Bwin Sportfogadás 2024 – a bukméker részletes áttekintése

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Előnyök 👍Hátrányok 👎
Biztonságos: MGA engedéllyel rendelkezikCsak angolul érhető el az ügyfélszolgálat
Elő közvetítések és fogadások is elérhetőek –
Széles bónuszkínálata van –

Bwin üdvözlő bónusz

Kezdjük is talán a legfontosabbal! Természetesen, a nemzetközi piacon rendkívül nagy a verseny, így tényleg csak azok maradhatnak a víz felett, akik képesek rendszeresen megújulni és új játékosokat vonzani a piac felé. Ennek a leghatékonyabb módja, ha az új játékosok számára valamiféle bónusszal kecsegtetünk. A Bwin remek bukméker az üdvözlőbónuszok tekintetében, nézzük is meg, hogy milyen ajánlataik vannak éppen most, a cikk írása közben (hiszen ez folyamatosan változik):

Ahogy azt a hivatalos honlapról bevágott képen is láthatjuk, a Bwin sportfogadás 30 000 Ft értékű Üdvözlő bónuszt kínál minden új ügyfelének! Tehát ez egy olyan 100%-os Üdvözlő Bónusz, amely akár 30 000 Ft értékű is lehet.

Azonban vigyázzunk a most jelenleg elérhető üdvözlő bónusszal a pókereseknek kedvez most épp, hiszen ezt az összeget kizárólag pókerjátékokra tudjuk felhasználni, tehát ez most jelenleg nem egy Bwin sportfogadás bónusz, de ez sokszor változik, van, hogy a sportfogadóknak kedveznek van, hogy a kaszinósoknak.

Ne de, hogyan igényelhetjük ezt a remek kis bónuszt? Egyszerűen regisztráljon a Bwin Pókeren. Hajtson végre egy befizetést és már készen is áll a bónusza igénylésére és a játékra!

Ne feledjünk, hogy az üdvözlő bónusz kizárólag új ügyfelekre vonatkozik, tehát csak azok számára elérhető, akik új számlával regisztrálnak. A bónuszhoz tartozó további feltételekről olvassa el a „részvételi feltételek részt” a Bwin főoldalán, mielőtt még igényelnénk azt a regisztráció folyamán.

Bwin Sportfogadás

Be- és kifizetési lehetőségek

Egy akkora sportfogadó óriás, mint a Bwin, igyekszik minden lehetőséget lefedni, így ma már befizetéseinket PayPalon, Neteleren és Skrilleren keresztül is végezhetjük.  A hagyományosabb megoldások kedvelőinek sem kell aggódniuk, természetesen bankkártyával és átutalással történhet a befizetés. Az e-pénztárcás megoldást azért szokták jobban kedvelni, mert így az átutalás szinte azonnali.

Nézzük meg táblázatban, hogy miben különböznek az egyes opciók.

Befizetések

RendszerMin. befizetés (Huf)Díj
Visa3040Díjmentes
Mastercard3040Díjmentes
Maestro3040Díjmentes
Skrill30404.9%
Neteller30404.9%
Paysafevard3040Díjmentes

Kifizetések

RendszerKifizetési időDíj
Visa3-6 munkanapDíjmentes
Mastercard3-6 munkanapDíjmentes
Maestro3-6 munkanapDíjmentes
SkrillAkár 24 óra4.9%
NetellerAkár 24 óra4.9%
Paysafecard1-6 munkanapDíjmentes

A platformok használhatóságáról

Bwin honlap 

A honlap dizájnját tekintve elég minimalista. Sima fekete háttér, amin a kiemelt részeket sárga alapra helyezték. Amennyiben valaki hozzám hasonlóan szereti az egyszerű dizájnt, akkor a Bwin neki való. Nincsenek pop-up ablakok és nincsenek hatalmas villogó logók sem.

A honlap pillanatok alatt, könnyen áttekinthető. A felső sorban a következő fő opciók közül tudunk választani: Sportfogadás, élő fogadás, kaszinó, élő kaszinó, póker, és promóciók. Tehát, tényleg mindent elérünk egy helyről, nem kell külön oldalra klikkelni minden alkalommal, amikor egy új funkciót akarunk megnyitni.

Tehát a Bwin honlapja letisztult, felhasználóbarát és könnyen áttekinthető modern honlap, amit bárkinek csak ajánlani tudok.

Bwin mobilalkalmazás

Napjainkban már nagyjából mindenki az Apple Store-on vagy a Google Playen keresné az applikációt. Azonban a Bwin kifejlesztett egy saját applikációval rendelkezik, amit egyenesen a hivatalos főoldalukról, a bwin.com-ról lehet letölteni. Kattints a IDE, a Bwin mobilalkalmazásról szóló részletes tájékoztatónk elolvasásához.

