A Neteller sportfogadás előnyei – Hogyan használd ki a Neteller lehetőségeit?

A Neteller sportfogadás lehetőségével is működő elektronikus pénzátutalási szolgáltatás, mellyel kereskedőknek lehet pénzt átutalni, ilyenek például a közösségi hálózatokkal foglalkozó cégek, illetve a devizakereskedési cégek. A cég szolgáltatásai között elérhető a Net+ kártya, amellyel közvetlenül lehet pénzt felvenni, vagy átutalni bizonyos összegeket a saját bankszámlánkra.

A Netellert a PaySafe Group globális vállalat üzemelteti, jelenleg Lorenzo Pellegrino a tulajdonosa. A Neteller t 1999 ben alapították Kanadában, azóta pedig a szolgáltatás Európa egyik legnagyobb online tranzakciós rendszere lett. A cég 2000 júliusától az online szerencsejáték kereskedők 85%-ának elérhetővé tette szolgáltatásait, ezáltal a cég bevételének nagy része az akkoriban lezaljott tranzakciókból származott, melyből sok ügyfél az Egyesült Államokban élt.

Hogyan lehet Neteller számlát nyitni?

Szerencsére a legjobb és legminőségibb fogadási oldalak elfogadják a Neteller t, mely az egyik legmegbízhatóbb rendszer, valamint számos bónusz is elérhető a szolgáltató által. A szolgáltatónál a díjak pénztárcabarátabbak, mint amelyek társainál elérhetőek, a regisztráció pedig ingyenes, teljesen egyszerű, illetve mindössze pár percet vesz igénybe. Jelenleg a szolgáltatás nyelve angol, azonban szerencsére Magyarországon is hozzáférhető, emellett népszerű is az országban, hiszen a Neteller használatával akár számos bónusz is kapható.

A Neteller sportfogadás akkor elérhető, ha már legalább egy Neteller számla a tiédnek mondható. Amennyiben szeretnél számlát nyitni, első lépésként regisztrálnod kell, ezért érdemes követned az általunk leírt lépéseket, melyek garantáltan megkönnyítik a regisztrációt.

  1. lépés: Alkalmazás letöltése
    Amennyiben okostelefonnal rendelkezel, érdemes letölteni az alkalmazást, amit az Apple Store-ból, vagy a Google Play Store-ból tudsz letölteni, hiszen már elérhető iOS és Android platformokon is. Ami a legjobb az alkalmazásban, hogy letisztultsága miatt nagyon könnyen kezelhető, valamint ingyenes.
    Emellett böngészőben is megnyitható a szolgáltatás, ehhez mindössze egy jó internetre lesz szükséged.
  2. lépés: Regisztráció
    A “Join for Free” gombra kattintva az oldal automatikusan átirányít a regisztrálási felületre. Először a vezeték- és keresztneved, illetve az országod megadására lesz szükség. Ezután meg kell adnod, hogy mely árfolyamban szeretnél számlát nyitni, majd be kell írnod egy e-mail címet és egy jelszót. Azzal, hogy regisztrálsz az oldalra, automatikusan megerősíted, hogy elolvastad és elfogadod a Használati Feltételeket.
    Ahhoz, hogy megkezd a számlád használatát, először teljesítened kell még pár lépést. A regisztráció befejezéséhez a teljes postacímet (mely tartalmazza az irányítószámot és a várost is), születési dátumot, telefonszámot és az állampolgárságodat is meg kell erősítened.

Regisztráció Neteller

Fiókod megerősítése

Mint minden oldal regisztrációjánál, az 1999 ben alapított Neteller-nél is elengedhetetlen lépés a regisztráció megerősítése, mely azt jelenti, hogy meg kell adnod egy 6 szám jegyű kódot. Ez nem csak a szolgáltató biztonságát garantálja, hanem a felhasználóét is, ezért ezen feltételek érvényesek mindenkire. Ezzel a biztonsági lépéssel megelőzhető, hogy bárki más a nevedben tudjon regisztrálni, ezáltal nem tudnak visszaélni a személyes adataiddal.

