PayPal online fogadás (2024) – PayPal-t elfogadó magyar oldalak

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

A PayPal online fogadás lehetővé teszi az egyszerűbb, problémamentesen zajló sportfogadást. Ahhoz, hogy megértsük, hogy a PayPal online fogadás hogyan történik, érdemes tisztában lenni azzal, hogy a szolgáltató működése hogyan zajlik, miből áll a rendszer, illetve hogy maga a PayPal vállalat honnan is indult valójában.

A teljesen ingyenes, applikáción keresztül is elérhető e-pénztárca az egyik legnagyobb online fizetési rendszer. A vállalat lehetőséget ad a lehető legbiztonságosabb sportfogadásra. Visszajelzések, valamint statisztikák alapján a legnagyobb előnye, hogy a használata egyszerű, így nem igényel szaktudást, beleértve az oldalra való regisztrálás folyamatát is.

Mit kell tudni a PayPal sportfogadásról?

A PayPal Holdings nevű cég egy multinacionális amerikai pénzügyi vállalat, mellyel a legtöbb országban szerencsére már van lehetőségünk fizetni. A vállalat koncepciója az volt, hogy létrehozzanak egy olyan online fizetési rendszert, mely által nem csak online pénzátutalásokat lehet elvégezni, hanem a papíralapú tranzakciók elektronikus alternatívájaként is szolgál. Ilyen például csekkek befizetése, de elfogadják a rendszert akár fizetési módok alkalmazására is: aukciós oldalak, és még sok más kereskedelmi felhasználó alkalmazza a PayPalt.

Mivel ez az e-pénztárca az egyik legmegbízhatóbb fizetési mód, a PayPal online fogadás is rendkívül elterjedt lett. Általános tudnivaló, hogy Az 1998-ban alapított céget 1999-ben a világ 10 legrosszabb üzleti ötlete közé választották. 2002-ben a cég tőzsdére ment egy IPO által, így még ugyanebben az évben az eBay nagyon gyorsan lecsapott rá, majd megvette, és teljes mértékben integrálta a kereskedelmi platformjába. A tranzakció értéke 1,5 milliárd dollár volt. Ez az együttműködés nem tartott örökké, hiszen 2015-ben az eBay leválasztotta a céget részvényesei számára, így végül ismét önálló vállalkozássá váltak. A szétválás után a pénzügyi piac 49 milliárd dollárra értékelte a pénzügyi szolgáltatót, ám a PayPalt alapító csapat a későbbiekben sem tudta egyedül fenntartani a vállalatot.

A céget eredetileg Max Levchin, Luke Nosek, és Peter Thiel alapította Confinity néven. Érdekesség, hogy az alapítók eredeti koncepciója kézi eszközök gyártása volt, melyek biztonsági szoftverekhez lettek volna kifejlesztve, azonban ez az üzleti modell nem bizonyult sikeresnek, ezért a későbbiekben a digitális pénztárcára fektették a hangsúlyt. 2000-ben a Confinity egyesült az x.com online pénzügyi szolgáltatóval, melyet Elon Musk hozott létre két társával. Mivel a későbbiekben nézeteltérések miatt Harris kilépett a cégből, Elon Musk úgy döntött, hogy a PayPal-ra összpontosít. A cég IPO-ja azóta 61 millió dollárt termelt már részvényenként.

A hatalmas vállalat azóta rengeteg más céget vásárolt már fel, folyamatosan növelve szolgáltatásaikat. Amellett, hogy a PayPal online fogadás lehetőségét elérhetővé tették, a PayPal 2013-ban elindította alkalmazás verzióját Androidra és iOS-re is, mely a mobilalkalmazások lehetőségét bővítette azzal, hogy a felhasználók olyan helyi éttermeket és üzleteket keressenek, amelyek elfogadják a PayPalt, mint fizetési módot. Ezen újítások közé tartozik még az a szolgáltatás, mely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kriptovalutákkal vásároljanak a hálózat több, mint 25 millió kereskedőjénél. Ez az újítás 2020 októberétől lépett érvénybe. Természetesen a PayPal online fogadás is ezeken az elveken alapul, hiszen szerencsére rengeteg online kaszinó, valamint fogadóiroda oldalán van lehetőségünk a sportfogadás megkötésére, akár kriptovalutával is. A vállalat jelenleg több, mint 200 országban van jelen, világszerte 25 pénznem elérhető náluk, illetve 426 millió aktív, valamint regisztrált felhasználóval rendelkezik.

PayPal Logo

Hogyan fizethetek a PayPal e-pénztárcámmal?

