Bwin Sportfogadás 2023 – a bukméker részletes áttekintése

A Bwin, vagy talán valakinek még a régi neve rémlik, a betandwin egy 1997 óta fennálló ausztriai online sportfogadó oldal, akik közel 200 milliós felhasználói tábort tudhatnak maguknak. A Bwin sportfogadás mellett természetesen foglalkozik még kaszinóval, élő kaszinójuk is van, és pókerrel is. Tehát sikeresen lefedik a szerencsejáték legnépszerűbb formáit; mindenki megtalálhatja magának azt, amihez éppen kedve van. Ezért is gondoltam, hogy érdemes lehet megírni ezt a cikket, hiszen egy én magam is egy remek sportfogadó oldalnak tartom, a következőkben az én szubjektív véleményemen alapuló szemlét olvashattok a Bwinről.

A cikk nem reklámcikk, hanem kizárólag szerkesztői tartalom. Az itt felsorolt információk csak tájékoztató jellegűek, és az olvasók döntését saját felelősségükre kell meghozniuk.

Előnyök Hátrányok
Biztonságos: MGA engedéllyel rendelkezik Csak angolul érhető el az ügyfélszolgálat
Elő közvetítések és fogadások is elérhetőek  
Széles bónuszkínálata van  

Bwin üdvözlő bónusz

Kezdjük is talán a legfontosabbal, már rögtön az elején. Természetesen a nemzetközi piacon nagyon nehéz relevánsnak maradni, így tényleg csak azok maradhatnak a víz felett, akik képesek újra és újra megújulni és képesek új játékosokat vonzani a piac felé. Ennek a lehető talán legegyszerűbb—ámbár legeffektívebb módja—hogy az új játékosok számára valami féle bónusszal kecsegtetünk. A Bwin remek üdvözlő bónuszok tekintetében, nézzük meg milyen ajánlataik vannak éppen most a cikk írása alatt (hisz ez folyamatosan változik):

Ahogy azt a hivatalos honlapról bevágott képen is láthatjuk, a Bwin sportfogadás 30.000ft értékű Üdvözlő bónuszt kínál minden új ügyfelének! Tehát ez egy olyan 100%-os Üdvözlő Bónusz, amely akár 30.000ft értékű is lehet.

Azonban vigyázzunk a most jelenleg elérhető üdvözlő bónusszal a pókereseknek kedvez most épp, hiszen ezt az összeget kizárólag pókerjátékokra tudjuk felhasználni, tehát ez most jelenleg nem egy Bwin sportfogadás bónusz, de ez sokszor változik, van, hogy a sportfogadóknak kedveznek van, hogy a kaszinósoknak.

Ne de, hogyan igényelhetjük ezt a remek kis bónuszt? Egyszerűen regisztráljon a Bwin Pókeren. Hajtson végre egy befizetést és már készen is áll a bónusza igénylésére és a játékra!

Ne feledjünk, hogy az üdvözlő bónusz kizárólag új ügyfelekre vonatkozik, tehát csak azok számára elérhető, akik új számlával regisztrálnak. A bónuszhoz tartozó további feltételről olvassa el a „részvételi feltételek részt” az Bwin főoldalán, mielőtt még igényelnénk azt a regisztráció folyamán.

Bwin Sportfogadás

Bwin regisztráció

Az üdvözlő bónuszhoz tehát első, hogy regisztráljunk az oldalon. Nézzük meg lépésről lépésre, hogy a Bwin-nél, hogy működik a regisztrációs procedúra, ha még nem csinált soha ilyet. Szerencsére rögtön láthatjuk, hogy a Bwin-nél minden magyarítást kapott, így nem kell idegen nyelven levezényelnünk a regisztrációt, de így is akadhatnak buktatók, lássuk:

Bwin regisztráció

1.A Bwin főoldalán jobb oldalt kattintsunk a sárga „Regisztráljon most” gombra.

2.Adjuk meg az országon, ahol élünk majd adjunk meg e-mail címünk.

3.Adjunk meg egy olyan jelszót, amely megfelel az előírásoknak (van benne kis nagybetű, tartalmaz számot, és elég hosszúságú)

4.Adjunk meg a nevünk.

