Vegas.hu mobilapplikáció – érdemes letölteni?

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Egyre több időt töltünk az okostelefonok és a tabletek használatával, ami nem is csoda, hiszen azok mindinkább hasznossá válnak. Nemcsak a szórakoztató platformokat, hanem a szerencsejátékokat is könnyebben elérhetjük így, még ha éppen úton vagyunk is – ebből a sorból pedig a Vegas.hu sem maradhatott ki. Magyarország első, engedéllyel rendelkező online kaszinója már a saját alkalmazásán keresztül is elérhető. De vajon a Vegas.hu mobilapp mennyivel nyújt más élményt, mint a webes felület? 

Hogyan tudom letölteni a Vegas.hu alkalmazást?

A Vegas.hu mobil verziója szerencsére könnyen elérhető, hiszen azok is használni tudják majd, akik az Apple eszközein nyomulnak iOS-szel, de az androidos felhasználók sem maradnak ki a jóból. A Vegas.hu az utóbbiak esetében a megszokott alkalmazásboltokból: tehát az iPhone-nál az App Store felületén, androidnál pedig a Play Áruházban érdemes megkeresni a Vegas.hu alkalmazását. A telepítéshez nem szükséges túl sok fáradozás, mint bármilyen más alkalmazás esetében, úgy itt is elegendő egy gombnyomás, ha pedig sikerült letöltenünk az appot, akkor azon belül akár a regisztrációra is meglesz a lehetőségünk, amennyiben ezt még nem tettük meg korábban. Minden adott tehát ahhoz, hogy gyorsan részesei legyünk az online kaszinózás feledhetetlen élményének.

Regisztráció és bejelentkezés az alkalmazásba 

Ha már rendelkezünk saját számlával és profillal, akkor gyakorlatilag minden a megszokott rend szerint megy majd. Elegendő begépelni felhasználónevünket és a korábban megadott jelszót, és már bent is vagyunk, vagyis mehet a játék. Azonban ha még csak most ismerkedünk éppen a Vegas.hu-val, netán a jól eltalált mobilapplikáció miatt kapnánk kedvet, akkor sincs miért aggódni. A regisztrációs folyamat a Vegas.hu felületén végtelenül egyszerű. Kezdetben olyan szokványos dolgokra van szükség, mint egy létező email-cím, egy saját felhasználó név, megfelelően biztonságos (minimum egy nagybetűt és egy számot tartalmazó) hat karakter hosszú jelszó, valamint a helyes születési dátum. 

Vegas.hu regisztráció - képernyőfotó

Utóbbi nagyon fontos, mivel a hitelesítő dokumentumokon szereplő dátummal ezt fogják majd összevetni, de arról se feledkezzünk meg nyilatkozni, hogy elmúltunk már 18 évesek. lletőleg itt lehetőségünk lesz bejelölni olyan dolgokat, mint hogy közszereplők vagyunk-e, valamint ha szeretnénk, kérhetünk emailben értesítést a legújabb promóciókról. Ezekről egyébként nem érdemes lemaradni, ha pedig már rendelkezünk valamiféle bónuszkóddal, azt rögtön a regisztrációs folyamat során megadhatjuk, a visszaigazoló emailben lévő aktiváló linkre kattintva pedig késznek nyilváníthatjuk vadonatúj profilunkat. 

Az üdvözlő bónuszokat nem éri meg kihagyni!

Ha egy vendéggel elsőre szeretettel bánnak, akkor jó érzés marad meg benne és később is szívesen látogat majd vissza. Ez igaz a vendéglátó egységekre, de akár egy online kaszinóra is. A Vegas.hu-nál is vallják ezt az elvet, mert az új regisztrálók abban a megtiszteltetésben részesülnek, hogy üdvözlő bónusszal várják őket. Mit jelent ez pontosan? A kaszinó oldalán egyúttal a Vegas.hu applikációján keresztül is megkaphatjuk az említett bónuszt, ami azonnal begyűjthető a regisztrációt követően, így akár 100% -os bónuszra is szert tehetünk 50 ezer forintos értékhatárig az első befizetés után. Ez persze nem minden, érdemes szétnézni a Vegas.hu felületein, így a mobilos appban is, ahol további promóciókat találhatunk. 