Tehát, ha le akarod tölteni az appot, írd be a telefonod böngészőjébe a bwin.com címet. Ezután a sárga LETÖLTÉS MOST! gomb megnyomásával rögtön le is tölthetjünk a hivatalos Bwin alkalmazást android telefonra. A „Letöltés” gombra kattintva kapunk egy figyelmeztetést az applikáció letöltésének engedélyezéséről.

A letöltést követően:

  1. Lépj be a beállítások menübe
  2. Menj a „Biztonság” fülre
  3. Görgess az „Ismeretlen források”-ig és jelöld be
  4. Kattints az „OK” gombra és erősítsd meg a választást

Ezt az opciót azonban csak androidos felhasználók élvezhetik! Viszont az iphone-osoknak sem kell aggódniuk, ők is igénybe tudják venni a Bwin szolgáltatásait, nekik csak annyit kell tenniük, hogy a bwin.com-ot beírják a böngészőjükbe. A honlap szolgáltatásait onnan is élvezhetjük, hiszen az teljes egészében mobilbarát. Minden funkció ugyanolyan könnyedséggel, gyorsasággal, reszponzivitással érhető el; mintha asztali számítógépünkről használnánk.

Bónuszok és promóciók

A bónuszokat tekintve 4 különböző fajta promóciós kategória van. A Bwin-nél külön promóciók léteznek a következőkhöz:

Ezekben a csoportokban találjuk a már bemutatott Üdvözlő Bónuszt is, de rengeteg más promóció is van: napi droppok, heti nyeremények, napi ingyenes tekerések és időszakos ajánlatok is. Érdemes mindig nézni a promóciós listát, hetente ugyanis újabb és újabb bónuszajánlat bukkan elő. A 2020-es Futball Világbajnokságra való tekintettel természetesen most sok az azzal kapcsolatos játék. Nézzük is meg közelebbről a Bwin sportfogadás kategóriájához kapcsolódó ajánlatait.  

Sportfogadási ajánlatok

A Bwin sportfogadás sosem volt még ennyire kifizetődő. Az üdvözlő bónuszról beszéltem már egy kicsit, de a Bwin nem áll itt meg, nem csak az új felhasználók toborzása a célja, hanem azok megtartása és lojalitásuk megjutalmazása is. Nézzük, jelenleg milyen Bwin sportfogadás ajánlatok érhetőek el.

Sport bónusz

Sportfogadás Bwin módra. Az üdvözlőbónusszal ellentétben, amit kizárólag a póker szekcióban használhatunk fel, a sport bónuszt, sikeres regisztrációt követően (első számlanyitás alkalmával) kizárólag sportfogadásra lehet felhasználni. Tehát ez a Bwin sportfogadás ezen bónusza kifejezetten a sportfogadó közönséget célozta meg.

Felhasználásához látogassunk az oldalra és kattintsunk a „Nyisson új számlát és kapja meg bónuszát” gombra, és ez az ajánlat más regisztrációs ajánlattal nem vonható össze!

Tehát igazából azt kell eldöntenünk még regisztráció előtt, hogy inkább sportfogadást fogunk végezni vagy pedig inkább pókerezni fogunk, a választól függően, pedig vagy az üdvözlő, vagy a sportbónuszt választjuk.

Sport bónusz

100% Back Up Bet fogadás minden mérkőzés után

A Bwin sportfogadás ezen bónuszánál tulajdonképpen biztonságos fogadást biztosít minden meccsre. Mit kell tennünk ahhoz, hogy mi is élvezhessük ennek a bónusznak a pozitívumait?

Tegyünk meg egy 4500Ft-os fogadást a 2022-es Világbajnok győztesére és szerezzünk 100%-os Back Up Bet fogadást 1500Ft-ig, minden mérkőzésre, amit az általad választott csapat játszik. Ez mit jelent? Annyit, hogy minden olyan fogadásod, amit a választott csapatodra teszel, biztosítva lesz. Tehát vagy nyersz, vagy visszakapod a téted összegét ingyenes fogadásokban.

Ehhez a következőket kell tenni:

–        Jelentkezz a promócióra

–        Fogadj legalább 1500 FT értékben a Világbajnok győztesére

–        Minden mérkőzésért, amit az általad kiválasztott csapat játszik, kapsz egy Back Up Bet fogadást 1500Ft-ig.

