US Open 2024 – teniszfogadási útmutató

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

A tenisz mérkőzések és a fogadás rajongói számára mi egy helyre gyűjtöttük az összes fontos információt a US Openről. Itt mindent megtalálsz, amit tudni akarsz a teniszfogadásról és a US Openről, akár kezdő, akár tapasztalt sportfogadó vagy.

A US Openre való fogadás – stratégiák

A US Open a négy, éves Grand Slam egyike, melyet kemény pályákon játszanak az Egyesült Államokban. A teniszfogadás ennek az eseménynek is természetesen szerves része. A fogadók a világ minden tájáról és minden szintjéről nagyszerű lehetőségnek tekintik az US Opent, főleg a mérkőzések nagy száma miatt. A fogadóirodákhoz ilyenkor rengeteg klasszikus, illetve élő fogadás érkezik be. Az egyes fogadók stratégiája eltérő, de egy közös bennük: egyikük sem hagyja ki a US Open tenisztornát.

US Openre fogadás

A US Open kedvencei – érdemes-e fogadni a teniszcsillagokra?

Általánosságban elmondható, hogy a nagy kedvencekre adott oddsok nagyon alacsonyak, ezért valóban alaposan át kell gondolni, hogy egyáltalán megéri-e. A US Openre való fogadás sokszor csalódást okozhat, mivel ilyen nagy versenyeken gyakran találkozunk meglepő eredményekkel. Ezért gyakran jobb, ha a teniszfogadásokat nem a nagy esélyesekre, hanem más fogadunk, de erről majd később bővebben beszélünk a cikkben.

Kedvencek – nők

A torna női részében találkozunk gyakrabban meglepő eredményekkel, és nem a férfiaknál. Éppen ezért mindig résen kell lennünk a US Openre való fogadások kapcsán. A magyarokat nézve párosban Babos Tímeának van a legnagyobb esélye a győzelemre, aki évek óta remekül teniszezik.

Babos mellett más magyar női teniszező is van szerencsére a világranglistán Jani Réka Luca személyében. Az ausztrál Ashleigh Barty és a román Simona Halep jelenleg a legnagyobb külföldi sztárok közé tartozik, ők remek formában vannak most. Nem szabad megfeledkeznünk a legendákról, a Williams nővérekről, akik már nincsenek a legjobb éveikben, ezért esélyeik az összgyőzelemre nem olyan magasak. A US Openre való fogadások kapcsán a női meccsek mindenképpen izgalmas lesz, és valószínűleg egészen rendhagyó tenisztippeket és teniszfogadásokat fogunk látni.

Kedvencek – férfiak

Hol kezdjem? A kemény felület elsősorban Novak Djokovic és Roger Federer legendáknak kedvez, de Rafael Nadal is veszélyes az ilyen típusú pályákon. Ezeket a neveket évek óta látjuk az élmezőnyben. Időről időre más is bekapcsolódik, és az elkövetkező években ez sokkal inkább jellemző lehet, de jelenleg ezek között a teniszezők közül kerül ki majd a győztes. A férfiak között a magyar férfi játékosok sajnos még nincsenek az élmezőnyben.

Balázs Attila jelenleg a legjobb játékosunk, aki a 79. helyen van a világranglistán: ezt a US Openre való fogadások kapcsán mindenképp tartsuk észben. Ha nyerni nem is, de fogadni még fogadhatunk a magyarra.

US Open menetrend- Miért fontos?

A US Open tenisztornán sok játokos találkozik a kvalifikációban és az első fordulókban. A meccseket egész nap játszák, sok különböző pályán, ami természetesen rengeteg lehetőséget biztosít a US Openre való fogadások kapcsán. A US Open alkalmával a bukméker oldalak csak úgy győzik regisztrálni a sok beérkező fogadást. Mint említettem, a US Openet kemény felületen játsszák.

Ez a tengerentúli Grand Slam a második a sorban, és nyár végén (augusztusban és szeptemberben) játsszák. Szerencsére ilyekor a gyerekek már az iskolában vannak, így senki nem fogja önt zavarni a US Openre való fogadások során. Megérdemelt kikapcsolódás vár önre két hónap kihagyás után – tenisz mérkőzések, tenisztippek és minőségi látvány.

