Befizetés nélküli bónusz hogyan szerezhetem meg?

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Az online sportfogadó oldalak és az internetes kaszinók kínálatában sokféle bónusszal találkozhatunk, így könnyen elveszhetünk a lehetőségek tengerében. Azoknak sem kell viszont aggódniuk, akik még nem jártasok ebben a témában, hiszen cikkünkben igyekszünk leírni a legfontosabbakat az egyik legtöbb helyen elhangzó változattal, a befizetési bónusszal kapcsolatban. Megpróbálunk választ adni a legégetőbb kérdésekre is, például arra, hogy miért látni egyre kevesebbet ebből a bónuszfajtából?

Hol találhatunk jelenleg befizetés nélküli bónuszokat?  

Mielőtt részletesebben is belemennénk a témába és ismertetnénk a fontosabb tudnivalókat, nézzük át a listát, amire talán a legtöbben kíváncsiak. Alább mutatjuk, melyek azok a szolgáltatók, ahol még találunk előnyös ajánlatokat, mivel manapság már nem igazán fogunk olyan promócióval találkozni, ahol csak a regisztrációért fogunk ingyenes kezdőtőkét kapni. Fontos azt is leszögeznünk, hogy ez a lista csak olyan sportfogadást kínáló oldalakat tartalmaz, amelyek itthonról is elérhetők, mindazonáltal lejjebb arra is kitérünk, miért tűntek el a szóban forgó bónuszajánlatok a bukmékerek igencsak széles kínálatából. 

Ingyenes fogadások: 

Az Unibet befizetés nélküli bónuszokat így ebben a formában nem kínál, ám náluk vannak a legjobb lehetőségek, ha másfajta ingyenes fogadásra vágynánk. Amennyiben az első befizetés után járó bónuszokat nem számítjuk, akkor két nagyszerű promóciót tudunk kiemelni. Az első ideiglenes, mivel csak július 10-ig érvényes, ennél a formánál minden labdarúgó eseményre megkötött legalább 1500 forintos fogadás után jár egy sorsjegy. Ezzel már eleve esélyünk nyílik a 10 ezer forint értékű ingyenes fogadás elnyerésére, de ha ebből összegyűjtöttünk ötvenet, akkor automatikusan jár az 5000 forintos ingyenes fogadás.  

A második már állandónak mondható, ha pedig ismerünk olyanokat, akik szeretnek fogadni, akkor egészen könnyedén összeszedhetünk 100 ezer forintnyi bónuszpénzt. Ehhez annyit kell tenni, hogy meghívjuk barátainkat, akiknek 30 napon belül kell regisztrálniuk, majd megtenniük első befizetésüket. Ezek után 60 nap van megforgatni a bónuszpénzt attól kezdve, hogy elfogadtuk az „Ajánlj minket barátaidnak!” program feltételeit. Az első barát után 5000, a másodiknál 15 ezer, a harmadikat követően 20 ezer, a negyedik után 25 ezer, míg az ötödik barátunknál már 35 ezer forint értékű bónuszpénz jár, így jön össze a 100 ezer forint. Mivel azonban ez nem mindenkinek érhető el automatikusan, ezért érdemes a „Bónuszaim” menüpontot felkeresni, ahol egyből láthatjuk, elérhető-e számunkra. 

20000 forint befizetése után 4000 forintnyi ingyenes fogadást kapunk a Wimbledoni teniszbajnokság 2023-as eseményeire, ám ez csak ideiglenes, így érdemes vetni egy pillantást a 2000 forint értékű ingyenes fogadásra, amit azzal érvényesíthetünk, hogy befizetünk minimum 20 000 forintot, majd a WKNDFB5 bonuszkódot megadjuk. Ezeken kívül náluk is megtalálható a sok helyen látható első befizetési bónusz. 

Ha te is rajongsz a teniszért, olvasd el a Roland Garrosra való fogadásról szóló cikkünket is! 🎾

Ennél a cégnél is megvannak az alapvtő befizetéseket követő bónuszok, azonban nem csak ezáltal juthatunk bónuszokhoz. Weboldalukon a promóciók között megtalálható a Sportfogadók tornája, amelyen más Ivibet játékosokkal versenyezhetünk, így pedig többek között ingyenes fogadásokhoz juthatunk. Fontos viszont, hogy ehhez is pénzben kell fogadnunk, ám a sikeres fogadásokért pontok járnak, a megtett téttől függően pedig a bronz, az ezüst és az arany ligák valamelyikébe sorolják be a játékosokat. Ezekben a legjobbak 160, 280 és 400 ezer forint értékű ingyenes fogadást nyerhetnek. 