A megszokott minőség új köntösben 

Azoknak, akik már jól ismerik a méltán neves magyar online kaszinó felületét, abszolút nem kell aggódniuk amiatt, hogy kellemetlen meglepetés érné őket. A Vegas.hu már a mobilböngészőkre is nagyszerűen volt optimalizálva, így eddig is kényelmesen volt használható okostelefonról, mostantól viszont már saját applikációjukra is rábízhatjuk magunkat. Ebben mindent ugyanott találunk, ahol eddig is, de ez a kisebb képernyőkhöz van igazítva. Egyszóval a látványra nem fogunk panaszkodni, ahogyan a működési sebességre sem. A legjobb, hogy a különböző menüpontokat sem kell hosszasan keresgélnünk, hiszen jól látható helyre tették azokat. Mindezt egy külön fülön megnyitható, oldalsó oszlopban találhatjuk meg, vagyis minden kézre esik, de még az ügyfélszolgálatot is gyorsan elérjük, ha arra lenne szükségünk, márpedig a gyors segítség sokszor aranyat ér. 

Befizetés és kifizetés a Vegas.hu mobilalkalmazásán keresztül

Akárcsak a webes változatban, úgy itt az applikációban is gyorsan befizethetjük az általunk jónak tartott pénzösszegeket a játékokhoz. Ezt megtehetjük átutalással, készpénzes befizetéssel, bankkártyás fizetéssel, de a Skrill, Neteller és a PaySafe is könnyedén alkalmazható. Nyereményeinkhez szintén néhány gombnyomás után hozzáférhetünk. Ehhez szokásosan a Befizetés és a Kifizetés menüpontokat kell felkeresnünk, az pedig ugyancsak nem változott, hogy a bankszámlára való utalás esetén 10 ezer forint, míg készpénzes kifizetésnél 5 ezer forint az a határ, amit mindenképpen el kell érnünk. 

Regisztráció után egyébként azonnal lehetőségünk van a játék megkezdésére, legyen szó bármelyik formátumról, azonban ha pénzért akarunk játszani, akkor az ehhez szükséges lépéseket közvetlenül a kezdés előtt is megtehetjük. Ilyen esetben a valódi tétes fülre kell kattintanunk, majd követni a képernyőn megjelenő utasításokat, de ha elakadnánk, akkor ott van még a „HOGYAN KEZDJEM” menüpont is, amire kattintva egy Youtube videót érünk el, aminek megtekintésével minden fontos alapkérdésre választ kapunk.

Vegas.hu - "Hogyan kezdjem" című menüpont

Ez pedig még nem minden! Amennyiben a Vegas.hu portfóliójába tartozó bármelyik valódi kaszinóban regisztráltunk már, akkor az ott kapott tagsági kártyával még egyszerűbb az egész procedúra. Ehhez ajánlott ellátogatni a Lasvegascasino.hu weboldalára, ahol minden fontos információt megkapunk. 

Miért előnyösebb a Vegas.hu mobilapplikációja?  

Hogy valaki asztali gépről, laptopról, tabletről, netán okostelefonról szeret játszani, az csak egyéni igényektől függ, az viszont általánosságban véve elmondható, hogy egy megfelelő minőségű alkalmazásnak sok pozitív hozadéka lehet. Egy jól fejlesztett app kiemelt mobil ügyfélélményt tud nyújtani számunkra, valamint kiváló felhasználó élményt is, miután a design elemek a mobilokhoz vannak megtervezve. Az sem feledhetjük, hogy a mai világban már az okostelefonok váltak az elsődleges kommunikációs eszközzé, amit sokrétűen használhatunk, ezt pedig a hírportálok, a webshopok, a telekommunikációs szolgáltatók, tévécsatornák, de még az online kaszinók is jól tudják. 

