888 Poker (2024) – hogyan lehet regisztrálni és bónuszokat kapni?

Ajánlat frissítve: 

2024. júl. 23.

Magyarország

Magyarországon érvényes

A 888 Poker egy 2012-ben alakult nemzetközi hálózat, mely jelenleg a 888 Holdings tulajdonában áll. Székhelye Gibraltárban található, valamint kiemelendő, hogy minden kötelező engedéllyel rendelkezik, így azok számára is tökéletes opció az oldal, akik bizalmatlanul állnak az online pókerezéshez.

A 888 Poker mára nagyjából 10 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik világszerte, melyek számára a felelősségteljes és biztonságos pókerezés elsődleges fontosságú. Rendkívül változatos és izgalmas lehetőségeket, bónuszokat, illetve folyamatos fejlesztéseket kínál ez a kaszinó.

888 póker bónuszok új felhasználóknak

A 888 Poker nem csak régi, de új ügyfeleit is megbecsüli. A kaszinó új felhasználóit olyan bónuszokkal ajándékozza meg, akik ezeket a bónuszokat felhasználva a későbbiekben megnövelhetik esélyüket a nyerésre, de akár nyereményüket is megduplázhatják. Ezenkívül a promóciók segítik azokat az újonnan regisztrált felhasználókat, akik még kezdők, vagy azelőtt sosem vették igénybe az oldal szolgáltatásait.

Ezen üdvözlő bónuszok közé tartozik például a $88-os ingyen bónusz, melynek megszerzéséhez nem vagyunk kötelesek összeget befizetni. Ez ritka a pókerszolgáltatók piacán, hiszen a legtöbb kaszinó meghatározza a minimum összeget, amit a regisztrálók kötelesek befizetni ahhoz, hogy megkapják üdvözlő bónuszaikat.

888 Póker Bónuszok

A 888 Poker oldalán viszont mindössze annyit kell tennünk ehhez, hogy regisztrálunk az oldalra. Szerencsére a regisztráció menete gyorsan zajlik.

A 888 Poker azonban az első befizetésünkre is ad bónuszt. Amennyiben regisztráció után befizettünk minimum $10 összeget, 100% bónuszt kaphatunk akár $1000-ig. Fontos azonban észben tartani, hogy ahhoz, hogy az ajándék a miénk legyen, használni kell az oldalon megtalálható WELCOME100 promóciós kódot.

További promóciók és bónusz kódok

A 888 Poker oldalán egyéb promóciók is megtalálhatóak. A platform üzemeltetői nem csak új felhasználóikra, hanem régiekre is gondol, de megajándékozza azokat a játékosokat is, akik kezdők, profik, vagy éppen igényesebbek. A promóciók között megtalálhatóak folyamatosan elérhető, illetve csak bizonyos ideig elérhető bónuszok is.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a 888 Poker játékkínálata mellett a bónuszok felhozatala is izgalmas, változatos, és előnyös a játékosok számára.

A Sunday Sale nevű promóció lényege, hogy a játékosok minden vasárnap fél áron tehetik meg tétjeiket. A 100 000 dolláros vasárnapi akció főverseny nevezési díja általában $109 helyett csak $55, illetve a 40 000 dolláros vasárnapi kiárusítás High Roller nevezési díja pedig $525 helyett $265.

Ahhoz, hogy részt vehessünk az akcióban csupán annyit kell tennünk, hogy egyszerűen be kell jelölnünk a Sunday Sale jelölőnégyzetét a 888 Poker turné előcsarnokában. Ez a promóció szerencsére sok felhasználó vasárnapját teszi szebbé, hiszen feleannyi összegért lehet megduplázni az összegeket.

Az Early Bird Rakeback bónusz azok számára jelenthet előnyt, akik szeretnek versenyezni, és inkább a turnékon vesznek részt. Amennyiben a turné kezdete előtt regisztrálunk a versenyekre, és hétfőtől vasárnapig minden versenyen játszunk, minden nevezési díj után 50% rakebacket lehet szerezni hétfőnként, készpénzben. Minimum $1 heti díj szükséges a promócióban való részvételhez.