A magyar teniszezőre fogadok

A páros meccseken Babossal egész jó esélyeink vannak a nőknél (ez fontos információ lehet a US Openre való fogadások kapcsán). A férfiaknál nem olyan fényes a helyzet, de még ha nem is nyerünk, a US Openre való fogadások során jó tudni, hogy van magyar játékos, akire lehet fogadni. Így is támogassuk ezeket a játékosainkat. A US Open megannyi lehetőséget biztosít a teniszfogadásra, használd ki! Ha csak hétvégenként, néha fogadsz az év ezen időszakában, akkor is megtalálhatod a neked megfelelő fogadást az általad választott fogadóirodánál, a US Openre való fogadások kapcsán.

BukmékerekBónuszJátsz!
bet365
bet365
Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.
18+ | A feltételek és kikötések érvényesek
Unibet
Unibet bónuszkód
20 000 Ft üdvözlő bónusz!

18+ | A feltételek és kikötések érvényesek

Hogyan fogadhatok a US Openen? Íme a fogadási lehetőségek sora

Ha újonc vagy és a US Openre való fogadások foglalkoztatnak, akkor cikkünk mindenképp hasznos lehet számodra. Itt nemcsak a legnépszerűbb US Open fogadásokat ismertetjük, hanem a különböző alternatívákat is megvitatjuk. És mind ezt a legegyszerűbben próbáljuk megtenni!

Fogadások a US Open győztesére

Fogadások a US Open győztesére

A fogadás ezen fajtája, általában akkor sikeres, ha abban bízunk, hogy nem a kedvencünk fog nyerni, bármilyen furán is hangzik. A Djokovicra adott szorzók nem a legmagasabbak, ráadásul a torna nagyon hosszú, és bármi megtörténhet, így a valószínűség szempontjából gyakran jobb elkerülni a nagy esélyesekre való fogadást a US Openre való fogadások kapcsán. De a döntés rajtad múlik.

Fogadások a mérkőzés győztesére: 12

A mérkőzés győztesére tett teniszfogadás már tisztességes lehetőségeket kínál. Nagyon sok meccs van, és ha összeadjuk az egyéni és a páros meccseket, mind a férfiaknál, mind a nőknél, mind a vegyeseknél, akkor egy teljesen más dimenzióba kerülünk US Openre való fogadásokat tekintve. Annyi mérkőzés van a torna elején, hogy szabályosan lehetetlen minden mérkőzés oddsaira külön ránézni. Az ilyen típusú fogadás rettentő egyszerű, arra rakja a tétet, akit győztesnek gondol a mérkőzés kapcsán, de ennyi mérkőzés közül, melyiket válasszam?  Lehetőleg olyan mérkőzést válasszon, ahol jól ismeri az adott játékosokat, és alapos kutatómunka után döntse el melyikük a jobb.

Fogadás szettekre

A mérkőzés összesített győztese mellett a teniszfogadás lehetőséget kínál az egyes szettek győztesére való fogadásra is. Ha úgy gondolja, hogy az első szettet egyértelműen a kedvenc fogja behúzni, akkor fogadhat az első szettre. Számításaid szerint a második szettet nem az esélyesebb játékos fogja elvinni és az ellenfélnek van esélye megnyerni a szettet? Ne vesztegesse a drága időt a US Openre való fogadások kapcsán, fogadjon! Természetesen minél jobbak a szorzók annál jobb nekünk!

A US Open szettekre való fogadásának azonban van egy másik változata is, amikor a vesztesre fogadunk gyakorlatilag, de erről majd később. Valamint fogadhat arra is, hogy összesen a mérkőzés folyamán hány darab szett lesz. Az ilyen típusú fogadásokat a cikk végén ismertetjük.

Game-re fogadás

A game győztesére való fogadás viszonylag kockázatos, és leggyakrabban élő fogadás során fogadunk így (a US Openre fogadás során is). A fogadók stratégiája ezekre a tippekre a meccs élő nézésén alapszik, és az aktuális információk alapján a licitáló ezután eldönti, hogy a játék győztesének esélye megfelelőnek tűnik-e számára, és fogadást köt-e.

Ugyanaz vonatkozik a game-ekre, mint a szettekre—a győztesre való fogadás nem az egyetlen lehetőség. Itt is fogadhat a game-ek számára. Ezt a típust közvetlenül a hendikepről szóló következő bekezdés vége után fogjuk megvizsgálni.

Hendikep fogadások

Nagyon népszerű fogadástípus ez, főleg, ha a mérkőzés végkimenetelen szinte teljesen bizonyos, már azelőtt, hogy az elkezdődött volna. Ezért a fogadóirodák lehetőséget kínálnak arra (a US Openre fogadás kapcsán is), hogy egy bizonyos hátrányt hozzárendeljenek az egyik játékoshoz. Ez szetteknél és game-eknél egyaránt működik.

