Hogyan fogadjuk a teniszre?

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Teniszre fogadás 2024

A futballon kívül milyen egyéb sportok jöhetnek még szóba a fogadás kapcsán? Persze, hogy a tenisz! Tippek, esélyek és egyéb információk, amelyek segítenek a teniszre való fogadásban.

Teniszre fogadás
Teniszre fogadás

Teniszre fogadás

Szereti nézni a teniszmérkőzéseket, és folyamatosan követi az eredményeket, és most szeretne pénzt keresni ebből a szenvedélyből? Jó helyen jár. Ebben a cikkben ismertetjük az Ön számára a legelismertebb magyar fogadóirodák ajánlatait, amelyeknél lehet fogadni a teniszre. Azt is elmagyarázzuk, hogy mik azok a bónuszok (vigyázz spoiler: extra készpénz) és legnépszerűbb piacok, amelyek a teniszre fogadás kapcsán létfontosságúak.

Megtudhatja azt is, hogy milyen meccsekre érdemes fogadni – ezek megkönnyíthetik a teniszre fogadást … Bár nem szabad túlságosan bízni bennük – és ez is kb.

Ne aggódj, nem kell különösebben nehéz dolgokra számítani, nem egy nagy ördöngösség.  Ha már ismered a játékszabályokat, és jól tudod elemezni a meccseket, akkor a nehezén már túl vagy. Mindössze egy kis extra ismeretre van szüksége a sportfogadás sajátosságairól, hogy el tudjon indulni és ki tudja dolgozni a saját fogadási tippjeit.

Miért válassza éppen a teniszre fogadást?

A teniszt minden sportfogadó imádja. Ennek oka meglehetősen egyszerű—sokkal kevesebb ember van a pályán, mint más népszerű sportokban, mint például a futball, röplabda, kosárlabda, kézilabda és jégkorong. A nagy tornák gyakran csak egy-egy mérkőzésből állnak, és a páros meccsek jelentik a legnagyobb bonyodalmat. Ezenkívül a teniszben nincs olyan, hogy a meccs döntetlennel zárul—tie-break játékot játszanak, és végül vagy az egyik vagy a másik játékos vagy csapat nyer. Így, egyszerűen itt kevesebb a változó, amivel számolnunk kell.

Egy focimeccsen huszonkét ember futkorászik a pályán, és még néhányan a kispadról is csatlakozhatnak hozzájuk. És bármelyikük elronthat valamit, amivel teljesen megváltoztathatja a meccs kimenetelét. Bárki sérülést szenvedhet vagy kaphat piros lapot a harag vagy a frusztráció okozta sportszerűtlen viselkedésért. Minden felmutatott lap, minden sérülés, minden kis hiba döntően befolyásolhatja a nyerési esélyeinket. Az is lehet, hogy kilencven percig semmi nem történik és aztán a hosszabbításban az egyik csapat végre rúg egy gólt vagy akár döntetlen is lehet a végén. Egyszerűen túl sok a változó. Ehhez a rendszerezett káoszhoz képest, egy teniszpárbaj egy kicsit könnyebbnek tűnik, akárhogy is nézem. Mindenkinek megadjuk a döntési szabadságot, de szerintem nem meglepő, hogy aki szeret, fogadni az inkább a teniszre fogadás pártjára áll.

Miért válassza éppen a teniszre fogadást?

BukmékerekBónuszJátsz!
bet365
bet365
Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.
18+ | A feltételek és kikötések érvényesek
Unibet
Unibet bónuszkód
20 000 Ft üdvözlő bónusz!

18+ | A feltételek és kikötések érvényesek

Tenisz bónuszok

Önön múlik, hogy melyik fogadóirodát választja.

Azonban kötelességünknek érezzük, hogy még egy nagyon fontos dolgot megemlítsünk.  Ez a fontos dolog történetesen a teniszre fogadásokhoz kapcsolódó bónuszokról és kizárólag a tenisz sporteseményekre szervezett promóciókról szól. Mivel az általunk ajánlott fogadóirodák a legjobbak, amelyek Magyarországon elérhetőek, így ezek a bukmékerek jól bánnak a tenisz-kedvelő felhasználóikkal, és gyakran ajánlanak nekik külön bónuszokat. Rendszeresen szerveznek promóciós kampányokat ezek az oldalak és mindig van egy új promóció amire gyorsan le lehet csapni. A bónuszok kínálta lehetőségek és kedvezmények sora végtelen. Szinte lehetetlen belőni, hogy milyen újdonságokkal kedveskednek nekünk legközelebb. De egy biztos, nekünk jobb lesz, és csak ez számít, nem?

