2020-as EB fogadási útmutató

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mit is kell tudni a 2020-as EB fogadások terén, hogy hogyan is tehetünk meg fogadásokat az eseménnyel kapcsolatban. Rengeteg idevonatkozó információról lesz szó, jó részletesen, hogy minél jobb áttekintést és lehetőleg segítséget nyújtó útmutatót tudjunk adni.

2020-as EB fogadások

Nagyon izgatott már mindenki emiatt a hatalmas verseny miatt, és őszintén szólva, nem lehet várni annak kezdetére tétlenül, főleg nem fogadási körökben. A 2020-as EB fogadások egyedülállónak ígérkeznek, akárcsak maga az esemény. Nem csak azért, mert 12 különböző országban és 12 stadionban kerül megrendezésre, hanem azért is, mert valószínűleg ez lesz az utolsó európai bajnokság, ahol olyan csillagok vesznek részt, mint Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos és Manuel Neuer.

Fontos kiemelni, hogy ennek az írásnak a célja, hogy segítsen abban, hogy többet megtudj erről a jövőbeli eseményről, mivel a jó licitáló sikere mögött a megfelelő előzetes információk megléte található. Annak érdekében, hogy némi korai előnyt szerezhessünk a bukmékerekkel szemben, tanácsokról is lesz szó, hogy hogyan találjuk meg a legjobb esélyeket, és hogyan lehet a lehető legtöbbet kihozni a jövőbeni értékes 2020-as EB fogadás előrejelzésekből.

Olvasd el ezt a 2020-as EB fogadási útmutatót, és nyugodtan élvezheted az összes 2020-as EB tipp és előrejelzés örömeit.

Hol tudok fogadásokat tenni a 2020-as EB-re?

Mint minden nagyobb versenyre, az európai labdarúgó bajnokságot a labdarúgó-bajnokságok azon első számú, rangos eseménye, amit a legtöbben keresnek a fogadások terén, legyen az Euro 2020-as fogadás ingyen, fogadási ajánlatok, 2020-as EB tippek, esélyek (odds-ok) és egyéb.

Számos fogadást kínálnak a fogadók számára a versenyre vonatkozóan, ideértve az Euro 2020-as fogadás végleges nyereményszorzóit, a gólszerzőt, a győztes/gólszerző párosát és a döntősöket. Fogadások lehetnek egyes csoportokra is, valamint esélyek az egyes országok kiesésére, a selejtezők szakaszában.

Megnéztem a legnépszerűbb bukmékerek honlapján elérhető esélyeket annak érdekében, hogy tisztábban láthassam a fogadási oldalak előrejelzéseit. Még mindig túl korai messzemenő következtetéseket levonni, és rengeteg bizonytalanság van, azonban én mindenképp kiemelném az Unibet és a bet365 oldalait. Mivel ezek régi nagy oldalak, a megbízhatóságot tekintve én csak ezeket ajánlom. Másrészt az Unibet és a bet365 oldala is rendkívül felhasználóbarát, és a 2020-as EB fogadásokra is igazán felkészültek.

Ki fogadhat a 2020-as EB-re?

Fontos tudni, hogy ahhoz, hogy a 2020-as labdarúgó EB-re fogadhassunk a magyar jogszabályoknak megfelelően, legalább a 18. életévet be kell töltenie a fogadóknak. Vagyis nem elég regisztrálni egy oldalon, vagy fogadni a megfelelő fogadóirodában, dohányboltban.

És egyúttal a másik feltételt is elárultuk, vagyis kell hozzá egy megfelelő platform, akár személyesen, akár számítógépen keresztül online fogadunk. Ha kényelmesebb, online fogadást választjuk, feltétel, hogy regisztráljunk az adott szolgáltató oldalán, amihez szükség van személyes adatainkra (és azok igazolására is), illetve bankkártyára, bankszámlára vagy megfelelő eszközre a fizetéshez.

És, ha ezek a feltételek mind teljesülnek, azt mondhatjuk, hogy bárki játszhat, vagyis fogadhat 18 és 99 éves kora között, személyesen és a megfelelő eszközökkel, háttérrel rendelkezve, online is.