A lényeg az, hogy az ellenfél virtuális számú szettet vagy game-et kap, amelyet aztán hozzáadnak a mérkőzés végeredményéhez. Természetesen fogadhat mind az esélyesre, mind a kevésbé esélyes ellenfelére. Ha úgy gondolja, hogy legalább egy szettet megnyer egy adott meccsen, akkor keressen egy hátrányt +2,5 szett formájában az ellenfél szemszögéből, vagy -2,5 szettet a kedvenc szempontjából. Ha a favorit 3: 1 arányban nyer, akkor a fogadás virtuális eredménye 3: 3,5 az ellenfél számára, és Ön nyer.

Tehát itt akár a mérkőzés vesztesével is nyerhet a US Openre fogadás kapcsán! Ugyanez vonatkozik a game-ekre is. A mérkőzés végén összeadódik az egyes játékosok által nyert összes game-ek száma, majd a virtuális tét eredményét egy előre meghatározott számú game dönti el, amelyet levonnak az esélyesebbtől vagy hozzáadnak az ellenfélhez. Ha részletesebben érdekel a hendikep témaköre, olvasd el a Hendikep – mit is jelent? című cikkünket is!

Fogadás felett / alatt

Az alatt/felett fogadásokra utaltunk a cikk elején, és most végre kivesézzük miről is van itt szó. A US Open szett-re való fogadások nagyon népszerűek. A szorzót egy tényező határozza meg – a fogadások végső szettjének maximális száma, amely ezután magától a játékosoktól függ. Az esélyesebbnek tartott favoritok esetében az alsó határok nagyon alacsonyak leszek. Ha azonban úgy gondolja, hogy a favorit nem pontosan úgy játszik, mint várták, és nem is fog teljesen tisztán nyerni, akkor a magasabb szintű szorzók valóban csábítóak lehetnek a US Openre fogadás során.

A lényeg az, hogy a mérkőzés végén mindkét játékos halmaza összeadódik, és ezt az eredményt összehasonlítjuk az Ön által kiválasztott határértékkel (a US Openre fogadás során is). Itt egy egyszerű példa. Mondjuk Federer egy nála gyengébb játékossal játszik. Az elvárás az, hogy Roger simán nyerjen 3: 0-ra. Ezért arra tippel, hogy 3,5 szettnél többet nem fogunk látni a mérkőzésen. A tétünk ezért 3,5 szett alatt van. Ha Federer megfelel az elvárásoknak, nyerünk. Ha azonban az ellenfélnek sikerül megnyerni egy szettet, akkor a meccs összes szettje 4 volt, és így a 3,5 alatti tétünk veszít.

Ugyanez van a game-ek esetében is, a US Openre fogadás során, ahol mindkét oldalon a végső összesített game-nek magasabbnak vagy alacsonyabbnak kell lennie, választásunktól függően, mint a kiválasztott határ.

Ez a fajta US Open tét nagyon népszerű, különösen az nagyesélyesek mérkőzésein, hisz ilyenkor a néző— a US Openre fogadás kapcsán— valahogy igyekszik érdekessé tenni ezeket a mérkőzéseket is. Az Over / Under tét mindenképpen alternatíva erre.

US Open online közvetítés

Az Australian Open Grand Slam élő közvetítései mind a kiválasztott televízióállomásokon, mind pedig a bukmékereken keresztül megtekinthetők. A legtöbb fogadóirodánál azonban legalább egy kis összeggel kell rendelkeznie a számláján ahhoz, hogy az élő közvetítés elérhető legyen az Ön számára, ha ez mind megvan indulhat is a US Openre fogadás.

Szerencsejáték-függőség – a biztonság az első

Segítségre szorul? Ha szerencsejátékkal kapcsolatos problémái vannak, lépjen kapcsolatba azokkal, akik segíteni akarnak és tudnak is Önnek!

A honlapra kattintva, szakembereink segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi függőségi járó- vagy fekvőbeteg rendelést, illetve civil segítő szervezetet.

SOSINCS KÉSŐ A FÜGGŐSÉG KEZELÉSÉRE! Tárcsázd az ELTE Szerencsejátékos segélytelefonját (06-1-411-6778) hétköznap 15 és 19 óra között.