Miután megadtad a szükséges személyes adataidat, ezt követően a szolgáltató automatikusan egy 6 számjegyű ellenőrző kódot küld az általad megadott telefonszámra, vagy e-mail címre. Érdemes azonnal beírni, mert a kód mindössze 15 percig érvényes. Ezután a Neteller rendszerében egy 6 számjegyű biztonsági kódot be kell állítani, melyet a tranzakciókhoz, illetve a bejelentkezéshez fogsz majd haszálni. Fontos egy számodra megjegyezhető kódot választani, melyet biztonsági okokból nem szabad megadnod senkinek. Ezeken kívül a Neteller oldalán megtalálsz még számos biztonsági funkciót, melyeket a “Beállítások” menüpontban tudsz engedélyezni. Ezen biztonsági funkciók és a Neteller vélemények is bizonyítják, hogy amellett, hogy a Neteller sportfogadás szempontjából a legjobb választás, a népszerű szolgáltató egyben az egyik legmegbízhatóbb is a piacon.

Számla feltöltése

Amennyiben a regisztrációval és annak megerősítésével is végeztél, már csak pár lépés választ el a Neteller sportfogadás felhasználói élményétől. A számlafeltöltés a regisztrációhoz hasonlóan egyszerű. A Neteller minőségi szolgáltatásainak köszönhetően számos funkcióval találkozhatsz a platformon, ráadásul bizonyos fogadási oldalakon számos bónusz kapható az első befizetés alkalmával.

A Neteller belépés után rengeteg lehetőséget kínál a felhasználó számára. A tranzakciók elvégezhetőek hitel- vagy betéti kártya által, ehhez kártyaszámra, lejárati dátumra, illetve biztonsági kódra van szükség. Ezen adatok beírására csak egyszer van szükség, ugyanis első felhasználás után lehetőséged van elmenteni az adatokat. A számlád természetesen fel lehet tölteni a banki alkalmazásodból, vagy az online banki szolgáltatód által, mely általában 1-2 munkanapot vesz igénybe, amíg a Neteller pénztárcádban megjelenik az adott összegű pénz.

A Neteller befizetés hamar megérkezik, a kifizetési díjak pedig alacsonyak. Online fogadás esetén ügyelni kell arra, hogy a kívánt összeget pontosan adjuk meg, illetve fontos, hogy lehetőség szerint mindig azt a pénznemet válaszd, mely számodra a legmegfelelőbb, legyen az USD, EUR, vagy HUF. Azt is fontos észben tartani, hogy Neteller sportfogadás esetén bizonyos bónusz és free bet csak akkor kapható, ha a szerencsejáték sportfogadási feltételeit teljesítetted. Ezenkívül az alapos utánajárás nem hátrány fogadás esetén, hiszen léteznek olyan szuper fogadási oldalak amelyek elfogadják a Neteller szolgáltatót. Ez függ attól is, hogy mely sportfogadási oldalon kívánsz játszani, azonban a legtöbb bukméker oldalán ugyanazon feltételek érvényesek. Ilyen lehet például, hogy befizetés vagy kifizetés esetén kötelező egy minimum összeg befizetése.

Bankkártya feltöltés

Miután eldöntötted, hogy USD, HUF, vagy EUR pénznemben szeretnéd a pénzt befizetni, további lépésként eldöntheted, hogy a Neteller mely funkcióját szeretnéd alkalmazni. Ezen funkciók között bármikor válogathatsz. A funkciókba beletartozik a kriptovaluta vásárlása és eladása, vagy pénz átutalása, akár nemzetközileg is. Kifizetések és befizetés szempontjából is elsőosztályú a platform. Ajánlott azonban észben tartani, hogy amennyiben egy tranzakció devizaváltást igényel, akkor a Neteller azt az árfolyamot alkalmazza, amely a tranzakciók végrehajtásának időpontjában érvényes volt. Ez Neteller által meghatározott árfolyam folyamatosan, akár naponta változik. Ezenkívül általában 4,49%-os átváltási díjat számol fel a szolgáltató.

