Vegas Sports – a Vegas.hu sportfogadási oldala

Frissítve:

Vegas Sports kezdőoldal

A Vegas.hu július elején útjára indította vadonatúj Vegas Sports nevű szolgáltatását. A platformon széles kínálat várja az érdeklődőket, akár a cashout fogadásokra is lehetőségük nyílik, miközben az egyre népszerűbb e-sportok szerelmeseiről sem feledkeztek meg. A vadonatúj szolgáltató ajánlatait akár saját mobilalkalmazásukon keresztül is elérhetjük, cikkünkben pedig bővebben is kifejtjük, vajon miért éri meg regisztrálni ennél a bukmékernél? 

A weboldal célja és főbb jellemzői

A Vegas.hu volt hivatalosan az első, minden szempontból legális online kaszinó Magyarországon, de indulásuk óta kizárólagosan ezzel foglalkoztak. Ez nyáron változott meg, miután a cég megkapta a távszerencsejáték szervezési engedélyét a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságától, ezzel megnyílt az út számukra, hogy online sportfogadásokat kínálhassanak. Júliusban aztán már el is indult a Vegas Sports névre keresztült szolgáltatás, ami weben és mobilalkalmazáson keresztül is elérhető.  

Előbbin a fekete-zöld színkombináció dominál, az oldalon való navigálás pedig nem túl bonyolult. A főoldalon minden lényeges elemet megtalálunk, így például a kiemelt bajnokságokat és az egyes sportágakat vagy a legnépszerűbb fogadások listáját, de a legjelentőseb élő, illetőleg a fontosabb közelgő eseményekből is kapunk válogatást. Jobb oldalon felül profilunkról és pénzügyeinkről gondoskodhatunk, alatta nem sokkal pedig szelvényünk is szem előtt van.

1
GGBet
SZEREZZ + 350% BÓNUSZT
   Elmúltam 18 éves és elolvastam, valamint elfogadtam az adatvédelmi politikát és a bónusszal kapcsolatos feltételeket.
   20 000 Ft-os bónusz az Unibettől!
   2
   Unibet
   100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
     18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmények: Sport: 6x bónuszösszeg. Kaszinó és nyerőgépek: 25x bónuszösszeg.
     1. 32Red

      98 /100
      200%-os befizetési bónusz 32000 Ft-ig, 32 ingyen pörgetés
      18+| Egyszerre csak egy bónusz lehet aktív. Befizetési Bónusz: max. 32 000 Ft+32 ingyen pörgetést a Temple Tumble 2 Dream Drop játékon: tölts fel legalább 3.300 Ft-ot a számládra! Az ÁFSZ teljes szövege

     Regisztráció és fiók létrehozása

     Az új számla megnyitásához szükséges folyamatot weben és mobilon is a „Regisztráció” gomb megnyomásával indíthatjuk el. Itt szokásan meg kell adnunk az ilyenkor szükséges adatokat, el kell fogadnunk a szabályzatokat, utóbbit megelőzően viszont a regisztrációs bónuszkód megadására is megvan a lehetőség. Ha mindezzel megvolnánk, azonosításra is szükség lesz személyes okmányaink által, ennél a pontnál viszont két út közül is választhatunk, mivel lehetséges az úgynevezett gyors azonosítás, ha korábban már regisztráltunk magyarországi engedéllyel rendelkező online kaszinóban, de természetesen az új azonosítás mellett is dönthetünk. 

     Itt megint két lehetőséget kapunk, az egyik a hagyományos verzió, az adataink betáplálásával és az okmányainkról készült fotók feltöltésével, a másik pedig az iDenfy segítségével történhet meg. Aki esetleg nem ismerné, utóbbi egy személyi azonosítási terminál, amivel mobileszközünkön a szokásosnál gyorsabban letudhatjuk a hitelesítési procedúrát. A Vegas Sports részéről tehát haladtak a korral, amit a bejelentkezésnél is tapasztalhatunk majd okostelefonon keresztül, ott ugyanis az email-cím/jelszó páros helyett akár a biometrikus azonosítást is választhatjuk. 

