Unibet élő chat – hogyan és mikor érdemes használni?

Az Unibet élő chat egyre felhasználóbarátabb és széleskörű segítséget kínál. A növekvő hírneve méltóvá teszi azért, mert az egyik legrégebbi digitális fogadóiroda a piacon, hiszen 1997-ben alapították telefonos fogadási tanácsadó szolgáltatásként. Az Unibet ügyfélszolgálatán a játékosoknak lehetőségük van arra, hogy kérdéseket tegyenek fel és megoldjanak minden problémát, miközben a platformon játszanak.

Röviden az Unibetről

Elmagyarázzuk, hogyan működik az ügyfélszolgálat, valamint azt is, hogyan használhatja az Unibet Chat funkcióját, és melyik Unibet kapcsolattartási számot kell hívni, ha muszáj. Olvass tovább, hogy többet megtudj!

Számos Unibet értékelés szerint számos funkció teszi az Unibetet a legtöbb játékos számára az első számú online fogadóirodává. Először is, a platform az új ügyfeleknek üdvözlő bónuszt kínál az első befizetésükre. A bónusz legtöbbször kockázatmentes fogadást jelent – cashback ajánlatok egy bizonyos összeg erejéig, ha az első fogadásod a platformon veszít.

Az új ügyfeleknek szóló üdvözlő bónusznak egyszerű feltételei vannak, ésszerű érvényességi ideje, alacsony minimális nyereményszorzója, alacsony minimális befizetési bónusz összege és fogadási követelményei. Másodszor, a platform több online fizetési szolgáltatóval is összefogott. Ezért képes a betéti módszerek széles választékát kínálni, amelyekkel befizetheti és kiveheti készpénzét.

A módszerek közé tartozik a Visa, a MasterCard, a Neteller, a banki átutalás, a Skrill és a PayPal. Biztosan találsz majd olyan módszert, amelyet rendszeres online tranzakcióid során használhatsz. Ami a játékok számát illeti, a platform több mint 35 sportággal büszkélkedhet, amelyek többek között a futballtól kezdve a politikáig, az UFC-ig, a krikettig, a baseballig, a lóversenyig, a jégkorongig és a téli sportokig terjednek.

Emellett különböző, világszerte zajló e-sport versenyeknek is otthont ad. Fogadhatsz olyan ismeretlenebb sportágakra is, mint a politika, a tévéműsorok, a WWE és a pankráció. Emellett a platform élőben közvetít néhány meccset, hogy követhesd kedvenc csapataidat játék közben. Az összes élő mérkőzésre is fogadhatsz, akár élőben közvetítik, akár nem.

A játék közbeni fogadási szekció lehetővé teszi, hogy valós idejű eredményeket és egyéb eseményeket láthass a pályán, így képes leszel a megfelelő választást meghozni. Az üzemeltető egy online kaszinó platformmal is büszkélkedhet, különböző élő kaszinójátékokkal, pókerrel, asztali játékokkal és nagyszerű

Unibet kaszinó bónusz ajánlatokkal. Több tucat piac van a legtöbb vezető sportágban. A sportpiacok túlnyomó többsége magas nyereményszorzóval rendelkezik, és jó összeget kell nyerned, ha jól választasz. Az oldalon található fogadásépítő opció lehetővé teszi, hogy egyéni fogadást vagy olyan speciális piacokat hozz létre, amelyek nem állnak rendelkezésre az oldalon.

Emellett minden nap néhány fogadást is feldob, hogy némi értéket kínáljon az ügyfeleknek. A közösségi oldalon más fogadók is segíthetnek, vagy használhatod a segítség funkciót. Az ügyfélszolgálatot többek között e-mailen, telefonszámon és unibet élő chat által érheted el. Az Unibet ezen értékelése szerint az oldal kiváló ügyfélélménnyel rendelkezik, és könnyen használható.

Hogyan léphetek kapcsolatba az Unibet ügyfélszolgálattal?

A sportfogadás világában rengeteg olyan tényező van, amelyet a fogadóknak figyelembe kell venniük, mielőtt a kedvenc bukmékerük mellett döntenek. A bukmékerek ügyfélszolgálata áll e tényezők egyik középpontjában, és a játékosok olyan bukmékert részesítenek előnyben, amelynek barátságos és megbízható, elérhető ügyfélszolgálata van.

Az Unibet a legjobb, hozzáértő ügyfélszolgálati csapattal rendelkező cégek közé tartozik. Ez az egyik oka annak, hogy Magyarországon a legtöbbek által ajánlott bukméker.

