Skrill online fogadás (2024) – A legjobb Skrill-t elfogadó bukmékerek

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

A PayPal után közvetlenül a Skrill online fogadás következik, mivel ez is egyre szélesebb körben és nagyobb mértékben népszerű, mint más fizetési módok. Az egyszerű használat és a gyors fizetési folyamat teszi a Skrillt az online fogadók egyik kedvenc fizetési módjává. Nem szabad megfeledkezni arról a tényről sem, hogy a világ szinte minden bukmékere elfogadja a Skrillt. Lássuk, melyek a legjobb Skrill fogadóirodák, és hogyan működik ez a fizetési mód.

Mit kell tudni a Skrill online fogadásról?

A Skrill az egyik legjobb fizetési mód, amely világszerte elérhető a sportfogadási oldalakon. A fogadóirodák, amelyek minél több játékost szeretnének kiszolgálni, jellemzően a Skrillt teszik elérhetővé az egyik fizetési módként, mivel kényelmes és könnyen használható. Cégként a Skrill folyamatosan bővíti a lényeges funkciókat, hogy ügyfeleinek a legjobb élményt nyújtsa a fogadási oldalakon történő pénzküldés és -fogadás során. Ha többet szeretne megtudni a fizetési módszerről és a Skrill fogadási oldalakról, akkor a legjobb helyen jár.

Tények a Skrill online fogadás kapcsán:

Sok szerencsejátékos úgy véli, hogy a Skrill az egyik legjobb fizetési mód, amely a sportfogadási oldalakon elérhető. Ennek oka, hogy a Skrill segítségével a fizetését azonnal feldolgozzák, így Ön azonnal fogadhat kedvenc mérkőzésére.

Azoknak, akik a Skrillen keresztül fizetnek, nem kell magas tranzakciós díjakkal számolniuk, így maximalizálják a nyertes fogadásokból származó nyereséget. A Skrill fizetést elfogadó fogadási oldalak fantasztikus bónuszokat és promóciókat is biztosítanak a játékosoknak, hogy szórakoztassák őket.

Hogyan működik a Skrill?

A szolgáltatások használatához létre kell hoznia egy Skrill-fiókot. Megadja a keresztnevét, vezetéknevét és e-mail címét, majd létrehoz egy jelszót. Ezután végig kell mennie az ellenőrzési folyamaton, hogy az újonnan létrehozott fiókját aktiválják.

Jelenleg a Skill egy alap bankközi árfolyamot kínál a pénzátutalási szolgáltatásokhoz. A Skrillről vagy a Skrillre küldött pénz általában még aznap megérkezik, így ez az egyik legkényelmesebb platform. Emellett egy Skrill prepaid MasterCard kártyát is igényelhet.

A Skrill alkalmazás

A Skrill rendelkezik egy alkalmazással, hogy a felhasználók útközben is elvégezhessék tranzakcióikat. A Google Play Áruházban érhető el, és nem igényel sok helyet a telepítéshez. Az alkalmazás rendelkezik az összes olyan funkcióval, amelyet a fő weboldalon is megkap, így a felhasználói élmény nem szenvedhet csorbát.

Költségek és díjak

A Skrill használatáért 1,45%-os rendszeres díjat kell fizetnie. Ha azonban a számlája új, és nincs rajta pénz, vagy csak NETELLER, BitPay vagy Paysafecard használatával fizetett be, akkor egyszeri magas, 20%-os díjat kell fizetnie.

Ne feledje, hogy a költségek és díjak a tartózkodási helytől függően is változhatnak. Mivel ezek olyan feltételek, amelyek változhatnak, fontos, hogy a tranzakció végrehajtása előtt erősítse meg.

Skrill kifizetésHogyan tudok fizetni a skrill e-pénztárcámmal?