     Ezt követően számlánkat a messziről is jól látható „Befizetés” menüpont alatt tölthetjük fel banki utalással, készpénzes, esetleg bankkártyás fizetéssel, valamint a Skrill, a Neteller és PaySafeCard által. A minimum alapvetően 5 ezer forint, kivétel a bankszámlás és az internetes pénztárcák általi befizetésnél, mivel ott 10 ezer forint a legalacsonyabb összeg, a kifizetéshez pedig szintén legalább 10 ezernek kell összegyűlnie.  

     Sportfogadás és élő fogadások széles választéka

     A Vegas Sportsnál jelenleg 33 sportágat csoportosítottak, ezeken belül pedig a legnépszerűbb ligák eseményeire elég bőséges ajánlatokat találhatunk, de az e-sportok eseményei között is böngészhetünk. Ami jó hír, hogy még ezeknél is egészen sok dologra fogadhatunk, a hagyományosabb sportágaknál pedig gyakorlatilag minden igényt kielégítő lehetőségekkel találkozhatunk. 

     Egy élő labdarúgó mérkőzés során például a szokásos opcióknál is bőséges volt a felhozatal, de jó néhány variációt láttunk arra vonatkozóan is, hogy mi történik mondjuk a meccs adott időintervallumában. Szót kell ejteni még a cashout lehetőségéről is, ami korábban hiánycikk volt a hazai terepen, mostantól viszont már a Vegas Sports is megadja az esélyt, hogy még az adott esemény lejárta előtt kiszálljunk a fogadásból. 

     Ajánlatok és promóciók a játékosoknak

     Jelenleg egy promóció zajlik, az első befizetésnél igénybe vehető 100 százalékos bónusz maximum 20 ezer forintig. Ez az ajánlat 2023. december 31-ig érvényes, de mint a legtöbb fogadóirodánál, úgy itt is támasztottak néhány követelményt. A legkisebb szorzó fogadási szelvényenként 1.4-es lehet, továbbá a bónuszösszeg ötszörösével kell fogadni ahhoz, hogy teljesüljenek a bónuszfeltételek. 

     A Vegas Sports mobilalkalmazása 

     Az appot szinte azonnal megtalálhatjuk az App Store és a Google Play Áruház felületein, ha beírjuk a Vegas.hu-t. A telepítés gyorsan megvolt, a regisztráció pedig innen valamelyest még talán könnyebb is a személyazonosító okmányokról készült fotók feltöltése miatt. A későbbi használattal sem volt gond, egyszerűen kezelhető, a lényeges dolgok pedig szem előtt voltak a felületen. 

     Vegas Sports mobilalkalmazása

     Biztonság és ügyfélszolgálat a Vegas.hu sportfogadási oldalán

     Hivatalosan a sportfogadók biztonságát az SZTFH általi engedélyek garantálják, míg az ügyfélszolgálat gyors és készségesen reagál, akár az élő chaten keresztül, de emailben is megkereshetjük őket, ha úgy lenne kényelmesebb. 

     Ezt tudja a Vegas Sports 

     2023 nyara óta már egynél több hazai online sportfogadó oldallal számolhatunk, ami a korábbiaknál nagyobb választékot és ebből fakadóan több fogadási lehetőséget biztosít a sportfogadás szerelmeseinek. A piac új szereplőjének szolgáltatásai webes felületen és mobilalkalmazáson keresztül is elérhetők.  

     GYIK

     A Vegas.hu-n már jó ideje játszhatunk online kaszinójátékokkal, nyár óta viszont sporteseményekre is fogadhatunk.

     Igen! A kaszinójátékokat és a sportfogadást is elérjük a Vegas.hu hivatalos mobilalkalmazásán keresztül, amely App Store-ból és a Google Play Áruházból is letölthető.

     A szokásos procedúra megy végbe a legfontosabb adatok megadásával és személyazonosságunk igazolásával, a folyamat viszont egyszerűsíthető, ha már regisztráltunk magyarországi engedéllyel rendelkező online kaszinóban, de az iDenfy is a segítségünkre lehet.