A Neteller sportfogadás előnyei – Hogyan használd ki a Neteller lehetőségeit?

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

A Neteller sportfogadás lehetőségével is működő elektronikus pénzátutalási szolgáltatás, mellyel kereskedőknek lehet pénzt átutalni, ilyenek például a közösségi hálózatokkal foglalkozó cégek, illetve a devizakereskedési cégek. A cég szolgáltatásai között elérhető a Net+ kártya, amellyel közvetlenül lehet pénzt felvenni, vagy átutalni bizonyos összegeket a saját bankszámlánkra.

A Netellert a PaySafe Group globális vállalat üzemelteti, jelenleg Lorenzo Pellegrino a tulajdonosa. A Neteller t 1999 ben alapították Kanadában, azóta pedig a szolgáltatás Európa egyik legnagyobb online tranzakciós rendszere lett. A cég 2000 júliusától az online szerencsejáték kereskedők 85%-ának elérhetővé tette szolgáltatásait, ezáltal a cég bevételének nagy része az akkoriban lezaljott tranzakciókból származott, melyből sok ügyfél az Egyesült Államokban élt.

Hogyan lehet Neteller számlát nyitni?

Szerencsére a legjobb és legminőségibb fogadási oldalak elfogadják a Neteller t, mely az egyik legmegbízhatóbb rendszer, valamint számos bónusz is elérhető a szolgáltató által. A szolgáltatónál a díjak pénztárcabarátabbak, mint amelyek társainál elérhetőek, a regisztráció pedig ingyenes, teljesen egyszerű, illetve mindössze pár percet vesz igénybe. Jelenleg a szolgáltatás nyelve angol, azonban szerencsére Magyarországon is hozzáférhető, emellett népszerű is az országban, hiszen a Neteller használatával akár számos bónusz is kapható.

A Neteller sportfogadás akkor elérhető, ha már legalább egy Neteller számla a tiédnek mondható. Amennyiben szeretnél számlát nyitni, első lépésként regisztrálnod kell, ezért érdemes követned az általunk leírt lépéseket, melyek garantáltan megkönnyítik a regisztrációt.

  1. lépés: Alkalmazás letöltése
    Amennyiben okostelefonnal rendelkezel, érdemes letölteni az alkalmazást, amit az Apple Store-ból, vagy a Google Play Store-ból tudsz letölteni, hiszen már elérhető iOS és Android platformokon is. Ami a legjobb az alkalmazásban, hogy letisztultsága miatt nagyon könnyen kezelhető, valamint ingyenes.
    Emellett böngészőben is megnyitható a szolgáltatás, ehhez mindössze egy jó internetre lesz szükséged.
  2. lépés: Regisztráció
    A “Join for Free” gombra kattintva az oldal automatikusan átirányít a regisztrálási felületre. Először a vezeték- és keresztneved, illetve az országod megadására lesz szükség. Ezután meg kell adnod, hogy mely árfolyamban szeretnél számlát nyitni, majd be kell írnod egy e-mail címet és egy jelszót. Azzal, hogy regisztrálsz az oldalra, automatikusan megerősíted, hogy elolvastad és elfogadod a Használati Feltételeket.
    Ahhoz, hogy megkezd a számlád használatát, először teljesítened kell még pár lépést. A regisztráció befejezéséhez a teljes postacímet (mely tartalmazza az irányítószámot és a várost is), születési dátumot, telefonszámot és az állampolgárságodat is meg kell erősítened.
Regisztráció Neteller

Fiókod megerősítése

Mint minden oldal regisztrációjánál, az 1999 ben alapított Neteller-nél is elengedhetetlen lépés a regisztráció megerősítése, mely azt jelenti, hogy meg kell adnod egy 6 szám jegyű kódot. Ez nem csak a szolgáltató biztonságát garantálja, hanem a felhasználóét is, ezért ezen feltételek érvényesek mindenkire. Ezzel a biztonsági lépéssel megelőzhető, hogy bárki más a nevedben tudjon regisztrálni, ezáltal nem tudnak visszaélni a személyes adataiddal.

