A legjobb fogadási bónuszok és ajánlatok 2024-ben

Frissítve:

Fogadási bónuszok

FIGYELEM! A bet365 2023. november 17-től Magyarországról nem érhető el.

A Magyarországról elérhető fogadóirodák többsége szinte mindig kínál valamilyen fogadási bónuszt meglévő játékosainak, de az új ügyfelekről sem feledkeznek meg. Számukra kiváló üdvözlő bónuszokat hoztak létre, de a legnépszerűbb sportágak eseményei, így például a labdarúgás vagy a tenisz fogadások esetében is nagyszerű ajánlatokkal szolgálnak. Ebben a cikkben sorra vesszük a legismertebb magyar nyelvű szolgáltatóknál található legjobb fogadási bónuszokat.

A fogadóirodák által kínált legjobb bónuszok

Hazánkból elég sok fogadóiroda kínálatát elérhetjük, olyat viszont nem igazán fogunk találni, ahol nincsen épp valamilyen bónusz. Akik jártasok ebben a témában, azok jól tudják, hogy a külföldi bukmékereknél általában jócskán több promóciót hoznak létre, de jelenleg a magyar oldalról sem kell panaszkodnunk, hiszen egy új szereplő is megjelent a piacon. 

Unibet fogadási bónuszok 2024-ban

Az Unibet az egyik legismertebb fogadóiroda, amely szinte mindig kínál valamilyen figyelemre méltó ajánlatot a szokásosnak mondható üdvözlő bónuszok mellett is. Utóbbit illetően jelenleg 100 százalékos befizetési bónuszt ajánlanak új játékosaik számára a sportfogadáshoz maximum 20 ezer forintig. Ez annyit jelent, hogy ha 20 ezret fizetünk be új számlánkra, akkor 40 ezer forintos értékben kezdhetjük meg a játékot. Ehhez viszont feltételként szabták meg, hogy legalább 3500 forintos értékben töltsük fel a számlánkat, a megkapott bónuszösszeggel pedig minimum hat alkalommal kell fogadnunk. Olvasd el az Unibet bónuszról szóló cikkünket is!

Szintén említést érdemel még a 15 ezer forint értékű ingyenes fogadás lehetősége. Ha labdarúgó mérkőzésekre fogadunk minimum 1500 forintért, akkor minden egyes fogadás után jár egy sorsjegy, amivel részt veszünk egy heti sorsoláson. 100 szerencsés játékos minden héten kap egy 10 ezer forint értékű ingyenes fogadást, de érdemes minél több sorsjegyet összegyűjteni, mivel 50 darab után fixen jár egy 5000 forint értékű bónusz. 

20 000 Ft-os bónusz az Unibettől!
1
Unibet
100%-os befizetési bónusz 20 000 Ft-ig
   18+| 100% bónusz max. 20,000 Ft + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble játékhoz. Min. 4,000 Ft befizetés a pörgetéshez. Min. odds: 1.40. Megforgatási követelmények: Sport: 6x bónuszösszeg. Kaszinó és nyerőgépek: 25x bónuszösszeg.

   A TippmixPro ajánlatai

   Bár a bónuszokat tekintve kevés helyen esik szó a jól ismert szolgáltatóról, időnként a Tippmix és annak online változata, a TippmixPro kínálatát is érdemes átnézni. Utóbbin a Promó fül alá gyűjtik össze az éppen aktuális bónuszokat, amiből általában egyszerre egyet kínálnak, ám idén már a negyedik promóciójukat kezdték meg. Jelenleg éppen a V-sportnak csináltak egy nyereményjátékot, amelyben legalább 3.000 Ft értékű, minimum 3-as kötésű fogadást kell kötni egy V-Sport vagy V-Sport Pro szelvényen, így ezzel esélyünk nyílik a szakaszonként 250 ezer forintos pénz elnyerésére, vagy elvinni a főnyereményt, amely 2 millió forint. Ez a promóció egyébként már a végén jár, de a nyár elején a TippmixPro új felhasználói kaphattak egy 10 ezer forintos regisztrációs bónuszt, vagyis érdemes itt is résen lenni. 