Ahhoz, hogy a Neteller számlád feltöltsd, pénzt tudj küldeni a Neteller-el, és nagyszerű free bet vagy bónusz üsse a markod, csak a számládon lévő összegre, illetve utalás esetén a címzett e-mail címére van szükséged. Az utalás pár perc, az összeg azonban rögtön megérkezik a megadott számlára. Természetesen ezután további teendőd nincs. Amennyiben a címzettnek nincs Neteller fiókja, de szeretnél utalni neki, a Neteller e-mailben jelzi a címzettnek, hogy várja őt a pénze. A legtöbb pénzátutalási platfornál nem lehet hozzáférni ilyen szolgáltatáshoz. A Neteller t szinte az összes bukméker alkalmazza, hiszen minőségi szolgáltatást nyújt mindenki számára. Nem csoda, hogy a felhasználói vélemények is az egyik legjobb platformnak a Netellert tartják. A sportfogadás és online szerencsejáték lehetőségét nyújtó oldalak körében is népszerű. Éppen ezért találkozhatunk a legtöbb bukméker platformján a tranzakciós bónusz színes skálájával.

Feltöltés banki átutalással

Az online sportfogadási és szerencsejáték platformok számos bónusz felhasználására adnak lehetőséget. Ezek a bónusz kínálatok többek között akkor elérhetőek, ha az adott oldalra bizonyos összeget befizetünk. Általában ilyen bónusz például az Üdvözlő bónusz, melyet az első befizetés alkalmával kaphatsz meg. A Neteller számla feltöltése banki átutalással is teljesíthető. Ahhoz, hogy elindítsd a tranzakciót, mindössze pár lépést kell követned. A Neteller a piac egyik legmegbízhatóbb fizetési rendszer a sportfogadási oldalakon, így érdemes ezt választanod.

A banki befizetés kezdeményezéséhez a Neteller számla megnyitása után rá kell kattintanod a “Befizetés most” lehetőségre, melyet a Banki átutalás szekció alatt. Ezután meg kell adnod a tranzakcióhoz szükséges banki adatokat (bankszámlaszám, név, cím, stb), valamint a hivatkozási számot, mely lehet akár a Neteller ügyfél-azonosítód is. A Netellert a fejlesztők úgy alkották meg, hogy függetlenül attól, hogy melyik országban élsz, egynél több számlával is rendelkezhetsz, illetve számos pénznem közül választhatsz. Érdemes feljegyezni az adataid, illetve a hivatkozási számot is, hogy a későbbiekben ezen adatok hiánya ne okozzon problémát. Amennyiben ezekkel a lépésekkel is meg vagy, már csak végre kell hajtani a fizetést az online bankból, vagy személyesen a helyi bankfiókban.

Mivel a Neteller egy online fizetési rendszer, nem fogadnak el készpénzes befizetést. A legtöbb fizetési tranzakció 1-2 munkanapon feldolgozásra kerül, az összeg pedig azonnal megérkezik. A sportfogadási oldalakon történő kifizetés és befizetés is hasonlóan zajlik, azonban ezekért a legtöbb bukméker nem számít fel díjat, így ez természetesen ingyenes. Mivel a Neteller számla vezetésére létrehozott online fizetési rendszer, ezért a Neteller felhasználója köteles a díjak kifizetésére. Fontos ügyelni arra a tényre, hogy amennyiben a lakóhelyed szerinti országtól függően az átutalási befizetés nemzetközileg zajlik, a bankod az átlagosnál magasabb díjat számíthat fel.

Pénzküldés Neteller használatával

Szerencsére az online Neteller sportfogadás nem csak bónusz és free bet begyűjtésére használható. A Netellert arra is alkalmazhatod, hogy pénzt küldj egy másik Neteller számlára.

Pénzküldéshez egyszerűen csak jelentkezz be a Neteller fiókodba, és válaszd a “Neteller Nemzetközi Pénzátutalás” lehetőségét. Ezután add meg az adatokat, beleértve a küldeni kívánt összeget, a pénznemet, a címzett adataid, és országát. Régiótól függően lehetséges, hogy további információk megadására lesz szükséged. A lakóhelyedben elérhető módok bármelyikével tudsz pénzt küldeni. Bármely országból tudsz pénzt utalni, amennyiben az adott ország támogatott a cég által. A platformon külön lista elérhető a küldő, valamint a fogadó országokról.

