Eb 2024 fogadási tippek – hol és hogyan fogadjuk?

Frissítve:

Eb 2024 fogadás

Egyre közelebb kerülünk a 17. labdarúgó Európa-bajnokság kezdetéhez. A kontinenstornát 2024. június 14. – július 14. között rendezik meg 24 ország – köztük a magyar válogatott – részvételével, ami a sportfogadóknak nagyszerű lehetőségeket teremt. Természetesen már a fogadóirodák is készülődnek, ráadásul az elkövetkezendő hónapok során a válogatottak formájáról és kereteiről is egyre többet fogunk megtudni. Éppen emiatt érdemes résen lenniük mindazoknak, akik fogadni szeretnének a mérkőzésekre. De vajon milyen módokon tehetjük ezt meg, tehát hol és hogyan fogadjunk? Olvass tovább és tudj meg többet fogadási tippjeinkről!

Merkur Spiel-Arena

EURO Grp. E

2024.06.21.

15:00

Szlovákia
Ukrajna
A szorzók változhatnak. Utoljára frissítve 2024.06.21. 16:02.

Hol fogadjunk az Európa-bajnokságra?

A kontinensviadal nyitómérkőzését biztosan a házigazda német válogatott játssza majd és már azt is tudni lehet, hogy erre a müncheni Allianz Arena gyepén kerülhet sor június 14-én. Mivel addig még sok víz lefolyik a Dunán, talán kevesen gondolnák, de valójában az Európa-bajnokságra már most is fogadhatunk. Több ismert fogadóiroda oldalán megtehetjük tétjeinket, igaz egyelőre még azért viszonylag szűkösek a lehetőségek, de hamarosan ezek is bővülni fognak. 

Ezt annál is inkább biztosra vehetjük, mivel az eseménynek 21 ország már biztos résztvevője, a közelmúltban mutatott formájuk alapján pedig nagyjából sejteni lehet, mire számíthatunk tőlük a folytatásban. A hat csoport kisorsolása után az egyes nemzetek ráadásul már azt is látni fogják, kikkel találkoznak a csoportkörben, tavasszal pedig jönnek még a pótselejtezők, ahol a maradék három hely is gazdára talál. 

Mindez tehát azt eredményezi, hogy az egyes csapatokhoz hasonlóan már a fogadóirodák is készülődnek és hamarosan az eddigieknél is több opcióból válogathatunk. Amennyiben viszont már most lennének tippjeink, akkor jó hír, hogy több bukméker lehetőségei közül választhatunk. A Magyarországon elérhető szolgáltatók közül az Unibetnél például már jó ideje megnyitották az Eb-re való fogadást, náluk jelenleg a végső győztesre fogadhatunk, amit az 1Bet felületén is megtehetünk. 

Ezen túl viszont a bukmékerek zöme már a pótselejtezőkre is gondolt, hiszen már kialakult, kik szerepelhetnek az A, B, illetőleg C-jelű ágakon, ahol előbb az elődöntős párharcokra, majd a döntőkre kerül sor. Utóbbiak győztesei mehetnek az Európa-bajnokságra, nekünk pedig jó hír, hogy az említettek mellett a Vegas Sports, a Rabona, a PowBet, a Betinia, a CampoBet, valamint a Fezbet oldalain már ezekre is fogadhatunk. Mindegyik esetében találunk lehetőségeket az egyes mérkőzésekhez, ahogyan a továbbjutó csapatokra is tippelhetünk, de fontos megjegyeznünk, hogy az UEFA 2023. december 2-án rendezendő sorsolását követően még ennél is több opció jelenhet majd meg a legjelentősebb fogadóirodáknál. Érdekel a foci Eb? Olvasd el a 2024-es Labdarúgó-Európa-bajnokság című cikkünket is!

1
GGBet
SZEREZZ + 350% BÓNUSZT
   Elmúltam 18 éves és elolvastam, valamint elfogadtam az adatvédelmi politikát és a bónusszal kapcsolatos feltételeket.
   20 000 Ft-os bónusz az Unibettől!
   2
   Unibet
   100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
     18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmények: Sport: 6x bónuszösszeg. Kaszinó és nyerőgépek: 25x bónuszösszeg.