Ezeken a bónuszokon kívül még számos más nagyszerű promócióval találkozhatunk, hiszen a 888 Poker kínálata a visszajelzések alapján is lenyűgöző. Ezek közé tartozik példul a Triple Threat, 24/7 Freerolls Festival, The Winner Spinner, a Winning Wednesday, és még sok más is.

Sunday Sale 888 Poker

Elérhető póker játékok

A 888 Poker egy olyan platform, mely rendkívül színes játékkínálattal rendelkezik. A klasszikus asztali póker játékok mellett megtalálhatóak új, tovább fejlesztett játékok is, melyek nem csak izgalmasak, hanem dizájnosak is.

A klasszikus témájú játékok között megtalálható a sokak által ismert Texas Hold’em, melynek stratégiájáról is olvashatunk az oldalon, mielőtt játszanánk vele. A játékot regisztráció nélkül, demo módban is ki lehet próbálni, így biztosítva a nagyobb esélyünket a nyerésre.

A Texas Hold’em stratégiájának és szabályainak elsajátítása nagyon fontos, hiszen aki nem ismeri legalább 5 szabályát a pókernek, azoknak nagyon nehéz lesz felvenni a versenyt a tapasztaltabb ellenfeleikkel szemben.

Alapvető tippek közé tartozik például az, hogy olyan nyitó kezet kell választani, mely bármilyen helyzetben pénzhez juttathat bennünket. Fontos az asztalnál történő eseményeket figyelmesen követni, valamint a megfelelő hajtásokkal megnövelve az esélyeket, mindig tartsuk fent pozíciónkat az ellenféllel szemben.

A 888 Poker oldalán elérhető Snap Poker olyan játékosoknak való, akik a hosszabb játszmákkal ellentétben a gyors, pörgős játékokat szeretik. Ez a játék az egyik leggyorsabb az online pókerezések között, hiszen amint bedobunk egy leosztást, a játék automatikusan rögtön egy másik asztalhoz ültet minket és újat oszt.

A Blast Sit & Go’s 4 nevű játéknak lényege, hogy a nevezési díj 10 000-szeresét lehet megnyerni, ha elég taktikusan játszunk. A játék a Texas Hold’em versenyekhez hasonlósan kezdődik, ám amikor a Blast időzítője letelik, csak egy játékos nyerhet.

A szolgáltatónál ezeken kívül elérhető a Progresszív kiütés (PKO) nevű játékforma, mely az egyik legnépszerűbbnek bizonyul a 888 Poker oldalon. Anélkül, hogy várakozni kellene a bekerülésre, a játékosok visszakapják nevezési díjukat.

Ahogy fejlődik a játékos, a jutalma úgy növekszik. A PKO-ból rendszeresen rendeznek turnékat, és versenyeket, melyeken általában rengeteg a résztvevő, akár játékosról, akár nézőről van szó.

888 kaszinó verseny áttekintése

A 888 Poker nevű kaszinóban nagyon sok verseny kerül megrendezésre, melyeknek igazságos játékmenetére nagyon gondosan ügyelnek az üzemeltetők. A 888 Poker turnéin a kezdő szintű játékosoktól kezdve a haladó, profi szinten pókerező játékosok is részt vehetnek, melyhez szerencsére a legmodernebb versenyszoftvert biztosítja az oldal.

Garantált nyereményalapok, alacsony nevezési díjak, és magas nyerési esélyek állnak a felhasználók rendelkezésére. A 888 Poker-en jelenleg 6 fajta versenylehetőség elérhető 4 pókertípusban: The Rumble, The Big Shot, The Dasd, The Mayhem, The Voyage, illetve a klasszikus. Ezeken a turnékon nem csak webes felületen indulhatunk, hanem a 888 poker app nevű alkalmazáson keresztül is, mely megkönnyíti a versenyre való felkészülést is.