5.Adjuk meg a születési dátumunkat (itt figyeljünk, hogy a DD helyére írjuk a napot az MM helyére a hónapot az YYYY helyre pedig az évet, a magyar sorrendtől eltérően)

6.Adjuk meg a telefonszámunkat

7.Adjuk meg a házszámot és az utcaneveket a város a megyét és az irányítószámot is!

8.Válasszuk ki hogy hogyan szeretné a bwin, hogy kapcsolatba lépjen önnel (lehet ez email, sms, telefon, posta, vagy akár ezek közül mindegyik). De mivel ez a kérdés opcionális ezért akár a következő gombra kattintva ki is hagyhatjuk.

9.Utolsó lépésként válasszuk ki milyen pénznemben szeretnénk az oldalon játszani. A forint mellett természetesen lehet dollárban, de euróban is!

Be- és kifizetési lehetőségek

Egy akkora sportfogadó óriás, mint a bwin igyekszik minden lehetőséget lefedni, így a korral haladva ma már befizetéseinket PayPalon keresztül, Neteleren Skrilleren keresztül is végezhetjük.  A hagyományosabb megoldások kedvelőinek sem kell aggódniuk, természetesen bankkártyával és átutalással történhet a befizetés. Az e-pénztárcás megoldást azért szokták jobban kedvelni, mert így az átutalás szinte azonnali.

Nézzük meg táblázatban miben különböznek a különböző opciók, mire számíthatunk náluk.

Befizetések

Rendszer Min befizetés (Huf) Díj
Visa 3040 Díjmentes
Mastercard 3040 Díjmentes
Maestro 3040 Díjmentes
Skrill 3040 4.9%
Neteller 3040 4.9%
Paysafevard 3040 Díjmentes

Kifizetések

Rendszer Kifizetési idő Díj
Visa 3-6 munkanap Díjmentes
Mastercard 3-6 munkanap Díjmentes
Maestro 3-6 munkanap Díjmentes
Skrill Akár 24 óra 4.9%
Neteller Akár 24 óra 4.9%
Paysafecard 1-6 munkanap Díjmentes

A platformok használhatóságáról

Bwin honlap 

A honlapnak dizájnját tekintve elég minimalista. Egy sima fekete háttér van, amin a kiemelt részek sárga alapon fekszenek. Aki olyan, mint én és szereti az egyszerű dizájnt akkor a Bwin neki való. Nincsenek pop-up ablakok és nincsenek hatalmas villogó logók sem.

A honlap pillanatok alatt, könnyen áttekinthető. A felső sorban a következő fő opciók közül tudunk választani: Sport fogadás, élő fogadás, kaszinó, élő kaszinó, póker, és promóciók. Tehát tényleg mindent elérünk egy helyről, nem kell külön oldalra menni minden alkalommal amikor egy új funkciót akarunk megnyitni.

Tehát a Bwin honlapja egy letisztult, könnyen használható és könnyen áttekinthető modern honlap, amit bárkinek csak ajánlani tudnék.

Bwin mobile applikáció

Napjainkban már nagyjából mindenki az applestoreon vagy a Google playbe keresné az applikációt. Azonban a Bwin kifejlesztett egy saját applikációt, amit egyenesen a hivatalon fő oldalukról a bwin.com-ról lehet letölteni. Tehát a telefonunk böngészőjébe írjuk be a bwin.com címet. A sárga LETÖLTÉS MOST! gomb megnyomásával letölthetjünk a hivatalos Bwin alkalmazást Androidra. A „Letöltés” gombra kattintva, kapni fog egy figyelmeztetést, engedélyezze az applikáció letöltését, nem fog kárt tenni a készülékében.

A letöltést követően:

1.      Lépjen be a beállítások menübe

2.      Menjen a „Biztonság” fülre

3.      Görgessen az „Ismeretlen források”-ig és jelölje be

4.      Kattintson az „OK” gombra és erősítse meg a választást

Ezt az opciót azonban csak androidos felhasználók élvezhetik! De az appleösöknek sem kell aggódniuk, ők is igénybe tudják venni a Bwin szolgáltatásait, nekik csak annyit kell tenniük, hogy a bwin.com-ot beírják böngészőjükbe, és azt onnan élvezhetjük, hiszen a holnap teljes egészében mobilbarát. Minden funkció ugyanolyan könnyedséggel, gyorsasággal, reszponzivitással érhető el; mintha asztali számítógépünkről használnánk.