A 2020-as EB szakaszai

Igazából az előző évekhez képest nem lesznek nagy meglepetések, legalább is a papírforma szerint. De, mint tudjuk a fociban, ahogy bármelyik más sportban is, bármi előfordulhat. Mindenki ismeri az olyan nagyfiúkat, mint Franciaország (jelenlegi VB címvédő), Portugália (tavalyi EB győztes), és az olyan esélyesebb csapatokat is mint Olaszország, Németország, Anglia, Svájc vagy Svédország. De idén lesznek olyan újoncok is mint Finnország van Észak-Macedónia. Mi magyarok a kisebb, esélytelenebb csapatokhoz tartozunk, de mentségünkre szóljon, hogy zsinórban másodszorra sikerült kijutnunk az EB-re, tehát úgy tűnik felfelé mutató tendencia jellemző ránk. A kérdés már csak az meddig fog ez tartani, mennyire lesz ez elég az EURO2021 EB-n.

2020-as EB csoportok

EB 2020 csoportok

A sorsolásra november 30-án, Bukarestben került sor, amely mind a hat csoport résztvevőit meghatározta. A csoportok sorsolása után biztosak vagyunk abban, hogy az 2020-as EB biztosítani fogja a nézők számára a kiváló minőségű labdarúgást, rengeteg lélegzetelállító gólt láthatunk majd és végül, de nem utolsósorban sok fogadási lehetőséget kapunk.

Mint minden nagy bajnokságon, van egy ”Halálcsoport” (jelen esetben az F), amely egy helyre gyűjti a rendkívül jó nemzeti válogatottakat és garantálja a rendkívüli futball pillanatokat. Ennek ellenére minden csoport felejthetetlen meccseket és nagyszerű labdarúgó összecsapásokat ígér. Ha lehetőséged van euro 2020 jegyek beszerzésére, ne hagyd ki, mert ez a verseny mindenféleképp egyedülálló lesz.

A csoport: Törökország, Olaszország, Wales, Svájc

Az A csoportból egyértelműen a legesélyesebb csapat Olaszország. Előkelő 7ik helyen szerepel a FIFA ranglistáján. Igaz mind a négy csapat benne van az első 20-ban világszinten. 2016-ban mindegyik csapat továbbjutott a csoportkörön, a legtovább Wales jutott, aki az elődöntőben esett ki a későbbi bajnok Portugália ellen.
A másik két csapatot – Svájc és Wales – sem szabad alábecsülni, mivel minden nemzeti csapat számára problémákat okozhatnak az 2020-as EB-n.. Általában az végén kullogók azok a csapatok, amelyek a fogadások során a legnagyobb profitot nyerik, mivel ezeket a bukmékerek mindig magas esélyekkel hirdetik meg.

B csoport: Dánia, Finnország, Belgium, Oroszország

Az egyik egyértelműen kedvenc csoport – Belgium, és három másik, azonos erősségű csapat. Természetesen a második helyért folytatott harc heves lesz, ráadásul a B csoportban két otthon játszó csapat is van. Nem szabad alábecsülnünk Oroszországot ebben a csoportban, mivel az oroszok mindig meglephetnek bennünket, és valószínűleg nem a legrosszabb döntés, ha rájuk fogadunk. Valószínűleg nagyon magas esélye lesz Belgiummal szemben, miért is ne tegyünk fel némi, hogy még izgalmasabb legyen a meccsnézés?

C csoport: Hollandia, Ukrajna, Ausztria, a rájátszásban nyertes D csapat

A FIFA rangsorban 16ik helyen jegyzett Hollandia, bár a 2016-os EB-re nem jutott ki, mégis most ő tűnik a C csoport legesélyesebbjének. Ukrajna és Ausztria a 2016-os EB csoportköreinek utolsó helyezettjeként, nem jutott a legjobb 16 közé, meglepetést ők is okozhatnak. Az igazi kérdőjel Észak-Macedónia, aki még nem szerepelt az Ebk történetében.

D csoport: Anglia, Horvátország, Csehország, a rájátszásban nyertes C csapat

A D csoport egyértelmű legnagyobb esélyese Anglia. Azonban a horvátok nem egyszer bizonyították már rátermettségüket, így a nagy kérdés az, hogy Anglia ismét megveri a horvát csapatot—ahogyan azt 2006-ban tette az EB-n—vagy a horvátok győzedelmeskednek, ahogy arra már volt precedens a 2018-as VB-n. A csehek játékosait sem szabad alábecsülni a 2020-as EB selejtezőn ugyanis 2-1 nyertek az angolok ellen.

