meccseket élőben.

Magyarországon, ha TV-ben szeretnénk élő foci közvetítést online magyarul nézni az eseményekről, az MTV által kerülnek közvetítésre a meccsek, vagyis az M4 sporton keresztül. Nincs is jobb, mint a megtett 2020-as EB fogadások eredményéért izguljunk meccsnézés közben!

Kap a bet365 bónusz kódot

A bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.