GGBet Magyarországon 2024

Értékelés dátuma

Ajánlat frissítve: 

2024. jún. 22.

SZEREZZ + 350% BÓNUSZT
Magyarország

Magyarországon érvényes

Irány a GGBet oldalára!
   Elmúltam 18 éves és elolvastam, valamint elfogadtam az adatvédelmi politikát és a bónusszal kapcsolatos feltételeket.

   Szokásunknak megfelelően ismét bemutatunk egy olyan bukmékert, amelyet ajánlani tudunk mindazoknak, akik nyerni szeretnének a sporteseményekre való fogadásokkal és a legjobb lehetőségeket keresik. Ezúttal a GGBet platformjáról lesz szó, melynek történetével, működésével, a weboldalukon található ajánlatokkal és a regisztráció folyamatával is megismerkedhetnek mindazok, akik elolvassák cikkünket. Ti kipróbálnátok? Ha pedig szeretnéd tudni hogyan kell regisztrálni a GGBet-nél, olvasd el a GGBet regisztráció lépésről lépésre című cikkünket is.

   GGBet bónusz promóciós kód (promo code)

   Szerezz összesen + 350% bónuszt a MAXBET100 promóciós kód használatával! Kattints az alábbi linkre!

   SZEREZZ + 350% BÓNUSZT
   Elmúltam 18 éves és elolvastam, valamint elfogadtam az adatvédelmi politikát és a bónusszal kapcsolatos feltételeket. Az ÁFSZ teljes szövege

   Részletek:

   A bónusz megszerzéséhez fizess be először minimum 1500 Ft-ot. Ez garantálja majd, hogy az első, akár 40 000 Ft összegű 200%-os bónusz az egyenlegedre érkezzen. Ezután, második befizetésként szintén 1500 Ft-ot tegyél fel a számládra – ezzel plusz 150% bónuszt garantálunk.

   Ezt kell tudni a GGBet fogadóirodáról 

   A Cipruson megalapított cég 2016-ban kezdte meg működését. Alapítóik az online fogadás szakértői, akik a honlapjukon található leírás szerint fanatikusan szeretik ezt a szegmenset, így szerettek volna egy olyan intuitív és kényelmes felületet létrehozni, ahol a gyorsan, biztonságosan és átlátható módon tehetjük meg tétjeinket a világ minden jelentős sporteseményére. 

   Az oldalukon 21 különböző sportág eseményeire fogadhatunk, ami pedig abszolút pozitívum, hogy a felső sávon található menüpontok között könnyedén észrevehető a Statisztikák gombja. Ezt megnyomva elképesztően sok adat tárul a szemünk elé sportáganként és bajnokságonként vagy országonként kategorizálva, ami nagy segítség lehet a fogadásoknál. 

   Azért is jár a pluszpont, mert a GGBet az egyik legjobb hely, amennyiben az esport fogadásokat keressük. Az utóbbi néhány évben erre egyre nagyobb volt a kereslet, így a legnépszerűbb fogadóirodák igyekeztek minél inkább kibővíteni az esporttal kapcsolatos kínálatukat, a GGBet viszont már kezdettől fogva így tett. A legnépszerűbb címeket magában foglalva összesen 20 különböző játék eseményeire fogadhatunk, akár élőben is.

   A GGBet oldala magyarul

   Képernyőfotó a GGBet magyar weboldalának kezdőoldaláról

   A GGBet Magyarországról is elérhető és egy könnyedén átlátható, jól kezelhető felületet kapnak a játékosok, ami magyar nyelven jelenik meg. A fejlesztők abszolút az egyszerűségre törekedtek, hiszen elsőre is hamar megtalálható minden fontos funkció, nem kell túl sokat keresgélnünk. Már a főoldalon is rögtön a lényeg jelenik meg, a baloldali oszlopban válogathatunk a hagyományos sportágak és az esportok kategóriáiból, középen az éppen kiválasztott ágazathoz tartozó kínálatot kapjuk meg, a jobboldali oszlopban pedig a fogadószelvényen tudunk ügyködni. 

   A legfelső sávon megtalálunk olyan dolgokat, mint a versenyek és a promóciók, amelyekből némelyik igencsak kecsegtető és általában elég aktuális. Most például a Roland Garros tenisztornával kapcsolatban van egy ajánlatuk, de más specifikus bónuszokat is kaphatunk. A felső sávon találunk még rá az eredményekre, a fentebb már említett statisztikákra, de ugyanitt egy külön fület kaptak a hosszú távú fogadások, amelynek ilyen módon való kiemelése viszonylag ritkának mondható a fogadóirodák weboldalain. Ha pedig mindez nem lenne elég és a kaszinójátékokhoz kapnánk kedvet, akkor sem kell új platform után kutakodni, mivel a GGBet saját online kaszinóval is rendelkezik. 

   Így regisztrálhatunk a GGBet oldalán

   A folyamatot a jobb felső sarokban lévő Regisztráció gomb megnyomásával kezdhetjük el, ami a Bejelentkezés mellett található. Ezt több módon is megtehetjük, egyrészt szokásosan egy űrlapnak a kitöltésével, de gondoltak azokra is, akik egy másutt meglévő fiókjukkal regisztrálnának. Erre lehetőség van az Apple ID, a Gmail, a Facebook, a Steam, valamint az X (korábban Twitter) oldalán létrehozott profilunkkal is. Aki nem bízna ezekben, természetesen végig mehet az űrlapos változaton is, de a megnevezett profilokkal való regisztráció jelentősen lerövidít mindent. 

   Utóbbi révén csak be kell jelentkeznünk, majd visszaellenőrizni a megadott email-címet, kiválasztani a használni kívánt pénznemet, ami akár forint is lehet, illetőleg eldönthetjük, kérünk-e tőlük a jövőben emailt, SMS-t vagy hasonlókat a bónuszokról, promóciókról és szolgáltatásokról szóló híreikről. Miután megerősítetted a regisztrációt emailben, a profilodat később is kiegészítheted.

