Vegas.hu regisztráció – segítünk hogyan kell!

Frissítve:

Vegas.hu regisztráció

Az online kaszinók világa egyre népszerűbb Magyarországon is. A kaszinó oldalakra történő regisztráció azonban sokakat eltántoríthat, így a vegas.hu regisztrációtól is. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen ez a cikk éppen azoknak készült, akikben már felmerült a kérdés: Hogyan kell regisztrálni a vegas.hu oldalra?

Vegas.hu regisztráció – útmutató lépésről lépésre

A Vegas.hu oldalára történő regisztráció lényegében semmivel sem bonyolultabb, vagy másabb, mint akármelyik másik kaszinó, vagy sportfogadási oldal esetében. A lépések szinte itt is ugyanazok, hiszen csupán néhány regisztrációs, illetve személyes adatot kell megadni. Ez utóbbiakat hitelesítenünk is kell, ami után lényegében már meg is kezdhetjük az első befizetést az oldalon. Lássuk tehát lépésről-lépésre a vegas.hu regisztrációt, amelynek első része az úgynevezett előzetes regisztráció.

Maga a regisztrációs folyamat természetesen a vegas.hu oldalának meglátogatásával kell, hogy kezdődjön. Ezt követően a főoldal jobb felső sarkában található regisztráció menüpontra kell kattintanunk. Ezzel pedig el is érkeztünk a vegas.hu regisztráció folyamatának első lépcsőfokához.

vegas.hu regisztráció - képernyőfotó a platformról

A regisztrációs felületen az alábbi adatokat szükséges megadni:

 • email
 • jelszó
 • felhasználónév
 • születési dátum

Ezen a ponton három dologra érdemes figyelni. Mindenképpen létező email címet adjunk meg, melyen a regisztráció megerősítését véglegesíteni tudjuk. A jelszónak minimum 6 karakter hosszúnak kell lennie és tartalmazzon nagybetűt és számot is, továbbá a vegas.hu regisztráció során fontos, hogy a születési dátum helyesen kerüljön beállításra. Ezt fogják ugyanis összevetni a hitelesítő dokumentumokon szereplő adatokkal.

A tovább gombra kattintva a következő felületre jutunk. Itt, amennyiben rendelkezünk vegas.hu regisztrációs kóddal, akkor a Bónuszkód kód menüpontban megadhatjuk azt. Emellett ezen a felületen kell nyilatkoznunk, hogy:

 • betöltöttük 18. életévünket
 • nem vagyunk kiemelt közszereplők
 • értesülni szeretnénk a promóciós ajánlatokról

Ezt követően a “Regisztráció” gombra kattintva véglegesíthetjük regisztrációs szándékunkat. A Vegas.hu ezután visszaigazoló üzenetet küld a megadott e-mail címre. amiben egy aktiváló linket használva véglegesíthetjük vegas.hu regisztrációnkat és beléphetünk az oldalra..

Hova kell beírni a bónusz kódot a Vegas.hu regisztrációnál?

Ahogy már említettük, a vegas.hu regisztrációs kódot megadhatjuk a vegas.hu regisztrációs folyamat során. A „Válassz kampányt!” menüpontban kiválaszthatjuk, hogy akarunk-e bónuszkódot használni, vagy bónusz nélkül folytatjuk. A Bónuszkód menüpontban pedig megadhatjuk a regisztrációs kódot. A vegas.hu regisztrációs kódot már csak azért is érdemes használni, mert egyedülálló bónuszt kaphatunk, ami más úton nem érhető el.

vegas.hu regisztráció - képernyőfotó a platformról

Hogyan működik a Vegas.hu regisztrációs kódja?

A vegas.hu regisztrációs bónusz lényegében egy partneri együttműködés eredménye, melynek köszönhetően 1.000 Ft erejéig befizetés és kockázat nélkül kipróbálhatók a valódi pénzes vegas.hu kaszinó játékok is. Amennyiben tehát a regisztráció során megadod a vegas.hu bónuszkódot, a regisztráció véglegesítése után jóváírásra is kerül az 1.000 forint értékű bónuszpénz.