Telefonszám +44 203 725 3792
Live Chat a “Súgóközpont” vagy a honlap alján található “Kapcsolatfelvétel” linkről.
E-mail info-hu@unibetsupport.com
E-mail a számla érvényesítéséhez N.a.
Panaszok esetén Az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos panaszok esetén: DPO.offier@kindredgroup.com
Cím Level 6 – The Centre, Tigne Point – Sliema, TPO 0001 – Malta

Az Unibet ügyfélszolgálati csapata a hét minden napján, 24 órában elérhető, hogy ügyfeleiknek könnyű legyen a játék. Az Unibet ügyfélszolgálatát több kommunikációs csatornán keresztül is elérheti az ügyfél. A játékosok választhatják, hogy közvetlenül telefonhíváson keresztül léphetnek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ami azonnali visszajelzést biztosít számukra.

A telefonhíváson kívül a játékosok az Unibet élő chat lehetőségen keresztül is kapcsolatba léphetnek a segítőközponttal, ahol ki kell választaniuk a probléma kategóriáját, majd segítséget kapnak. Az Unibet élő chat portáljának átlagos válaszideje 30 másodperc. Van egy e-mail opció is, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy e-mailt küldjenek az ügyfélszolgálati csapatnak bármilyen nehézséggel kapcsolatban segítségért.

A fent említett három csatornán kívül létezik az Unibet játékosközösség is, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy válaszokat kapjanak a többi ügyfél közösségétől. Ez lehetővé tette az Unibet számára, hogy az ügyfélszolgálat egy egyedülálló formáját nyújtsa, ahol az ügyfelek segítséget kapnak azzal, hogy szükségszerűen kapcsolatba lépnek a help centerrel. A játékosok a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) szekcióban is segítséget kaphatnak.

Unibet Súgóközpont: a legjobb módja az ügyfélszolgálat elérésének

Ha a felhasználónak bármilyen kérdése van a számlájával, a játék képleteivel vagy a bónuszok használatával kapcsolatban, akkor a “Súgóközpontot” kell felkeresnie. Ez egyfajta csomópont, ahol megtalálja a gyakori kérdésekkel kapcsolatos GYIK-et.

Az Unibetnek van egy ritka szolgáltatása, az “Unibet Community”, ahol az ügyfelek hozzáférhetnek a kommunikációhoz más ügyfelekkel, hogy segítsenek egymásnak bármilyen problémájuk megoldásában. Ezek a fórumok és témák lehetővé teszik a fogadók számára, hogy beszélgessenek egymással, tanácsot és segítséget adva, ahol csak tudnak, hogy mindenki a legjobb élményt kapja a fogadások során.

Az Unibet-tel való kapcsolatfelvételhez az Unibet élő chat nem látszik elsőre az oldal “segítség” részén keresztül, de ha rákeresünk, akkor elérhető. Az ügyfelek számára egy e-mail címet is megadnak, ahová írhatnak, és a válasz két munkanapon belül várható.

A bukméker számára javítandó terület, hogy nem áll rendelkezésre telefonszám, amelyet az ügyfelek felhívhatnának, hogy telefonon keresztül beszélgessenek valakivel (bár, ha rákeresünk, akkor szintén találunk telefonszámot is). Az online segélyközpont azonban ugyanolyan jól megtervezett, mint az oldal többi része, így az ügyfelek könnyen hozzáférhetnek a kérdéseikre adott válaszokhoz.

Unibet Súgóközpont

Kapcsolatfelvétel az Unibettel e-mailben

Az Unibet e-mail segítségével a felhasználók részletes üzenetet küldhetnek az ügyfélszolgálat üzemeltetőinek. A legnagyobb előnyt az jelenti, hogy alaposan elmagyarázhatja a problémáját, és csatolmányokon keresztül dokumentumokat is csatolhatsz.

Az egyetlen hiányosság azonban az, hogy nem fogsz azonnali választ kapni. Az Unibet ügyfélszolgálati operátorai mindent megtesznek azért, hogy a lehető leggyorsabban válaszoljanak. De előfordulhatnak késések, ha nagy munkaterheléssel kell megbirkózniuk. Viszont e-mailt bárhonnan küldhetsz, a nap bármely órájában és éjjel is. Kérdéseidet és dokumentációidat bátran küldd el erre az e-mail címre: info-hu@unibetsupport.com.