Neteller Sportfogadás

Virtual Net+ kártya

A Net+ Virtual MasterCard egyelőre csak az európai térség országaiban élő lakosok számára elérhető, ami azt jelenti, hogy szerencsére Magyarországon is hozzáférhető. Ez a kártya tulajdonképpen lehetővé teszi, hogy olyan online vásárlási tranzakciókat hajtsunk végre a Neteller számla által, ahol a MasterCard-ot elfogadják. Ez a kártya azonban internet nélkül, vagy ATM-ben nem használható, hiszen virtuális.

A virtuális MasterCard kártyát fogadási tranzakciókra is használhatod, valamint többek között HUF is elérhető, mint pénznem. A kártyát akkor tudod megszerezni, amennyiben rendelkezel felhasználói fiókkal, amely ellenőrizve van, illetve a cég által támogatott országban élsz. A kártyát úgy tudod megigényelni, hogy a fiókod bal oldalán található “Net+ Card” opcióra kattintasz, ezt követően pedig a Virtuális kártya beszerzése lehetőségre kell kattintanod. Habár az oldal angol nyelvű, könnyen kezelhető a felület. A virtuális kártya létrehozása után a képernyőn meg fog jelenni egy 16 számjegyű kártyaszám a CVV kóddal, és a lejárati dátummal együtt. Az első kártya ingyenes, valamint rendkívül letisztult, esztétikus dizájnnal tervezték meg.

A Net+ Virtual MasterCard használata számos előnnyel jár. Ezen előnyök közül kiemelkedően fontos megemlíteni, hogy mivel ez MasterCard-nak minősül, rengeteg helyzetben, és könnyen használható. Mivel a kifizetés, fogadás, de akár a bónusz igénylés is problémamentesen zajlik, ráadásul teljesen ingyenesen igényelhető a Net+ Virtual MasterCard, ezért mindenképp érdemes megigényelni.

Sportfogadás a Netellerrel – Előnyök és Hátrányok

A sportfogadás zökkenőmentességét nem csak a Neteller garantálja, hanem az adott fogadási platform is. Számos előnnyel jár a rendszer használata (például bónusz ajándékok), azonban (ugyanúgy, mint amikor felmerül a kérdés, hogy a Neteller vagy Skrill mellett döntsünk) van pár hátránya is. Ezek a hátrányok nem számítanak nagy problémának, azonban érdemes velük tisztában lenni, ha a Netellert választod új számla megnyitására.

Pros Cons
👍 A Neteller a világ egyik legmegbízhatóbb online fizetési rendszere. 0-24 órás biztonsági funkcióval rendelkeznek, és a csalás elleni küzdelem legújabb csúcstechnológiás eszközeit használja. 👎A Neteller szolgáltatásai igen korlátozottnak minősülnek Kanadában, illetve az Egyesült Államokban.
👍Rendelkezik VIP tagsággal, amelyek által számtalan előnyös bónusz is együtt jár. 👎Egyes pénzfelvételi módok alacsonyabb havi limittel rendelkeznek.
👍A kifizetések nagyon gyorsak, valamint a Neteller nem számít fel díjat pénzátutalás esetén, csak a devizaváltási díjat kell kifizetni. 👎Habár a Neteller VIP tagságával csökkenthető a befizetési- és kifizetési jutalék, néhány mód meglehetősen magas jutalékot von le.

Limitek, díjak és fizetési idők

A limitek, díjak és tranzakciós idők nagyban változnak attól, hogy mely fogadási oldalt használjuk. Ez a tény Bet365, Unibet és Bwin szolgáltatók esetén is érvényes, még akkor is, ha a legnagyobb bukmékereknek számítanak a piacon. A Netellert használók mindhárom szolgáltatónál megtehetik tétjeiket, akár HUF-ban is. Az alábbi táblázatok segítségül szolgálnak a tranzakciós idők, limitek, díjak, és egyéb információkhoz, melyek az egyes bukmékereknél elérhetőek.