Mindezen tények mellett fontos megjegyezni, hogy egy saját dedikált alkalmazásban, amit az adott operációs rendszerhez fejlesztettek ki, sokkalta jobban meglehet bízni, mint egy telefonos böngészőben. Bár a Vegas.hu csapata kezdetektől fogva igyekezett törekedni arra, hogy az általuk nyújtott szolgáltatásokat akár telefonról is kényelmesen és gyorsan igénybe tudják venni a játékosok, más területeken is láthatjuk, hogy egy saját alkalmazás gyorsabb, kényelmesebb és sokszor még látványosabb is lehet. Ennek megfelelően érdemes letölteni és kipróbálni, mire képes a Vegas.hu mobilra készített változata. 

Miért a Vegas.hu? 👍 🎰

Ha valaki szereti az online játékokat és még némi pénzt is keresne vele, akkor ez a kaszinó tökéletes hely lehet a számára. Egy könnyen kezelhető webes felületen, immáron pedig egy mobilalkalmazáson keresztül is gyorsan és könnyedén merülhet el a játékok világában, ami azoknak is megfelelő lehet, akik még csak ismerkednek ezzel a területtel. Ha szeretnénk, akkor kockázatmentesen, ingyen is tudunk játszani, tehát a díjmentes szórakozási lehetőséget is megadják a számunkra, vagyis a kezdőknek és a profiknak is abszolút ajánlani lehet a szolgáltatásukat. Nem mehetünk el persze a széles bónuszkínálat mellett sem, hiszen a Promóciók fül alatt mindig találunk valami pluszt, ami a hasznunkra válhat, miközben a Mega Moolah játékon megnyert jackpotok kivételével minden nyeremény adómentesnek számít. 

Vegas.hu - promóciók fül

Ehhez tegyük még hozzá, hogy a kifizetések is gyorsan történnek meg, hetente egyszer ezek is ingyenesek, ráadásul a technikai gondok miatt sem kell aggódnunk. Az oldalukon minden lejátszott játékkört elmentenek a szervereiken, vagyis abban az esetben, ha esetleg valamilyen váratlan esemény miatt megszakadna az internetkapcsolat, akkor sincs miért pánikba esni, mivel a Vegas.hu-n a visszakapcsolódáskor onnan folytathatjuk a játékot, ahol abbahagytuk, de a gépigénnyel sem lesz gondunk. Általában egy átlagos irodai felhasználásra szánt számítógép kapacitása bőven elég ahhoz, hogy szaggatásmentesen, gond nélkül élvezhessük az online játékokat, így amiatt sem kell aggódni, hogy esetleg mobilon nagyobb problémákba ütköznénk.

GYIK 💡💡💡

Bármikor! A 0-24-ben működő élő chates szolgáltatás által a Vegas.hu kollégái készséggel állnak a játékosok rendelkezésére. Ez akkor is így van, ha az asztali verziót alkalmazzuk, de a mobilböngészőn és az neves magyar online kaszinó applikációjában is könnyedén feltehetjük kérdéseinket, ha bármilyen probléma felmerülne. A zöld színnel kiemelt ügyfélszolgálat tehát nem tűnik el, továbbra is segítségünkre van.

Vegas.hu - chat help

Igen. A Vegas.hu weboldalán található játékokat itt is megtaláljuk és használhatjuk is azokat, minden gond nélkül. Mint azt már fentebb említettük, a kiemelkedő ügyfélélményt elsődlegesnek tekintik a kaszinónál, szóval emiatt sem kell aggódnunk.

Itt sem nehezítették meg a dolgunkat. Ha már rendelkezünk külön profillal a Vegas.hu-nál, akkor nem lesz gond, csak be kell jelentkeznünk, ha pedig még nem, akkor az appon belül is tudunk csatlakozni, de nem kell újra megadni adatainkat és végigmenni másodjára is a regisztráción az alkalmazás letöltését követően.