A bonuszkod.net-ről

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

A bonuszkod.net egy kiterjedt nemzetközi hálózat tagja, amely 20 különböző országban működik és ezekben oszt meg információkat. Anglia, Németország, Svédország és Lengyelország csupán néhány tag a legnagyobb piacok listájáról. Ugyanakkor, lehetőséget adunk a kisebb piacoknak is, mivel az a célunk, hogy minél több embernek segítsünk és fejlesszük az online fogadások minőségét.

Szemléletünk és küldetésünk

Szemlélet: legfontosabb számunkra az érdeklődő felek online fogadási élményének javítása.

Küldetés: olvasóink felkészítése sikeres fogadásokra, a fogadási oldalak mélyelemzésével és hasznos, fogadásról szóló cikkeinkkel.

Üzleti modell

Az online fogadással kapcsolatos mélyelemzések és értékes cikkek elkészítéséhez anyagi forrásokra van szükségünk. A bonuszkod.net anyagi fedezetét affiliate marketing segítségével biztosítja. Röviden ez azt jelenti, hogy partneri viszonyban állunk különböző cégekkel és anyagi juttatásban részesülünk abban az esetben, ha olvasóink az adott cégek általunk bemutatott szolgáltatásait választják. Annak érdekében, hogy ez az üzleti modell ne menjen a bonuszkod.net minőségének kárára, igen éles tollú szerkesztői csapattal dolgozunk együtt, melyről a későbbiekben többet is megtudhatsz.

Mit jelent az affiliate marketing (magyarul partnermarketing)?

Az affiliate marketing a legelterjedtebb üzleti modell az interneten. “A” cég egy bizonyos, megegyezés szerinti összeget utal “B” cégnek, abban az esetben ha az új ügyfeleket küld az “A” cégnek. A bonuszkod.net tehát akkor részesül anyagi juttatásban, ha a Unibet-hez vagy más bukmékerhez küld új tagot. Ez sok cég számára vonzó üzleti együttműködési forma, mivel csak a valós látogatottság után fizetnek a partnernak. Az affiliate marketing sokkal hatékonyabb, mint a tévés reklámok, ahol rengeteg pénzt fizetnek egy főműsoridőben játszott 15 másodperces spotért anélkül, hogy ez egyetlen új ügyfelet is garantálna nekik. Az alábbi ábra jól szemlélteti az üzleti modell működését.

Hogyan működik a bonuszkod.net?

Hogyan működik a bonuszkod.net? - szemléltető ábra

Szerkesztőink

Szerkesztőségünk általános célja, hogy magas minőségű, szórakoztató hangvételű és olyan hasznos tartalmakat kínáljon az olvasóknak, amelyek segítenek a tájékozódásban. Szerkesztőségünk tagjai rendszeresen kommunikálnak egymással, hogy biztosítsák a bonuszkod.net tartalmainak összehangoltságát és a minőségi színvonalat. Munkatársainkat hamarosan bemutatjuk Neked is!

A kevesebb több

A szerencsejáték igen nagy és nehezen áttekinthető iparág. Éppen ezért, nagy körültekintéssel választjuk meg témáinkat és a bemutatásra kerülő bukmékereket. Rengeteg online bukméker létezik, de nem mindegyikük kerül említésre a bonuszkod.net oldalán. Tudatosan elutasítjuk az olyan ajánlatokat, amelyek rontanának oldalunk minőségén, mivel elsősorban nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos számunkra.

Minden bukmékert letesztelünk, de csak azokat mutatjuk be, amelyek következetes és megbízható szolgáltatásokat kínálnak. Olyan bukméker sosem kerül fel oldalunkra, amelyik rossz termékkel áll elő, nem működik jól az ügyfélszolgálata vagy amelyiknek ésszerűtlen követelései vannak az ügyfelekkel szemben. Rengeteg szubjektív döntést hozunk, de jó rálátásunk van a játékiparra és a legjobbak között vagyunk, ha a megfelelő bukmékerek kiválasztásáról van szó. Választásunkat egyrészt szakértelmünkre alapozzuk, másrészt befolyásolják azt személyes tapasztalataink, naprakész angliai sajtóanyagok és ügyfeleink benyomásai is.

Ismertetők

A  bonuszkod.net partnerszerződésekkel működik, tehát mi abban az esetben teszünk szert nyereségre, ha új ügyfelet küldünk partnereinkhez. Ez azonban nem befolyásolja a partnerek kiválasztását és a beszámolók tartalmát. Ahogy korábban is említettük, fenntartjuk a jogot az olyan bukmékerek elutasítására, akik nem nyújtanak kielégítő minőségű szolgáltatásokat. Ismertetőink ettől válnak pártatlanná és megbízhatóvá.

Tematikus tartalom

Feladatunknak tekintjük, hogy az online fogadást értékes tartalom segítségével emeljük a minőségi szórakozás szintjére. Éppen ezért, útmutatók széles választékát kínáljuk, melyek segítségével az olvasók hasznos ismeretekre tehetnek szert az online fogadásokkal kapcsolatosan. Olyan tematikus cikkeket is közlünk, melyek szórakoztató, alternatív perspektívában mutatják be ezt az iparágat.