Hogyan lehet megforgatni a bónuszt?

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Üdvözlő bónusz, befizetés-mentes bónusz, 100% bónusz, cashback bónusz, kezdő bónusz – rengeteg név és típus létezik, de szinte mindegyik ugyanarra vonatkozik: a forgalomra. Milyen feltételek vonatkoznak egy fogadóirodára és hogyan lehet megfelelni ezeknek?

Bukméker bónuszok

A bonuszkod.net (vagyis mi) egy olyan weboldal, amelynek célja, hogy minden szerencsejáték-rajongóhoz eljussanak a legérdekesebb fogadóiroda-ajánlatok: a bónuszok bónuszkódjain keresztül, a fogadások ismertetőin keresztül, a nyeremények útmutatóin keresztül.

A bukmékerek nagyon szívesen költenek a bónuszokra, de sok játékosnak nehézségei vannak a szabályaik, különösen a bónusz megforgatási feltételeinek megértésével, és így valójában pénzt veszítenek ahelyett, hogy esélyük lenne megsokszorozni azt. Ha Ön is kissé eltévedt ezekben a szabályozásokban, és nem tudja, mit kezdjen a fogadóirodák bónuszával, akkor kényelmesen dőljön hátra, mert most mindent elmagyarázunk töviről-hegyire.

A bónuszért játszani kell

Ne szaladjon el magával a ló! Ne feledje, hogy a bukmékertől kapott bónusz megforgatásához nem kell rögtön kockázatos és magas téteket tenni. Ugyanis a legtöbb játékos, több mint hajlamos erre! „Könnyen jött, könnyen megy” alapon nem érdemes elvesztegetni ezt a bónuszt. Inkább fontoljuk meg, hogyan és mire használjuk fel az ajándék plusz pénzt.

Hogyan lehet megforgatni a bónuszt?
Hogyan lehet megforgatni a bónuszt?

Mi az a bónusz fogadás?

Kezdjük a legelején. Hogyan kell megforgatni a bónuszt? Ha egy bukméker fogadást igényel, ez azt jelenti, hogy bizonyos számú alkalommal meg kell fogadnia a bónusz összegét. Tegyük fel, hogy az X bukméker 2000ft bónuszt ad, és megköveteli annak a x2-es forgatást. Ez azt jelenti, hogy most összesen 4000 forintot értékben kell megtennie egy fogadást.

Néha a bukméker egy másik feltételt is előír: a bónusz megforgatása + befizetési összeg. A legegyszerűbb példán: ha ez 100% -os befizetési bónusz, és Ön 2000 forintot tett be a számlájára, akkor a fogadóirodák ismét annyit tettek hozzá, és Önnek összesen 4000 forintja van (2000 forintot tett be és 2000 forintot kapott a bónuszban). Most nem csak a fogadóirodától (bónuszként) kapott 2000 forintot kell megforgatnia, hanem 2000 forintot a betétből és 2000 forint bónusz összeget is. Tegyük fel, hogy a megforgatás még mindig x2. Tehát összesen 8000 forintot kell megfogadnia (4000HUF x 2 = 8000HUF).

Miért jó a bukmékernek, ha ingyen pénz ad nekem?

Nos, az az igazság, hogy a fogadóiroda visszaveszi a rád költött ingyen pénzt. Igen, igen, bónuszként odaadja a pénzt, de a fogadóirodák végül pénzt keresnek belőle. Végül is mekkora az esélye annak, hogy egy kezdő játékos megnyeri az összes fogadását, a forgatások során? Igazából lehetséges, de a legtöbb játékos nem olyan szerencsés, és így vagy úgy, de a bukméker a nagy számok törvénye alapján pluszba jön ki a végén. És ez nem átverés – miután elfogadta a bónuszt, elfogadja annak feltételeit is, nemde?

Mi van, ha nem használom fel a bónuszt?

Ha nem teljesíti a bónusz megszerzésének összes feltételt, az elsősorban azt eredményezi, hogy képtelen a bónusz összegét a bankszámlára (elektronikus pénztárcájára stb.) tenni, de ez még nem minden. Ha nem forgatja meg időben a bónuszt vagy nem tartja be a szabályokat, a bukméker elveszi a teljes bónuszt.

Ezért érdemes elolvasni a szabályzatot, így tudja csak megtanulni pontosan mit kell tenni ahhoz, hogy sikeresen be tudja gyűjteni a bónusz összegét. Az, hogy a bukméker oldalán a számláján ott van a bónusz, még nem jelenti azt, hogy maga a pénz is magánál van. Az a helyzet, hogy a bónusz megszerzése egyáltalán nem egyszerű és egy igen intenzív és fárasztó folyamatot kell végigcsinálnunk, ahhoz, hogy tényleg megkapjuk.