     Fogadások típusai és a lehetőségek

     A mostani időszakban több úgynevezett outright fogadást találhatunk a bukmékereknél. Ezek a már szóvá tett pótselejtezős ágakról esetlegesen továbbjutó csapatokra vonatkoznak. A meccsekre majd márciusban kerülhet sor, mindegyik ágon pontosan három darabra, amelyeknél többszáz fogadási lehetőség közül választhatunk. A győztesek mellett a félidőben történtekre, a gólokra, szögletekre, büntetőlapokra, az esetleges 11-esekre, győztes gólkülönbségre és a lehetséges hosszabbításra ugyancsak fel tehetünk egy tetszőleges tétet, de a lehetőségek tárháza nem merül ki ennyiben. 

     Ha az általunk legjobbra értékelt fogadóiroda is érdekel, olvasd el a GGBet Magyarországon és a GGbet regisztráció lépésről lépésre című írásunkat is!

     Akár a hendikep fogadásokat is választhatjuk, a győzelem módjára is tippelhetünk, fogadhatunk úgy valamelyik együttesre, hogy döntetlennél visszakapjuk a tétet, de úgy is, hogy az egyik csapat győzelme esetén jár vissza a tét. Utóbbival egyébként ritkábban találkozhatunk, de az Eb-pótselejtezők esetében és persze vélhetően az Európa-bajnokság összecsapásai során is viszontláthatjuk majd a kínálatban. A jövő évi meccsdömping ráadásul a multigólokat is elhozza, néhány szolgáltatónál ugyanis már a pótselejtezős meccseknél is megjelent. Ebben az esetben olyan alternatívák közül választhatunk, minthogy 1-2, esetleg 3-4 gól születik az adott eseményen, de persze ennél nagyobb szórást is találunk a találatok számát illetően.

     Mindezeken túl pedig nem mehetünk el szó nélkül a mindig népszerű és általában egészen jó szorzókat kínáló hosszabb távú fogadási lehetőségek mellett sem. Az Európa-bajnokság végső győztesére való tippelés is ebbe a kategóriába tartozik, de szinte minden nagy tornán fogadhatunk a csoportok győzteseire, esetleg utolsóira, a későbbi kiesőkre és azokra a csapatokra, melyek szerintünk eljutnak az egyes szakaszokig, vagyis a nyolcaddöntőig, negyeddöntőig, elődöntőig és a döntőig. 

     Mivel a torna gólkirálya szinten kap különdíjat, ezért erre is érdemes lehet majd fogadni, akárcsak a magyar válogatottra, melynek szereplését aligha fogják figyelmen kívül hagyni a fogadóirodák. Magyarország első helyen jutott tovább selejtezőcsoportjából és bár a 2023-as év végén a nemzeti csapat formája olykor hagyott némi kívánni valót maga után, megőrizték egész éven át tartó veretlenségüket, ami elég sokatmondó. Bárkivel is kerüljön szembe majd a válogatottunk, vélhetően komoly sansszal állnak majd ki ellenfeleik ellen. Amennyiben érdekel, hogy mik a 2024-es Eb fogadási esélyei, olvasd el az erről szóló cikkünket is!

     GYIK

     A labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének sorsolása után a fogadóirodák kínálata is bővülni fog a közeljövőben, a hosszútávú fogadási opciók pedig már most is több helyen elérhetőek.

     Bár ez a sor bővülhet, most az alábbi irodák kínálnak fogadási alternatívákat a tornára.  Unibet, 1Bet, Rabona, Vegas Sports, Powbet, CampoBet, Betinia, FezBet

     A csoportkörök győzteseire vagy utolsóira, a későbbi kiesőkre, az egyes szakaszokig való eljutásra, a végső győztesre, a gólkirályra való fogadás például mind ide tartozik.