Unibet élő chat – használd az azonnali válaszokért

Az Unibet Live Chat avagy Unibet élő chat funkciót tartják a legmegbízhatóbb lehetőségnek a problémák megoldására. Az Unibet chat használatának fő előnye abban rejlik, hogy az bármikor elérhető. A nap 24 órájában elérheted őket, és elmagyarázhatod a problémádat.

Az élő chat operátorok ráadásul barátságosak, és igyekeznek a lehető leggyorsabban segíteni. Az élő chatet sürgős ügyekben érdemes használni, mivel ez a leggyorsabb módja a problémák megoldásának. Az egyetlen hátránya, hogy nem tudsz fájlokat küldeni, és nem biztos, hogy mindent részletesen el tudsz úgy magyarázni, mint egy e-mail küldésekor.

De mindent egybevetve, az élő chat az Unibet segélyvonal, amelyhez a legtöbb játékos fordul. A problémák egy pillanat alatt megoldódnak, így a játékosok visszatérhetnek a fogadások elhelyezéséhez és élvezhetik az oldalon töltött időt.

Az Unibet élő chat használatának módja

Az Unibet chat használata olyan egyszerű, mintha közvetlen üzenetet írnál egy közösségi médiaplatformon. A funkció a Messengerhez hasonlóan működik, mivel egyszerűen létrehoz egy üzenetet az aggodalmaddal, és várhatod a választ.

Csak nyisd meg az Unibet Live Chatet, köszönj és magyarázd el a problémádat. A válasz akár egy percig is eltarthat, de az operátorok általában azonnal válaszolnak. Néhány percet cseveghetsz velük, és ők elmondják, milyen lépéseket kell megtenned a probléma megoldásához.

Ezt az Unibet segélyvonalat tartják a legmegbízhatóbb és legsegítőkészebb lehetőségnek. Ha olyan komoly problémával állsz szemben, amely gyors cselekvést igényel, akkor az élő chat a megfelelő módszer.

Telefonhívással gyors választ kaphatsz

Az Unibet ügyfélszolgálata nagyon jól működik az összes probléma megoldásában. Bármikor, amikor problémába ütközöl az oldal használatával, biztos lehetsz benne, hogy egy gyors üzenet megoldja a felmerülő problémát.

Az Unibet, az egyik legjobb fogadási oldal, többféle kapcsolattartási módot is felvett repertoárjába, hogy az ügyfelek szabadon választhassák meg a kommunikáció általuk preferált módját. Az egyetlen dolog, aminek a kijavításán elgondolkodhatnának, az az, hogy az elérhetőségi módokat jobban láthatóvá tegyék, mivel egy kicsit nehéz megtalálni őket az oldalon.

De mindent összevetve, az operátorok barátságosak, és viszonylag gyorsan segítenek megoldani a problémákat. A Live Chat legjobb alternatívája az Unibet telefonszámának használata. Néha a telefonálás és a beszélgetés egy emberrel sokkal jobban működik, mint az üzenetírás.

Ez azt is lehetővé teszi, hogy az emberek néhány szóváltás közben alaposan elmagyarázzák a problémát, és megtalálják a választ. Az ingyenesen hívható Unibet telefonszám a 0808 1686635. De a nemzetközi felhasználók is kapcsolatba léphetnek az üzemeltetővel, és ezt a 0044 (0) 203 725 3789-es számon tehetik meg.

Az egyetlen hátránya a telefonon keresztüli hívásnak, hogy ez a szolgáltatás nem mindig érhető el. Munkaidejük hétköznapokon 07.00 és 01.00 óra között, hétvégén pedig 07.00 és 23.00 óra között van.

Mindazonáltal a munkaidő elég megfelelő, és az emberek akkor kapnak választ, amikor szükségük van rá. Másik hátrány, hogy míg az angol nyelvi támogatás mindig adott, de anyanyelvünkön nem mindig elérhető a szolgáltatás.

Kapcsolatba kell lépnem az Unibettel a számlám érvényesítéséhez?

A fogyasztók számára az Unibet sportfogadás egy könnyen használható szerencsejáték márka. A weboldal vagy a mobilalkalmazás használata teljesen problémamentes. A számla létrehozása az Unibet sportfogadásnál gyerekjáték.

Továbbá, meg kell adnunk bizonyos adatokat, amelyekre a művelet során szükségük lesz. Ebben a részben részletesen leírjuk az Unibet regisztrációs folyamatát. Megtudhatod, hogyan kell regisztrálni egy Unibet-számlát, mit kell tenned az Unibet ellenőrzési eljárás befejezéséhez, és még sok minden mást.