Ahhoz azonban, hogy ténylegesen és valódi pénzes játékon megforgatható lehessen ez az összeg, mindenképpen hitelesíteni kell a létrehozott profilt. Amennyiben ez megvan, akkor tétrakási követelményként mindössze egyszer kell megforgatni az összeget, hogy az valódi pénzzé váljon.

Ezen felül mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a vegas.hu oldalán kifizetés csak egy meglévő befizetés után kezdeményezhető. Tehát ha realizálni szeretnénk a vegas.hu regisztrációs kóddal nyert összegünket, akkor előtte egy befizetést is végre kell hajtanunk az oldalon.

Számlaellenőrzés a Vegas.hu-n

A számlaellenőrzés elengedhetetlen része az oldalon való játéknak, ha valódi téttel szeretnénk próbára tenni szerencsénket. Ehhez igazolnunk kell személyazonosságunkat is, melyet az első befizetés alkalmával egyszerűen meg is tehetünk.

Itt két fajta azonosítási mód közül is választhatunk. Amennyiben rendelkezünk meglévő LVC tagsági kártyával, akkor az azon található kártyaszámot szükséges megadnunk. Emellett, természetesen adott a hagyományosnak mondható módszer is, hogy személyi azonosító okmányaink valamelyikével igazoljuk profilunkat. Itt választhatunk, hogy az alábbi három közül melyiket töltjük fel:

 • személyazonosító igazolvány
 • vezetői engedély
 • útlevél

Emellett a lakcímkártya feltöltésére lesz még szükség, hiszen erre vonatkozó adatokat is kérnek a hitelesítés során. Fontos, hogy a feltöltés során jó minőségű képet töltsünk fel, hiszen csak így lehet sikeres az azonosítási folyamat.

A kép feltöltése és beküldése után néhány percet mindenképpen igénybe fog venni az ellenőrzés. Az azonosítás eredményéről viszont emailben értesítést küld a vegas.hu. Amennyiben az azonosítás sikeresen zárul, már a befizetésnek és a valódi pénzes játékokon való részvételnek sincsen akadálya.

Bejelentkezés a Vegas.hu-ra

Amennyiben már rendelkezünk vegas.hu regisztrációval, akkor a bejelentkezés már kifejezetten egyszerű és zökkenőmentesnek mondható. A Vegas.hu oldalára látogatva ugyanis a főoldalon vagy bármely oldalon járva, a jobb felső sarokban található Bejelentkezés gombra kattintva megadhatjuk bejelentkezési adatainkat, melyek az alábbiak:

 • email
 • jelszó

Természetesen megeshet, hogy a regisztráció során megadott jelszavunkat elfelejtjük, vagy rosszul emlékszünk rá. Amennyiben ez megtörténne, akkor sem kell azonban kétségbe esni. A „Belépés” menüponton belül ugyanis lehetőségünk van új jelszót kérni. Ehhez az „Elfelejtett jelszó” pontra kell kattintani. Ezt követően a regisztráció során megadott születési dátumunk és email címünk beírását követően beküldhetjük jelszó igényünket. Ezt követően emailben kapjuk meg a további utasításokat az új jelszó megadásához.

Fizetési módok a Vegas.hu oldalon

A Vegas.hu esetében amennyiben már rendelkezünk regisztrációval, akkor belépését követően a „Befizetés” menüpontban választhatunk a fizetési módok között is. Ezen a téren több opció közül is választhatunk, attól függően, hogy számunkra melyik a legkényelmesebb. A vegas.hu-n tehát az alábbi befizetési módok közül választhatunk:

 • banki utalás
 • készpénzes befizetés
 • bankkártyás fizetés
 • Skrill
 • Neteller
 • PaySafe

Ezek közül a legtöbb befizetés szinte azonnal meg is jelenik a virtuális egyenlegen. Banki utalás esetén azonban a befizetés jóváírása függhet az utalás napjától, illetve az adott bank pénzügyi rendszerének gyorsaságától is. Emiatt banki utalás esetén megeshet, hogy akár 2 munkanapig is elhúzódik a befizetés.