Ennél a bukmékernél is találunk egészen jó lehetőségeket, amennyiben a befizetés nélküli bónuszokat keressük. Ha például legalább 5 euró értékben fogadunk hétfőtől péntekig, majd az SRB promóciós kóddal fizetünk be a számlánkra szombaton, akkor akár 35 ezer forintos értékig kaphatunk 100 százalékos ingyenes fogadási bónuszt. Ezen túl szintén jó lehetőség, ha az elmúlt öt napban minimum 20 eurót befizettünk, mivel így esélyünk nyílik rész venni egy tippjátékban. Ebben 10 sporteseményre kell tippelnünk, ha pedig mindet eltaláltuk, 350 ezer forintos bónuszt kapunk, de akkor sem kell csüggedni, ha egy vagy két tipp rossz lenne. 9 találattal 35 ezer, nyolc helyes tippel pedig 17 ezer forintot nyerhetünk. 

Mi történt a befizetés nélküli bónuszokkal? 

Akik régóta követik a sportfogadás világát, azok pontosan tudják, hogy voltak olyan idők, amikor még a szolgáltatók jelentős része kínált ingyenes kezdődőkét, főként az új belépőknek. A sportfogadó oldalak mellett az online kaszinók befizetés nélküli bónuszaiból is volt bőven, ám ilyesmit magyar nyelvű oldalakon már biztosan nem találunk. Ennek egyik oka, hogy a bónuszajánlatok is sokat változtak az évek alatt, az irodáknak pedig nyilván nem az a legfőbb célja, hogy csak úgy ingyen összegeket szórjon szét minden új regisztrálónak, másrészt a törvényekre is figyelni kell. 

Amennyiben ugyanis valaki hazánkból kezdeményez fogadást, akkor a szelvényére alapvetően a magyar szabályok vonatkoznak, márpedig Magyarországon a befizetés nélküli bónuszokat tilos meghirdetnie a távszerencsejátékot kínáló weboldalaknak. Éppen ezért ha itthonról játszunk, akkor a bukmékerek egyszerűen nem jelenítik meg nekünk a befizetés nélküli bónuszokat, mivel ezek illegálisnak minősülnek.

Erre figyelj az ingyenes fogadásoknál 

Bár a sportfogadás esetében és a kaszinók befizetés nélküli bónuszaitól is elbúcsúzhatunk, a fenti listában leírtak alapján azért vannak olyan lehetőségek, amelyekkel könnyedén jogosulttá válhatunk ingyenes fogadásokra. Mint az látható volt, ehhez vannak esetek, ahol nyereményként juthatunk hozzá, például egy tippjátékon keresztül, de előfordulhat, hogy a meghívók által kapunk meg bizonyos összegeket. Van azonban néhány apróság, amire figyelni kell. Egyrészt szinte mindegyik esetben muszáj feltöltenünk a számlánkat valamennyi pénzzel, márpedig a fogadóirodák a legtöbbször azt is meghatározzák, hogy pontosan mennyivel, olykor pedig a fogadási tét is számít. Ezen túlmenően a megkapott összeget időnként meg kell forgatni az előre megszabott módokon, így érdemes utána nézni a felhasználási feltételeknek, amelyeket az adott promócióknál mindig feltűntetnek a fogadóirodák. 

Szintén figyelni kell az érvényességi időre is. Az Unibet például világosan leírta, hogy az ajánlóprogramjában mennyi ideje van regisztrálni az általunk meghívott barátoknak, ahogyan azt is lejegyezték, mennyi időnk van a bónuszösszeg megforgatására. A határidők akkor is fontosak, ha egy ideiglenes bónuszajánlatról van szó, ám ezeket ritkán lehet eltéveszteni, mivel az időszakos promócióknál igyekeznek az ilyesmit minél jobban kihangsúlyozni. 

Íme az Unibet regisztrációról szóló részletes cikkünk, amelyből minden szükséges infót megtudhatsz a sportfogadási kalandjaid megkezdéséhez. ⛹️‍♂️

A lehetőségek adottak 

Konkrét befizetés nélküli bónuszokat valószínűleg már sehol sem találunk, ha Magyarországról játszunk, ettől függetlenül érdemes az egyes bukmékereknél nyitott szemmel járunk. Szinte mindenütt kiemelkedő helyen találjuk meg a legjobb ajánlatokat, ezek közül pedig sok olyan magyar nyelven is elérhető fogadóirodát találhatunk, ahol a megfelelő feltételek teljesítése esetén kifejezetten szép összegek landolhatnak a számlánkon. 

GYIK 💡💡💡

Magyarországon hivatalosan illegálisnak minősül a befizetés nélküli bónuszok meghirdetése, így olyan ajánlatokat ne várjunk, ahol rögtön a regisztrációt követően tőkéhez jutunk. Ettől függetlenül nem kell elkeseredni, hiszen vannak különböző ingyenes fogadásra jogosító bónuszok, ám ehhez előtte gyakorlatilag mindenütt be kell fizetnünk legalább egyszer a számlánkra.

Mindegyik online fogadóiroda leírja a pontos feltételeket, legtöbbször a határidőkre, a megforgatási limitekre és befizetési minimumokra kell odafigyelnünk, miközben vannak olyan helyek, ahol a megjátszott téteknek van egy alsó határa.

Igen. Jó néhány olyan online sportfogadó oldal létezik, amely ilyen lehetőségeket kínál, mégpedig változatos módokon.