E csoport: Spanyolország, Svédország, Lengyelország, a rájátszásban nyertes B csapat

Spanyolország az E csoport esélyeseként szeretné visszahódítani Európa bajnoki címét, melyet a 2008-as és 2012-es győzelem után Portugália elhódított tőle 2016-ban. Szorosan a nyomukban Lengyelország, aki a 2016os EB negyed-döntőjében esett ki a későbbi bajnok Portugália ellen. Szlovákia legutoljára a legjobb 16 közé jutott, ahol Németország búcsúztatta 3-0-ás eredménnyel. Svédország, bár kijutott a 2016-os Ebre a csoportkörkön már nem jutott tovább. Mégis meglepetést okozhat, hiszen jelenleg a FIFA rangsorban megelőzi Lengyelországot és Szlovákiát is.

F csoport: Portugália, Franciaország, Németország, rájátszásban nyertes A csapat

Na igen. Ebben a csoportban vagyunk ugye mi is. És hát nem lesz egyszerű dolgunk. Annyi biztos, hogy remek meccseknek leszünk szemtanúi. Az olyan nagyok ellen, mint Franciaország és Portugália látszólag talán vajmi csekély esélyünk van, de lehet, hogy pont idén, saját stadionban játszva fogunk nagy meglepetést szerezni! Az előző EB-n Magyarország döntetlent játszott (3-3) Portugália ellen ezzel biztosítva be magát csoportelsőként, tehát mindig van ok a reménykedésre. És ha már remény van akkor miért is ne támogatnánk a hazai csapatot azzal, hogy fogadunk a győzelmükre?

EB 2020 Fogadas

A 2020-as labdarúgó EB kedvencei

A 2020-as EB rendezvényén sok ismert labdarúgó képességeit fogjuk élvezni, akik a világ legnépszerűbb klubcsapataiban játszanak. Mind a hatalmas tapasztalattal rendelkező bevált csillagok, akik pl. a 2016-os EB csoportokban is szerepeltek már, és mind a kivételes tulajdonságokkal rendelkező fiatal játékosok részt vesznek ebben a bajnokságban, és valóban nagyszerű fogadási lehetőségeket teremtenek. A „ki fog nyerni?” fogadási piac minden bizonnyal figyelmet érdemel, és általában magas esélyek jellemzik, és ha megnyered a tétjeidet, akkor jó kis pénzösszeg ütheti a markodat. Mint minden alkalommal a fiatal játékosok számára, ez a verseny kiváló alkalom arra, hogy bizonyítsanak a nagy labdarúgó-színtéren, így lehet, hogy érdemes megfontolnod a kevésbé népszerű fiatal labdarúgókra való fogadást, hogy gólt szereznek és kihasználhasd a nagy esélyeket.

Természetesen fel kell sorolnunk a 2021-es EB legjobb szereplőit, a portugál megasztárral kezdve – Cristiano Ronaldóval. A 2020-as olasz bajnok, a Juventus átadása után motiváltnak látszik, hogy második, azaz két egymást követő alkalommal is Európa portugáliai bajnokává váljon. A harminchat éves csillag várakozással tekint az újabb nagy verseny megrendezésére, amely valószínűleg a karrierje utolsó európai döntője lesz. Hosszú ideig tartó játékát követően biztosak vagyunk abban, hogy történelmet ír a 2021-es EB-n.

Sergio Ramos – 35 éves – a csillag, aki a spanyol nemzeti csapat történetében a legtöbb lejátszott játék rekordjával rendelkezik, őszinte motivációja, hogy La Furia Roja-t és önmagát negyedik alkalommal is bajnokká tegye.

Manuel Neuer – 35 éves – A kapus több újságírónak adott interjújában elmondta, hogy fontolóra veszi a németországi válogatottból való nyugdíjba vonulást a 2021-es EB után. Tekintettel erre, arra számítunk, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy jó teljesítményt mutasson mindvégig.

Ezeket a neveket követően, akik a már jól ismert sztárok nevei, itt az ideje a jövő felé fordítani figyelmünket. Olyan sok fiatal játékos szeretne a labdarúgó színtér csúcsára jutni, tehát ők is kiemelt szerepet játszanak számunkra. Lássuk hát, kikbe is tudjuk hitünket vetni:

Kylian Mbappé – 22 éves – jelenleg a legjobb labdarúgó játékosnak tekintik, és valószínűleg ez a verseny kiváló alkalom arra, hogy megmutassa kivételes finomságát, technikáját és sebességét a világ számára. Kiváló megnyilvánulásai után a 2018-as világkupán, ahol négy gólt is szerzett, és ekkor csak 18 éves volt, a szurkolók tőle csakis rendkívüli játékot várhatnak az európai döntőben.