Back Up Bet fogadás minden mérkőzés után

Tippelj és nyerj akár 75 millió Ft-ot

Sportfogadás bwin foci rajongónak! Azt itt ajánlott bónusz a 2022-es Világbajnoksághoz kapcsolódik. Ez tulajdonképpen egy ingyenes tippjáték, amely során akár 75 milliót is nyerhetünk készpénzben! Annyit kell tennünk, hogy válaszolunk 10 kérdésre, természetese a Világbajnoksággal kapcsolatos kérdésekről lesz szó. Ha mindegyiket sikeresen megválaszoljuk, akár 75 000 000 Ft-ot is nyerhetünk. Ha több nyertes is van, akkor a nyeremény egyenlő arányban kerül felosztásra.

Tippelj és nyerj akár 75 millió Ft-ot

Fogadási opciók

A Bwin eredetileg kizárólag sportfogadással foglalkozó oldal volt, majd kiterjesztette kínálatát kaszinóval és pókerrel. Ezért ma már szinte minden fogadási opció elérhető.

Fogadási opciók

Hagyományos fogadás

A hagyományos fogadás a Bwin oldalán, a felső fejlécnél a „SPORT FOGADÁS” gombra kattintva érhető el.

Hagyományos fogadásoknak hívjuk azokat a fogadásokat, amelyeknél a fogadást a mérkőzés előtt tesszük meg. Kiválasztjuk melyik csapatra fogadunk, vagy milyen eshetőségre, majd a meccs folyamán kiderül, hogy a tipp jó volt-e vagy nem. A hagyományos fogadások kapcsán tippjeinket régebbi kimenetelekre, egy csapat általános teljesítésére alapítjuk.

Élő fogadás

A Bwin sportfogadás szerelmesei, az élőfogadás opciót a Bwin honlapján a felső sorban az „ÉLŐ FOGADÁS” gomb alatt találják meg.

Az elő fogadás egy elég újkeletű dolog, de lassan már minden nagyobb sportfogadó kínálatában megtalálható.  A hagyományos fogadásokkal szemben az élő fogadások során, a meccs alakulásával párhuzamosan fogadhatunk Tehát sokkal nagyobb élmény lesz a fogadás. A meccs nézése közben, újabb következtetéskét tudunk levonni arra vonatkozólag, hogy mi fog következni. Egy új játékos lép a pályára és nagyon bizonyítania kell? Fogadjunk arra, hogy ő szerzi meg az első gólt, például!

Az élő fogadások közelebb hozzák a fogadókat az élő játék élményéhez és nézéséhez. Extra izgalmi faktort hozva létre. A Bwin honlapján a meccsek közvetítéseit élőben is figyelemmel kísérhetjük, ha az „ÉLŐ FOGADÁS” fül alatt található „Élő” fülre kattintunk majd pedig a képernyő jobb oldalán a „Média” fül alatt kiválasztjuk a nézni kívánt adást. A kicsinyített ablak alatt megtaláljuk fogadószelvényeiket és a fogadásainkat is.

Fogadási piacok

A fogadási piacokat tekintve a Bwin-nek nem kell szerénykednie. Tényleg minden sportfogadási piac elérhető rajta. Én jelenleg összesen 35 különböző sportot számoltam, de ennek száma szerintem még nőni fog a jövőben. Fogadhatunk labdarúgásra, kosárlabdára, de akár tollaslabdára és golfra is. A klasszikus sportágak mellet fogadhatunk olyan eseményekre is mint a sakk, különféle küzdősportok vagy akár a síugrás. Ami talán egy új dolog és még én is csak múltkor figyeltem fel rá, vannak úgynevezett virtuális sportok is, amelyekre lehet fogadni: virtuális tenisz, virtuális foci, virtuális lóverseny, virtuális salakmotor verseny. Ezeket is érdemes lehet nézegetni, ha valami újra vágyunk.

A fogadási típusokat tekintve, fogadhatunk például a foci kapcsán, arra, hogy mi lesz a pontos eredmény, hány gólt lőnek, de vannak hendikep fogadások is. Tehát tényleg mindenki meg tudja találni a számára megfelelő fogadási piacot és opciót.

Legális a Bwin Magyarországon?

A Bwin rendelkezik minden olyan engedéllyel, amely lehetővé teszi, hogy az Európai Unióban is használhassák azt a felhasználók. Bwin-t a Máltai Szerencsejáték Felügyelet (az MGA) szabályozza és engedélyezi. Az engedély száma a következő: MGA/CCRP/688/2019. Ha ez még nem lenne elegendő, akkor az is elárulom, hogy az Egyesült Királyságban kiadott Gambling Commision engedélyt és a Gibraltári Kormány engedélyével is rendelkezik. Olyan külső felülvizsgáló szervezetek biztosítják az oldalt, mint az eCOGRA vagy az EGBA. A honlap eléréshez nem szükséges alternatív link a hivatalos Bwin oldal simán elindul Magyarországon is, ráadásul, minden magyar nyelven fog megjelenni nekünk. Egyszóval igen, a Bwin egy teljesen megbízható bukméker, amely Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend, többek között biztonsága miatt.

