Freebet, azaz ingyenes fogadás – mit jelent?

Frissítve:

A képernyőre tekintve örülő emberek - a Freebet, azaz ingyenes fogadás cikk illusztrációja

Sokat hallani a freebetről, azaz ingyenes fogadásokról mégis rengetegen szkeptikusak ezzel kapcsolatban vagy csak nagyon nehezen tudják értelmezni a dolgot. Éppen ezért szeretnénk most némi útmutatást adni azoknak, akik érdeklődnek az ilyesmi iránt, hogy gyorsan képbe kerülhessenek. Cikkünkben kitérünk arra, hogy az egyes fogadóirodáknál általában hogyan néznek ki azok a fogadások, amelyeket a pénzvesztés kockázata nélkül tehetünk meg, de szó esik majd arról is, általában milyen formában vehetjük igénybe ezeket az ajánlatokat. Téged érdekelne egy ilyen promóció? 

Hogyan működik az ingyenes fogadás?

A fogadóirodák többsége egyedi bónuszokkal igyekszik magához hívni a sportfogadókat, hiszen máris szimpatikusabbá válik egy olyan bukméker, amelyik rögtön a regisztráció során hozzánk dob egy magasabb összegű kockázatmentes fogadási lehetőséget. Ezek persze lehetnek egyéb specifikusabb, például csak bizonyos sportágaknál vagy előre meghatározott piacoknál felhasználható bónuszok, de szinte mindegyik az első befizetés után valósul meg. 

Freebetből többfélét találni jelenleg a piacon, mindenesetre olyat már nem igazán látni, hogy befizetés nélkül kapjunk ingyenes fogadásra feljogosító pénzt, inkább az első feltöltés után kapunk bónuszt. Ezek után viszont a fogadóirodák betartva korábbi ígéretüket, egy adott összeggel megtoldják az egyenlegünket vagy ingyenes fogadási zsetonokat biztosítanak, mindez a konkrét platform által meghatározott feltételektől függ. Előfordulhat persze, hogy egy fogadást is muszáj kötnünk, ahhoz, hogy aktívvá váljon a bónusz és szintén idetartozik, amikor saját pénzünket tesszük fel egy sporteseményre, de ha veszítünk az iroda a teljes tétet vagy annak egy részét visszaadja számunkra. 

Érdemes tudni, mielőtt belevetnénk magunkat az ingyenes fogadási lehetőségek felkutatásába, hogy az ilyen fajtájú bónuszokat a fogadóirodák főként az újonnan érkezett játékosoknak szeretik odaadni, de előfordulhatnak kivételek, például nagyobb és ismertebb sportesemények idején, netán előre kiírt bajnokságoknál. 

1
GGBet
SZEREZZ + 350% BÓNUSZT
   Elmúltam 18 éves és elolvastam, valamint elfogadtam az adatvédelmi politikát és a bónusszal kapcsolatos feltételeket.
   20 000 Ft-os bónusz az Unibettől!
   2
   Unibet
   100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
     18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmények: Sport: 6x bónuszösszeg. Kaszinó és nyerőgépek: 25x bónuszösszeg.

     Melyik fogadóirodánál tudok ingyenesen fogadni?

     Mint azt említettük a freebet sokféle módon megvalósulhat és hála az égnek a magyar nyelven elérhető sportfogadóirodáknál is bőven találni olyan lehetőséget, ahol megtoldják a pénzünket vagy másféleképp ingyenes fogadásra biztosítanak lehetőséget. Az Unibet például szinte mindig készül valamilyen különleges bónusszal. Üdvözlő promóciójuknál már a regisztráció megkezdése előtt feldobja nekünk weboldaluk a 100 százalékos befizetési bónuszukat 20 ezer forintig, amihez még 60 ingyen pörgetést is adnak a Temple Tumble kaszinójátékhoz, ha esetleg ott is játszanánk. 

     A befizetési bónusz itt annyit jelent, hogy legalább 4000 ezer forinttal fel kell tölteni a számlánkat, az Unibet pedig 20 ezerig a befizetés összegével megegyező pénzt ad hozzá egyenlegünkhöz. A bónuszpénzből akkor lesz kivehető készpénz, ha teljesítjük a megforgatási követelményeket, amelyeket a szolgáltató weboldalán a felhasználási feltételek alatt találunk meg. Szintén náluk van esély arra, hogy ingyenes fogadást szerezzünk, amennyiben a kizárólag magyar játékosaiknak kiírt heti fogadás bajnokságukban jól szerepelünk. Még a 20. is kap 500 forintos ingyenes fogadást, a heti nyertes viszont 65 ezer forintnyi ingyenes fogadási pénzt tehet zsebre. 

