Unibet kifizetés – módszerek, igénylés, díjak

Értékelés dátuma

Ajánlat frissítve: 

2024. jún. 22.

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
Magyarország

Magyarországon érvényes

Irány a Unibet oldalára!
 • elképesztő bónusz ajánlatok
 • könnyen kezelhető mobilalkalmazás
 • különféle fogadási piacok
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa Debit
 • Solo
 • Switch
 • Entropay
 • Paysafe Card
18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmények: Sport: 6x bónuszösszeg. Kaszinó és nyerőgépek: 25x bónuszösszeg.

Az Unibet kifizetés gyakori kérdések közé tartozik, hiszen egy igen népszerű fogadóirodáról és kaszinóról van szó. Maga az Unibet már több évtizede jelen van a piacon, alapítója Anders Ström, központja pedig Máltán található. Az Unibet híres a változatosságról, nem csak fizetések terén, hanem színes játék- és sport kínálatáról is. A platformon nagyon könnyű sportfogadásokat tenni, a fizetések pedig biztonságosan zajlanak, így nem csoda, hogy több millió regisztrált felhasználóval rendelkezik a szolgáltató.

MHPArena

EURO Grp. A

2024.06.19.

18:00

Németország
Magyarország
A szorzók változhatnak. Utoljára frissítve 2024.06.19. 20:05.

MHPArena

EURO Grp. A

2024.06.23.

21:00

Skócia
Magyarország
A szorzók változhatnak. Utoljára frissítve 2024.06.21. 12:11.

Mik az Unibet kifizetési lehetőségek?

Az Unibet platformján számos fizetési lehetőség a szerencsejátékosok rendelkezésére áll. A legtöbb Unibet kifizetés vélemény arról szól, hogy nem csak gyorsak és biztonságosak a platformon zajló fizetések, hanem könnyűek is. Egy tapasztalt játékos már tudja, hogy a kaszinó kiválasztásakor az az egyik legfontosabb szempont, hogy biztonságos legyen az oldal, illetve a fizetések rendben zajlódjanak. Ez azért is fontos, mivel a legtöbb szerencsejátékos a szórakozás mellett azért fogad, hogy minél több pénz nyereményre tegyen szert. Az Unibet kifizetés során számos fajta pénznemben indíthatjuk a tranzakciót, emellett a szolgáltató lehetővé tette játékosai számára, hogy az Unibet kifizetés egyszerre több fizetési módszerrel teljesüljön. A szolgáltató díjakat nem számol fel a tranzakcióért, azonban fizetési metódustól függően extra felszámolási díjakra számítani kell, ennek összege pedig a fizetési szolgáltatótól függ. Szerencsére minden Unibet kifizetés bankszámlára közvetlenül, és hiánytalanul megérkezik, szóval ezen szempontok alapján is megbízható a szolgáltató. Mindemellett az összes Unibet kifizetés legális, ezért a bizalmatlanabb ügyfelek is nyugodtan alkalmazhatják a cég szolgáltatásait, hiszen nem kell amiatt aggódniuk, hogy a csalók bármilyen banki adatot megszereznének.

Unibet kifizetési lehetőségekTranzakciók idejeTranzakciós díj
E-pénztárcák, banki átutalás, bankkártyaAzonnaliIngyenes

Természetesen a legtöbb bukméker azért igyekszik, hogy a felhasználók számára a legkényelmesebb és legegyszerűbb megoldást nyújtsa. A kívánt célt akkor éri el egy bukméker, amennyiben olyan fizetési szolgáltatókkal működnek együtt, akik minőségi és megbízható szolgáltatásokat, illetve könnyen kezelhető rendszereket tudnak nyújtani az ügyfeleiknek. Az online fizetési szolgáltatások nagy részét a legtöbb ügyfél nem befektetésre, hanem vásárlásra használja. A fogadó oldalakra való pénzbefizetés ugyanolyan vásárlásnak számít, mintha online rendelnénk ruhákat, csupán a körülmények különböznek.