Hogyan regisztrálj az Unibetnél?

Az Unibetnél a számla létrehozása gyerekjáték, függetlenül attól, hogy milyen szintű tapasztalattal rendelkezel a sportfogadás terén. A fiók regisztrációja mobiltelefonon és asztali számítógépen is könnyen elvégezhető. Az Unibetnél történő fiók regisztrációhoz egyszerűen kövesd ezt az öt egyszerű lépést:

 • Menj az Unibet fogadási weboldalára
 • A regisztrációs űrlap eléréséhez lépj a kezdőlapra, és kattints az oldal jobb felső sarkában található sárga “Regisztráció” gombra
 • Töltsd ki a regisztrációs űrlapot az összes szükséges információval
 • Folytasd a ‘Folytatás’ gomb megnyomásával
 • A bónuszfeltételek, az adatvédelmi irányelvek és az általános felhasználási feltételek elfogadásához kattints a körben lévő jelölőnégyzetekre

Unibet Regisztráció

Unibet regisztrációs feltételek

Az alábbiakban az Unibet általános szerződési feltételeinek főbb pontjai olvashatók:

 • Az Unibet sportfogadáshoz legalább 18 évesnek kell lenned.
 • Ez a szabály Magyarország játékosaira egyaránt vonatkozik.
 • Az Unibet sportfogadáson történő fogadáshoz is jelen kell lenned
 • A rendszer semmilyen módon nem manipulálható
 • Ez a szerencsejáték cég geolokációs technológiát használ, hogy ellenőrizd a pontos helyet, ahonnan regisztrálsz
 • A helymeghatározási szolgáltatásokat engedélyezni kell a fogadási alkalmazás használata során
 • A weboldal elérésekor győződj meg róla, hogy a helymeghatározó plugin be van kapcsolva

Egy bizonyos ponton megkérhetnek, hogy küldj néhány dokumentumot. Ennek célja a jogi és engedélyezési követelményeknek való megfelelés, valamint a védelmed a csalástól. Kérhetnek dokumentumokat a számlád és személyazonosságod igazolására, a befizetett pénzeszközök eredetének megerősítésére, vagy egy kifizetések elősegítésére.

Hogyan készíthetsz érvényes másolatot egy dokumentumokról?

Feltölthetsz egy digitális fényképet vagy egy képernyőképet az online adataidról. Minden fájlnak színesnek kell lennie, és a következő formátumok egyikében kell feltölteni: .JPG, JPEG, PNG, BMP, TIFF, DOC, DOCX vagy PDF.

Ügyelj arra, hogy az információk olvashatóak legyenek, és a dokumentumok gyorsabb feldolgozása érdekében add meg a dokumentum típusát leíró fájlnevet, pl. személyi igazolvány, lakcímigazolás, bankszámlakivonat, hitelkártya.

Hogyan töltsd fel a dokumentumokat?

Kapni fogsz egy e-mailt, amelyben felkérik a dokumentumok feltöltésére, és amely tartalmaz egy linket a fiókodhoz. Kövesd a linket, jelentkezz be a “Saját fiókba”, és kövesd a “Dokumentumfeltöltési oldal” ‘.A feltöltendő dokumentumok mérete nem haladhatja meg a 10 MB-ot.

48 órán belül e-mailben visszaigazolást kell kapnod a dokumentumok beérkezéséről – ha nem kapod meg, vedd fel velük a kapcsolatot, hogy ellenőrizhessék, megkaptad-e a dokumentumokat.

A hiányos vagy információhiányos, rossz minőségű vagy értelmezhetetlen dokumentumok, beleértve a nem egyező neveket, illetve a lejárt érvényességi idejű dokumentumokat, a hitelesítésednek elutasítását eredményezhetik. Emiatt a dokumentumok benyújtása előtt mindenképpen ellenőrizd, hogy azok naprakészek legyenek.

Hogyan jelentkezzek be az Unibetre?

Az Unibet fogadóirodába való bejelentkezés gyors és egyszerű. Hacsak nem regisztráltad és hitelesíted a számládat, nem tudsz bejelentkezni. Nem számít, hogy milyen eszközzel jelentkezel be az Unibetre, nem jelent problémát.