Miután megadtad a szükséges személyes adataidat, ezt követően a szolgáltató automatikusan egy 6 számjegyű ellenőrző kódot küld az általad megadott telefonszámra, vagy e-mail címre. Érdemes azonnal beírni, mert a kód mindössze 15 percig érvényes. Ezután a Neteller rendszerében egy 6 számjegyű biztonsági kódot be kell állítani, melyet a tranzakciókhoz, illetve a bejelentkezéshez fogsz majd haszálni. Fontos egy számodra megjegyezhető kódot választani, melyet biztonsági okokból nem szabad megadnod senkinek. Ezeken kívül a Neteller oldalán megtalálsz még számos biztonsági funkciót, melyeket a “Beállítások” menüpontban tudsz engedélyezni. Ezen biztonsági funkciók és a Neteller vélemények is bizonyítják, hogy amellett, hogy a Neteller sportfogadás szempontjából a legjobb választás, a népszerű szolgáltató egyben az egyik legmegbízhatóbb is a piacon.

Számla feltöltése

Amennyiben a regisztrációval és annak megerősítésével is végeztél, már csak pár lépés választ el a Neteller sportfogadás felhasználói élményétől. A számlafeltöltés a regisztrációhoz hasonlóan egyszerű. A Neteller minőségi szolgáltatásainak köszönhetően számos funkcióval találkozhatsz a platformon, ráadásul bizonyos fogadási oldalakon számos bónusz kapható az első befizetés alkalmával.

A Neteller belépés után rengeteg lehetőséget kínál a felhasználó számára. A tranzakciók elvégezhetőek hitel- vagy betéti kártya által, ehhez kártyaszámra, lejárati dátumra, illetve biztonsági kódra van szükség. Ezen adatok beírására csak egyszer van szükség, ugyanis első felhasználás után lehetőséged van elmenteni az adatokat. A számlád természetesen fel lehet tölteni a banki alkalmazásodból, vagy az online banki szolgáltatód által, mely általában 1-2 munkanapot vesz igénybe, amíg a Neteller pénztárcádban megjelenik az adott összegű pénz.

A Neteller befizetés hamar megérkezik, a kifizetési díjak pedig alacsonyak. Online fogadás esetén ügyelni kell arra, hogy a kívánt összeget pontosan adjuk meg, illetve fontos, hogy lehetőség szerint mindig azt a pénznemet válaszd, mely számodra a legmegfelelőbb, legyen az USD, EUR, vagy HUF. Azt is fontos észben tartani, hogy Neteller sportfogadás esetén bizonyos bónusz és free bet csak akkor kapható, ha a szerencsejáték sportfogadási feltételeit teljesítetted. Ezenkívül az alapos utánajárás nem hátrány fogadás esetén, hiszen léteznek olyan szuper fogadási oldalak amelyek elfogadják a Neteller szolgáltatót. Ez függ attól is, hogy mely sportfogadási oldalon kívánsz játszani, azonban a legtöbb bukméker oldalán ugyanazon feltételek érvényesek. Ilyen lehet például, hogy befizetés vagy kifizetés esetén kötelező egy minimum összeg befizetése.

Bankkártya feltöltés

Miután eldöntötted, hogy USD, HUF, vagy EUR pénznemben szeretnéd a pénzt befizetni, további lépésként eldöntheted, hogy a Neteller mely funkcióját szeretnéd alkalmazni. Ezen funkciók között bármikor válogathatsz. A funkciókba beletartozik a kriptovaluta vásárlása és eladása, vagy pénz átutalása, akár nemzetközileg is. Kifizetések és befizetés szempontjából is elsőosztályú a platform. Ajánlott azonban észben tartani, hogy amennyiben egy tranzakció devizaváltást igényel, akkor a Neteller azt az árfolyamot alkalmazza, amely a tranzakciók végrehajtásának időpontjában érvényes volt. Ez Neteller által meghatározott árfolyam folyamatosan, akár naponta változik. Ezenkívül általában 4,49%-os átváltási díjat számol fel a szolgáltató.