Bónuszok és promóciók

A bónuszokat tekintve 4 különböző fajta promóciós kategória van. Külön ajánlatok vannak a

–        Sportfogadásokhoz

–        Kaszinóhoz

–        Élő kaszinóhoz

–        Pókerhez

Ezekben a csoportokban találjuk a már bemutatott Üdvözlő Bónuszt is például, de van rengeteg más promóció is. Vannak Napi Droppok, Heti Nyeremények, Napi ingyenes tekerések és időszakos ajánlatok is. Érdemes mindig nézni a promóciós listát ugyanis, hetente újabb és újabb bónuszajánlat bukkan elő. A 2020-es Futball Világbajnokságra való tekintettel természetesen most sok az azzal kapcsolatos játék. Nézzük is meg közelebbről a Bwin sportfogadás kategóriájához kapcsolódó ajánlatait.  

Sportfogadási ajánlatok

A Bwin sportfogadás sosem volt még ennyire kifizetődő. Az üdvözlő bónuszról beszéltem már egy kicsit, de a Bwin nem áll itt meg, nem csak az új felhasználók toborzása a célja, hanem azok megtartása és lojalitásuk megjutalmazása is. Nézzük jelenleg milyen Bwin sportfogadás ajánlatok érhetőek el.

Sport bónusz

Sportfogadás Bwin módra. Az üdvözlőbónusszal ellentétben, amit kizárólag a póker szekcióban használhatunk fel, a sport bónuszt, sikeres regisztrációt követően (első számlanyitás alkalmával) kizárólag sportfogadásra lehet felhasználni. Tehát ez a Bwin sportfogadás ezen bónusza kifejezetten a sportfogadó közönséget célozta meg.

Felhasználásához látogassunk az oldalra és kattintsunk a „Nyisson új számlát és kapja meg bónuszát” gombra, és ez az ajánlat más regisztrációs ajánlattal nem vonható össze!

Tehát igazából azt kell eldöntenünk még regisztráció előtt, hogy inkább sportfogadást fogunk végezni vagy pedig inkább pókerezni fogunk, a választól függően, pedig vagy az üdvözlő, vagy a sportbónuszt választjuk.

Sport bónusz

100% Back Up Bet fogadás minden mérkőzés után

A Bwin sportfogadás ezen bónuszánál tulajdonképpen biztonságos fogadást biztosít minden meccsre. Mit kell tennünk ahhoz, hogy mi is élvezhessük ennek a bónusznak a pozitívumait?

Tegyünk meg egy 4500Ft-os fogadást a 2022-es Világbajnok győztesére és szerezzünk 100%-os Back Up Bet fogadást 1500Ft-ig, minden mérkőzésre, amit a te általad választott csapat játszik. Ez mit jelent? Annyit, hogy minden olyan fogadásod, amit a választott csapatodra teszel biztosítva lesz. Tehát vagy nyersz, vagy visszakapod a téted összegét ingyenes fogadásokban.

Ehhez a következőket kell tennünk:

–        Jelentkezzünk a promócióra

–        Fogadjunk legalább 1500 FT értékben a Világbajnok győztesére

–        Minden mérkőzésért, amit az általunk kiválasztott csapat játszik, kapunk egy Back Up Bet fogadást 1500Ft-ig.

Back Up Bet fogadás minden mérkőzés után

Tippelj és nyerj akár 75 millió Ft-ot

Sportfogadás bwin foci rajongónak! Azt itt ajánlott bónusz a 2022-es Világbajnoksághoz kapcsolódik. Ez tulajdonképpen egy ingyenes tippjáték, amely során akár 75 milliót is nyerhetünk készpénzben! Annyit kell tennünk, hogy válaszolunk 10 kérdésre, természetese a Világbajnoksággal kapcsolatos kérdésekről lesz szó. Ha mindegyiket sikeresen megválaszoljuk, akár 75 000 000 Ft-ot is nyerhetünk. Ha több nyertes is van, akkor a nyeremény egyenlő arányban kerül felosztásra.

Tippelj és nyerj akár 75 millió Ft-ot

Fogadási opciók

Mivel a Bwin eredetileg egy kizárólag sportfogadással foglalkozó oldal volt, mielőtt még kiterjesztette kínálatát kaszinóval és pókerrel. Éppen ezért szinte minden fogadási opció elérhető.