     Hasonlóan jó a kínálat a Rabona részéről, ahol az első befizetésnél 35 ezer forintig jár bónusz, a minimum feltöltési összeg pedig 6000 forint, de itt is egy 100 százalékos bónuszról van szó. Ugyancsak náluk érhető még el a 100 százalékig kockázatmentes fogadás maximum 30 ezer forintig, vagyis eddig az összegig térítik meg a tétünket, ha vesztettünk volna, igaz itt egy legalább 3000 forintos fogadást kell kötni. 

     Ilyesmivel a CampoBet is készült, ahol mindenki számára elérhető a 100 százalékban kockázatmentes fogadás 15 ezer forintig. Ehhez egy feljogosító fogadásra van szükség (egyedi fogadás legalább 1,50-es szorzóval és minimum 6000 forinttal), amennyiben pedig a nap első ilyen tétjét elbuktuk volna, visszakapjuk a fogadóirodától, de az ajánlat persze itt is csak egyszer vehető igénybe a promóció ideje alatt. 

     A 20Bet sem maradt ki a buliból, mivel a platformjukon elérhető a szombati újratöltési bónusz, aminek lényege, hogy ha hétfőtől péntekig fogadtunk minimum 20 euró összegben és kiválasztjuk ezt a bónuszt a befizetési ablakban, 100 százalékos ingyenes fogadást kapunk 35 ezer forintos értékig. 

     Van- e hátránya az ingyenes fogadásnak?

     Az ingyenes fogadások nagyszerűek, hiszen jól tudjuk, a kockázat, miszerint nem éppen úgy alakulnak a dolgok az adott sporteseményen, ahogyan azt vártuk, mindig benne van. A pénzvisszatérítés vagy a számlaegyenleg növelése ezt szépen kompenzálja, de ezért nekünk is tennünk kell. Mindenképp regisztrálni kell és feltölteni pénzzel a számlánkat, illetőleg az említett bónuszokhoz komoly követelmények tartoznak, amelyeket hiánytalanul teljesítenünk kell. 

     Tanácsaink ingyenes fogadáshoz

     Az ingyenes fogadások akkor lesznek kifizetődők, ha alaposak vagyunk és okosan játsszunk. Ha már adnak egy nagyszerű eszközt a kezünkbe, azzal érdemes jól sáfárkodni. Ha tehát például tudjuk, visszakapjuk a tétünket egy bizonyos összegig, akkor megpróbálhatunk egy olyan kockázatosabb fogadást tenni, amit egyébként talán nem mernénk, de itt is érdemes húzni egy határt, hiszen ha nyerhetünk is, akkor ne dobjuk el rá az esélyeinket. A felkutatásnál mindig a promóciók fület keressük a bukmékereknél és a felhasználási feltételeket bújjuk át tüzetesen, hogy ne érjenek minket később kellemetlen meglepetések. 

     A freebetek most is elérhetők

     Az ingyenes fogadásoknak tehát mint azt kifejtettük, több fajtája is létezik, mindegyiknek megvannak a maguk sajátosságai, nekünk pedig figyelmesnek kell lennünk, amikor kiválasztunk vagy kihasználunk egy ilyet. Az internetes fogadóirodák most is nagyon szeretnek ilyenekkel magukhoz csábítani játékosokat, tehát a piacon bőven találunk freebetet, csak szét kell nézni alaposan. 

     GYIK

     1. Mi a freebet legnagyobb előnye?

     Hogy ingyenesen fogadhatunk, mert plusz pénzhez jutunk vagy visszakaphatjuk a tétünk egészét, esetleg egy részét. 

     2. A magyar nyelvű irodák is kínálnak freebetet?

     Igen! Több is, szóval érdemes szétnézni a piacon. 

     3. Van kockázata az ingyenes fogadásnak? 

     A legfőbb kockázat, ha figyelmetlenek vagyunk. Bár a bónuszok jól hangzanak, a bukmékerek csak akkor engedik, hogy kivegyük az ebből keletkező nyereményt, ha teljesítettük a hozzátartozó követelményeket. Ezekről nem feledkezhetünk meg.