Ebben a részben megosztjuk a részleteket arról, hogyan nyithat Skrill-számlát, hogyan fizethet be pénzt, és hogyan küldheti el azt a kedvenc fogadási számlájára. Nagyon fontos, hogy kövesse a helyes lépéseket, hogy a számláját ne függesszék fel.

Skrill Online Fogadás

Skrill-számla megnyitása

A Skrill-számla regisztrálásához meg kell adnia a kereszt- és vezetéknevét, az országot és a pénznemet. Az utolsó lépés az e-mail cím megadása és egy jelszó létrehozása a fiók védelmére. Kapni fog egy e-mailt, amelyben megkérik, hogy ellenőrizze a számláját, és ha ezt megtette, már készen is van.

Skrill befizetések – Hogyan töltheti fel sportfogadói egyenlegét?

Mindössze egy percre van szüksége ahhoz, hogy legyen Skrill tárcja, és minden fizetési adata egy helyen legyen. A legtöbb jelentős bukméker lehetővé teszi a Skrill befizetést, és esélye lesz fogadni és bónuszokat igényelni anélkül, hogy személyes adatait felfedné.

A jogosultsági befizetéshez kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

  1. Regisztráljon egy fogadási oldalon
  2. Menjen a pénztár/befizetés/bankolás részlegre
  3. Válassza ki a Skrillt, mint az Ön által preferált fizetési módot
  4. Adja meg Skrill jelszavát és azonosítóját
  5. Adja meg a befizetni kívánt összeget
  6. Kövesse az utasításokat a fizetési folyamat befejezéséhez

A top 3 bukméker Skrill kifizetéssel

Mindenki a világ legjobb fogadási oldalait szeretné használni. És csalódott lenne, ha megtudná, hogy az Ön által kiválasztott bukméker nem engedélyezi a Skrill-t a befizetések és kifizetések során. Íme egy lista a kedvenc Skrilles fogadási oldalakról:

bet365

A Bet365 egy népszerű online fogadási platform, amely számos sportágra kínál fogadásokat, többek között kosárlabdára, labdarúgásra, WWE-re, teniszre, röplabdára. A Bet365-nek saját iOS és Android alkalmazásai vannak, amelyek elég kényelmesek a fogadók számára, mert lehetővé teszik, hogy szó szerint bárhonnan megtehessék a fogadásokat. Az alkalmazások felhasználóbarátok és zökkenőmentesen futnak. Néhány kattintással át lehet váltani a mérkőzés előtti fogadások és az élő fogadások között.

Unibet

Minden bukméker arra törekszik, hogy a felhasználói számlákról történő befizetések és kifizetések kényelmét biztosítsa. Az Unibet egyike azoknak a bukmékereknek, amelyek különböző lehetőségeket kínálnak, hogy a játékosok könnyen tudjanak tranzakciókat lebonyolítani a számlájukkal. Minden joghatóságban összefogott néhány vezető online fizetési szolgáltatóval, hogy a játékosok a kaszinóbefizetéseket és -kivételeket ugyanúgy megtehessék, mint az online vásárláskor. A platformon egynél több módszer is aktiválható. Emellett a platform lehetővé teszi, hogy az Unibet kifizetéseknél más módszert válasszon, mint amivel befizetett. A platformon elfogadott számos valuta egyikében is befizethet.

Bwin

A fizetési részleg az egyik legérzékenyebb terület egy online fogadóirodánál. Ez az üzletkötő/megbontó tényező, és a Bwin ezt egyértelműen megérti. A Bwin kényelmes és biztonságos fizetési módok széles választékát kínálja ügyfeleinek. A bukméker elfogadja az e-pénztárcákon, valamint a hitel- és betéti kártyákon keresztüli fizetéseket. A legnépszerűbb módszerekkel, mint például a PayPal, Skrill, Neteller, ecoPayz és Visa, már fizethet a számlájára. A magasabb átutalási limitek és az alacsonyabb díjak érdekében a Bwin-en a Skrill és a Neteller használata ajánlott.