Fogadási opciók

Hagyományos fogadás

A hagyományos fogadás a Bwin oldalán, a felső fejlécnél a „SPORT FOGADÁS” gombra kattintva érhető el.

Hagyományos fogadásoknak hívjuk azokat a fogadásokat, amelyeknél a fogadást a mérkőzés előtt tesszük meg. Kiválasztjuk melyik csapatra fogadunk, vagy milyen eshetőségre, majd a meccs folyamán kiderül, hogy a tipp jó volt-e vagy nem. A hagyományos fogadások kapcsán tippjeinket régebbi kimenetelekre, egy csapat általános teljesítésére alapítjuk.

Élő fogadás

A Bwin sportfogadás szerelmesei, az élőfogadás opciót a Bwin honlapján a felső sorban az „ÉLŐ FOGADÁS” gomb alatt találják meg.

Az elő fogadás egy elég újkeletű dolog, de lassan már minden nagyobb sportfogadó kínálatában megtalálható.  A hagyományos fogadásokkal szemben az élő fogadások során, a meccs alakulásával párhuzamosan fogadhatunk Tehát sokkal nagyobb élmény lesz a fogadás. A meccs nézése közben, újabb következtetéskét tudunk levonni arra vonatkozólag, hogy mi fog következni. Egy új játékos lép a pályára és nagyon bizonyítania kell? Fogadjunk arra, hogy ő szerzi meg az első gólt, például!

Az élő fogadások közelebb hozzák a fogadókat az élő játék élményéhez és nézéséhez. Extra izgalmi faktort hozva létre. A Bwin honlapján a meccsek közvetítéseit élőben is figyelemmel kísérhetjük, ha az „ÉLŐ FOGADÁS” fül alatt található „Élő” fülre kattintunk majd pedig a képernyő jobb oldalán a „Média” fül alatt kiválasztjuk a nézni kívánt adást. A kicsinyített ablak alatt megtaláljuk fogadószelvényeiket és a fogadásainkat is.

Fogadási piacok

A fogadási piacokat tekintve a Bwin-nek nem kell szerénykednie. Tényleg minden sportfogadási piac elérhető rajta. Én jelenleg összesen 35 különböző sportot számoltam, de ennek száma szerintem még nőni fog a jövőben. Fogadhatunk labdarúgásra, kosárlabdára, de akár tollaslabdára és golfra is. A klasszikus sportágak mellet fogadhatunk olyan eseményekre is mint a sakk, különféle küzdősportok vagy akár a síugrás. Ami talán egy új dolog és még én is csak múltkor figyeltem fel rá, vannak úgynevezett virtuális sportok is, amelyekre lehet fogadni: virtuális tenisz, virtuális foci, virtuális lóverseny, virtuális salakmotor verseny. Ezeket is érdemes lehet nézegetni, ha valami újra vágyunk.

A fogadási típusokat tekintve, fogadhatunk például a foci kapcsán, arra, hogy mi lesz a pontos eredmény, hány gólt lőnek, de vannak hendikep fogadások is. Tehát tényleg mindenki meg tudja találni a számára megfelelő fogadási piacot és opciót.

Legális a Bwin Magyarországon?

A Bwin rendelkezik minden olyan engedéllyel, amely lehetővé teszi, hogy az Európai Unióban is használhassák azt a felhasználók. Bwin-t a Máltai Szerencsejáték Felügyelet (az MGA) szabályozza és engedélyezi. Az engedély száma a következő: MGA/CCRP/688/2019. Ha ez még nem lenne elegendő, akkor az is elárulom, hogy az Egyesült Királyságban kiadott Gambling Commision engedélyt és a Gibraltári Kormány engedélyével is rendelkezik. Olyan külső felülvizsgáló szervezetek biztosítják az oldalt, mint az eCOGRA vagy az EGBA. A honlap eléréshez nem szükséges alternatív link a hivatalos Bwin oldal simán elindul Magyarországon is, ráadásul, minden magyar nyelven fog megjelenni nekünk. Egyszóval igen, a Bwin egy teljesen megbízható bukméker, amely Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend, többek között biztonsága miatt.

Bwin biztonság

A Bwin teljes mértékben betartója a felelősségteljes játék szabályait. Tehát, a regisztráció 18 éves korhoz van kötve például. Valamint kidolgoztak, egy úgy nevezett „Changing for the Bettor” szerencsejáték stratégiát. Az alábbi irányelvek fémjelzik ezt a stratégiát.