Ahhoz, hogy a Neteller számlád feltöltsd, pénzt tudj küldeni a Neteller-el, és nagyszerű free bet vagy bónusz üsse a markod, csak a számládon lévő összegre, illetve utalás esetén a címzett e-mail címére van szükséged. Az utalás pár perc, az összeg azonban rögtön megérkezik a megadott számlára. Természetesen ezután további teendőd nincs. Amennyiben a címzettnek nincs Neteller fiókja, de szeretnél utalni neki, a Neteller e-mailben jelzi a címzettnek, hogy várja őt a pénze. A legtöbb pénzátutalási platfornál nem lehet hozzáférni ilyen szolgáltatáshoz. A Neteller t szinte az összes bukméker alkalmazza, hiszen minőségi szolgáltatást nyújt mindenki számára. Nem csoda, hogy a felhasználói vélemények is az egyik legjobb platformnak a Netellert tartják. A sportfogadás és online szerencsejáték lehetőségét nyújtó oldalak körében is népszerű. Éppen ezért találkozhatunk a legtöbb bukméker platformján a tranzakciós bónusz színes skálájával.

Feltöltés banki átutalással

Az online sportfogadási és szerencsejáték platformok számos bónusz felhasználására adnak lehetőséget. Ezek a bónusz kínálatok többek között akkor elérhetőek, ha az adott oldalra bizonyos összeget befizetünk. Általában ilyen bónusz például az Üdvözlő bónusz, melyet az első befizetés alkalmával kaphatsz meg. A Neteller számla feltöltése banki átutalással is teljesíthető. Ahhoz, hogy elindítsd a tranzakciót, mindössze pár lépést kell követned. A Neteller a piac egyik legmegbízhatóbb fizetési rendszer a sportfogadási oldalakon, így érdemes ezt választanod.

A banki befizetés kezdeményezéséhez a Neteller számla megnyitása után rá kell kattintanod a “Befizetés most” lehetőségre, melyet a Banki átutalás szekció alatt. Ezután meg kell adnod a tranzakcióhoz szükséges banki adatokat (bankszámlaszám, név, cím, stb), valamint a hivatkozási számot, mely lehet akár a Neteller ügyfél-azonosítód is. A Netellert a fejlesztők úgy alkották meg, hogy függetlenül attól, hogy melyik országban élsz, egynél több számlával is rendelkezhetsz, illetve számos pénznem közül választhatsz. Érdemes feljegyezni az adataid, illetve a hivatkozási számot is, hogy a későbbiekben ezen adatok hiánya ne okozzon problémát. Amennyiben ezekkel a lépésekkel is meg vagy, már csak végre kell hajtani a fizetést az online bankból, vagy személyesen a helyi bankfiókban.

Mivel a Neteller egy online fizetési rendszer, nem fogadnak el készpénzes befizetést. A legtöbb fizetési tranzakció 1-2 munkanapon feldolgozásra kerül, az összeg pedig azonnal megérkezik. A sportfogadási oldalakon történő kifizetés és befizetés is hasonlóan zajlik, azonban ezekért a legtöbb bukméker nem számít fel díjat, így ez természetesen ingyenes. Mivel a Neteller számla vezetésére létrehozott online fizetési rendszer, ezért a Neteller felhasználója köteles a díjak kifizetésére. Fontos ügyelni arra a tényre, hogy amennyiben a lakóhelyed szerinti országtól függően az átutalási befizetés nemzetközileg zajlik, a bankod az átlagosnál magasabb díjat számíthat fel.

Pénzküldés Neteller használatával

Szerencsére az online Neteller sportfogadás nem csak bónusz és free bet begyűjtésére használható. A Netellert arra is alkalmazhatod, hogy pénzt küldj egy másik Neteller számlára.

Pénzküldéshez egyszerűen csak jelentkezz be a Neteller fiókodba, és válaszd a “Neteller Nemzetközi Pénzátutalás” lehetőségét. Ezután add meg az adatokat, beleértve a küldeni kívánt összeget, a pénznemet, a címzett adataid, és országát. Régiótól függően lehetséges, hogy további információk megadására lesz szükséged. A lakóhelyedben elérhető módok bármelyikével tudsz pénzt küldeni. Bármely országból tudsz pénzt utalni, amennyiben az adott ország támogatott a cég által. A platformon külön lista elérhető a küldő, valamint a fogadó országokról.

