GGbet regisztráció lépésről lépésre

Értékelés dátuma

Ajánlat frissítve: 

2024. jún. 22.

Magyarország

Magyarországon érvényes

GYŐZELEM Fogadóiroda 1×2
MAGYARORSZÁG GGBet
3.72
Elmúltam 18 éves és elolvastam, valamint elfogadtam az adatvédelmi politikát és a bónusszal kapcsolatos feltételeket. A szorzók változhatnak. Utoljára frissítve 2024.06.15. 11:30.

Az online fogadóirodák piaca manapság elképesztően széles, de szerencsére rengeteg olyat találni, ami minőségi felületet és jelentős kínálatot ad, esetleg valami különlegességet is tudnak nyújtani. A GGBet platformjában például egyedi, hogy már régóta kiemelt figyelmet szánnak a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő esportnak, de a hagyományos sportágaknál is bő a választék. Ahhoz azonban, hogy élvezhessük szolgáltatásaikat, regisztrációra lesz szükség, cikkünkben pedig eláruljuk, mire érdemes figyelni ezzel kapcsolatban. Neked milyen tapasztalataid vannak a GGbet regisztrációval kapcsolatban? Ha pedig bővebben is érdekel a bukméker, olvasd el a GGBet Magyarországon című írásunkat is.

SZEREZZ + 350% BÓNUSZT
Elmúltam 18 éves és elolvastam, valamint elfogadtam az adatvédelmi politikát és a bónusszal kapcsolatos feltételeket. Az ÁFSZ teljes szövege

Előkészületek a regisztrációhoz

A fogadóirodák többségéhez képes picit különbözik a GGBet, ahol a regisztráció abszolút nem bonyolult. Itt elsőkörben csak egy email-címre vagy telefonszámra és egy jelszóra lesz szükség, illetőleg a használni kívánt pénznemet kell kiválasztanunk. A regisztráció gomb megnyomásával pedig elismerjük, hogy nagykorúak vagyunk, nem vagyunk szerencsejátékfüggők és elolvastuk, továbbá megértettük a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot. Az elmondottak azonban még ennél is egyszerűbbek lehetnek. 

A regisztráció folyamata

Az alábbiakban mutatjuk, mire érdemes odafigyelni a számítógépen, tehát asztali módban és a mobilról történő regisztráció során. 

Számítógépen történő regisztráció

  1. KLIKK IDE:
Klikk a GGBet regisztrációhoz
✅Első lépésként kattints a cikkünk felső jobb részén található szövegdobozban a “Kipróbálom!” elnevezésű gombra!

2. REGISZTRÁCIÓ:

Illusztráció a GGBet regisztráció című cikkhez - 2. lépés

✅Ezután a GGBet főoldalán pedig könnyen kiszúrható a Regisztráció gomb, ami a jobb felső sarokban található és narancssárgával jelölik. 

3. SZÁMLANYITÁS

GGBet regisztráció 3. lépés

✅Ezt követően megnyílik a regisztrációs felület, ahol több lehetőségünk is lesz arra, hogy megkezdjük a számlanyitási folyamatot. Mint az a fotón is látható, ott a legalapvetőbb opció, tehát kitöltünk egy űrlapot, ahol a fentebb említettek szerint egy email-címet vagy telefonszámot kell megadnunk, valamint a később használt jelszót. Itt a pénznemet is kiválasztjuk, ha pedig akarjuk, bejelölhetjük, hogy kérünk-e később értesítéseket a bónuszaikról. 

Mobilalkalmazáson keresztüli regisztráció 

  1. Itt sajnos magyar nyelvű felületet egyelőre nem találunk, de ez idővel változhat, hiszen a böngészőből elérhető verzióban magyarul találunk meg minden lényegeset. A mobilapp megnyitása után azonban ugyancsak egy narancssárga gombot kell keresni a jobb felső sarokban, itt a Sign Up lesz a nyerő. 
  1. A gomb megnyomása után a szituáció gyakorlatilag teljesen ugyanaz mint a webes változatban, csak némileg másabb az elrendezés, hogy okostelefonról is kényelmes legyen. Középen ott az űrlap, amennyiben így regisztrálnánk, felül pedig a közösségi hálózatok közül válogathatunk. Ezzel kapcsolatban viszont annyit mindenképp megjegyeznénk, mobilalkalmazásból csak a Gmail, az X (korábban Twitter), a Steam és a Facebook játszik, ha androidos eszközön használjuk az alkalmazást. 

Ha ezekkel megvagyunk, emailben megerősítjük a regisztrációt, minden egyéb szükséges adatot pedig ki kell töltenünk a profilunkban. Ehhez az asztali verzióban a jobb felsősarokban keressük meg az ID feliratot, ami mellett egy számsor lesz, ezzel jelölik profilunkat. Ha erre rákattintunk, akkor a megnyíló menüben a Saját adatok részt kell felkeresni, majd megadhatjuk teljes nevünket, telefonszámunkat, országunkat, városunkat, pontos címünket, nemünket és ha kellene, születési dátumunkon is itt módosíthatunk. 