Raheem Sterling – 26 éves – A szélső játékos, aki a Manchester City és az angliai porondon tűnt fel, az 2021-es EB reflektorfényébe kerül. Országa nagyon reméli, hogy elsőként fog Európa bajnokává válni.

Leroy Sane – 25 éves – A 2018-as világbajnokságból sokkolóan ható a német csapatból való kizárása után a jövő évi döntők nagy esélyt jelentenek a hihetetlen képességeinek bemutatására.

További figyelemre méltó játékosok a 2021-es EB tippekre vonatkozóan:
Eden Hazard (Belgium, 30 éves), Isco (Spanyolország, 29 éves), Harry Kane (Anglia, 27 éves), Luka Modric (Horvátország, 35 éves), Nicolo Zaniolo (Olaszország, 21 éves), Joao Felix (Portugália, 21 éves).

Hogyan találjuk meg a legjobb 2020-as EB esélyeket?

A 2020 EB kapcsán Magyarországnak ismét esélye van arra, hogy ismét nagy legyen. Valahol mélyen minden magyar szeretné, ha ismét úgy szurkolhatna, mint régen Puskás Öcsinek. De természetesen a hazafias érzelmek kevesek ahhoz, hogy pontosan megtippeljük ki fog győzni. A legjobb, amit tehetünk, ha megnézzük az előző évek eredményeit és igyekszünk azokból fontos tanulságokat levonni. A játékosokat se baj, ha ismerjük, valamint az sem mindegy hazai pályán játszunk vagy idegenbe. Ahogy láthatod, sok tényező lehet árulkodó. Sok oldal kínál jó tippeket, de különböző fórumokat is érdemes látogatni, ahol a sport szerelmesei jó tanácsokkal, tippekkel látják el egymást, és mindezt ingyen teszik.

Tényként tudható, hogy amint az 2020-as EB elindul, a fogadóirodák jelentősen megnövelik különleges ajánlataik, ajándékaik és extráik kínálatát, amelyeket ügyfeleiknek nyújtanak azzal a céllal, hogy elkötelezettek és boldogok maradjanak. Nem mellesleg ekkor már közelebb járnak az igazsághoz a 2020-as EB esélyek. Ez kiváló alkalom néhány ember számára, hogy megpróbálja kihasználni az internetet, és megtévessze a felhasználót, hogy pénzeszközeit szürke ködbe veszejtse. Azaz, mindig figyelj, hogy csak megbízható helyen fogadj!

Erősen tanácsos, hogy ne hagyjuk magunkat megkísérteni az engedéllyel nem rendelkező bukmékerek által, amelyek rendkívüli bónuszokat és megnövelt esélyeket kínálnak. A 2020-as EB fogadásoknál, menj biztosra, hogy győzelem esetén kifizetésre is fognak kerülni, függetlenül a nyeremény nagyságától. Mindig engedéllyel rendelkező és ellenőrzött bukmékernél tedd meg a fogadásokat.

Ki fogja nyerni a 2020-as EB-t?

Sok sportanalitikus és sportfogadó szerint Franciaországnak van a legnagyobb esélye a 2020-as EB megnyerésére. A 2016-os EB csoportokat is érdemes visszanézni, adhatnak némi támpontot. Az angol válogatott közvetlenül Franciaország mögött áll kedvencként.

Ha kockázatvállaló vagy, akkor nagy esélyeket találhatsz arra vonatkozóan, hogy Horvátország erős csapata nyeri meg a trófeát. Ha így lenne, még egy jó kis összeget is nyerhetnél, amit a nyári vakációra lehetne költeni.

Ennek ellenére, ha el akarod kerülni a nehezen keresett pénzt, azt javasoljuk, hogy menj tovább, és ellenőrizd a bukmékerek fogadási bónuszok oldalát. Mindegyik kínál különféle bónuszokat, amikor új számlát nyitsz valamelyiknél. Használd ki a legtöbb ingyenes pénzt a magas kockázatú tétek elhelyezéséhez, és ha nyersz, élvezheted a nyereséget, de ha veszítesz, akkor továbbra is rendelkezésre áll készpénzed.

Ha szeretnél vonzóbb esélyeket találni a 2020-as EB fogadásokra, keress esély összehasonlításokat, ahol összegyűjtik számos nagyobb és megbízható bukmékerek esélyeit, és lehetővé teszik, hogy kiválaszd a piacon elérhető legmagasabb esélyeket.