   Ezt egyébként mindenképp tegyük meg, mert kelleni fog, hogy gördülékenyen menjen a be- és kifizetés, amihez sokféle rendszert használhatunk, konkrétan az alábbiakat:

   Befizetéshez

   • MasterCard
   • Maestro
   • Cirrus
   • Visa
   • MiFinity
   • Neteller
   • Skrill
   • Paysafecard
   • Rapid transfer
   • Binance Pay
   • Tether TRC20
   • Ton
   • Bitcoin
   • Ethereum
   • Litecoin

   Kifizetéshez

   • MasterCard
   • Visa
   • Skrill
   • Neteller
   • Tether TRC20
   • Tether ERC20
   • Binance Pay Out
   • Litecoin
   • Bitcoin
   • Ethereum
   • MiFinity
   • Ton

   A profil alatti menüben a be-és kifizetés mellett áttekinthetjük az egyenlegünket, módosíthatjuk adatainkat, áttekinthetjük milyen kaszinó, vagy pedig sportfogadási bónuszok illetnek meg minket, de a pénzügyi és játéktranzakciókra, a jutalomelőzményekre és a fogadási előzményekre is ránézhetünk. Mindezen dolgok mellett a barátok meghívására is lehetőség nyílik ugyanitt, amiért minden aktív és regisztrált játékos után 4000 forintot írnak jóvá. 

   Személyes adatok és védelmük

   Mint az újonnan megismert online kaszinók és fogadóirodák többségénél, úgy nyilván itt is felmerül majd sokakban a kérdés, hogy ténylegesen biztonságos helyről van-e szó? A helyzet az, hogy igen, mivel a GGBet működési engedélyét Curacaóban adták ki, illetőleg folyamatosan igyekeznek azon dolgozni, hogy garantálják játékosaik biztonságát. A bukméker magyar nyelvű oldalán található leírás szerint számos hatóság ellenőrzi tevékenységüket, ha pedig a felügyeleti hatóságok bármilyen biztonsági problémát észlelnek, akkor ők azonnal reagálnak arra. 

   Ha többet akarunk erről megtudni, akkor megnyugtató információkat kaphatunk a GGBet Terms and Conditions oldalán, ahol a használati feltételeket igazán részletekbe menő módon közlik a játékosokkal. A fogadóiroda itt többek között őszintén leírja (a 19. pontnál), miszerint az adatvédelmi követelmények betartásával vállalatuk személyes adatokat gyűjt be rólunk a weboldaluk meglátogatása során, ugyanakkor ennek következményeképp rendkívül komolyan veszik a személyes adataink feldolgozására vonatkozó kötelezettségeiket. 

   A GGBet állítása szerint ezeket a személyes adatokat szigorúan az Adatvédelmi irányelvvel összhangban kezelik, mindazonáltal cégük irányelvei eleve tiltják a személyes adatok másoknak való közzétételét, kivéve azokat a harmadik feleket és munkavállalókat, akiknek hozzáférésre van szükségük ezekhez az adatokhoz a nekünk való szolgáltatásnyújtás érdekében. Természetesen a hatóságok felé vállalt kötelezettégeikről is szó esik ezzel kapcsolatban, vagyis csak akkor hozhatnak nyilvánosságra bizonyos adatokat, amennyiben erre a hatóságok jogszerűen kérik őket. Szintén lényeges, hogy a játékosokkal folytatott kommunikációk másolatait megőrzik annak érdekében, hogy pontos feljegyzéseik lehessenek a tőlünk kapott személyes adatokról. 

   Ha további információk kellenének, akkor a Használati feltételeket mindenképpen olvassuk át tüzetesen, mert a GGBet nagyon részletesen lejegyzett mindent, ami fontos lehet a felhasználók számára.

   Ügyfélszolgálat

   Erről sem feledkezhetünk meg, hiszen bármikor előfordulhat, hogy olyan problémába futunk, amihez az ügyfélszolgálat segítsége kell. Ebben az esetben nincs mitől tartani, mivel a GGBet élő chatre is lehetőséget biztosít, lásd a képernyőfotóra rajzolt nyíl irányát. Ha pedig inkább emailt írnánk, a support@gg.bet email-címen is megkereshetjük munkatársaikat, éjjel nappal és a hét bármely napján. Ha pedig ez sem lenne elég, ott a telefonos segítség, ami szintén elérhető náluk. 

   Rengeteg lehetőség a GGBetnél! 

   Aki szeretné bővíteni a látókörét és egy széleskörű kínálattal rendelkező fogadóirodát keres, ahol az esportokat is nagyon komolyan veszi, az jó helyen jár, mert ezt mind megkaphatja a GGBet oldalán, mégpedig egy átlátható és könnyen kezelhető felületen, ahol a regisztráció is pokoli gyorsan megy végbe.  

   Ha pedig más fogadóirodáról is szeretnél bővebben olvasni, olvasd el az Unibetről szóló fő írásunkat, Unibet regisztráció címmel.

   GYIK

   1. Mikor alapították a GGBet online fogadóirodát 

   A GGBet 2016-ban kezdte meg működését. 

   2. Melyek a GGBet előnyei? 

   Könnyen kezelhető és nagyszerűen átlátható, jól működő felülettel rendelkeznek, ráadásul a regisztráció gyors és nem nehéz információkhoz jutni a legfontosabb dolgokkal kapcsolatban. 

   3. A GGBet esportot is kínál? 

   A GGBet nagyon komolyan veszi az esport eseményeket, 20 különböző játék versenyeire fogadhatunk náluk.