100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmények: Sport: 6x bónuszösszeg. Kaszinó és nyerőgépek: 25x bónuszösszeg. Az ÁFSZ teljes szövege

Ahhoz, hogy az Unibet első kifizetés teljesüljön mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz az oldalra, majd utána befizetsz egy minimum összeget az Unibet számládra. A fogadások szempontjából fontos kiemelni, hogy kezdőként először mindenképp olyan sportra tedd meg a fogadást, amit jól ismersz, és nagyobb esélyed van nyerni vele, hiszen így hamarabb tapasztalhatod meg a siker élményét. Ezután ha nyertél, akkor már el is kezdheted az Unibet kifizetés folyamatát. Érdemes annak is utánanézni, hogy milyen összegekben mozog az Unibet kifizetés limit, hogy már ebből a szempontból is felkészült légy az első fogadásod alkalmával. A tájékozódásba még az Unibet kifizetés adózása is beletartozik, mivel Magyarországon törvénybe van írva, hogy minden szerencsejátékozással szerzett nyereményből adózni kell egy meghatározott összegben. Mindez összefoglalva azt jelenti, hogy az Unibet kifizetés nav általi adózást is megkövetel.

FizetésMin kifizetési összegMax kifizetési összegKifizetés időtartama
Betéti/Hitelkártya3,300 forint800,000 forint1-3 munkanap
MuchBetter10 euró (árfolyamtól függően változhat, kb. 4000 forint)Nincs maximális limit1-2 munkanap
e-pénztárca4,050 forint / 15 euró4,000,000 forint / 13,000 euróLegfeljebb 12 óra
Banki átutalás4,050 forintNincs maximális limit2-3 munkanap
Apple PayNincs minimum limitNincs maximális limitNéhány óra

Milyen hitel- és betéti kártyákat fogadnak el?

Az Unibet kifizetés elindítható Visa, MasterCard, Maestro, illetve Visa Electron kártyával is. A hitel- és betéti kártyával történő fizetés az egyik legnépszerűbb fizetési mód, nem csak az Unibet-en, hanem az összes más fogadó oldalnál is. Habár az összegnek minimum 3300 forintnak kell lennie, és maga az átutalás több időt vesz igénybe, mintha például e-pénztárcán keresztül fizetnénk, a legtöbb szerencsejátékos ezt a metódust alkalmazza. Az Unibet magáért a folyamatért nem kér el tranzakciós díjat, az Unibet maximum kifizetés összege pedig 800 000 forintig terjed. Az Unibet kifizetés OTP bankkártyával is megtörténhet, illetve ezen kívül a legtöbb bank hitelkártyáját elfogadja az Unibet. Fontos azonban észben tartani, hogy pontos adatokat adjunk meg a fizetéskor, hogy a későbbiekben ebből ne legyen probléma.

Elfogadják a PayPal-t?

Mindezeken kívül az Unibet kifizetés PayPal e-pénztárcán keresztül is megtörténhet. A PayPal szintén a népszerű fizetési eszközök közé sorolható, a cégnek rengeteg szerződése és együttműködése van kaszinókkal és fogadóirodákkal is. Az Unibet minimum kifizetés Paypal-on keresztül nagyjából 2250 HUF lehet, de ez árfolyamtól is függ, míg maximum 4500000 HUF-ot tudunk kivenni az Ubinet fiókunkból PayPal-al. Maga a fizetési mód egyébként rendkívül megbízható, gyors az átfutási idő, illetve visszajelzések alapján is ez az egyik legajánlottabb e-fizetési eszköz. Habár gyors és biztonságos, a használata során arra számítani kell, hogy amennyiben az Unibet korai kifizetés PayPal-on keresztül történik, akkor az e-pénztárca szolgáltató azért díjat számolhat fel, ennek összege pedig attól függ, hogy mekkora összegben indítottad el a kifizetést.

Az Unibet felszámít-e extra költségeket a kifizetések után?