Véleményem megegyezik a bukmékerek többségével, akik a legjobb 2020-as EB esélyeket latolgatják, és úgy gondolom, hogy Franciaországnak van a legnagyobb esélye a 2020-as EB-t megnyerni, és a csapat a legnagyobb kedvenc a trófea megszerzésére. Ennek ellenére nem zárhatjuk ki Angliát, Spanyolországot és Hollandia csapatát, mivel remek játékosokkal állnak pályára, a szükséges labdarúgó osztály és rajongóik korlátlan támogatása mellett.

Azonban olyan játékosok, mint a portugáliai Cristiano Ronaldo és a belgiumi Eden Hazard, bármikor nyerhetnek csapatukkal.

2020-as EB fogadás – a legkedveltebb fogadási piacok

Az idei versenyre számos fogadási piac kínálkozik, és a rendelkezésre álló legnépszerűbb lehetőségeket az alábbiakban tárgyaljuk és magyarázzuk.

A verseny győztese

Egyértelmű fogadás, amelyet általában a verseny kezdete előtt vagy talán a verseny során tesznek meg. Ez a végleges eredményre történő fogadás, a teljes bajnokság eredményére vonatkozik, nem pedig az egyéni mérkőzésekre. Ezeknek a hozama gyakran sokkal magasabb, a knock-versenyek kiszámíthatatlan természete és a jövőbeli események kiszámíthatatlan előrejelzése miatt.

Fogadás a csoport nyertesére

Egy másik végeredményre elhelyezett tét, ezt ismét a verseny kezdete előtt helyezik el az esélyek ingadozása és lerövidülése miatt, mivel a mérkőzések az egész csoportszakaszt nézve érnek véget. Ezt a tétet egy adott csapatra teszik, aki a bajnokság első szakaszának első helyezettjeként kerül ki.

A kieséses szakaszban való kvalifikáció

Az egyes csoportok a rangsor két felső csapata a következő fordulóban csatlakozik a 2020-as EB négy legjobbjának besorolt, harmadik helyezett csapatához. A kiesési szakaszba való bejutásra tett 2020-as EB fogadás egy csoportra tett, egyenes fogadás. Nagyon sok bukmékernél fordul elő, akik a 2020-as EB esélyeit megadják a selejtezőkhöz.

Legjobb gólszerző

Ez egy újabb, önmagát magyarázó végkimenetelre tett fogadás, amelyet általában még az esemény kezdete előtt tesznek meg a legjobb esélyek elérése érdekében. Az Euro 2020 gólszerzőinek nyereményszorzói minden fogadóirodánál eltérőek, és arra vonatkoznak, hogy melyik játékos szerzi a legtöbb gólt az esemény során.

1X2 mérkőzés fogadás

Ez messze a leggyakoribb fogadási piac a futballban. Annak érdekében, hogy megtérüljön az összes tét, a mérkőzés helyes eredményét kell helyesen megválasztani. A fogadóknak lehetősége van fogadni az A csapat győzelmére, a B csapat győzelmére vagy a meccs döntetlennel való végződésére.

Ázsiai hendikep fogadás

A sportfogadások hendikep fogadása azt jelenti, hogy az egyik félnek előnyt biztosít a másikkal szemben a verseny kezdete előtt, amelyet a teljes játékidős eredményre alkalmaznak. Jellemző, hogy ezt a módszert használva visszaadja a fölényt vagy a hátrányt. Az ázsiai hendikep (AH) fogadások meglehetősen összetett, így inkább a gyakorlott sportfogadók szeretik. Van néhány különféle változata a fogadásnak, amelyet kiválaszthatunk.

Hol nézhetem a 2020-as EB-t élőben?

A 2020-as EB-hez kapcsolódóan műsorközvetítési jogokat adnak országonként, különböző műsorszolgáltatóknak. A bajnokságot televízió és rádió is közvetíti a világ minden tájára. Ezenkívül persze van lehetőség, hogy online streameljük a meccseket élőben.

Magyarországon, ha TV-ben szeretnénk élő foci közvetítést online magyarul nézni az eseményekről, az MTV által kerülnek közvetítésre a meccsek, vagyis az M4 sporton keresztül. Nincs is jobb, mint a megtett 2020-as EB fogadások eredményéért izguljunk meccsnézés közben!