A PayPal mára már az egyik legjobb fizetési eszköznek számít. A e-pénztárca használata könnyű, a számla kezelések egyszerűek, emellett pedig az alkalmazás magyar nyelven is rendelkezésre áll. Ezenkívül az oldalon természetesen rengeteg bónusz megtalálható, melyeket a magyar nyelvű PayPal online fogadás megtételére is felkínálja. Sajnos néhány oldalon még nem áll rendelkezésre a PayPal fizetés, azonban szerencsére elérhetőek a legtöbb fogadási oldalak amelyek elfogadják a PayPal t, mint online fizetés módot.

Ahhoz, hogy megnyissuk első számlánkat, elsősorban két fontos dolog szükséges: internetes elérhetőségre, illetve egy megfelelő eszközre. A PayPal ingyenesen letölthető Android, illetve iOS mobiltelefonra is, emellett a személyes felhasználói visszajelzések alapján az alkalmazás felhasználóbarát, letisztult felületének köszönhetően pedig egyszerű kiigazodni az alkalmazásban.

Miután letöltöttük az alkalmazást, a regisztráció gombra kattintva kezdődhet a regisztráció. Ehhez először a telefonszámunkat kell beírni. Ez azért szükséges, mert a platform sms formájában küld egy 6 jegyű megerősítő számkódot. Ha beírtuk ezt a kódot, az oldal automatikusan átirányít a regisztráció felületére. Ezen a felületen szükségünk lesz egy e-mail cím megadására, valamint be kell írni a nevünket és egy jelszót. Természetesen fontos, hogy a biztonságosabb használat érdekében a megadott jelszó erős legyen.

Ezután a nemzetiségünket, születési dátumot, valamint a lakcímünket kell megadnunk. Bármilyen felmerülő probléma esetén az oldalon található ügyfélszolgálat segítségével megkönnyíthető a regisztráció, bár szerencsére erre az esetek többségében nincs szükség. Ha minden adatot pontosan megadtunk, a szabályok elfogadásának kipipálása után az “Elfogadás és fiók létrehozása” ikonra kattintva már meg is történt a regisztráció a világ egyik legjobb ingyenes e-pénztárca platformjára.

Az oldalon a PayPal számla kezelése, illetve a Paypal befizetés és kifizetés is egyszerű és ingyenes, ezért nem csoda, hogy a PayPal t tartják az egyik legminőségibb szolgáltatónak a piacon. A kifizetések átfutási ideje rövid, emellett a pénzt nem csak HUF, hanem számos egyéb pénznemben is ki lehet utalni.

A 3 legjobb fogadóiroda, mely rendelkezik PayPal fizetéssel

A Paypal sportfogadás esetében is alkalmazható. Általában a fogadási oldalak számára az a legfontosabb, hogy felhasználóik számára minél több minőségi és biztonságos fizetési módot felkínáljanak. A fogadási oldalak a PayPal használatával ezt lehetővé tudják tenni, így szerencsére egyre növekszik azon bukméker oldalak száma, melyek a PayPal segítségével fizetik ki ügyfeleiket.

Bet365

A bet365 az egyik legnagyobb és legjobb online internetes bukméker, így nem meglepő, hogy az oldalon a PayPal is felbukkan a fizetések módjai között. Mindehhez csak annyit kell tenned, hogy bejelentkezel a felhasználói fiókodba, és a befizetés menetét megkezded. A bet365 rengeteg bónuszt is elérhetővé tesz felhasználói számára, így érdemes többször böngészgetni az oldalon. A bet365 természetesen magyar nyelvű, így nem szükséges feltétlenül idegennyelvi tudás a használatához.

Unibet

Az Unibet esetében sincs ez másképp, hiszen a PayPal használatára van lehetőség az Unibeten is. A PayPal pénz fogadás esetén sem megy kárba, így az egyik legjobb megoldás az, ha az Unibet platformját használjuk arra, hogy fogadást kössünk. A bukméker használata ingyenes, valamint a rendkívüli bónusz kínálattal rendelkező platformon free bet is elérhető. Emellett a kifizetések esetében érdemes és fontos észben tartani, hogy a PayPal gyors, biztonságos, illetve az Unibet nem számít fel díjat a használatáért.

Unibet Logo

Bwin

A Bwin szintén azon oldalak közé tartozik, ahol a tétek megtétele PayPal számlával is megköthető. A Bwin oldal jelentős felhasználói táborral rendelkezik. A bukméker 1997-ben lett megalapítva, székhelye jelenleg Bécsben található. A platform nagyjából 20 millió aktív felhasználóval rendelkezik, illetve az egyik legmegbízhatóbb szolgáltató. A magyar nyelvű oldalon a kifizetés és befizetés is díjmentes, a tranzakció átfutási ideje pedig azonnali.

Bwin Logo

Biztonságos a PayPal-lal történő fogadás?

