Top fogadási esélyek a magyar fogadási oldalakon

Frissítve:

Top fogadási esélyek

A sportfogadásból való pénzkeresés jó módja a legjobb fogadási esélyek értékének megtalálása. Ha nem az értékre fogadsz, akkor a hosszú távú siker esélye a nullához közelít. Ez ilyen egyszerű. Nézzük át a magyar fogadási esélyeket!

A legjobb fogadási esélyek rangsorának magyarázata

Egy fáradságos minősítési folyamatnak köszönhetően véglegesítettük a legjobb magyarországi fogadási oldalak listáját. Ennek során felülvizsgáltuk azokat a bukmékereket, amelyek forintban fogadják el a fizetéseket, és magyar nyelven kínálják szolgáltatásaikat. A magyarul beszélő ügyfélszolgálati részleg is plusz előny volt.

Fontos figyelembe venni az értékelésnél, hogy mit kínál az oldal, milyen a játékélmény és mennyire tartja fontosnak a biztonságot. Ezeket mi megtettük, majd kialakítottuk a végső legjobb fogadási esélyek rangsorunkat számodra.

20 000 Ft-os bónusz az Unibettől!
1
Unibet
100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
   18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmények: Sport: 6x bónuszösszeg. Kaszinó és nyerőgépek: 25x bónuszösszeg.

   Mely bukmékerek legálisak Magyarországon?

   Bár az 1991-es szerencsejáték-törvény a sportfogadás Magyarországon minden formáját legalizálta, valójában monopóliumot támogatott, mivel egy sportfogadási weboldal csak akkor működhetett az országban, ha az állam többségi tulajdonában volt. Ennek az lett a vége, hogy a Szerencsejáték Zrt. leányvállalatán, a TippMixen keresztül uralta a sportfogadási iparágat.

   Ma már szerencsére más a helyzet, és nem kizárólag egy online felületen élvezhető a sportfogadás Magyarországon. A számos nemzetközi fogadóiroda közül azokat érdemes igazán megemlíteni, amelyek elfogadják a magyar fogadókat. Ha pedig magyar nyelven is kínálják szolgáltatásaikat, és elfogadják a forintot is, az még jobb hír számodra. Ettől függetlenül a helyi pénznemet továbbra is használhatod a befizetésekhez – a forintodat nagy valószínűséggel átváltják euróra.

   A magyar kormánynak az online szerencsejátékpiac szabályozására tett erőfeszítései ellenére még hosszú utat kell megtenni a tényleges reformok megvalósulásáig. Nyilvánvaló, hogy a szabályozás még mindig elfogult az állami monopólium fenntartása érdekében, ami megmagyarázza, hogy miért van még mindig blokkolva számos hiteles és jó hírű offshore szolgáltató IP címe. A magyarországi sportfogadást övező rendszernek számos fájdalmas pontja van, ennek ellenére rengeteg online hely érhető el sportfogadás Magyarországon címszó alatt. A helyekről sok olvasnivalót találsz fogadási tippek, sportfogadás Magyarországon cikkekben.

   Tehát a sportfogadás legális Magyarországon?

   Persze! Ne feledd azonban, hogy legalább 18 évesnek kell lenned ahhoz, hogy elkezdhesd az online fogadást. A jó hír, hogy a nyereményed után nem kell adót fizetned, miközben számos külföldi online fogadóiroda már magyar nyelven is elérhetővé tette magát. Az egyetlen dolog, amit ellenőrizned kell, hogy a számládra befizethetsz-e Visa vagy MasterCard kártyáddal, mivel egyes bankok korlátozzák a szerencsejáték tranzakciók feldolgozását.

   Operátor

   EsélyekNézd meg!Játssz!

   Unibet

   Unibet bónuszkód
   remek ajánlat!TUDJ MEG TÖBBET
   Szerencsejáték
   nézd meg!TUDJ MEG TÖBBET

   A fogadási esélyek nem garantálják a győzelmet!

   A legjobb fogadási esélyek, fogadási tippek azonosítása a sportfogadási piacon alapvetően kétlépcsős folyamat. Először is felmérjük a lehetséges kimenetel valószínűségeit. Ezután összehasonlítjuk ezeket a valószínűségeket a vonatkozó esélyek implikált valószínűségeivel.

   A második lépés itt könnyű, az első azonban nem. A sportesemények nagyon kiszámíthatatlanok, és lehetetlen pontos valószínűségeket rendelni a különböző lehetséges kimenetekhez. Egyszerűen túl sok a változó. Mindössze annyit tehetünk, hogy megpróbáljuk a lehető legpontosabb becsléseket tenni, és bízunk az ítélőképességünkben. Itt nincs helyes vagy helytelen megközelítés, mivel ez inkább művészet, mint tudomány. Végső soron azon múlik, hogyan értelmezzük a rendelkezésünkre álló információkat.

   Hogyan fogadhatsz biztonságosan?

   Biztonságos az online fogadás? Ezt a kérdést gyakran teszik fel nekünk, és mindig ugyanazt a választ adjuk. Az online fogadás biztonságos, amennyiben tudod, hogyan kerüld el a kockázatokat. A fogadási tippek keresése nagy segítséget jelenthet ebben.

   Tagadhatatlan, hogy az online fogadások valódi pénzért bizonyos szintű kockázattal járnak. Vannak azonban olyan lépések, fogadási tippek, amelyeket megtehetsz a biztonságod érdekében, és mi itt most elmagyarázzuk ezeket. Az egyik legfontosabb lépés, amit megtehetsz a biztonságos online sportfogadás érdekében, hogy csatlakozol egy megbízható fogadási oldalhoz.

   Vedd figyelembe, hogy mindig fennáll a kockázata annak, hogy pénzt veszíts a fogadásokon. Ez a szerencsejáték minden formájának szerves része, és nem ez az, amiről itt beszélünk. Arról a kockázatról beszélünk, hogy átvágnak, vagy valamilyen módon becsapnak, vagy akár arról a kockázatról, hogy jogi bajba kerülsz.

   Többek között ezek a kockázatok azok, amelyek miatt az emberek aggódnak az online fogadások biztonsága miatt. De bár nem rossz dolog, hogy óvakodunk a kockázatoktól, a tény az, hogy valójában nincs sok ok az aggodalomra.

   Nagyon kevés online fogadást kötő embernek kell valódi biztonsági problémákkal szembenéznie, és nincs okod arra, hogy te is így járj. A kockázatok elkerülése és az önvédelem valójában nagyon egyszerű.

   Ha egy fogadási oldal etikátlanul viselkedik, akkor nagyon valószínű, hogy az érintettek nyíltan kifejezik aggodalmukat, hogy mindenki láthassa. Ezért javasoljuk, hogy keress negatív jelentések és panaszok után. Csak végezz egy egyszerű Google-keresést az oldal nevével és az “átverés”, “panasz” vagy valami hasonló kifejezéssel. Ha van valami rossz, amiről tudnod kell, valószínűleg meg fogod találni. Ha nem találsz semmit, az jó jel.­