A 888 poker kaszinóban jelenleg a The Big Shot nevű játék rendelkezik a legnagyobb nyereményalappal, míg a The Rumble verseny az izgalmas játékmenetre épül, ez a turné a PKO fajtájába sorolható. A The Dash, valamint a The Mayhem nevű játékok tökéletes választások azon ügyfelek számára, akik a gyors, akciódús versenyeket részesítik előnyben.

Ezeken felül indulhatunk a 888 Poker által indított The Voyage nevezetű turnén, és klasszikus, eredeti póker versenyeken is. Ennél a szolgáltatónál azok is megtalálják a nekik való turnékat, akik az izgalmakkal tarkított, modernebb játékokat kedvelik, viszont a fejlesztők gondoltak azokra is, akik inkább a klasszikus pókert szeretik.

A 888 kaszinó versenyeinek az áttekintése

A kaszinó ezen turnéi jelenleg 4 pókerverseny típusából tevődnek össze: Sit & Go versenyek, Heads-Up pókerversenyek, MTT-k, és Póker Szatellit versenyek. A Sit&Go turnék csak akkor indulnak el, ha megfelelő mennyiségű játékos regisztrált. Minden asztalnál 6-9 játékos lehet, minimum 2-en, maximum pedig 360-an játszhatnak. Az első három helyezett kapja meg pénzjutalmát az egyasztalos SNG-ben. A

Heads-Up egy az egy ellen verseny, amelyben bármennyi páros számú játékos részt vehet. Egyszerre csak egy ellenféllel játszik mindenki, egészen addig, amíg egy nyertes marad. AZ MTT (Multi-Table Tournaments) a nagyobb összegben játszott pókerezők csatája. Kis kockázattal, meghatározott áron lehet bevásárolni, amennyiben pedig a játékosok kiesnek, a versenyben maradt játékosok más asztalokhoz kerülnek.

Az MTT turnéiban a legjobb 15% kap nyereményt, így szerencsére nem feltétlen a nyerés a cél ebben a versenytípusban. A Póker Szatellit versenye lehetőség nyújt a kezdő játékosoknak is, hiszen a fejlesztők azért hozták létre ezt a pókertípust, hogy az alacsony nevezési díjnak köszönhetően jegyeket lehessen szerezni a magasabb rangú turnékra is.

Kis kockázat, viszont nagy nyerési esélyek. Az ügyesebb játékosok hozzájuthatnak olyan jegyekhez, amelyekkel részt vehetnek nagyobb nevezési díjú élő eseményekre, mint például a WSOP.

Játék mobilalkalmazással bárhol bármikor

A 888 Poker természetesen elérhető mobilalkalmazás formájában is. A 888 poker app jelenleg letölhető androidra, valamint az oldalon található “Install App” ikonra kattintva apk. formátumban is le lehet tölteni, amit utána már csak telepíteni kell készülékünkre.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhol legyünk, akár utazás közben is tudjunk játszani a 888 Poker játékaival. Szerencsére az alkalmazás felülete rendkívül letisztult, és könnyű a kezelhetősége.

Mobilalkalmazással 888 Poker

Felhasználói felület

Az alkalmazás felhasználói felülete úgy lett megalkotva, hogy maximális minőségben működjön telefonon, függetlenül attól, hogy milyen készülékkel rendelkezünk. A fejlesztők folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél könnyebb legyen a 888 poker app kezelhetősége.

Letisztult dizájnjának köszönhetően a 888 Poker platformján rendkívül könnyű regisztrálni, vagy akár pénzt befizetni, emellett pedig a biztonságra is kiemelten odafigyelnek a fejlesztők. Az alkalmazás egyedi, elegáns külsejét a hivatalos webes platformról mintázták, ennek köszönhetően a játékos szinte semmi különbséget nem érzékel a számítógépes és a mobiltelefonos verzió között, kivéve azt, hogy az alkalmazás bárhonnan elérhető.

