Roland Garrosra való fogadás

Roland Garrosra való fogadás 2023: tippek – szorzók – tétek – élő közvetítés

Franciaország, mint minden évben, a négy Grand Slam egyikének ad otthont. A Roland Garrosra—más néven French Openre—való fogadás szerves része a tornának.

Unibet

95/100
  • Hiteles bukméker HU-nél
  • Tesztelve és ellenőrizve 21 március 2023
  • elképesztő bónusz ajánlatok
  • könnyen kezelhető mobilalkalmazás

Szerezzen 10 000ft bónuszt az Unibet-től!

Hogyan szerezhetsz 10.000 Ft-os bónuszt: A 10.000 Ft-os indulást segítő összeghez nem kell mást tenned, mint regisztrálni ingyenesen az Unibet oldalán. Majd a regisztráció befejezésével a bónuszt jóváírják, mivel nincs szükség bónusz kód mező kitöltésére.

Stratégiák a Roland Garros fogadásokra

A teniszfogadás az egyik legnépszerűbb fogadási piac. Éppen ezért több millióan kísérik figyelemmel a négy nagy tenisztorna egyikét a French Opent. A tenisz mérkőzések megtekintése után a Roland Garrosra való fogadás a második legnépszerűbb tevékenység. Ha ezzel kapcsolatban keres további információkat, akkor jó helyen jár!

Ebben a cikkben sok hasznos dolgot fogunk megvizsgálni, amelyek nemcsak az új szerencsejátékosok, hanem a tapasztalt veteránok számára is segítséget nyújthatnak. Megnézzük a legnagyobb favoritokat, a magyar játékosokat és a Roland Garros élő fogadásokat is. A teniszfogadásra választott stratégiát sok tényező befolyásolhatja, de úgy gondoljuk, hogy ezek a legmeghatározóbbak.

Kik a Roland Garros kedvencei és van-e értelme fogadni rájuk?

Stratégiák a Roland Garros fogadásokra

Igen, viszonylag sokan fogadnak kedvencükre. A legtöbb esetben a nagy favoritok győzelmére való fogadások során a szorzók nem a legjobbak. Általánosságban elmondhatjuk, hogy nem érdemes ilyen alacsony szorzókkal játszani. Lehetőség van azonban más típusú teniszfogadásokra is, nem csak erre az egyre. A cikk további részében ezekről bővebben beszélek majd.

Női kedvencek

A világranglistán a női világranglistán Baboson kívül, aki a top 100-ban a 96. helyet foglalja el egyesben, még egy magyar található a top 200-ban, Jani Réka Luca a 197. Tehát az esély megvan, hogy akár ők győzedelmeskedjenek ezen a tornán: ez pedig fontos információ a Roland Garrosra való fogadás kapcsán. Nem sok, de az esély megvan. Mondjuk úgy, hogy a győzelemhez vezető út nem lesz könnyű, így talán a rájuk való fogadás nem tartozik a legjobb tenisztippek sorába! Számos nagyon erős játékos áll az útjukban, Simona Haleptől Ashleigh Barty-ig, ezt sose felejtsuk a Roland Garrosra való fogadás során.

Férfi kedvencek

Nem tudom, van-e értelme mélyebben beszélni a bajnokság férfi favoritjairól a bajnokságban. Ugyanis, az elmúlt években alapjában véve ugyanazok a nevek merülnek fel mindig, mind a győzelmet tekintve, mind a Roland Garrosra való fogadás során. A férfiaknál valamivel következetesebbek az eredmények, mint a nőknél, ezért lehet, hogy itt könnyebb a Roland Garrosra való fogadás. Tehát, ezt alapul véve, talán a férfiaknál valamivel következetesebbek a meccsek végeredményei, mint a nőknél, így talán rájuk egyszerűbb a Roland Garrosra való fogadás. A tenisztippek alapvetően továbbra is a Djokovic, Nadal, Federer nevek körül forognak.

Nadal még mindig sok esetben dominál az ellenfeleivel szemben, de győzelme már nem annyira egyértelmű, mint néhány évvel ezelőtt (ez kulcsfontosságú a Roland Garros fogadások tekintetében). A 2020-as Roland Garros torna alkalmával mégis azok jártak jól, akik Nadalra tették a voksuk. De a Roland Garros tornán nem csak a döntőre lehet fogadni, van rengeteg más meccs is, ahol talán izgalmasabbak és változatosabbak a meccsek.