A Paypal fizetés működése problémamentes, és teljes mértékben biztonságos. A szolgáltatónál nem csak számos PayPal számla elérhető, de maximális biztonságú felhasználó illetve csalás elleni védelemmel rendelkeznek. Az online fogadási oldalak legtöbbjének kínálatában elérhető a PayPal fizetés, mint opció, hiszen a szolgáltató az egyik legbiztonságosabb a piacon. A PayPal védelmi protokolljába beletartozik például az, hogy ha a vásárlás nem érkezik meg időben, vagy esetleg nem felelt meg az eladó leírásának, akkor a PayPal kártalanítja felhasználóját. Emellett fontos tudnivaló, hogy minden tranzakció 24 órás felügyelet alatt áll, ami azt jelenti, hogy a csalásokat, vagy adathalász e-maileket azonnal ki tudják szűrni az alapos monitorozásnak köszönhetően. Az adatvédelmi rendszerük is maximális védelmet nyújt, hiszen a PayPal a legmodernebb és legminőségibb védelmi rendszereket alkalmazza.

A weboldal részletes információt tartalmaz minden felmerülő problémáról, azonban ha mégsem érzi magát maximális biztonságban a felhasználó, számos módon kaphatunk segítséget. A szolgáltató rendelkezik Közösségi Fórummal, ahol más felhasználókkal lehet megvitatni a problémákat. Ezenkívül rendelkeznek Problémamegoldó Központtal is, ahol tranzakciós vagy számlaproblémákkal kapcsolatos kérdésekre kaphatunk választ, valamint az Ügyfélszolgálaton panaszbenyújtással kapcsolatos segítséget is kérhetünk.

Sportfogadás PayPal segítségével – Előnyök és Hátrányok

ProsCons
👍 A PayPal használatával lehetőséget kapsz bónuszok kérésére.👎Egyelőre nem integrálható a magyar online számlázórendszerrel
👍A legtöbb oldalon elérhető a PayPal-al való sportfogadás, akár kriptovalutában is👎A magán számlára való kiutalásért díjat számol fel a szolgáltató
👍A PayPalt az egyik legbiztonságosabb fizetési lehetőségnek tekintik a piacon👎A pénztnem átváltás költséges

Habár a PayPal is rendelkezik hátrányokkal, sokkal több pozitív tulajdonsággal rendelkezik, mint más online rendszer. A PayPal sportfogadás esetén például Üdvözlő bónuszt ajándékoz az új ügyfelei számára. A személyes visszajelzések szerencsére pozitívak, a rendszer a legtöbb felhasználó számára megfelelő, és biztonságosabb, mint társai. Habár a pénznem átváltás költséges, még akkor is ha HUF-ot szeretnénk euróra váltani, a kifizetések azonban ingyenesek, a pénzt pedig rögtön megkapja az ügyfél. Annak ellenére, hogy a számlára való utalás költséges, maga a PayPal fogadás, valamint a számla vezetés is egyszerű.

Hogyan kell fizetni a PayPal-on?

A fogadási oldalakon is a legtöbbször PayPal-al érdemes fizetni, hiszen rengeteg bónusz és free bet elérhető általuk, és a PayPal fizetés működése is hibátlan. Habár akad olyan bónusz, amely csak ideiglenesen található meg a kínálatban, szerencsére számos bónuszt akár hosszútávon fel lehet használni az adott fogadási oldalon. A PayPal-al való fizetés az egyik legegyszerűbb, érdemes az általunk ajánlott lépéseket követni, főleg abban az esetben, ha a PayPal online fogadás kerül szóba.

 1. lépés: Alkalmazás letöltése
  Az alkalmazás elérhető iOS és Android verzóban is, illetve böngészőből is megnyitható a weboldal. Ezenkívül elengedhetetlen a jó minőségű internet, hiszen a szolgáltató csak internettel használható.
 2. lépés: Regisztráció
  A PayPal-ra való regisztráció összesen 4 lépésből áll. Ahhoz, hogy regisztrálhassunk a szolgáltató oldalára, igazolnunk kell, hogy 18. életévet betöltöttük, majd e-mail címmel meg kell erősíteni a regisztrációt.
 3. lépés: Fizetés a PayPal-on keresztül
  A PayPal-al való fizetésnek a menete attól is függ, hogy mely fogadási oldalon kívánunk fizetni, azonban érdemes észben tartani, hogy csak akkor tudunk fizetést elindítani, ha bizonyos összeg befizetés megtörtént a PayPal számlánkra. Szerencsére ehhez hozzátartozik a tény, hogy a PayPal pénz fogadás esetén nem fog elveszni, mivel mi döntjük el, hogy mennyit és mire szeretnénk költeni az adott pénzt.
  Ahhoz, hogy a küldési limitet növeljük, ellenőríznünk kell a fiókunkkal kapcsolatban rendelkezésre bocsátott részletes információkat. Ahhoz, hogy fizetni tudjuk a PayPal-on keresztül egy harmadik félnek, egyszerűen a “Pénzküldés” gombra kattintva megtehetjük ezt. Ez a gomb automatikusan felugrik fizetéskor, miután beírtuk a címzett e-mail címét, és egyéb adatait.