Maga az Unibet kifizetés bankkártyára és minden más egyéb fizetési módszerrel ingyenes, azonban maguk a fizetési szolgáltatók kérhetnek díjat a fizetésekért. Az extra költségek sok tényezőtől függnek, például amennyiben nagy összeget szeretnél kiutalni magadnak, akkor lehet, hogy az adott fizetési szolgáltató nagyobb díjat fog elszámolni a tranzakcióért. Mindezek ellenére az Unibet kifizetés fórum szerint mindenképp ajánlott azt a fizetési módot választani, ami számodra a legmegfelelőbb, illetve a tudásod és tapasztalatod alapján könnyen kezelhető. Összefoglalva tehát az Unibet nem számít fel extra költségeket a kifizetések után, a banki és e-pénztárca szolgáltatók azonban felszámíthatnak.

SZERENCSÉS CSÜTÖRTÖK!
MOST akár 20 000 Ft BÓNUSZ ütheti a markodat!
A részleteket tudd meg az UNIBET oldaláról!

Hol léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a fizetésekkel kapcsolatban?

A legtöbb minőségi bukméker magas színvonalú ügyfélszolgálattal rendelkezik, mely számos különböző komponensből áll össze: milyen nyelven elérhető az ügyfélszolgálat, a munkatársak szakképzettek és segítőkészek-e, milyen csatornákon lehet őket elérni,stb. Szerencsére az Unibet-nek elsőrangú ügyfélszolgálata van, többek között e-mailen keresztül, és 24 órás élő chat-en keresztül is fel lehet keresni őket, ha probléma merülne fel a fizetésekkel kapcsolatban, legyen szó akár az Unibet kifizetés minimum költségeiről, vagy bármi másról, ami nem teljesen egyértelmű a játékos számára. A platform üzemeltetői és fejlesztői számára minden szempontból az az elsődleges, hogy elkerüljék a felmerülő problémákat, természetesen ez azonban majdhogynem lehetetlen. Éppen ezért fontos, hogy az ügyfélszolgálat kiemelkedően teljesítsen, és minden kérdésre részletes választ kapjunk.

Az Unibet az élő chat-en kívül egy “Unibet közösség” nevű opciót is fenntart. Ez a közösség egy olyan fórum, ahol a játékosok egymás kérdéseire adhatnak választ, beszélgethetnek, fogadásokkal kapcsolatos kérdéseket megvitathatnak, illetve tapasztalatokat, élményeket és tippeket oszthatnak meg játékos társaikkal. Abban az esetben, ha a fórumon nem kaptunk választ, vagy valódi, szakértői segítségre van szükségünk például az Unibet minimális kifizetés opciókkal kapcsolatban, vagy nem tudjuk, hogy az általunk igényelt Unibet kifizetés mennyi idő lehet nagyjából, akkor a kérdéseket érdemes inkább az ügyfélszolgálaton feltenni, hiszen ott szakértői választ kaphatunk rájuk. Mindemellett érdemes az Unibet gyakori kérdések menüpontját is átböngészni, még mielőtt a kérdéseket feltennénk, mert lehet, hogy ott is rá lelhetünk a megfelelő válaszra.

Unibet ügyfélszolgálat

Hogyan igényelhetem az Unibet promóciós kóddal elért nyereményemet?

Természetesen egy fogadóiroda csak akkor nevezhető minőséginek, ha széles bónusz és promóció kínálattal, illetve hűségprogrammal is rendelkezik. Az Unibet számos promóciót fenntart a szerencsejátékosok és sportfogadók számára. Ezek a promóciók minőségben és színvonalban is felülmúlják a piac többi fogadóirodáját, hiszen nem csak könnyen megszerezhető bónuszokról beszélünk, hanem olyan ajánlatokról, amik növelik az esélyeket és a nyeremény összegeket is. Az Unibet ezenkívül számos újonnan frissülő promóciós kódokat is meg szokott osztani, melyekkel rengeteg nyereményre lehet szert tenni.

Az Unibet promóciós kóddal elért nyereményeket úgy lehet megigényelni, ha először csinálsz egy fiókot a platformon, másnéven regisztrálsz rá. A Unibet regisztráció csupán néhány percet vesz igénybe, szaktudást nem igényel, ezért szerencsére nem lehet elrontani. Ha beírtad a pontos adataidat, akkor nyisd le a “Rendelkezel promóciós kóddal?” fület, majd add meg a promóciós kódot, és kattints a “Jóváhagyás” ikonra. Ha ezzel is meg vagy, kattintsd a “Szeretném az ajánlatot” ikonra, és már kész is a promóciós kód megigénylése. A promóciós kóddal elért nyereményeket tekintve az Unibet kifizetés mastercard kártyával is megtörténhet, viszont azt fontos megemlíteni, hogy ahhoz, hogy a bónuszokat megkapjuk, mindenképp be kell fizetni egy bizonyos minimum összeget.