A teniszhez kapcsolódó promóciók azonban gyakran tiszavirág életűek, így a legjobb, amit tehetünk, ha folyamatosan látogatjuk a bukméker oldalakat és nézzük, van-e új ajánlat, nehogy lemaradjunk róla. De ha egy-kettőről lemaradjunk az se nagy baj. Ez nem olyan dolog, ami egy évben egyszer van! Ha az egyikről lemarad, másnap lehet már ott egy másik!

Ezekre fogadjon!

A fogadási tippek megkönnyítik a tenisz fogadását, de ne feledje, hogy ezek csak javaslatok, és szerzőik nem teafűből olvasó boszorkányok, akik meg tudják mondani a jövőt. Az ilyen jellegű tippeket olyan emberek adják, mint te vagy én. Némelyikük lehet, hogy jobban ért a teniszhez vagy jobban ráérez kire kell fogadni, de ne feledd, hogy ezek a tanácsok egyáltalán nem biztosak, mindig legyen bennünk egy alapvető kétség irányukba. Még akkor is legyünk óvatosak, ha az előrejelzés jól megalapozott, jól utánajárt adatokból dolgozott; ha a játékos aznap bal lábbal kelt fel, akkor azon semmilyen elemzés nem segít.

Végtére is akkor mire is jók ezek a tippek? Azt már tudjuk, hogy a teniszben semmit nem vehetünk készpénznek. Ezek az előrejelzések azonban nagyszerű információforrások, ha ezeket a tippeket olyan helyeken osztják meg emberek, ahol kommentelni is lehet hozzájuk, akkor még jobb. Hiszen így azt is láthatjuk mások mit reagáltak a tippre, hányan értenek egyet vele, vagy hogy milyen tanácsokkal teszik még jobbá azt. Gyakorlatilag egy kis miniadatbázishoz jutsz hozzá, amely igazából sok hozzáértő ember közös produktuma.

Természetesen úgy is dönthetsz, hogy te csak a legpozitívabbra értékelt felhasználó tanácsait követed. Csak ne feledd, hogy ami bejött az első 5 alkalommal, az 6 szorra is be fog jönni. A tenisz sajnos egy olyan játék, amit emberek játszanak, és ahol ember van ott hibázás is van. A legmegbízhatóbb forrásból származó tipp esetén is tisztában kell lennünk a kockázatokkal és mindig felelősségteljesen használjuk pénzünk.

A teniszre fogadás típusai

Mind a magyar, mind a nemzetközi tenisz egy külön tudományág. Oké, mindig van bíró, mindig van labda … De a látszattal ellentétben sok olyan változó is van, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt elkezdene fogadni.

Hát … ez talán egy kicsit sok volt így elsőre, de most már tudod, melyek a legfontosabb kérdések az eredmények hatékony előrejelzéséhez. A tenisz nem is olyan egyszerű sport, igaz? Nézzük tehát részletesen azokat a legnépszerűbb fogadási típusokat, amelyeket a fogadóirodák általában a teniszmérkőzésekhez kínálnak.

A mérkőzés nyertese

Ez a legegyszerűbb fogadási típus, amelyet a szakemberek néha “12” -nek neveznek. Ez nem visszaszámlálás a kezdéshez, az első játékost egyszerűen egynek, a másodikat – kettőt jelölik. Ilyen nómenklatúra használatával két emberre fogadhatunk vagy az „1.-re vagy a 2.-re?” — innen jön a 12. Ha azok a játékosok néznek szembe egymással, akiknek a szintje és az eddigi eredményei meglehetősen hasonlók, akkor a nyerési esélyek nem túl jövedelmezőek—hacsak nem lesz valami meglepetés, és nem az esélyesebbnek tartott nyer. A teniszben pedig bőven volt már ilyen.

Szett nyertes

Az egész meccs győztese egy dolog, de az egyéni szettek is számítanak. Még akkor is, ha az esélyesebb győz, az ellenfél elvehet egy-két gémet, csak hogy megmutassa kivel van dolga. Érdemes ellenőrizni, hogy az esélyesebbnek tartott hajlamos-e arra, hogy elenged egy szettet, ha rosszul áll, nem hajtja már magát annyira és inkább már a következő szettre koncentrál. Fogadási tippeket is találhat ebben a témában—a teniszben bizonyos játékosok egyszerűen hajlamosabbak arra, hogy nem bírják a nyomást.

