Támogatott tartalom | 18+ | A feltételek érvényesek

Pinnacle online fogadóiroda

Pinnacle Sports

Bemutatjuk az egyik legrégebbi és a fogadóirodák legjobbjai közé tartozó online bookmakert, a Pinnaclet! Szerezz valódi Pinnacle bónusz kódot, regisztrálj és kaszálj! Pontosabban ez egy VIP bónusz kód – ténylegesen a Pinnacle jóvoltából, melyet most nálunk megszerezhetsz. Ügyelj rá, hogy a kód csak akkor érvényes, ha a regisztráció során bemásolod a megfelelő helyre!

Olvasd el a bemutatót Unibet elérése most

Pinnacle Sports bonusz

A kód csak akkor érvényes, ha oldalunkon keresztül regisztrálsz! Kattints a linkre, és garantáljuk sikeres regisztrációdat, és valódi Pinnacle bónuszodat!

Magyarországon kevéssé ismert fogadóirodáról van szó, pedig a Pinnacle online bookmaker szinte már a nagy öregek közé tartozik. És bár nálunk nem annyira népszerű, mint pl. az Unibet, több mint száz országban elérhető a szerencsejátékosok számára.

Sajnos, Magyarországon nem rendelkezik engedéllyel, így a magyar játékosok csak ritkán jutnak el ehhez a szolgáltatóhoz. Helyette leginkább az Unibet online fogadási részlegét tudjuk ajánlani, mellyel magyar állampolgárok a Pinnacle online fogadóirodához hasonló minőségű szolgáltatásokat is kaphatnak. Így nem érdemes Pinnacle bónuszt vagy Pinnacle bónusz kódokat sem keresni. Bár sosem lehet tudni!

Pinnacle Bookmaker Bónuszok

Talán azt az egyet nem szeretjük, amikor egy online fogadóiroda nem igazán kínál bónuszokat. De talán a Pinnacle-nek elnézzük. Mert ez az online felület szinte nem is rendelkezik Pinnacle bónusz ajánlatokkal. Szinte.

Hiszen nálunk megtalálhatod a Pinnacle VIP kódját! Fontos, hogy az oldalunkon keresztül kattints át a Pinnacle oldalára, mert a bónusz kód csak ezáltal érvényes! Regisztráció alkalmával másold be a megfelelő helyre a kódot!

Regisztrálj a Pinnacle oldalán, használd ezt a kódot!

Nem igazán értjük, miért, de ezt a politikát választották. Nyilván előnyeikkel próbálják meg kitölteni ezt az űrt a játékosok szívében. Meglátjuk sikerül-e. Nincs welcome bónusz, nincs ingyen pörgetés bónusz, semmi azok közül, amiket megszoktunk. Sajnos így Pinnacle bónusz kódokat sem találunk. Kivéve egy Pinnacle bónusznak nevezhető akciót:

Pinnacle Bónusz kód

Unibet promóciós kóddal

 

Sajnálatos módon, Pinnacle bónusz kódot találni nemes egyszerűséggel lehetetlen. Így aki ilyesmire vágyna inkább, annak javasolt az Unibet kaszinót használni. Pl. náluk szert tehetünk akár 20.000 Ft-os bónuszra is, üdvözlő bónuszként. Nincs más dolgunk, mint regisztrálni az Unibet oldalán, majd a bónuszkód mezőbe beírni az adott bónusz kódot.

Az Unibet bónusz kódért kattints ide!

A Pinnacle fogadóiroda kínálata

eSports fogadások

A Pinnacle új márka architektúráját úgy tervezték, hogy megerősítse az üzemeltető frissíteni óhajtott küldetését, és hogy megújítsa pozícióját. Ez világos szándékkal szolgál ahhoz, hogy az internetes, mobil és natív alkalmazások intuitív, UX-optimalizált interfészein keresztül óriási esélyeket, nagy téteket és “győztes üdvözlést” nyújtson játékosainak. És így az eSports-fogadók fogadási élményét még gyorsabbá és könnyebbé teheti.

A legjobb ár-érték arány

Ezt kínálja maga az oldal, mivel többek közt az első helyen áll a kifizetések szempontjából. Ez már eleve okot ad a bizalomra, hiszen a lehető legnagyobb megtérülést kínálja az online szerencsejáték oldalak között. Állításuk szerint nem egy különleges ajánlatról szóló promóció az, hogy a legjobb odds-okat kínálják, hanem csupán a kaszinó filozófiája.

Több szerencsejátékkal foglalkozó oldalon is az első helyen szerepel, mint a legnagyobb szorzók fizetője, úgyhogy sejthető, hogy hűek filozófiájukhoz. Mindezt közel 50 konkurens mellett.