Unibet Kártyákat

Összegzés

Az Unibet-en szerzett nyeremények tehát számos fizetési móddal kiutalhatók, ezek a kifizetések biztonságosak és egyszerűek. Az Unibet kifizetéseket megigényelhetjük asztali, de akár mobilról is. Ez azért előnyös, mert bárhol vagyunk éppen, a nyereményeket kiutalhatjuk magunknak akár pár perc alatt. Az alábbi listák azt mutatják, hogy hogyan lehet a pénz kifizetéseket elindítani az Unibet oldalán, illetve külön-külön kitérünk arra is, hogy mobilos és asztali verzióban milyen lépéseket kell teljesíteni a sikeres kifizetésekhez.

Unibet kifizetések lépései asztali verziókhoz:

 1. Regisztrálj pár lépésben az Unibet oldalára.
 2. Jelentkezz be a fiókodba.
 3. Fizess be egy minimum összeget.
 4. Játssz, és nyerj.
 5. Kattints a fiókodban lévő “Kifizetések” menüpontra.
 6. Írd be a kifizetés összegét.
 7. Válaszd ki a fizetési módot.
 8. Válaszd ki a pénznemet, amelyben szeretnél kiutalni a pénzt.
 9. Utald ki a pénzt, és fizetési módtól függően várd meg, míg a pénz megérkezik a számládra.

Unibet kifizetések lépései mobilos verziókhoz:

 1. Töltsd le az Unibet alkalmazását. Androidos verzió esetén a Google Play-ből kell letöltened, iOS verziós telefon esetén pedig az App Store-ból. Amennyiben egyik áruházzal sem rendelkezel, akkor nyisd meg az Unibet webes felületét, majd töltsd le .apk formátumban, és telepítsd a telefonodra.
 2. Regisztrálj az oldalra, és jelentkezz be a fiókodba.
 3. Ha befizetted a minimum összeget, akkor játssz valódi pénzben és nyerj.
 4. A “Kifizetések” menüpontban add meg a kifizetés összegét, majd válaszd ki, hogy mely fizetési módot szeretnéd alkalmazni.
 5. Utald ki az összeget, majd várj meg, míg a pénz megérkezik a számládra.

Nézze meg az Unibet alkalmazást is.

GYIK

Az Ubinet kifizetések azonnal elkezdődnek, amint megigényelted a kifizetést, viszont maga az átfutási idő attól függ, hogy milyen fizetési módot választottál. Míg e-pénztárcás kifizetés esetén pár órát kell várni a pénz megérkezéséig, addig a banki átutalás akár 2 napig is eltarthat.

Az Unibet kifizetést úgy tudod elindítani, ha a fiókodban lévő számládat megnyitod, kiválasztod az összeget, a fizetési módot, illetve a pénznemet, majd a “kifizetés” ikonra kattintasz.

A banki átutalással történő kifizetéseket nagyon egyszerűen elindíthatod, ehhez mindössze a pontos banki adataid kellenek. Amennyiben minden adatot pontosan megadtál, utald ki a megadott összeget, azonban arra figyelj, hogy ez a fizetési módszer akár 1-3 napig is eltarthat!

A Skrill az egyik legegyszerűbb megoldás a szolgáltatónál, ha fizetési módokról van szó, ráadásul akár az Unibet poker kifizetés is megoldható ezzel a módszerrel. Ha a Skrill-t választod, csupán annyit kell tenned, hogy az Unibet-es számládon belül a fizetési módoknál a Skrill-t jelölöd be, mint fizetési mód. Ezután add meg az adataid, és indítsd el a fizetést. Nagyjából pár óra alatt meg is érkezik az igényelt összeg a számládra.