Hendikep

Itt kezdődik a móka – a hendikep nagyban befolyásolja, egy mérkőzés kimenetelét. Ez a teniszben sincs másképp. A tenisz, akár csak a foci, a röplabda és még sok más, ideális a hátrányos fogadásra. Röviden nézzük meg miről is szól a hendikep a teniszben.

A mérkőzés az egyik játékos elméleti előnyével/hátrányával indul. Mivel a tenisz gamekből és szettekből áll, így itt game és szett hendikepekről beszélünk. Képzelje el tehát a következő összecsapást: Nadal és Fucsovics egymással szemben állnak. A tenisz ritkán látott olyan helyzetet, amikor egy magyar nyer egy ilyen mérkőzést. De mi van, ha 1,5 szett hátrányt kap? Akkor Nadal 3: 2-es győzelme 3: 3.5-re vált Fucsovics számára. A hendikepes fogadást tehát ilyenkor pozitívan rendeznék, pedig a magyar már csomagolja a bőröndjét és hagyhatja is el a tornát. A hendikepes fogadások ezért lesznek mindig izgalmasabbak, hiába játszik egy pro egy feltörekvő, de esélytelen reménységgel.

Helyes eredmény megtippelése

Itt általában nagyobb a szorzók, mint a teljes mérkőzés nyertesének tippelésénél, de természetesen a kockázat is nő. A teniszben csak néhány lehetséges kimenetel áll rendelkezésre, így, ha igazán biztos abban, hogy választott játékosa fog nyerni, megpróbálhatja növelni az esélyeket a pontos eredményre való fogadással. Természetesen itt a bukási esélyek is megnőnek—nem könnyű megtippelni például, hogy egy játékos 0:3-ra veri meg ellenfelét.

Szettek száma

Itt a pontos eredmény kissé egyszerűbb változatával van dolgunk. Talán van egy olyan érzése, hogy hány szett lesz a meccsen – például 2,5 felett vagy 2,5 alatt? Ami a teniszt illeti, az ilyen típusú fogadások elég nyereségesnek bizonyulhatnak. Hiszen nem is kell nyilatkoznia arról, hogy ki nyeri a mérkőzést. Csak azt kell kitalálni, hogy a játékosok nagyot csatáznak majd egymással, vagy valamelyikük viszonylag hamar egymás után nyer két szettet és kiejti ellenfelét.

Gamek száma

A szettben lévő game-ek számára tett fogadás hasonló piac, csak valamivel kisebb mértékben játszott. Mennyi idő alatt döntik el a játékosok, hogy ki nyeri a játékot? Mint azt tudjuk, vannak olyan eredmények, mint a 6-2, de olyanok is, mint a 7-5. A gamek számának tartománya valóban nagy lehet. Ezért sok fogadóiroda lehetővé teszi, hogy fogadjon arra például, hogy lesz-e több vagy kevesebb game, mint 9,5 az első szettben? Lesz-e 21.5-nél több vagy kevesebb egy mérkőzés alatt.

Egyéb fogadási piacok

Valójában itt az egyetlen korlátozás a bukméker kreativitása és politikája. Néhány bukméker meglehetősen konzervatívnak tekintenek, mások szívesen kínálnak akár nagy annyira megszokott fogadási piacokat is. Általánosságban elmondható, hogy minél fontosabb és érdekesebb egy mérkőzés, annál több piacot kínálnak rá a bukmékerek. Ha például az WTA-ról vagy az ATP-ről van szó, akkor biztosra vehetjük, hogy nem fogunk unatkozni a mérkőzéseken.

Élő teniszre fogadásról beszélünk?

Tenisz eredmények

Már tudja, milyen fogadási piacok lépeznek a tenisznél, ezért most csak soroljuk fel, melyikekre számíthat a LIVE fogadásoknál is:

Természetesen – ez a legtöbb sportra így a teniszre is igaz – az élő teniszre fogadásnak az élőjátékhoz hasonló szabályai vannak, mivel általában több piac is található a legérdekesebb mérkőzésekre. Ne feledje, hogy a LIVE fogadásakor az esélyek nagyon dinamikusak és szó szerint másodpercenként változhatnak. Az esélyek a pályán történtektől függően változik. Ezért inkább a tapasztaltabb sportfogadók számára ajánlottak az élő teniszre fogadások, vagy azoknak, akikben nagyobb a kockáztatásra való hajlam.

