Csapatunk

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Szikora Tamás – szövegíró

Szövegíró profilkép

Tapasztalat
Először 2012-ben kóstolhattam bele a sportújságírás világába, akkor még gyakornokként, idővel pedig egyre több munkát vállalhattam, ami fokozatosan a fejlődésemet szolgálta. Már elég korán volt szerencsém magamat kipróbálni hírszerkesztőként is, de külsős munkatársként is foglalkoztattak különféle média felületek. 2020 óta szabadúszóként dolgozom, ekkor a sporton túl más területeken is elkezdtem tevékenykedni, így például szövegíróként is kamatoztathatom tudásomat.

Érdeklődés
A sport világa már gyerekkorom óta lenyűgözött. Elsőként főleg a technikai sportok vonzottak, de az évek során mondhatni mindenevővé váltam a sportos témákat illetően. Mivel mondanivalóm mindig is rengeteg volt az utóbbiakról, elég korán eldőlt, hogy a sportújságírói szakma felé veszem az irányt. Ezt nyilván azóta sem bántam meg! A munkám folyamatosan tartogat valami kihívást és ez hihetetlenül vonzó számomra

Tűzvári Marcell – szövegíró

Tűzvári Marcell

Tapasztalat
Sportfogadási szövegíróként 2015 óta tevékenykedek. Gyerekkorom óta Szenvedélyesen követem a sporteseményeket, és mára ez odáig “fajult”, hogy képes vagyok azokat a legapróbb részletekig elemezni. Az állandó tanulás és a kutatás iránti elkötelezettségem lehetővé teszi számomra, hogy mindig naprakész legyek a legújabb statisztikákkal és taktikákkal kapcsolatban. Próbálom a bonyolult adatokat és számokat is érthetővé tenni és azokat izgalmas és szórakoztató módon közvetíteni az olvasóim felé.

Érdeklődés
A sport világa nemcsak a munkám, hanem hobbi is számomra. Az egyik kedvencem a foci, amit nemcsak nézek, hanem aktívan játszom is: baráti mérkőzések és amatőr bajnokságokon veszek részt rendszeresen. Emellett izgalmas számomra a tenisz és a kosárlabda is. Rendszeresen nézem a legfontosabb bajnokságok mérkőzéseit, figyelve a csapatok taktikáit és a játékosok formáját. Ezek a sportágak nemcsak szakmai érdeklődésem részei, hanem inspirációt is nyújtanak a szövegírói munkámhoz. A sportfogadás és a sportok világa mindig folyamatosan motivál, hogy új ötleteket és kreatív megközelítéseket találjak, amelyeket a szövegeimben felhasználhatok.

Dora Varga – szövegíró

Dora Varga

A nevem Dóra, szenvedélyes szabadúszó író és tartalomkészítő vagyok, aki mindig a legmagasabb szintű minőséget nyújtja ügyfeleinek. Számomra kulcsfontosságú, hogy maximális teljesítményt nyújtsak a szolgáltatásaim során, emellett nyitott vagyok új dolgok megtanulására is. Magabiztosságomnak és szorgalmamnak köszönhetően elmondhatom, hogy számos területen rendelkezem tapasztalattal, többek között SEO-barát webes tartalmak készítésében, illetve blogírásban is. Szabadidőmet rendszeres olvasással töltöm, illetve koreaiul tanulok. Legfőbb célom, hogy a lehetőségeimet maximálisan kihasználjam, és kiteljesedjek az írói karrieremben. Linkedin – https://hu.linkedin.com/in/dora-varga-4a049222a.