Neteller Sportfogadás

Virtual Net+ kártya

A Net+ Virtual MasterCard egyelőre csak az európai térség országaiban élő lakosok számára elérhető, ami azt jelenti, hogy szerencsére Magyarországon is hozzáférhető. Ez a kártya tulajdonképpen lehetővé teszi, hogy olyan online vásárlási tranzakciókat hajtsunk végre a Neteller számla által, ahol a MasterCard-ot elfogadják. Ez a kártya azonban internet nélkül, vagy ATM-ben nem használható, hiszen virtuális.

A virtuális MasterCard kártyát fogadási tranzakciókra is használhatod, valamint többek között HUF is elérhető, mint pénznem. A kártyát akkor tudod megszerezni, amennyiben rendelkezel felhasználói fiókkal, amely ellenőrizve van, illetve a cég által támogatott országban élsz. A kártyát úgy tudod megigényelni, hogy a fiókod bal oldalán található “Net+ Card” opcióra kattintasz, ezt követően pedig a Virtuális kártya beszerzése lehetőségre kell kattintanod. Habár az oldal angol nyelvű, könnyen kezelhető a felület. A virtuális kártya létrehozása után a képernyőn meg fog jelenni egy 16 számjegyű kártyaszám a CVV kóddal, és a lejárati dátummal együtt. Az első kártya ingyenes, valamint rendkívül letisztult, esztétikus dizájnnal tervezték meg.

A Net+ Virtual MasterCard használata számos előnnyel jár. Ezen előnyök közül kiemelkedően fontos megemlíteni, hogy mivel ez MasterCard-nak minősül, rengeteg helyzetben, és könnyen használható. Mivel a kifizetés, fogadás, de akár a bónusz igénylés is problémamentesen zajlik, ráadásul teljesen ingyenesen igényelhető a Net+ Virtual MasterCard, ezért mindenképp érdemes megigényelni.

Sportfogadás a Netellerrel – Előnyök és Hátrányok

A sportfogadás zökkenőmentességét nem csak a Neteller garantálja, hanem az adott fogadási platform is. Számos előnnyel jár a rendszer használata (például bónusz ajándékok), azonban (ugyanúgy, mint amikor felmerül a kérdés, hogy a Neteller vagy Skrill mellett döntsünk) van pár hátránya is. Ezek a hátrányok nem számítanak nagy problémának, azonban érdemes velük tisztában lenni, ha a Netellert választod új számla megnyitására.

ProsCons
👍 A Neteller a világ egyik legmegbízhatóbb online fizetési rendszere. 0-24 órás biztonsági funkcióval rendelkeznek, és a csalás elleni küzdelem legújabb csúcstechnológiás eszközeit használja.👎A Neteller szolgáltatásai igen korlátozottnak minősülnek Kanadában, illetve az Egyesült Államokban.
👍Rendelkezik VIP tagsággal, amelyek által számtalan előnyös bónusz is együtt jár.👎Egyes pénzfelvételi módok alacsonyabb havi limittel rendelkeznek.
👍A kifizetések nagyon gyorsak, valamint a Neteller nem számít fel díjat pénzátutalás esetén, csak a devizaváltási díjat kell kifizetni.👎Habár a Neteller VIP tagságával csökkenthető a befizetési- és kifizetési jutalék, néhány mód meglehetősen magas jutalékot von le.

Limitek, díjak és fizetési idők

A limitek, díjak és tranzakciós idők nagyban változnak attól, hogy mely fogadási oldalt használjuk. Ez a tény a bet365, Unibet és Bwin szolgáltatók esetén is érvényes, még akkor is, ha a legnagyobb bukmékereknek számítanak a piacon. A Netellert használók mindhárom szolgáltatónál megtehetik tétjeiket, akár HUF-ban is. Az alábbi táblázatok segítségül szolgálnak a tranzakciós idők, limitek, díjak, és egyéb információkhoz, melyek az egyes bukmékereknél elérhetőek.