Bwin

Biztonságos a fogadás Skrill segítségével?

Az olyan e-pénztárcák, mint a Skrill, jó tulajdonsága, hogy sokkal biztonságosabbak, mint a bankszámla használata, különösen, ha online fogad. Az Ön bizalmas és érzékeny monetáris adatait csak a Skrill-lel osztják meg, magával a weboldallal nem.

A Skrill által használt titkosítási módszerek, amelyek biztosítják, hogy az Ön adatai semmilyen módon ne kerüljenek veszélybe, elsőrangúak. Ez azt jelenti, hogy nyugodt lehet, ha tudja, hogy pénzügyi adatai biztonságos kezekben vannak.

Annak érdekében, hogy pénzügyi adatai biztonságban maradjanak, erősen javasoljuk, hogy olyan biztonságos e-mail címet használjon, amelyet nem oszt meg senkivel. A biztonság kedvéért egy idő után folyamatosan változtassa meg jelszavát.

Online fogadás Skrill mellett – Előnyök és hátrányok

Ha azt szeretné, hogy online sportfogadás Skrill, akkor érdemes tudni a fő előnyeit, hogy használja ezt a fizetési módot.

Kényelmes

Az egyik legfontosabb az az egyszerű tény, hogy ha már van Skrill számlája, akkor gyakorlatilag a világ szinte összes online szerencsejáték weboldalán használhatja. Hihetetlenül egyszerű létrehozni és számlát nyitni ennél a cégnél, és ha már megtette, nem csak az online szerencsejáték tranzakciókra korlátozódik a használata.

A világ számos legnagyobb vállalata már elfogadja a Skrillt fizetési módként a weboldalán, és ez minden típusú tranzakcióra alkalmassá teszi.

Biztonságos

Az opció használatának másik nagy előnye – és valójában az egyik fő oka annak, hogy olyan sok sportfogadási weboldal fogadja el a Skrillt – a fizetési mód adatvédelmi jellegének köszönhető.

A hagyományos fizetési módoknál, például amikor betéti és hitelkártyát használ, elég sok személyes adatot kell megadnia ahhoz, hogy befizetést eszközöljön. Amikor azonban ezt a banki módszert használja, csak a Skrill felhasználónevét és jelszavát kell megadnia. Amint pedig ezt megtette, és a befizetést megerősítették, a pénz azonnal az online fogadási számlára kerül. Nincsenek késedelmek, és a Skrill befizetésekért sem kell semmilyen díjat fizetnie.

Népszerű

Ráadásul, ahogy azt olvashatta, az összes kedvenc fogadóirodánk, amely a Skrillt használja, a kifizetéseket is ezzel a fizetési módszerrel bonyolítja le.

Gyors

A kifizetések ismét gyorsak, problémamentesek és díjmentesek, és amint a bukméker feldolgozta a kifizetését, a pénz azonnal elérhető lesz a számláján.

Az igazat megvallva, nagyon kevés hátránya van ennek a banki lehetőségnek. Az egyetlen igazi hátránya, hogy a Skrill-számlára történő jóváírás díjai most valamivel magasabbak. Ez azonban nem egy hatalmas tényező, és csak akkor jelent igazán problémát, ha nagyon nagy összegű tranzakciókat hajt végre.

ElőnyökHátrányok
👍Szinte minden országban elérhető👎Nincs együttműködés számos bankkal
👍A fizetési folyamat egyszerű👎Díjak a kettős konverzióért
👍Egyszerű ellenőrzés 

Hogyan lehet befizetni a Skrill-lel?

Biztosítania kell, hogy elegendő pénz legyen sportfogadás előtt a fogadási számláján. Menjen a pénztár/bank/kivétel szekcióba, és válassza a Skrillt az általa preferált módszernek. Adja meg az összeget, amit be szeretne fizetni, és kövesse az utasításokat!