Fontos azonban észben tartani, hogy megfelelő sebességű internet nélkül a 888 poker app nem működik megfelelően, így mindig bizonyosodjunk meg a minőségi internet elérhetőségéről, mielőtt elkezdünk játszani.

Szoftver

A 888 Poker fejlesztőinek köszönhetően semmilyen fajta pókerszoftvert nem kell telepíteni sem számítógépre, sem pedig a telefonunkra. Ahhoz, hogy használhassuk a platformot, és játszani tudjunk, a könnyű elérhetőségnek köszönhetően csak az alkalmazás letöltése szükséges, webes felület esetén pedig még letölteni sem kell.

A 888 poker app letöltéséhez valamint az alkalmazás használatához azonban előnyös, ha jó minőségű, androidos/iOS mobiltelefonnal rendelkezünk. A 888 Poker oldalán megtalálható ikonra kattintva azonnal elindul a letöltés, illetve insturkciókat is olvashatunk a felugró oldalon. A letöltés 3 lépésből áll. A letöltött fájl megnyitása során rá kell kattintani a “Beállítások” ikonra a felugró ablakban.

Második lépésként be kell kapcsolni készülékünkön az “Engedélyezés ebből a forrásból” opciót, ami az “Ismeretlen alkalmazások telepítése” menüpont alatt található. Utolsó lépésként a “Telepítés” gombra kattintva pár másodperc alatt elérhető a szolgáltató alkalmazása a mobiltelefonon/tableten.

Fizetési lehetőségek

A számos díjat nyert platformon egyebek mellett 34 fajta fizetési mód elérhető jelenleg. Valódi pénzzel csak akkor lehet játszani, ha regisztrálunk az oldalra, és pénzt is feltöltünk az online számlánkra. A befizetés menete egyszerűbb, mint más oldalaké, azonban a tranzakciók menete változhat attól függően, hogy mely fizetési opciót választjuk, valamint milyen valutát szeretnénk alkalmazni.

Amennyiben szükséges, a 888 Poker bankja által alkalmazott napi árfolyam szerint váltja át pénzünket. A szolgáltatónál elérhető összes fizetési mód a legbiztonságosabb, hiszen titkosítási technológiát és a legújabb szűrőprogramokat alkalmazva védik felhasználóik személyes- illetve banki adatait.

BefizetésBe- és kifizetésÁtfutási időDíj
Sofort, PaySafeCard, PurplePay, Neosurf,AstroPay, Boleto Bancario, Pix, Interac Online, Nordea, Op-Pohjola, Oxxo, Todito Cash, Verkkopankki, Pankkisiirto, Transferencia Bancaria, QR Code, Instadebit, Banki átutalásVisa, MasterCard, PayPal, ApplePay, Skrill, MuchBetter, Neteller, EcoPayz, Trustly, Interac e-Transfer, Pay4Fun, Rapid Transfer, iDebit, Wire TransferAzonnaliDíjmentes

Ügyfélszolgálat

Mint minden magas színvonalú kaszinó, úgy a 888 Poker is rendelkezik minőségi Ügyfélszolgálattal. Amennyiben a felhasználónak kérdése lenne, esetleg probléma merül fel, a kaszinó ügyfélszolgálatát háromféleképpen lehet elérni.

A rendelkezésre álló telefonszám jelenleg 6 országban alkalmazható, azonban egy központi telefonszám is elérhető: +442037955029. A telefonszámon kívül e-mailt is küldhetünk a kaszinó számára, ezt egy űrlap segítéségével lehet megtenni. Az űrlap kitöltése nem igényel szaktudást, hiszen mindössze a márkát, a problémánk témáját, egy e-mail címet, tárgyat, valamint az üzenetünket kell megírnunk.

Űrlapunkhoz akár fájlokat vagy képeket is tudunk csatolni, mely megkönnyítheti a probléma megoldását. Érdemes azonban az Ügyfélszolgálat felkeresése előtt alaposan átolvasni az oldal F.A.Q (Gyakori kérdések) menüpontját, ahol a regisztráció menetétől kezdve játékszabályokon át egészen a fizetésekkel kapcsolatos információkig mindenre választ kapunk.