–        Befizetési limitek: itt minden játékos beállíthat magának egy napi, heti vagy havi befizetési limitet

–        Szünet vagy pihenőidő: az ügyfél ennek a funkciónak köszönhetően bármikor szünetet tarthat a játék során

–        Önkizárás: az önkizárás során a szolgáltató indokolt lépéseket eszközöl, azért, hogy az ügyfél ne legyen képes többet új számált létrehozni, vagy újranyitni régi számláját. Az Önkiszárási időszak legalább 6 hónap, maximum akár határozatlan idejű is lehet.

A Bwin oldalán találhatunk rengeteg egyéb a szerencsejáték, mint szenvedéllyel foglalkozó oldalt, mint a Gambling Therapy, a Gambling Anonymous vagy a Malta Responsible Gambling Foundation.

Bwin ügyfélszolgálat

A Bwin sportfogadás vagy szerencsejáték kapcsán felmerülő problémáinkat illetően a Bwin ügyfélszolgálatát kereshetjük élő chat-en, emailben a support@bwin.com címen vagy telefonon a 00 44 20 3938 0862 telefonszámon. De mielőtt még ezekhez folyamodnánk, mindenképp nézzük, meg hogy a weboldal súgó részében esetleg nem találjuk-e meg kérdésünkre a választ. Ha tényleg minden kötél szakad akkor viszont meg kell próbálnunk felvenni velünk a kapcsolatot, nagy sajnálatomra, mikor felkerestem az ügyfélszolgálatot, jómagamnak is azzal kellett szembesülnöm, hogy az ügyfélszolgálat csak angol nyelven érhető el. A legjobb megoldás szerintem az Élő Chat, itt online szinte azonnal válaszolnak. A telefonos megoldás kapcsán élőben fogunk beszélgetni angolul egy operátorral. Az e-mailes megoldással pedig írásbeli választ kapunk 24 órán belül.

Összegzés

Összességében remélem sikerült szemléltetnem, miért tartom egy remek bukmékernek a Bwin-t. Először is mert pozitívumai mérföldekkel felülmúlják negatívumait. Pozitívum, hogy remek promóciós ajánlatai vannak, amelyekkel nem csak a régi de új játékosokat is ösztönzik. Jó, hogy egy olyan biztonságos oldalon végezhetjük fogadásainkat, amely rendelkezik MGA, Gambling Commision és a Gibraltári Kormány engedélyével is. Az sem utolsó, hogy az oldalon fogadhatunk már Virtuális játékokra is és hogy már élőben is fogadhatunk, valamint, hogy a Bwin-nek rettentő fontos a szerencsejáték, mint addikció elleni küzdelem. Az egyetlen fájó pont, hogy ügyfélszolgálata nem érhető el magyar nyelven. De a legtöbb kérdésre biztos vagyok benne, hogy megtalálod a választ ebben a cikkben és így ez a kis negatívum is semmissé lesz. Ezek után pedig nincs más hátra, minthogy ti is kipróbáljátok az oldalt. Én évek óta használom az oldalt és nagyon meg vagyok vele elégedve vele, remélem ti is meg lesztek vele!

GYIK

Érhető el üdvözlő bónusz?

Igen! Minden új játékos számára elérhető ez a bwin sportfogadás bónusz. Csak annyit kell tennünk, hogy regisztrálunk.

Mit tegyek, ha nem tudom letölteni az Androidos appot?

Aggodalomra semmi ok, ha nem sikerül letölteni magát az appot, a Bwin oldala úgyis elérhető a telefonod böngészőjét használva. A mobilbarát honlapon ugyan úgy be tudsz jelentkezni a profilodba és fogadni, mint ha számítógépen tennéd.

A számlám hitelesítésére szükség van ennél a bukmékernél?

Igen. Kifizetéseket csak akkor tudsz végezni, ha korábban már hitelesítetted a személyazonosságod és a lakcímed a profilodban a hitelesítés pont alatt.

Mit tegyek, ha pont lemaradtam egy promóciós ajánlatról?

Aggodalomra semmi ok, a Bwin folyamatosan frissíti promóciós ajánlatait és van, hogy ugyan az a promóció felüti a fejét később, újra. Tehát tényleg érdemes őket naponta figyelni és nézzük meg mindig a promóciós periódust is, hogy meddig tart.