Bet365

Befizetések

Fizetési lehetőségDíjTranzakció idejeMaximum limit
Banki átutalásIngyenes2-10 munkanap40 000 000 HUF
HitelkártyaIngyenesAzonnali6 000 000 HUF
NetellerIngyenesAzonnali250 000 HUF

Kifizetések

Fizetési lehetőségDíjakTranzakció ideje
Banki átutalás2100 HUF vagy 1 ingyenes tranzakció minden 28. napon2-10 munkanap
Pénzküldés másik Neteller számláraIngyenesAzonnali
Net+ MasterCardIngyenesAzonnali
Fizetés Net+ kártyával (POS)IngyenesAzonnali

Unibet

Befizetések

Fizetési lehetőségDíjTranzakció idejeMaximum limit
Banki átutalásAz összeg 1%-aAzonnali3 900 000 HUF
HitelkártyaIngyenesAzonnali19 600 000 HUF
NetellerIngyenesAzonnali19 600 000 HUF

Kifizetések

Fizetési lehetőségDíjakTranzakció ideje
Banki átutalásIngyenes3-5 munkanap
Pénzküldés másik Neteller számláraIngyenesAzonnali
Net+ MasterCardIngyenesMax. 12 óra
Fizetés Net+ kártyával (POS)IngyenesMax. 12 óra

Bwin

Befizetések

Fizetési lehetőségDíjTranzakció idejeMaximum limit
Banki átutalásIngyenesAzonnali32 000 000 HUF
HitelkártyaIngyenesAzonnali920 000 HUF
NetellerIngyenesAzonnali23 000 000 HUF

Kifizetések

Fizetési lehetőségDíjakTranzakció ideje
Banki átutalás3-5 munkanap
Pénzküldés másik Neteller számláraIngyenesAzonnali
Net+ MasterCardIngyenesMax. 24 óra
Fizetés Net+ kártyával (POS)IngyenesMax. 24 óra

Összefoglalás

A Neteller sportfogadás szempontjából is a legalkalmasabb fizetési rendszer, de mindennapi használatra is tökéletes. Szerencsére rengeteg felhasználóval rendelkezik a platform, illetve a platform fejlesztői nap, mint nap azon dolgoznak, hogy a rendszer a lehető legjobban működjön, ezáltal kiemelkedve a piacon egy minőségi szolgáltatással. A tapasztalt sportfogadók visszajelzései is azt mutatják, hogy a Neteller használata megkönnyíti a fizetések lebonyolítását, hiszen a garantált biztonság mellett nagyon könnyű eligazodni az oldalon, ez pedig a letisztult platformnak köszönhető. Akik szeretnek fogadásokat kötni, vagy egyszerűen csak szeretnének egy könnyebb rendszert használni, mindenképp érdemes kipróbálni legalább egyszer a Netellert.

GYIK

Hogyan tölthetem fel a Neteller számlámat?

Számládnak feltöltése rendkívül egyszerű. Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálásután kiválasztod mely módszerrel szeretnéd feltölteni az összeget, az adatok beírása után pedig meg kell erősítened a szándékod. A befizetésed azonnal megérkeznek, illetve a legtöbb esetben díjmentesek.

Milyen megoldásokkal vehetek fel pénzt NETELLER számlámról?

Számládról banki átutalással, MasterCard-dal, Visa-val, illetve Skrill-el tudsz felvenni pénzt. Ezenkívül rendelkezésre áll a Merchant Sites és a Member Wire is, mint opció.

NETELLER VIP program – mi ez?

A Neteller VIP program 5 szintből áll: Bronz, Ezüst, Arany, Gyémánt, valamint az Exkluzív VIP. Azok a felhasználók, akik tagjai a VIP programnak, számos kedvezményben és bónusz kínálatokban részesülnek. A szolgáltató hivatalos weboldalán részletes információ megtalálható arról, hogy miként lehetsz VIP tag. Érdemes utánajárni, hiszen a rengeteg előny mellett sportfogadás esetén akár free bet is ütheti a markodat.