Az, hogy a bukméker oldalán a számláján ott van a bónusz, még nem jelenti azt, hogy maga a pénz is magánál van. Előfordul, hogy kifizetésük intenzív és átgondolt stratégiát igényel!

Bónuszfogadás – ne feledje!

Milyen megforgatási feltételeknek kell megfelelni
Milyen megforgatási feltételeknek kell megfelelni

Először is mindig figyeljen az ajánlat összes feltételére. Kérjük, ellenőrizze, hogy a bónusz felhasználható-e vagy sem. Ellenőrizze a fogadási feltételeket: milyen fogadásokra van szükség, milyen gyorsan kell megtenni őket, hányszor kell megforgatni a bónuszt, és hogy csak a bónuszt kell-e megforgatni, vagy esetleg még a befizetési összeget is. Fontos továbbá megbizonyosodni arról, hogy a megforgatásra berakott pénzösszeg bármekkora összeg lehet vagy a fogadóiroda felső határt szabott meg.

Néha, amikor a megforgatási bónusz követelmények magasak, jobb, ha hagyjuk a dolgot és nem használjuk fel a bónuszt. Ha még mindig nem érti, hogy működik a bónusz, miért akarna pénzt pazarolni arra, hogy rájöjjön? Lehet, hogy a regisztrációs bónusz egyszerűen nem neked való, de vannak más fogadási bónuszok is az oldalon, amelyek talán jobban megfelelnek neked. A megforgatási szabályok eltérhetnek, de az eljárás mindig ugyanaz. Már tudja, hogyan fogadhatja el bónuszát a fogadóirodánál, így nem marad más hátra, mint megtalálni a megfelelő ajánlatot és nekilátni a munkának!

GYIK

Összegyűjtöttük a bónuszmarketinggel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, és rövid válaszokat adtunk rájuk.

Az üdvözlő vagy kezdő bónusz a fogadóirodák új ügyfeleinek szóló ajánlata. Ennek részeként a bukméker további tőkét ad hozzá a játékhoz. Ez a tőke befizetési bónusz formájában, ingyenes vagy kockázatmentes fogadás formájában is megjelenhet.

A bónusz megforgatási követelményei azok a fogadóirodák által meghatározott szabályok, amelyeknek meg kell felelnünk annak érdekében, hogy az odaítélt bónusznak köszönhetően nyert pénzt begyűjthessük.

Leggyakrabban a bukmékerek határozzák meg, hogy egy adott összeget hányszor kell megforgatni. A megfogadott összegről kiállított szelvényre szinte minden esetben szükség van, ezen van rajta, hogy a minimális összeget elérte-e a fogadás. Gyakran előfordul, hogy bizonyos típusú fogadásokat kizárnak a megforgatás során. Mielőtt még nagyon belelovalnánk magunkat az ingyen pénz megszerzésébe, olvassuk el alaposan a bónusz megforgatása okán fent említett feltételeket és szabályokat.

Igen, ha azt a promóciós szabályzatban meghatározott feltételek engedélyezik. Ne feledje, hogy a tétje a fogadási összegbe számít, nem pedig a nyereménybe.

Sajnos nem. A bukméker megköveteli, hogy teljes körű megforgatás történjen, mielőtt lehetősége lenne a megnyert összeget, a számlájára helyezni.

A következőképp működik: Ön a szabályoknak megfelelő fogadást tesz, és a bukméker valamilyen okból (pl. mert a fogadást útközben visszavontuk) visszavonja azt. Ebben az esetben a fogadást 1,00 szorzóval rendezik, így tétje visszatér a számlájára. És mivel magát a fogadást törölték, nem számít bele a megforgatásba.

A bónusz alaphoz való hozzáférés a bónusz feltételeitől és szabályaitól függ. Általában az a feltétel, hogy először a főszámláról származó pénzt kell használni, de néha a számlára tett összeget is meg kell egyszer forgatni. A promóció feltételei ezt egyértelművé teszik, ha azokat nem érti vagy nem találja őket kérje az ügyfélszolgálat segítségét.

A promóciós (bónusz) kódok partnerségi megállapodások alapján működnek olyan felekkel, amelyek a fogadóiroda szolgáltatásainak használatát javasolják. És bátorításképpen jobb bónuszt adnak! Ami a nagyobb bónusz átvétele miatti többszöri megforgatást illeti: még soha nem találkoztunk olyan bukmékerrel, aki a partnerek számára járó bónusz növelésével együtt megnövelte volna a megforgatási bónusz követelményeket is. Az azért már tényleg túl sok lenne.