Tenisz eredmények (ÉLŐ)

Ha élőben szeretne fogadni teniszre, legyen az ATP-re vagy nem ATP-re, biztos lehet benne, hogy a fogadóirodánál lehetővé fogják tenni, hogy élőben követhesse nyomon a pályán zajló eseményeket. Azonban a találkozó méretétől fontosságától függően különböző módokon követheti nyomon a meccset. A legnépszerűbbek az úgynevezett trackerek, vagyis animált reprodukciók a pályán zajló eseményekről. Ha így követed a játékot, nem fogod látni magát a meccset élőben, de a fogadóiroda a legkevesebb késéssel igyekszik megmutatni, melyik oldalon áll a labda, és melyik játékosnak van éppen előnye. Valós időben hozzáférhet a pontszámokhoz és a statisztikákhoz is.

Vannak azonban olyan fogadóirodák is, amelyek lehetővé teszik felhasználóik számára, hogy a játékkal egy időben, élő képen nézzék meg a meccseket. Természetesen ez nem minden meccsen lehetséges, inkább a nagyobb tornákat van lehetőségünk élőben nézni.

Tenisz tippek

Természetesen a tenisz kapcsán is találhatunk megannyi fogadási tippet. De honnan lehet tudni, hogy milyen szorzókra érdemes fogadni?

Először is mindig jusson eszébe az aranyszabály, mi szerint: minél nagyobb az esély, annál nagyobb a potenciális nyeremény, de annál nagyobb a kockázat is. Tehát, ha biztos benne, hogy a 3.00 szorzóval rendelkező játékos nyer, az nagyszerű, de ilyen helyzetek meglehetősen ritkán adottak. Ha a favorit esélye 1,15, az valóban kis kockázatot jelent, de vajon egyáltalán nyereséges-e ezt megfogadni? A tipikus, nyereséges tenisz szorzók 1,50 és 2,50 között mozognak. Az alacsonyabbakat megnézheti, de ezek nem túl jövedelmezőek álltalában.

Grand Slam tornák, Davis-Kupa és még sok más

Ah, a Grand Slam tornák … na ezekről már biztos mindenki hallott, ha más nem a tv-ben, vagy valamelyik barátjától, ismerőségtől. Az biztos, hogy rettentően izgalmasak ezek a mérkőzések, de van-e értelme rájuk fogadni? A döntés rajtad múlik, de tudnod kell, hogy az ilyen események szorzói gyakran meglehetősen jók. Népszerűségük miatt a sportfogadók is különösképp motiváltak, hogy fogadjanak rájuk és akár nagy összegeket is fogadnak rájuk. A fogadóirodák a torna folyamán szép lassan csökkentik a szorzókat.

Érdemes fogadni a tenisz csillagokra?

A kérdésre adott válasz hasonló a fentiekhez. Lehet, hogy jó móka két szupersztár meccsére fogadni, de ez nem különösebben jövedelmező, mert a szorzók általában alacsonyabbak, mint más játékosnál. Az ilyen mérkőzések esetében, növelheti esélyeit, többszörös fogadásokkal, de a pénzét szimpla fogadásokra pazarolni nem a legjobb ötlet a nagy tenisz sztárok esetében.

Magyar tenisz

Mi magyarok a teniszben is igen szép eredményeket értünk el az évek során és manapság is.

A legjobb magyar teniszezők

Babos Tímeát egyszerűen nem lehet nem megemlíteni, ha a magyar teniszről beszélünk. Babos Tímea párosban világelső magyar hivatásos teniszezőnő, párosban háromszoros világbajnok, négyszeres Grand Slam-tornagyőztes, háromszoros junior Grand Slam-tornagyőztes és ifjúsági olimpiai bronzérmes, kétszeres olimpikon. A 2017-es WTA Finals páros győzteseként az első magyar női tenisz világbajnok. Tímea mellett, Szeles Mónika magyar származású olimpiai bronzérmes teniszező nőt, és a feltörekvő csillagok közül Fucsovics Mártont mindenképp meg kell még említeni, hiszen ők is elképesztő sikereket értek el idehaza és nemzetközileg is.

Érdemes fogadni a teniszre?

A cikk elolvasása után valószínűleg tudja a választ! A teniszre való fogadás igazi móka lehet, és könnyen szerezhet egy kis extra pénzt. Ne felejtse el, hogy csak regisztrált fogadóirodáknál játszon és mindig felelősségteljesen kezelje pénzét. Ha betartja ezeket a szabályokat, akkor biztosak vagyunk benne, hogy teniszre fogadás nem fog csalódást okozni magának és hogy remekül fogja magát érezni!