Mobilon ez picit már el lett bújtatva, mert az alkalmazásban a jobb alsó sarokban lévő Menü gombra kell rákoppintani, ott pedig a Saját Profil felirat alatt találjuk meg azonosítónkat, ami alatt rögtön ott van a személyes adatok szerkesztésére való opció. Mindenképp menjünk végig ezeken, mert erre szükség lesz a befizetéshez és a későbbi kifizetésekhez, valamint a mindenképp elengedhetetlen azonosításhoz is. Ami utóbbi illeti, később egy azonosításon át kell majd esni, amivel saját kilétünket igazoljuk. 

Regisztrációs bónuszok és promóciók

A GGBetnél jó néhány izgalmas promócióra bukkanhatunk rá. Weben a főoldal baloldali oszlopán van egy Bónuszláda fül, ahol egyedi bónuszládát nyithatunk, melyben különböző apróbb nyeremények találhatók. Némi turpisság, de ehhez kulcsot kell vásárolni, ami 1100 forintba kerül. 

Az első befizetéseket követően viszont nagyon komoly, akár 350 százalékos üdvözlő bónuszt is kaphatunk. Ehhez először is legalább 1500 forinttal kell feltölteni az egyenleget és jár érte +200 százaléknyi bónusz, de ahogyan az lenni szokott itt is van egy felsőhatár, 40 ezer forint a maximális bónuszösszeg. Mindez tovább növelhető, ha még legalább 1500 forintot befizetünk, mert akkor újabb +150 százalék bónuszhoz juthatunk, a maximum amit adhatnak pedig itt is 40 ezer forint. 

Többek között ezt és sok más bónuszt találhatunk a felső sávon lévő Promóciók fül alatt, így például ott a fogadásbiztosítás, ahol legalább 3000 forinttal kell játszanunk és minimum 1.7-es szorzóra kellett fogadni, de a bónusz aktiválásával egy darab, feltételeknek megfelelő fogadás elvesztése esetén a tét 100 százalékát jóváírják. 

Kiemelendő még, hogy az egyes népszerű eseményekhez külön promóciókat készítenek időszakosan, de az állandók közül a Kosárlabda Freebetek is említést érdemelnek, ahol minél több a befizetés, annál nagyobb ingyenes fogadáshoz juthatunk hozzá. Mindig nézzük át azonban a feltételeknél, milyen megforgatási követelmények vagy minimum tétek és szorzók tartoznak az egyes bónuszokhoz, ezeket ugyanis feltüntetik, az pedig nem lenne szerencsés, ha ezen múlna a dolog. 

Gyakori problémák és megoldások a regisztráció során

Tapasztalataink szerint jelenleg nincs miért aggódni, hiszen a GGBet oldala gyorsan és pontosan működik, a regisztráció pedig a közösségi felületek használatával csak még egyszerűbbé vált. Szintén pozitívum, hogy a fogadóiroda magyar nyelven érhető el, igaz a mobilapplikációra ez egyelőre nem igaz, de remélhetőleg ezt hamarosan orvosolni fogják, akárcsak azt, hogy a telefonos ügyfélszolgálatuk nem mindig érhető el magyrul. Ha pedig már ügyfélszolgálat: a GGBet munkatársai elég gyorsan elérhetők, ha problémánk lenne és elakadnánk. Élő chatre is lehetőséget biztosítanak és ami nagyszerű, hogy a support@gg.bet email-címen is megkereshetjük munkatársaikat a hét bármelyik napján éljjel-nappal. 

Aki gyors regisztrációra vágyik, annak a GGBet lesz a befutó

A GGBet rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ezek közül pedig a regisztrációs folyamat az egyik, hiszen a korábban már megnevezett közösségi felületek segítségével is képesek lehetünk új profilt létrehozni náluk. Ezzel sok időt megspórolhatunk, de mivel kissé szokatlan lehet ennek a menete, így nem árt figyelmesnek lenni például az utólagos profilkitöltés kapcsán.

GYIK

1. Hogyan regisztrálhatok a GGBet weboldalán?

Webes felületen és mobilon is lehetőség van egy nagyon rövidke űrlap kitöltésére, de ha ezt megspórolnánk több közösségi felület segítségével is regisztrálhatunk.

2. Milyen bónuszokat kapok az első regisztráció alkalmával? 

Az első befizetést követően lehetőség nyílik egy 200 százalékos bónuszra maximum 40 ezer forintig, ha legalább 1500 forintot feltettünk a számlánkra, a második alkalommal pedig plusz 150 százalék bónusz jár, ugyanilyen feltételekkel.

3. Mit tegyek, ha problémába ütköztem a regisztráció során?

Amennyiben bármi gondunk adódna, érdemes felkeresni a GGBet ügyfélszolgálatát, amelyet több módon (élő chat, email, telefon) is megtehetünk.