No.1 a futball fogadások kifizetéseiért

Ügyfeleik szeretik a labdarúgást, hiszen a sportfogadás területén kezdtek. Ezért olyan magas értéket hoznak ki, amennyit csak tudnak, hogy a legmagasabb hozamot produkálhassák a főbb bajnokságokra fogadók számára. Nem meglepő módon, folyamatosan értékelik a no.1-t a futball-kifizetésekért, amit mindig ők vezetnek. Így, ha többet szeretnél nyerni ebben a szezonban, nyiss egy számlát a Pinnacle online felületén!

A legversenyképesebb árrés

Míg az egyes összehasonlító oldalak mérik a kifizetéseiket, mások a árréseiket mérik, az eredmény ugyanaz – mindig ők vannak az élen. Az egyik legfontosabb független árrés felmérő oldal számolt be arról, hogy közel négy évig voltak az első helyezett.

A árréseket 100% fölötti számként fejezik ki, a 100% azt jelenti, hogy van egy olyan értékesítés, amelynél nincs “határ” a fogadóiroda vagy a fogadó számára. A nagyobb futballpiacokon, mint például az EPL, árréseik 2%-osak, szemben az iparág 6% -os átlagával.

Üdvözöljük a nyerteseket!

A sikeres játékosok élesítik az esélyeiket – mondják ők. Mi pedig, játékosokként keblünkre öleljük az effajta hozzáállást. Nem törekednek arra, hogy a nyereséges játékosokat “vastagon” megvámolják, vagy esetlegesen gyakran zárolják számlájukat, ha túl gyakori szerencsével járnak.

Üdvözöljük a nyerteseket!

A Pinnacle-nél üdvözölik a győztest!

Politikájuk szerint:

A nyerteseik üdvözlő politikája nagyon egyszerű. Nem korlátozzák, diszkriminálják vagy zárolják a sikeres játékosok számláit, és ezért érdemes:

 • Üzleti modelljük kizárólag a maximális mennyiségre koncentrál, függetlenül attól, hogy ez nyereséges játékosoktól származik-e.
 • Szükségük van éles játékosokra, hogy segítsék megszorítani az esélyeiket, mivel nem vesznek pozíciókat.
 • Bíznak a szerencsejátékosaikban, az esélyek kezelésére összpontosítanak, nem pedig a játékosokra.

Csak azt sajnáljuk, hogy ennyi szép dolog mellett nem kínálnak sem Pinnacle bónuszt, sem Pinnacle bónusz kódot. Pedig ezekkel lenne igazán kerek a szolgáltatás. Ám ehelyett nálunk elérheted a Pinnacle VIP kódját! Szerezd meg most!

Legmagasabb árrés

A játékosok mennyiségének maximalizálása és az egészséges üzlet fenntartása érdekében a legmagasabb fogadási limiteket kínálják az interneten, melyet a 2014-es világbajnokság döntőjében elfogadott 1 millió dolláros fogadásokkal szemléltetnek.

A legfontosabb, hogy a játékosok maximális limiten fogadhassanak, majd néhány másodperc múlva ugyanolyan összeggel, majdnem korlátlan pozíciókat építsenek. Határaik mindenki számára azonosak – nincs diszkrimináció. Ez garantálja a piaci likviditást, ami az egyik legfontosabb oka annak, hogy miért kínálnak jobb értéket, mint a vetélytárs online kaszinók.

Ha egy kis tétes játékos vagy, úgy érezheted, hogy az 1 millió $-os limitek nem relevánsak a számodra, de igen. Azon játékosok szerint, akik bíztak abban, hogy a pénzüket velük forgatják meg, biztos lehetsz benne, hogy a szerényebb összegek ugyanolyan biztonságosak, és nem kevésbé fontosak számukra.

Amint azt már említettük, a győzteseknek szóló üdvözlet házirendjük szerint azt jelenti, hogy a fogadásokra összpontosítanak, és az általános szabályaik betartása mellett a fogadások mögött meghúzódó konkrét motiváció nem vonatkozik rájuk – Arbitrage-ra vonatkozóan is. Elfogadják az Arbitrage játékosokat, és meg is magyarázzák, hogyan működik az Arbitrage alapelve. Ez azt jelenti, hogy a Pinnacle egyedülálló az Arbitrage Friendly megközelítésben. Már csak egy jó Pinnacle bónusz hiányzik kínálatukból.

A fogadók oktatása

A játékosok oktatása nagyon fontos része a fogadóirodák egyedi megközelítésének. Minél több játékos értené meg, hogyan működnek a bukmékerek, annál jobban rátalálnak a legjobb értékű esélyekre, és így annál valószínűbb, hogy fogadnak a Pinnacle online fogadóiroda oldalán.