Ne feledje, hogy a tranzakciós díjak országonként eltérőek lehetnek; ezért mindenképpen olvassa át az ÁSZF-et, hogy elkerülje a meglepetéseket.

Korlátok, díjak és ki- és befizetési határidők

Befizetési díjak, idő és limitek:

BukmékerÁtfutási időDíjMin/Max limit
Bet365AzonnaliNincs10 € – 38.000 €
UnibetAzonnaliNincs15 € – 13.000 €
BwinAzonnaliNincs10 € – 10.000 €

Kifizetési díjak, idő és limitek:

BukmékerÁtfutási időDíjMin/Max limit
Bet36524 órán belülNincs10 € – 38.000 €
UnibetKb. 1 óraNincs15 € – 13.000 €
Bwin24 órán belülNincs10 € – 10.000 €

Összegzés

Könnyű megtalálni a Skrill fogadóirodákat, csak nézze meg még egyszer ezt az útmutatót, mert fentebb felsoroltuk kedvenceinket. Emellett a keresőmotor segítségével is megtalálhatja azokat a bukmékereket, amelyek lehetővé teszik, hogy Skrill segítségével fizessen be pénzt online fogadási számlájára.

Ne feledje, hogy a Skrill versenyképes díjakat biztosít, ami nagyszerű választássá teszi az online szerencsejáték tranzakciókhoz. Emellett a platformon keresztül végrehajtott kifizetések azonnal feldolgozásra kerülnek, így nem kell időt vesztegetnie a várakozással, hogy sportfogadást köthessen kedvenc csapatára, és pénzt keressen online.

GYIK

A következőkben pár gyakran ismételt kérdést és választ teszünk közzé, hogy még többet megtudhasson a témáról.

Mikor éri meg Magyarországról a Skrill-t használni?

Például a Paypal 25 pénznemet kínál a pénz be- és kifizetéséhez, míg a Skrill biztosítja, hogy 41 pénznemben fogadhat és fizethet pénzt. Nem ez az egyetlen ok, amiért a Skrill jobb fizetési szolgáltatás, mint a PayPal. A Skrill négy különböző valutás számlát is kínál, amelyeket hozzáadhat egy Skrill számlához.

Mikor ingyenes a Skrill használata?

A Skrill ingyenesen használható, ha csak pénzt fogad. Ha azonban üzleti számlája van a Skrillnél, a számla státuszától és a vállalkozás jellegétől függően díjakat számíthat fel a pénzfogadásra.

Látszik-e a bankszámlán, hogy online fogadott?

Igen. Ha valamilyen ok folytán nem szeretné, hogy a bankszámlakivonaton látszódjon, hogy online szerencsejátékot játszott, sportfogadást kötött, akkor érdemes olyan e-wallet megoldásokat használni, mint amilyen a Skrill.

Hogyan tudja a pénzügyeit kezelni a Skrillen?

A Skrill Money Transfer segítségével könnyedén küldhet pénzt a saját vagy valaki más bankszámlájára, hitel/betéti kártyájára vagy mobiltárcájára. Honlapjukon minden szükséges pénzmozgáshoz megtalálja a megfelelő segítséget. Bármivel kapcsolatban elakadna, az értékelések során a felhasználók szerint dícséretes ügyfélszolgálati segítséget kaptak a skrill számla nyitása, a skrill kártya, banki átutalás vagy akár a skrill regisztráció kapcsán.

Mennyi ideig tart a Skrillről a bankszámlára történő kifizetés?

Általában 1-5 munkanapot vesz igénybe, amíg a pénzösszegek megjelennek a bankszámláján vagy a Visa kártyáján. Ne aggódjon azonban, a Skrill abban a pillanatban tájékoztatja Önt a feldolgozási időkeretről, amikor banki kifizetést kezdeményez. A sportfogadás kapcsán az a tapasztalat, hogy az online fogadási oldalak amelyek elfogadják a skrillt, nagyjából egy nap alatt juttatják el pénzünket számlánkra.