Miért kell ismerni a Roland Garros menetrendjét?

Ha érdekel a Roland Garrosra való fogadás, akkor feltétlenül ismernie kell a meccslistát. A French Opent általában május végén rendezik, hacsak nem áll fenn egy váratlan helyzet. A bajnokság körülbelül három hétig tart, így valószínűleg nem árulok el nagy meglepetést, ha elmondom, hogy ilyenkor rengetegen fogadnak. Rengeteg mérkőzés van és a bukmékerek oldalán rengeteg féle teniszfogadás elérhető a számunkra. Az interneten az emberek szívesen megosztják egymással a tenisz tippjeiket, a stratégiáikat, érdemes megnézni mások mit mondanak, mielőtt fogadunk egy Roland Garros mérkőzésre.

Azért tanácsos mindig előre megtudni a meccsek pontos kezdési dátumát, mert az első napon számos mérkőzésre kerül sor például. A teniszmeccseket egész nap, párhuzamosan, számos pályán játsszák és ugye nem akarunk lemaradni egyikről sem!

Magyar teniszezőre fogadok

Mint korábban már említettem a női tenisz világranglistáján két magyar teniszező nő is szép helyezést ért el ebben az évben. Baboson kívül—aki a világranglista 98. helyén áll jelenleg, egyesben még egy magyar, Jani Réka Luca található a top 200-ban, a 197. helyen. A rangsor élén az ausztrál Ashleigh Barty áll, rögön mögötte pedig a román Simona Halep és a cseh Karolina Pliskova következik, ezeket mindenképp fontos tudni a Roland Garrosra való fogadás kapcsán.

A férfiaknál valamivel jobb a helyzet, Balázs Attila a 79. Fucsovics Márton pedig a 70. helyen állnak jelenleg a világranglistán. Tehát azért magyar viszonylatban is van kiért izgulnunk a Roland Garros tornán és van kire fogadni a Roland Garros fogadások tekintetében.

Hogyan lehet fogadni az Roland Garros meccsekre? Fogadási lehetőségek

Hogyan lehet fogadni az Roland Garros meccsekre? Fogadási lehetőségek

Eljutottunk ahhoz a részhez, ahol különösen az újonnan érkezők tudnak információkat szerezni, és reméljük, hogy hasznos információkat találnak teniszfogadásukhoz és hogy ezek új perspektívát és lehetőségeket nyitnak meg.

Fogadjon a Roland Garros győztesére

Mindenki ismeri az ilyen típusú teniszfogadásokat. Nincs bennük semmi bonyolult. Várunk három hetet és a Roland Garros végén fogadunk arra, aki szerintünk megnyeri a tornát. De mi van ha ez a valaki már előbb kiesik? Egy biztos, nem fogunk ennek örülni. De sajnos annak az esélye, hogy a kedvencünk nyeri majd a tornát, igen alacsony. A kedvencre való teniszfogadás a férfiaknál talán még kevésbé valószínűnek tűnhet, hisz évek óta ugyan azok vannak az élmezőnybe. Még ha ez igaz is, a nőknél meg pont az a probléma, hogy rettentő kiszámíthatatlanok. Igen, még a teniszben is…így náluk is könnyen

Fogadjon az egyes tenisz mérkőzések győztesére: 12

A meccs győztesére tett teniszfogadások a Roland Garros tenisztornán talán még népszerűbbek, de azt mondanám, hogy az összességében is ez a legnépszerűbb fogadási típus a teniszben. Csak válassza az 1. vagy a 2. tippet. Azért hívják 12-nek ezt a teniszfogadás típust mert két végkimenetel lehet mindössze. Vagy az egyik (1) vagy a másik (2) nyer. Nincs több opció!

Mivel a torna elejétől kezdve rengeteg tenisz mérkőzés van, így biztos lesz majd legalább egy olyan meccs, amire tuti tippje van.

Fogadás szettekre

Van egy tuti tipped arra, hogy ki nyeri a harmadik szettet? A legnagyobb kedvencek meccseinél ez általában egyértelmű lehet. Azonban mivel ennyire egyoldalú a meccs, ezért a szorzók is nagyon rosszak ezekre a meccsekre, nem éri meg ezekre fogadni.

Jó azonban tudni, hogy ilyen típusú teniszfogadások is léteznek, és egy szoros meccsen akár még érdemes is lehet ilyen fajta fogadásokat kötni.