A következő négy Unibet bejelentkezési lépést követve továbbra is hozzáférhetsz a fogadási piacokhoz és egyéb szolgáltatásokhoz. Használj mobil eszközt vagy számítógépet az Unibet honlapjának eléréséhez. A bejelentkezéshez lépj az oldal jobb felső sarkában található “Bejelentkezés” fülre. Miután megadtad a

Unibet bejelentkezési adataidat, egyszerűen kattints a folytatáshoz Kattints a Save Password (Jelszó mentése) gombra, ha azt szeretnéd, hogy a bukméker számon tartsa helyetted a felhasználónevet és jelszavat. Ennek eredményeképpen minden alkalommal, amikor meglátogatod a weboldalt, a fiókod automatikusan bejelentkezik. Fejezd be a Unibet bejelentkezési eljárást a sárga ‘Unibet bejelentkezés’ opcióra kattintva.

Unibet Bejelentkezés

Befizetés az Unibet számlára

Mielőtt fogadásokat tennél a játékokra, meg kell tenned az első befizetésedet az oldalon. Az Unibetnek vannak bónuszai a játékra alkalmas fiók létrehozásához, azonban ahhoz, hogy valódi pénzben fogadhass, külön feltételek és követelmények nélkül, befizetésre van szükséged.

A regisztráció befejezése után az első befizetésre fognak kérdezni. Ha később visszatérsz a befizetéshez, akkor a “Befizetés” gombot ott találod, ahol korábban a “Regisztráció/Jelentkezés most” gomb volt. A minimális befizetés minden alkalommal (kivéve a speciális bónuszok esetében) tíz dollár értékű. A különböző befizetési módok közül az Unibetnél ezek állnak rendelkezésre:

 • Mastercard
 • Visa
 • PayNearMe
 • PayPal
 • Play+
 • ACH/ Online Banki átutalás
 • VIP Preferált E-Check

Miután kiválasztottad a kívánt befizetési módot, ki kell töltened a megfelelő fizetési adatokat, és ki kell választanod, hogy mekkora összeget szeretnél befizetni. Ezután a befizetés regisztrálása eltarthat egy ideig, de általában azonnal hozzáadódik a számládhoz. Miután ez megtörtént, végre elkezdhetsz fogadásokat kötni.

Unibet Mobil App

Az Unibet számos alkalmazással rendelkezik, amelyek letölthetők a fő weboldalról, és a sport, a kaszinó, a póker és a lottó területére terjednek ki. Az Unibet sportalkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Play-ben is, és telepítése másodpercekbe telik.

Unibet Mobil App

Az alkalmazáson ugyanazokat a nagyszerű oddsokat és fogadási piacokat találod, mint a fő weboldalon, valamint élő közvetítést és játék közbeni fogadásokat. Javasoljuk, hogy inkább töltsd le az Unibet alkalmazást, minthogy a weboldal mobil verzióját használnád, de ne felejts el előbb regisztrálni. Az

Unibet mobilalkalmazás talán nem a legjobban felhasználóbarát, de tartalomban nem szenved hiányt. Segítséget pedig ugyanúgy tudunk igénybe venni, mint a számítógépes verziónál.

GYIK

Ügyfélszolgálati értékelésünk végén szeretnénk néhány, az új és meglévő játékosok körében gyakran felmerülő kérdéssel foglalkozni.

Az Unibet ügyfélszolgálata reagál?

Igen. Barátságosak, mégis professzionálisak, és gyorsan válaszolnak a kérdésekre.

Hogyan léphetek kapcsolatba az Unibet ügyfélszolgálatával?

Az ügyfélszolgálattal Live Chat-en, e-mailben vagy telefonhíváson keresztül léphetsz kapcsolatba. Az Unibet élő chat a legkézenfekvőbb sürgős esetekben.

Van Unibet e-mail cím, ahová üzenetet küldhetek?

Igen. A felhasználók a info-hu@unibetsupport.com címre küldhetnek e-mailt.

Milyen számla korrekciókat végezhetek a regisztráció után?

A regisztrációs eljárás során nem lesz lehetőséged semmilyen változtatásra. Az egyetlen lehetőség a pénznem és nyelv kiválasztása, amely utólag már nem módosítható.

Mennyi ideig tart az ellenőrzési folyamat?

A számla hitelesítésére az összes dokumentum és adat – beleértve a mobiltelefonodat is – benyújtása után kerül sor. Általában az eljárás személyenként legfeljebb 72 órát vesz igénybe.

Legális az Unibet?

Igen, az Unibet rendelkezik az összes szükséges engedéllyel. A gibraltári kormánytól kapott engedéllyel rendelkeznek, és a gibraltári szerencsejáték-felügyelet szabályozza őket.