A bonuszkod.net-ről

Az online fogadás legfőképpen szórakozás, ezért a bonuszkod.net-nél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenkinek kellemes online fogadási élményei legyenek. Lelkiismeretes munkával tesztelünk és ellenőrzünk minden internetes bukmékert, annak érdekében, hogy értékes információkkal tegyük jobbá az online fogadásod.

A bonuszkod.net egy nagy nemzetközi hálózat tagja, amely 20 különböző országban működik és oszt meg információkat. Anglia, Németország, Svédország és Lengyelország csupán néhány tag a legnagyobb piacok listájáról. Ugyanakkor lehetőséget adunk a kisebb piacoknak is, mivel az a célunk, hogy minél több embernek segítsünk és fejlesszük az online fogadások minőségét.

Szemléletünk és küldetésünk

Szemlélet: az érdeklődő felek online fogadási élményeinek jobbá tétele a legfontosabb.

Küldetés: fogadási oldalak mélyelemzése és hasznos fogadásról szóló cikkeinkkel szeretnénk felkészíteni olvasóinkat a sikeres fogadásokra.

Üzleti modell

Az online fogadással kapcsolatos mélyelemzések és értékes cikkek elkészítéséhez anyagi forrásokra van szükségünk. A bonuszkod.net anyagi fedezetét affiliate marketing segítségével biztosítja. Röviden ez azt jelenti, hogy partneri viszonyban állunk különböző cégekkel és anyagi juttatásban részesülünk abban az esetben, ha olvasóink az adott cégek általunk bemutatott szolgáltatásait választják. Annak érdekében, hogy ez az üzleti modell  ne menjen a bonuszkod.net minőségének kárára, igen éles tollú szerkesztői csapattak dolgozunk, amelyről a későbbiekben többet is megtudhatsz.

Hogy működik az affiliate marketing?

Az affiliate marketing a legelterjedtebb üzleti modell az interneten. A cég egy bizonyos, megegyezés szerinti összeget utal B cégnek, abban az esetben ha új ügyfeleket küld az A cégnek. A bonuszkod.net tehát akkor részesül anyagi juttatásban, ha a Unibet-hez vagy más bukmékerhez küld új tagot. Ez sok cég számára vonzó üzleti együttműködési forma, mivel a valós látogatottság után fizetnek. Az affiliate marketing sokkal hatékonyabb a tévés reklámoknál, ahol rengeteg pénzt fizetnek egy főműsoridőben játszott 15 másodperces spotért, anélkül, hogy ez egyetlen új ügyfelet is garantálna nekik. Az alábbi ábra jól szemlélteti az üzleti modell működését.

Hogy működik a bonuszkod.net

Szerkesztőink

A szerencsejáték igen nagy és nehezen áttekinthető iparág. Éppen ezért nagy körültekintéssel választjuk meg témáinkat és a bemutatásra kerülő bukmékereket.

A kevesebb több

Nagyon sok online bukméker van, de nem mindegyikük kerül említésre a bonuszkod.net oldalán. Tudatosan elutasítjuk az olyan ajánlatokat, amelyek rontanának oldalunk minőségén, mivel elsősorban nem a mennyiség, hanem a minőség fontos számunkra.

Minden bukmékert letesztelünk, de csak azokat mutatjuk be, amelyek következetes és megbízható szolgáltatásokat kínálnak. Olyan bukméker sosem kerül fel oldalunkra, amelyik rossz termékkel áll elő, nem működik jól az ügyfélszolgálata vagy ésszerűtlen kérése vannak az ügyfeleivel szemben. Rengeteg szubjektív döntést hozunk, de jó rálátásunk van a játékiparra és a legjobbak között vagyunk, ha a megfelelő bukmékerek kiválasztásáról van szó. Választásunkat egyrészt szakértelmünkre alapozzuk, másrészt személyes tapasztalataink, naprakész angliai sajtóanyagok és ügyfeleink benyomásai is befolyásolják azt.

Ismertetők

A  bonuszkod.net partnerszerződésekkel működik, tehát akkor kapunk pénzt, ha új ügyfelet küldünk partnereinkhez. Ez azonban nem befolyásolja a partnerek kiválasztását és a beszámolók tartalmát. Ahogy korábban is említettük, fenn tartjuk a jogot az olyan bukmékerek elutasítására, akik nem nyújtanak kielégítő szolgáltatásokat. Ismertetőink ettől válnak pártatlanná és megbízhatóvá.

Tematikus tartalom

Feladatunknak tekintjük, hogy értékes tartalommal tegyük jobbá a játékipart. Éppen ezért útmutatók széles választékát kínáljuk, melyek segítségével az olvasók hasznos ismeretekre tehetnek szert az online fogadásokkal kapcsolatosan. Olyan tematikus cikkeket is közlünk, amelyek szórakoztató, alternatív perspektívában mutatják be ezt az iparágat.