A Pinnacle kaszinó kínálatában

A Pinnacle kaszinó kínálatában

Sportfogadás

Múltjára visszatekintve nyilván rendkívül széles a sportfogadási kínálata. Többek közt fogadhatunk  az amerikai futball, a baseball, a kosárlabda, a labdarúgás, a kézilabda, a motorsport, az úszás, a tenisz, a könnyűatlétika, a rögbi, a röplabda, a vízilabda és a darts sportágakra is. Sőt, a Pinnacle az első online kaszinó, ahol drón-verenyekre is fogadunk. Úgy tűnik, ez már a kaszinózás űrkorszaka.

De olyan, akár ritka sportoknak is tekinthető ágazatokat találunk még meg itt, mint a lacrosse (egy labdajáték, ahol két csapat hálós ütők segítségével próbálják meg a labdát az ellenség kapujába juttatni) és a bandy (a mai jégkorong, amely leginkább Svédországban közkedvelt).

Szerepelnek speciális fogadások is, vagyis lehet tippelni arra, hogy ki lesz egy liga győztese, hány gól lesz a meccsen… Vagy akár arra is, ki nyeri meg a következő választást x országban. És akár pókerversenyek győzteseire is lehet fogadni.

Élő fogadás

Természetesen az olyan kaszinók, mint a Pinnacle, biztosan megtaláljuk az élő fogadás lehetőségét is. Pinnacle bónusz sajnos itt sincs, de a szokásos élő játék élménye mindenféleképpen.

Online kaszinó

A kaszinó részlegben megtalálhatunk mindent, ami már megszokott, vagyis teljes igényt kielégítő kaszinó játék szekciót. Szerepelnek a klasszikus asztali játékok, kártyajátékok, nyerőgépek, a bingó és a kenó, és természetesen a videó pókert is. Rulett, crabs, blackjack és baccarat, Casino Hold’em és társai, minden, mi szem szájnak ingere.

Korlátlan 0.3% kaszinó cashback

Játssz bármilyen kaszinójátékkal (kivéve a Craps és a Blackjack RNG-t), és 0,3% cashback-t kapsz minden egyes fogadásod után. A cashback automatikusan jóváíródik a számládra minden tét után, és korlátozás nélkül bármikor visszavonható.

Be-/Kifizetési módok

Ezen a téren is jól felkészült kaszinó vár minket. Számos módon intézhetjük pénzügyeinket, mindenki megtalálja a neki legkényelmesebb megoldást. Az átutalásoknál a szokásos, nagyjából 2-5 munkanap az általános banki ügyintézési idő.

Ezen pénzbefizetési módok érhetők el a Pinnacle-nél:

 • Banki átutalás;
 • Bankkártya/Hitelkártya (Visa, Mastercard);
 • Entropay;
 • Moneta;
 • Skrill;
 • Neteller;
 • paysafecard;
 • Skrill 1-Tap;
 • Webmoney.

A pénzkifizetéshez ezek az opciók állnak rendelkezésre:

 • Banki átutalás;
 • Bankkártya/Hitelkártya (Visa, Mastercard);
 • Entropay;
 • Skrill;
 • Neteller;
 • paysafecard;
 • Webmoney.

Összegzés

Elmondhatjuk, hogy egy igazán különc sportfogadó oldalról van szó. Felülete is ezt mutatja. Számos a többi online fogadóirodától eltérő egyediséget kapunk. És igazán megbízhatónak tűnik, csábítóan nagy nyereményekkel, és mindennel, amire a felhasználónak igénye van. Pinnacle bónusz kódot, Pinnacle bónuszt vagy regisztrációs kódot nehéz találni, és talán lehetetlen is. A jövőben még lehet reménykedni. Keresd a Pinnacle alternatív linket!

Aki pedig Magyaroszágról játszik online szerencsejátékot, emiatt nem fér hozzá ehhez a kaszinóhoz annak mindenféleképp az Unibet kínálatát javasoljuk. Bár a Pinnacle egy fantasztikus kaszinó, az Unibet leginkább a magyarok kedvence. Hiszen bennük sem lehet csalódni! És hozzájuk mindig találunk bónusz kódot is.

Regisztrálj a Unibetre!

GYIK

 • Mi az üdvözlő bónusz a Pinnacle-ben?

Bármennyire is furcsa, a Pinnacle-ben nincs üdvözlőbónusz.

 • Kaphatok bármilyen Pinnacle bónuszt?

Röviden? Nem. Ez a sajátos bukméker úgy döntött, hogy nem ad bónuszt a játékosai számára.

 • Tehát… van elérhető Pinnacle promóciós kód?

Sajnos nincs.

 • Milyen előnyei vannak a Pinnacle-nél történő fogadásoknak?

A válasz egyszerű: széles fogadási piacokat kínálnak, nagyszerű szorzókkal, nincs limit a fogadásoknál, valamint széles körben tájékozottak a fogadóiparban történő események kapcsán, és ezeket az információkat meg is osztják velünk a honlapjukon.