Limitek, díjak és fizetési idők

Habár a limitek és díjak minden szolgáltatónál különböznek, a PayPal esetében a 3 legnagyobb fogadási iroda hasonló lehetőségeket nyújt felhasználói számára, beleértve a bónusz kínálatot is. Szerencsére a magyar piacon is elérhető a fogadás PayPal-al, ráadásul egyre több területen van lehetőségünk a szolgáltató által fizetni. A Bwin, Bet365 és Unibet is olyan platform, melyeknél a tranzakciók átfutási ideje azonnali, ha a PayPal-al tesszük meg fogadásainkat. Ezenkívül megemlítendő, hogy míg a Bwin-nél a limitek 4500 és 1 000 000 HUF között mozog, addig az Unibet-nél ez az összeg 3300 és 4 000 000 HUF. A Bet365 még nagyobb lehetőségeket ad az összegek befizetésére: a minimum összeg 15 euro, a maximum pedig 8000 euro. Ezen limiteken egyedül az adott bukmékernek van joga változtatni.

Emellett a három szolgáltató hasonlósága abban is megmutatkozik, hogy habár a limitek változóak, mindhárom szolgáltató kínál Üdvözlő bónuszt újonnan érkezett felhasználói számára, mely akár hatalmas előnyhöz juttathatja a fogadnivágyókat. Ezen bónusz a legtöbb bukmékernél megtalálható, ám az Unibet, a Bwin és a Bet365 rendelkezik a legmagasabb színvonalú promóciókkal. Az Unibet oldalán a befizetés időtartama azonnali, a kifizetés pedig 1-3 munkanapot vehet igénybe, míg kifizetés esetén a Bwin oldalán 15 perc – 3 óra közti időtartam a várakozási idő.

Összegzés

Annak ellenére, hogy a PayPal vállalat elindulása nem volt zökkenőmentes, a világ egyik legnagyobb e-pénztárca rendszerévé vállt. A PayPal számla belépés, és a PayPal egyenleg feltöltés is zökkenőmentesen zajlik a legtöbb esetben. A szolgáltató mindenki számára hozzáférhető, hiszen a regisztráció ingyenes, ráadásul személyes megjelenést sem igényel, valamint maximális biztonsági protokollal rendelkezik. Az online pénztárca által számos olyan bónusz lehet a miénk, melyek azt bizonyítják, hogy a fogadás PayPal használata által sikeresebb lehet.

GYIK

Csak PayPal-on keresztül fizethetek magyar bankszámlára?

Nem, nem csak a PayPal oldalán keresztül lehet fizetni. A legtöbb bukméker több opcióval rendelkezik a fizetési módokra, azonban a PayPal az egyik legegyszerűbb megoldás, mivel szinte az összes szolgáltatónál megtalálható, mint fizetési mód. Mindemellett számos olyan bónuszt is kínál, mely más e-pénztárcánál nem található.

Szükséges PayPal-megerősítés?

Természetesen, mint a legtöbb esetben, a szolgáltató oldalára való regisztrálás egyik kötelező lépése a regisztráció megerősítése, ezenkívül igazolni kell, hogy a felhasználó elmúlt 18 éves. A PayPal számlánkat összekapcsolhatjuk bizonyos oldalakkal, ezesetben van lehetőségünk megerősíteni a vásárlást a szolgáltató által.

Kérhetek pre-paid kártyát a PayPal számlámhoz?

Igen, van lehetőségünk pre-paid kártyát kérni a szolgáltatónál. Ez az opció azon Ügyfelek számára előnyös, akik szeretnének előre feltöltött összegű kártyával rendelkezni. A szolgáltató minden olyan pre-paid kártyát elfogad, melyen fel van tüntetve a Visa, Mastercard, American Express vagy Discover logó. Ajándékkártyát azonban akkor sem fogadnak el, ha az adott üzletben történik a vásárlás.

Lehet-e pénz egynél több pénznemben a PayPal számlámon?

A PayPal egy olyan e-pénztárca vállalat, mely lehetővé teszi, hogy 26 féle pénznemben tarthassuk pénzünket. Ahhoz, hogy a kívánt pénznemre átválthassuk az összeget, mindössze annyit kell tenni, hogy a fizetési adatok véglegesítése előtt a választot pénznemet kijelöljük. Ezután a szolgáltató automatikusan átváltja az általunk megadott fizetési összeget arra a deviza-típusra, amelyet bejelöltünk.