Amennyiben nem banki utalást választunk befizetési módnak, ám a befizetés nem íródik jóvá pár percen belül, akkor mindenképp érdemes felvenni a kapcsolatot a vegas.hu ügyfélszolgálatával.

Ezen felül a befizetések esetében fontos információ lehet, hogy a befizetéseknek van egy alsó és egy felső határa is. A befizetések minimális határa a következő:

 • bankkártyás és készpénzes fizetés, illetve PaySafe esetében: 5.000 Ft
 • Skrill és Neteller esetében: 10.000 Ft

A befizetések maximális korlátja is van napi szinten, melyek a következők:

 • banki utalás: 30.000.000 Ft
 • készpénzes befizetés: 2.000.000 Ft
 • elektronikus pénztárcáknál, bankkártyás fizetésnél: beállított tranzakciós limit

Kifizetések terén szintén széles az opciók köre, így érdemes bejelentkezés után a kifizetések menüpontban áttekinteni a lehetőségeket.

vegas.hu regisztráció - képernyőfotó a platformról

Miért érdemes regisztrálni a Vegas.hu-ra?

A Vegas.hu több okból is nagyszerű választás a kezdők és a profik számára egyaránt, így mindenképpen érdemes regisztrálni az oldalra. Egyrészt maga az oldal egy kifejezetten könnyen kezelhető, jól felépített külsőt kapott. Akik példaként csak ismerkednek az online kaszinók világával, teljesen ingyen kipróbálhatják a vegas.hu kínálatában található ingyenes kaszinó játékokat. Emellett nem elhanyagolható szempont a széles bónuszkínálat sem, melyek egy része vegas.hu regisztrációs kód nélkül is elérhető. Ehhez befizetések terén is több opció közül választhatunk. Amennyiben pedig elakadtunk volna akár a regisztráció, akár a befizetés, vagy épp a játék közben, akkor a vegas.hu ügyfélszolgálata könnyedén, pillanatok alatt elérhető.

Vegas.hu - kapcsolat

GYIK 💡💡💡

A vegas.hu tehát rugalmas megoldást kínál nem csak a vegas.hu regisztráció során, hanem be- és kifizetések, ügyfélszolgálat és az online kaszinó játékok terén is. Mindazonáltal az alábbi kérdések gyakran felmerülhetnek az oldallal kapcsolatban, melyeket most röviden tisztázunk is.

A vegas.hu-n történő regisztrációt követő hitelesítés és annak ellenőrzése alapesetben csupán pár percet vesz igénybe. Azonban megeshet, hogy a sok igény miatt némileg hosszabbá válik az adatok összefésülése. Az azonosítás sikerességéről azonban minden esetben emailben értesítenek mindenkit.

Személyes adatok terén csak a lényeges, az azonosításhoz elengedhetetlen információkat kell megadnunk, tehát: a születési dátumunkat, nevünket, édesanyánk születési nevét születési helyünket, lakhelyünket és az állampolgárságunkat. Ezeket aztán a hitelesítés során a személyazonosító okmányunkkal igazolnunk is kell, melyeket jó minőségű fotó feltöltésével tehetünk meg.

Természetesen, amennyiben elakadnánk a regisztrációs folyamat során, akkor számíthatunk a vegas.hu ügyfélszolgálatának segítségére is. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a jobb alsó sarokban található ügyfélszolgálat menüpontra kattintva megnyitni a chat ablakot. Itt fordulhatunk kérdésünkkel az ügyfélszolgálati kollégákhoz, akik a lehető leghamarabb igyekeznek választ adni számunkra.