Top HU fogadási alkalmazás

Frissítve:

Nem tudod, hol és hogyan találj rá a legjobb fogadási alkalmazás lehetőségekre? Mik a legjobb appok, amikkel könnyen tudsz játszani és hasonló élményt képes nyújtani, mint az asztali változatok? Ezekre a kérdésekre válaszolunk.

Operátor

EsélyekNézd meg!Játssz!

Unibet

Unibet bónuszkód
felhasználó-barátTUDJ MEG TÖBBET
Szerencsejáték
hasznosTUDJ MEG TÖBBET

Legjobb fogadási alkalmazás – így választottuk ki a győzteseket

A futballfogadás az egyik legnépszerűbb lehetőség, amelyet a fogadók választanak, ha hétvégén fogadni szeretnének Magyarországon. Sok sprotfogadó úgy véli, hogy nekik van a legjobb fogadási alkalmazás a birtokukban. Az alábbi listánkban azonban a navigáció egyszerűsége mellett a különböző kínált piacokat is megvizsgáltuk, hogy a legjobb fogadási alkalmazásokat találjuk meg a számodra.

Jelenleg rengeteg kiváló bukméker és kiváló fogadási alkalmazás van a piacon, és a sok különböző funkció és piac miatt nehéz lehet megtalálni a számodra megfelelő alkalmazást. Itt jövünk mi a képbe, mivel a listánkon szereplő összes bukmékernél regisztráltunk, befizettünk, fogadásokat tettünk és kivontunk, ami azt jelenti, hogy tanácsot tudunk adni a legjobb fogadási alkalmazásokat illetően.

Hogyan tölthetek le és telepíthetek egy fogadási alkalmazást?

Az alkalmazások hatékonyak, és ezért szeretik őket az emberek. Az ebben a cikkben említett összes bukméker sportfogadási applikációját könnyedés elérheted, és ugyanazokat a lépéseket követheted a letöltésük során. Csak azt írtuk le, hogyan szerezheted be őket a legnépszerűbb mobilplatformon – iOS és Android -.

Fogadási alkalmazás iOS (Apple) rendszeren

A bukméker mobilalkalmazás iOS-eszközökön (iPhone és iPad) könnyebben elérhető, mint Androidon. A leggyorsabb módja, ha megnyitod az App Store-t, és beírod annak a fogadóirodának a nevét, amelyiknél fogadni szeretnél, vagy amelyiknél már rendelkezel számlával. Keresd meg a sportfogadási alkalmazásukat az alábbi keresési lehetőségek közül (egyes bukmékerek különböző alkalmazásokat kínálnak a fogadásokhoz és az általuk esetleg nyújtott egyéb szolgáltatásokhoz), és telepítsd azt a készülékedre! A folyamat befejezése után megnyithatod az alkalmazást, és bejelentkezhetsz, vagy regisztrálhatsz egy új számlához.

Fogadási alkalmazás Android rendszeren

A fogadási alkalmazás letöltése Androidsra nehezebb, de ne aggódj, ha egyszer követed az alábbi lépéseket, akkor nem lesz gondod vele. Mielőtt bármi mást tennél, először fejezd be ezeket a beállítási változtatásokat a készülékeden:

  • Nyisd meg a Beállítások->Biztonság menüt.
  • Keresd meg az “ismeretlen források” gombot, és kapcsold be, hogy be legyen kapcsolva.
  • Ez lehetővé teszi, hogy a Google Play-en kívül más forrásból is tölts le alkalmazásokat. Erre azért van szükség, mert a Google nem engedélyezi a valós idejű szerencsejáték-alkalmazások terjesztését.
  • A következő lépés az, hogy nyisd meg a mobil böngésződet, és írd be a bukméker címét.
  • Nyisd meg a mobiloldalukat, és navigálj a mobilalkalmazások oldalára (egyes mobilfogadási oldalakon az oldal tetején van egy link az alkalmazás letöltéséhez, amely lecsúszik, ha megnyitod).
  • Keresd meg a letölteni kívánt alkalmazást, ha több is van, és kattints rá.

Mi a különbség a mobil verzió és a fogadási alkalmazás között?

Mindennek vannak előnyei és hátrányai, ha belegondolsz. A mobilfogadás sok ember életét kényelmesebbé tette, és a mobilfogadás néhány előnye a következő: Útközben és a tenyeréből is megteheti a fogadásokat. Bárhonnan elérheted az alkalmazásokat/oldalakat, amennyiben van internetkapcsolatod. Nem kell folyamatosan a számítógép közelében tartózkodnod ahhoz, hogy tudd, mi történik a fogadási platformon. Élvezhetsz néhány különleges ajánlatot (ingyenes fogadások, játék közbeni emelt nyereményszorzók).

Értesítéseket kaphatsz (például az oddsok változásáról). Nem feltétlenül van szükséged wi-fire, 3G-n keresztül is fogadhatsz.

A mobil platformokon történő fogadásnak vannak hátrányai is, de jóval kevesebb, mint amennyi előnye van, mint például: A mobilfogadás nem olyan kényelmes és gyors, amikor in-play fogadásokat teszel, mint a számítógépen. Az alkalmazáshoz/mobiloldalhoz való hozzáférés a nap 24 órájában zavaró lehet, vagy zavarhatja a munkádat. A 3G-kapcsolatok nem olyan következetesek vagy gyorsak, mint a wi-fi, és néha előfordulhat, hogy megszakad a kapcsolat vagy nem sikerül fogadásokat kötni.

Legálisak a fogadási alkalmazások Magyarországon?

Persze! Az online fogadások, a sportfogadási alkalmazások Magyarországon teljesen legálisak és szabályozottak. A fogadási oldalak addig működhetnek, amíg a kormány által kiadott engedéllyel rendelkeznek, és az emberek szabadon játszhatnak online.

Szerencsére ez rengeteg lehetőséget jelent számodra, mivel egyre több online sportfogadó oldal válik elérhetővé a magyar játékosok számára.

Miért olyan jó a mobil fogadás sportfogadás esetén egy fogadási alkalmazás segítségével?

A legjobb mobilalkalmazások kiválasztása nem könnyű feladat, és számos tényezőt vettünk figyelembe. A legfontosabbakat a cikkben felsoroljuk. Mégis, vannak más szempontok is, amelyeket szintén megvizsgáltunk, mielőtt meghoztuk a döntést, mint például a mobilplatform felület, a biztonság, a népszerűség és a felhasználói vélemények. A felsorolt alkalmazások és azok értékelései nem az egyetlen dolog, amit meg kell nézned, mielőtt eldöntöd, hogy melyik alkalmazást töltsd le. Attól, hogy az átlagos felhasználói értékelés négy csillag alatt van, még nem jelenti azt, hogy az alkalmazás rossz választás. Mivel felkerült a listánkra, biztos lehetsz benne, hogy az alkalmazás megérdemli, hogy az egyik legjobbnak nevezzük. Ha új ügyfél vagy, aki ideje nagy részét telefonon tölti, akkor a mobilalkalmazáson keresztül történő játék a legjobb választás. Bármelyik bukmékert is választod listánkból, nem fogod megbánni!