Engedély és biztonság

Egy elit kaszinót arról lehet felismerni, hogy nem csak a visszajelzések többsége pozitív, hanem a játékos saját maga is azt tapasztalja, hogy az adatai maximális biztonságban vannak. A 888 Poker oldalán a személyes adatok mellett a banki adatok biztonságát is garantálják.

A szolgáltató minden kötelező engedéllyel rendelkezik, ezen engedélyek biztosítják azt, hogy a felhasználók adatai ne kerüljenek rossz kezekbe, valamint a játékok igazságos menetét is biztosítják.

Ezen engedélyek közé a Virtual Global Digital Services Limited és a VDSL (International) Limited, melyek a gibraltári törvények alapján vannak szabályozva. Az oldal emellett számos díjjal rendelkezik a megjelenése óta, többek között 2021-ben valamint 2022-ben is elnyerték az EGR győztesi címét is.

888 póker értékelés – összegzés

A 888 Poker oldala minden olyan játékos számára előnyt nyújthat, akik szeretnének kitörni a szürke hétköznapokból, és egyedi, elit kaszinózásra vágynak. A pókerezés szerelmesei ezen az oldalon megtalálhatják a számításukat, nagyszerű bónuszokkal és hatalmas nyereményekkel gazdagothatnak.

A 888 Poker kaszinójában elérhető széles játékkínálat lehetővé teszi a maximális szórakozást, illetve számos turnét is rendeznek az üzemeltetők, ezzel még izgalmasabbá téve a kaszinózást. Az élményeken kívül megemlítendő az oldal biztonsági protokollja, mellyel a legbizalmatlanabb játékosok is védve érezhetik magukat.

Az ügyfélszolgálaton dolgozó szakemberek amellett, hogy rendkívül türelmesek és kedvesek a játékosokkal, szakmai tudásuk is abszolút kielégítő. Visszajelzések alapján a 888 Poker biztonságot, és valódi élményt garantál a regisztrálók számára.

FAQ

A 888 poker szolgáltatónál promóciók széles választéka áll rendelkezésünkre. Az oldalon jelenleg elérhető két fajta Üdvözlőbónusz, Early Bird Rakeback, Sunday Sale, mely minden vasárnap elérhető, Triple Threat, 24/7 Freerolls Festival, mellyel ingyenes pörgetéseket kapunk, The Winner Spinner, valamint a Winning Wednesday, ami minden szerdán extra esélyt ad a nyerésekre.

Az oldal új, visszatérő, valamint hűséges felhasználói is mind azt a visszajelzést adták, hogy teljes biztonságban érezték magukat a szolgáltató használata közben. Szerencsére az üzemeltetők és a fejlesztők olyan titkosítási programokat alkalmaznak, melynek köszönhetően nem kell tartani az adatlopástól. Ezenkívül az oldal minden kötelező engedéllyel rendelkezik, mely szintén a biztonságot és legalitást garantálja.

A 888 felhasználóbarát alkalmazásai közé tartozik a 888casino, 888sport, és a 888poker. A 888 poker app letöltése nem igényel szaktudást, valamint kitűnően működik bármely hordozható okoskészüléken.

A 888 Poker rendszeres versenyeket rendez, minden héten új turnék kerülnek a turné listára. A szolgáltatónál kisebb versenyektől kezdve a nagyobbakig számos turné megtalálható, ilyen például a Poker Szatellit, melyen akár ingyen is lehet indulni, és az MTT (Multi-Table Tournaments), mely az egyik legnagyobb verseny az oldalon.

A platformon elérhető játékok közé tartozik a klasszikus, sokak által ismert Texas Hold’em, Snap Poker, PKO, valamint a Blast Sit & Go’s 4, mellyel a taktikusabb játékosok a nyereménynek akár többezerszeresét is megnyerhetik a játék során.