Game-re fogadás

Olyan teniszfogadási típus, amely különösen népszerű az élő fogadásoknál. Élőben figyeled a tenisz mérkőzést, látod, hogy ki játszik jelenleg, és úgy döntesz, hogy fogadsz a következő meccs győztesére. Természetesen nagy jelentősége van ilyenkor, hogy ki szervál például, főleg a férfiak esetében. Mindenesetre a game-ekre való teniszfogadás nem annyira népszerű, a Roland Garros fogadások tekintetében, de jó tudni, hogy ez is a Roland Garrosra való fogadás része.

Hendikep fogadások

Nagyon érdekes teniszfogadási típus ez, amelynél a teniszben megszokottnál, nagyobb számokkal operál. Biztosra veszed, hogy egy játékos három szettben könnyedén megnyeri a tenisz mérkőzést? Egy ilyen egyoldalú, unalmasabb meccset feldobhat azzal, ha az ellenfélhez, hozzátársít egy nyert szettet vagy game-et.

Tegyük fel, hogy úgy gondolja, hogy egy játékos mindhárom szettben 6: 3-ra nyer. Ez azt jelentené, hogy a meccseken a végeredmény 18: 9. A meccs előtt a bukméker ajánlata közül választottad, hogy az ellenfél kapjon plusz 8,5 gamet. Így tétje szempontjából az említett eredmény 18: 17.5-re változik, és Ön nyer. Ha az ellenfél újabb game-et nyert, akkor vesztette a teniszfogadást (a Roland Garros fogadások esetében is természetesen).

Ugyanez lehetséges szettekkel is, de itt csak két hendikep opcióval találkozhat, vagy 1,5, vagy 2,5 szettel. Amikor 2,5 szettet választasz és az ellenfélre fogadsz, akkor csak annyit kell tenned, hogy megnyersz legalább egy szettet, és nyersz vele, mert a virtuális eredmény 3: 3,5 az ellenfél javára.

Felett / alatt Fogadások

Ki mondja, hogy a Roland Garrosra való fogadás arról kell szóljon, hogy egy meccs vagy szett győztesét próbálja megtippelni? A Roland Garrosra való fogadások kapcsán van még egy népszerű opció. Alapvetően a meccsek összes game-jére vagy szettjére fogad, függetlenül attól, hogy ki nyer vagy ki veszít.

Itt azt tippeljünk meg, hogy egy meccsen a game-ek vagy szettek száma milyen általunk megadott korlát alatt vagy felett lesznek. Így, ha a torna egy nagy esélyese játszik valakivel, akkor az alsó határok (például 23,5 meccs vagy 3,5 szett) reálisak lehetnek. Azonban a teniszben semmit nem vehetünk készpénznek, lehet, hogy az ellenfél behúz akár 2 gémet is mielőtt kikap az esélyesebbtől. A Roland Garros fogadások sajnos ilyen szempontból kiszámíthatatlanok.

Roland Garros élő közvetítések

A teniszfogadás—így a Roland Garros fogadások— feltétele sok esetben az, hogy a meccset közben élőben nézzük és az élő fogadást preferáljuk. A rendelkezésre álló számos sportcsatorna mellett, amely minden bizonnyal közvetíti a Roland Garros tenisztornát, lehetőség van arra, hogy az interneten élőben követhessük a közvetítéseket a bukmékerek oldalán. Ehhez természetesen alapfeltétel, hogy a bukméker oldalán legyen egy számlád, és hogy ezen a számlán legyen egy kevés pénz is. De ha ez megvan, ezért cserébe kapunk is valamit. A bukmékerek oldalán ugyan is olyan meccseket is közvetítenek, amelyeket a nagyobb sportcsatornák a TV-ben nem. Tehát a Roland Garros élő fogadások tekintetében ez mindenképp egy olyan információ, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül.

Szerencsejáték-függőség – a biztonság az első

Úgy érzi elvesztette maga felett a kontrollt és aggódik a jövője miatt? Ne várjon tovább, lépjen kapcsolatba azokkal, akik segíteni akarnak és tudnak is Önnek!

Tárcsázza az ELTE Szerencsejátékos segélytelefonját (06-1-411-6778) hétköznap 15 és 19 óra között.

SOSEM KÉSŐ A FÜGGŐSÉG KEZELÉSÉRE

A honlapra kattintva, szakembereink segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi függőségi járó- vagy fekvőbeteg rendelést, illetve civil segítő szervezetet.