bet365 regisztráció – menete és belépés

A bet365 regisztráció—eltérően pár másik bukméker oldaltól—viszonylag egyszerű. Sosem regisztráltál még azelőtt ilyen oldalra és aggódsz, hogy valamit el fogsz rontani? Tökéletesen megértünk, mindenki volt egyszer kezdő. A következőkben lépésről lépésre megnézzük, hogyan is működik a bet365 regisztráció.

bet365

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.

Tesztelve és ellenőrizve 29 május 2023
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek. Az ÁSZF teljes szövege itt található.

bet365 regisztráció lépésről lépésre

  1. A bet365 regisztráció a főoldalon kezdődik. Itt találjuk a “Új számla” elnevezésű kis ikont, amire, ha rákattintunk, rögtön megjelenik az űrlap, amit ki kell majd töltenünk.
  2. Az regisztrációs folyamat első része talán ismerős lehet más oldalakról már. Értelemszerűen adjuk meg a tartózkodási helyünk és a személyes információink (név, születési dátum).
  3. Ezután adjuk meg az elérhetőségeinket (e-mail, telefonszám). A telefontszám azért szükséges, mert a bet365 így tud majd velünk kapcsolatba lépni, ha beszélni szeretnének velünk a számlánkkal kapcsolatban. Ezt követően állítsuk be, hogyan kívánunk értesítést kapni a legújabb ajánlatokról. Én az e-mail és SMS értesítést szoktam bekapcsolni, de természetesen te választhatsz mást is.
  4. A következő lépés a címünk megadása. Itt nem feltétlen szükséges a lakás/emelet/ajtó részt kitölteni, anélkül is tovább fog engedni!
  5. A belépési adatok létrehozása az egyik legfontosabb lépés. A felhasználónév és a jelszó megadásakor, ne feledjük, hogy a felhasználónevünk ékezetek nélkül kell megadni. Ez talán a magyar felhasználónak egy kicsit fura lehet, de így van. Ami a jelszót illeti, én azt javaslom, hogy a böngésző által ajánlott erős jelszavat válasszuk, így azt a számítógépe el fogja menteni és nem felejti el, nem beszélve arról, hogy egy hosszabb, bonyolultabb jelszó a mi biztonságunk szempontjából is fontos.
  6. Biztonságunk érdekében még egy 4 jegyű biztonsági kódot is meg kell adnunk.
  7. A végső lépésnél a legkönnyebb elvérezni. Más regisztrációs oldalakon, általában nem kell ilyen adatokat megadnunk, tehát ez valószínűleg teljesen új számunkra. De aggodalomra semmi ok! Az időzónát egyszerűen állítsuk CET-re. A nyereményszorzót állítsuk „decimálisra”.
  8. Ha van bet365 bónuszkód a tarsolyunkban, akkor azt itt megadhatjuk. (A bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.)
  9. A regisztráció részével készen is vagyunk, de előbb be kell x-elnünk a kis rubrikát a lap alján, amellyel elfogadjuk a szerződési feltételeket és a szabályzatot, valamit megerősítjük, hogy elmúltunk már 18 évesek. Ha még nem múltunk el 18 évesek, akkor ne x-eljük be, mert később az azonosítási procedúrának hála úgy is ki fog derülni!
bet365 regisztráció - bet365 bónuszkód

Még valami. Ha esetleg rosszul töltöttünk ki valamit a bet365 regisztráció kapcsán, akkor sincs nagy gond, a rendszer rögtön vissza fogja tölteni az űrlapot, és piros színnel jelzi majd, hogy milyen adatot adtunk meg hibása.

bet365 belépés

Sok bukméker oldalon regisztráltam már, így talán jobb rálátásom van, mint másoknak erre a témára. Véleményem szerint, a bet365 regisztráció érthető, és könnyen áttekinthető. Egy nehezebb rész van, amikor arról kérdeznek minket, hogy melyik megjelenítését preferálunk a nyereményszorzónak, de itt is alapból felkínálja az oldal a leggyakrabban használt „decimális” megjelenítést. Az oldal egy új, külön ablakban nyitja meg a regisztrációs felületet, amit én kifejezetten praktikusnak találtam, hiszen így máshonnan be tudtam másolni könnyen az adataimat. A bet365 belépés kapcsán kialakított feltételeit pedig abszolút fairnek tartom. Az oldalra ugyanis csak 18 éven felüliek léphetnek be. A regisztráció utáni személyazonosításnak hála gyorsan kiderül, ha valaki hazudott ezzel kapcsolatban. A részvételi és szerződési feltételekről és szabályokról könnyen magunk is tájékozódhatunk, és ezt tegyünk is meg, hiszen a bet365 belép alapfeltételeinek muszáj eleget tennünk, ha később fogadásokat akarunk kötni.

Üdvözlő bónusz

Szerencsére a bet365 üdvözlő bónuszt is kínál az új játékosai számára. A bet365 számlanyitás csak az első lépés, de ahhoz, hogy meg is kapd ezt a bónuszt, pénzt kell előbb feltöltenéd a számládra. De hát pontosan ezért regisztráltunk szóval ez talán nem meglepő. A számlánkra való összeg feltöltésével kapunk egy bónuszt, ami általában egy 100%-os bónusz. De mivel folyamatosan változnak a bónuszban foglaltatott extrák, ezért mindenképpen látogass el a bet365 oldalára és nézd meg, hogy most éppen mit foglal magába a bet365 üdvözlő bónusza.

bet365 regisztráció telefonon

bet365 regisztráció

A bet365 elérés sosem volt egyszerűbb, hiszen most már mobilon is regisztrálhatunk. Amikor én regisztráltam atályt jelent meg ez az új funkció, szóval elsőkézből tapasztaltam, mennyire egyszerű és könnyű is így regisztrálni. Az előbbi lépéseken, amelyeken végigmentünk ugyanazok és szerencsére itt is meg tudjuk adni a bet365 bónusz kódunkat, tehát tényleg semmi jóból nem maradunk ki, sőt még egyszerűbbé tesszük az életünk, ha a mobil regisztrációt választjuk.

Jó a bet365 oldalán fogadni!

A bet365 tökéletes hely kezdőknek és profiknak egyaránt. Maga az oldal könnyen kezelhető, felhasználóbarát, ami egy újoncnak, főleg az elején, nagyon fontos. De a bet365 szorzók tekintetében is jól teljesít—tudom ez inkább a haladó játékosokat foglalkoztatja, de te sem maradsz örökre kezdő, tehát fontos már az elején ezt is tudni. A bet365 rengeteg piacot kínál mind sportfogadóknak mind pedig a szerencsejáték szerelmeseinek. A bet365 halad a korral és a legtöbb szolgáltatása már online is elérhető, van itt online kaszinó, online póker, élő fogadás, minden!

Gyakori kérdések

Lehet regisztrálni a bet365-re Magyarországon?

Igen.

Ki regisztrálhat a bet365 HU oldalára?

Csak azok akik elmúltak 18 évesek. A részvételi és szerződési feltételekről a bet365 oldalán tudhat meg többet.

A bet365 regisztráció ajánl üdvözlő bónuszt?

A bet365 számára fontosak az új játékosok, így általában ajánl üdvözlő bónuszt az új játékosoknak. Látogass el az oldalra és tudd meg most épp milyen ajánlatok érhetőek el!