   bet365 fogadási bónuszok és ajánlatok 2024-ban

   Az egyik legtöbb bónusz a bet365-nál található, és több sportágra is kiváló ajánlatokat tesznek közzé. A tenisz fogadásra is van lehetőség, ehhez pedig úgynevezett gyűjtő bónuszt és visszalépési garanciát is létrehoztak. Előbbi lényege, hogy legalább két választásból álló gyűjtő fogadást kell megtenni, a Megnyeri a mérkőzést, az Első szett nyertese és a Fogadás szettre piacokon, siker esetén pedig 5-70 százalék bónuszt adnak hozzá a nyereséghez. A bet365 visszalépési ajánlatának lényege, hogy a Megnyeri a mérkőzést piacon egyéni mérkőzésekre kell fogadást kötni, de ha az ellenfél visszalépne, akkor nyertesnek ítélik meg a fogadást. A fogadásfokozók is említésre méltók, mivel mindegyik sportesemény esetében felbukkanhatnak megnövelt szorzók, amelyeket érdemes igénybe venni, ahogyan a korai kifizetési ajánlatot is. Baseball esetében a fogadásunkat egészben kifizetik, ha az általunk választott csapat 5 run vezetést szerez, focinál pedig kétgólos vezetésnél ugyanez a helyzet. 

   Természetesen itt is gondoltak azokra, akik frissen regisztráltak, hiszen számukra legalább 1500 forint befizetése esetén fogadási kreditek járnak maximum 15 ezer forint értékben. Ezek tétként használhatók fel, de fontos, hogy az ajánlatot minden új felhasználó a regisztrációt követő 30 napon belül igényelje, valamint a felhasználási feltételekben megfogalmazott feljogosító fogadásokat kell tenniük. 

   Vegas Sports fogadási bónusz lehetőségek

   Az egyik legfrissebb szereplőről van szó a piacon, így nem csoda, hogy rögtön jelentős bónuszokkal próbálják magukhoz csábítani a sportfogadókat. Jelenleg kettővel rendelkeznek ezen a területen, amelyből az egyik a regisztrálóknak szól. Ez egy 100 százalékos befizetési bónusz 50 ezer forintig, amely hivatalosan július 19. és július 31. között érhető el azoknak az újonnan csatlakozóknak, akik feltöltik számlájukat legalább 5000 forinttal és teljesítik a megforgatási követelményeket. 

   A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha befizetünk 20 ezer forintot, akkor a cég jóváír nekünk ugyanennyit, de 50 ezer a maximum. Ehhez viszont ötszörös tétrakási követelmény társul, szelvényenként minimum 1,4-es szorzóval, a teljesítésre pedig öt nap áll a rendelkezésünkre. A második bónusz már a labdarúgáshoz kapcsolódik, ugyanis július 23-ig a már említett feltételek szerint írják jóvá befizetésünk 100 százalékát maximum 20 ezer forintig, ám a követelményeket labdarúgó eseményekre való fogadással lehet teljesíteni. Nézd meg azt is, hogy szerintünk melyek a legjobb online kaszinók!

   GYIK

   Ha kizárólag az összegeket vesszük figyelembe, akkor az itthonról elérhető szolgáltatók közül jelenleg a Vegas Sports a nyerő. Náluk a 100 százalékos befizetési bónusz maximuma 50 ezer forint.

   A regisztráció és ezzel együtt a számlanyitás természetesen nem jár semmilyen költséggel, ám abban az esetben, ha fogadni szeretnénk és a bónuszokat is érvényesíteni akarjuk, muszáj lesz befizetni a számlánkra.

   Bár főként ez a sportág van a fókuszban a legtöbb helyen, ettől függetlenül találunk olyan promóciókat, amelyeket például a jégkorong, a kézilabda, a kosárlabda, vagy a tenisz fogadásokhoz igazítottak.