Bwin biztonság

A Bwin teljes mértékben betartója a felelősségteljes játék szabályait. Tehát, a regisztráció 18 éves korhoz van kötve például. Valamint kidolgoztak, egy úgy nevezett „Changing for the Bettor” szerencsejáték stratégiát. Az alábbi irányelvek fémjelzik ezt a stratégiát.

–        Befizetési limitek: itt minden játékos beállíthat magának egy napi, heti vagy havi befizetési limitet

–        Szünet vagy pihenőidő: az ügyfél ennek a funkciónak köszönhetően bármikor szünetet tarthat a játék során

–        Önkizárás: az önkizárás során a szolgáltató indokolt lépéseket eszközöl, azért, hogy az ügyfél ne legyen képes többet új számált létrehozni, vagy újranyitni régi számláját. Az Önkiszárási időszak legalább 6 hónap, maximum akár határozatlan idejű is lehet.

A Bwin felületén még olyan hasznos oldalak hivatkozását is megtaláljuk, mint a szerencsejáték szenvedéllyel foglalkozó Gambling Therapy, a Gambling Anonymous és a Malta Responsible Gambling Foundation.

Bwin ügyfélszolgálat

A Bwin sportfogadás vagy szerencsejáték kapcsán felmerülő problémáinkat illetően a Bwin ügyfélszolgálatát kereshetjük élő chat-en, emailben a support@bwin.com címen vagy telefonon a 00 44 20 3938 0862 telefonszámon. De mielőtt még ezekhez folyamodnánk, mindenképp nézzük, meg hogy a weboldal súgó részében esetleg nem találjuk-e meg kérdésünkre a választ. Ha tényleg minden kötél szakad akkor viszont meg kell próbálnunk felvenni velünk a kapcsolatot, nagy sajnálatomra, mikor felkerestem az ügyfélszolgálatot, jómagamnak is azzal kellett szembesülnöm, hogy az ügyfélszolgálat csak angol nyelven érhető el. A legjobb megoldás szerintem az Élő Chat, itt online szinte azonnal válaszolnak. A telefonos megoldás kapcsán élőben fogunk beszélgetni angolul egy operátorral. Az e-mailes megoldással pedig írásbeli választ kapunk 24 órán belül.

Összegzés

Összességében remélem sikerült szemléltetnem, miért tartom egy remek bukmékernek a Bwin-t. Először is mert pozitívumai mérföldekkel felülmúlják negatívumait. Pozitívum, hogy remek promóciós ajánlatai vannak, amelyekkel nem csak a régi de új játékosokat is ösztönzik. Jó, hogy egy olyan biztonságos oldalon végezhetjük fogadásainkat, amely rendelkezik MGA, Gambling Commision és a Gibraltári Kormány engedélyével is. Az sem utolsó, hogy az oldalon fogadhatunk már Virtuális játékokra is és hogy már élőben is fogadhatunk. Valamint, a Bwin-nek rettentő fontos a szerencsejáték, mint addikció elleni küzdelem! Az egyetlen fájó pont, hogy ügyfélszolgálata nem érhető el magyar nyelven. De a legtöbb kérdésre biztos vagyok benne, hogy megtalálod a választ ebben a cikkben és így ez a kis negatívum is semmissé lesz. Ezek után pedig nincs más hátra, minthogy ti is kipróbáljátok az oldalt. Én évek óta használom az oldalt és nagyon meg vagyok vele elégedve vele, remélem ti is meg lesztek vele!

GYIK 💡💡💡

Igen! Minden új játékos számára elérhető ez a bwin sportfogadás bónusz. Csak annyit kell tennünk, hogy regisztrálunk.

Aggodalomra semmi ok, ha nem sikerül letölteni magát az appot, a Bwin oldala úgyis elérhető a telefonod böngészőjét használva. A mobilbarát honlapon ugyan úgy be tudsz jelentkezni a profilodba és fogadni, mint ha számítógépen tennéd.

Igen. Kifizetéseket csak akkor tudsz végezni, ha korábban már hitelesítetted a személyazonosságod és a lakcímed a profilodban a hitelesítés pont alatt.

Aggodalomra semmi ok, a Bwin folyamatosan frissíti promóciós ajánlatait és van, hogy ugyan az a promóció felüti a fejét később, újra. Tehát tényleg érdemes őket naponta figyelni és nézzük meg mindig a promóciós periódust is, hogy meddig tart.