Bet365

Befizetések

Fizetési lehetőség Díj Tranzakció ideje Maximum limit
Banki átutalás Ingyenes 2-10 munkanap 40 000 000 HUF
Hitelkártya Ingyenes Azonnali 6 000 000 HUF
Neteller Ingyenes Azonnali 250 000 HUF

Kifizetések

Fizetési lehetőség Díjak Tranzakció ideje
Banki átutalás 2100 HUF vagy 1 ingyenes tranzakció minden 28. napon 2-10 munkanap
Pénzküldés másik Neteller számlára Ingyenes Azonnali
Net+ MasterCard Ingyenes Azonnali
Fizetés Net+ kártyával (POS) Ingyenes Azonnali

Unibet

Befizetések

Fizetési lehetőség Díj Tranzakció ideje Maximum limit
Banki átutalás Az összeg 1%-a Azonnali 3 900 000 HUF
Hitelkártya Ingyenes Azonnali 19 600 000 HUF
Neteller Ingyenes Azonnali 19 600 000 HUF

Kifizetések

Fizetési lehetőség Díjak Tranzakció ideje
Banki átutalás Ingyenes 3-5 munkanap
Pénzküldés másik Neteller számlára Ingyenes Azonnali
Net+ MasterCard Ingyenes Max. 12 óra
Fizetés Net+ kártyával (POS) Ingyenes Max. 12 óra

Bwin

Befizetések

Fizetési lehetőség Díj Tranzakció ideje Maximum limit
Banki átutalás Ingyenes Azonnali 32 000 000 HUF
Hitelkártya Ingyenes Azonnali 920 000 HUF
Neteller Ingyenes Azonnali 23 000 000 HUF

Kifizetések

Fizetési lehetőség Díjak Tranzakció ideje
Banki átutalás 3-5 munkanap
Pénzküldés másik Neteller számlára Ingyenes Azonnali
Net+ MasterCard Ingyenes Max. 24 óra
Fizetés Net+ kártyával (POS) Ingyenes Max. 24 óra

Összefoglalás

A Neteller sportfogadás szempontjából is a legalkalmasabb fizetési rendszer, de mindennapi használatra is tökéletes. Szerencsére rengeteg felhasználóval rendelkezik a platform, illetve a platform fejlesztői nap, mint nap azon dolgoznak, hogy a rendszer a lehető legjobban működjön, ezáltal kiemelkedve a piacon egy minőségi szolgáltatással. A tapasztalt sportfogadók visszajelzései is azt mutatják, hogy a Neteller használata megkönnyíti a fizetések lebonyolítását, hiszen a garantált biztonság mellett nagyon könnyű eligazodni az oldalon, ez pedig a letisztult platformnak köszönhető. Akik szeretnek fogadásokat kötni, vagy egyszerűen csak szeretnének egy könnyebb rendszert használni, mindenképp érdemes kipróbálni legalább egyszer a Netellert.

GYIK

Hogyan tölthetem fel a Neteller számlámat?

Számládnak feltöltése rendkívül egyszerű. Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálásután kiválasztod mely módszerrel szeretnéd feltölteni az összeget, az adatok beírása után pedig meg kell erősítened a szándékod. A befizetésed azonnal megérkeznek, illetve a legtöbb esetben díjmentesek.

Milyen megoldásokkal vehetek fel pénzt NETELLER számlámról?

Számládról banki átutalással, MasterCard-dal, Visa-val, illetve Skrill-el tudsz felvenni pénzt. Ezenkívül rendelkezésre áll a Merchant Sites és a Member Wire is, mint opció.

NETELLER VIP program – mi ez?

A Neteller VIP program 5 szintből áll: Bronz, Ezüst, Arany, Gyémánt, valamint az Exkluzív VIP. Azok a felhasználók, akik tagjai a VIP programnak, számos kedvezményben és bónusz kínálatokban részesülnek. A szolgáltató hivatalos weboldalán részletes információ megtalálható arról, hogy miként lehetsz VIP tag. Érdemes utánajárni, hiszen a rengeteg előny mellett sportfogadás esetén akár free bet is ütheti a markodat.