bet365 mobil app

Értékelés dátuma

Ajánlat frissítve: 

2024. ápr. 16.

Magyarország

Magyarországon érvényes

FIGYELEM! A bet365 2023. november 17-től Magyarországról nem érhető el.

Az alábbiakban a bet365 mobil verzióiról fogok egy általános leírást adni, saját tapasztalataim alapján. Remélem sikerül megmutatnom, hogy a bet365 mobil változatai is ugyanolyan jók, ha nem jobbak, mint a számítógépesek. Kitérek majd a különböző előnyökre és hátrányokra is.

Mennyire jó a bet365 mobil verziója?

A szerencsejátékok és a különféle fogadások már régóta sokak kedvence. Az idő múltával azonban ezeknek a műfajoknak is adaptálódniuk kellet a modern korhoz. Az online világ beköszöntével a szerencsejátékok és fogadások világa is kibővült. Rengeteg új játék és fogadási piac érhető el ma már online.

A legújabb lépcső az, hogy a telefonos mobil applikációkon is elérhetők legyenek ezek a szolgáltatások, hogy a fogadás és szerencsejáték ne legyen soha többé helyhez kötve; mostantól vihessük bárhová, ahol épp járunk. A piac nagyjai természetesen mindig az elsők, akik sikeresen adaptálódnak az újkori igényekhez. Ez most sincs másként.

Így ért el hozzám is a bet365 legújabb mobilapplikációja. Online már régóta fogadok rendszeresen és havi egyszer még a szerencsejátékoknál is körbe nézek. Eddig azonban erre leginkább csak otthon volt lehetőségem, illetve kedvem, a munkába vitt laptopon az ember mégse se fog elkezdeni fogadni. De mióta kijött a bet365 mobil applikációja, azóta egészen más a helyzet.

Gyakorlatilag egy kattintásra van minden, amire csak szükségem lehet. A bet365 app elérhető mind a telefon bármely böngészőjében, mind pedig mobilapplikáción. Nekem speciel iOS-t használó iPhone-om van, így én oda telepítettem, de a tesóm Androidos telefonjára is simán le lehetett tölteni az applikációt, tehát tényleg nincs limitálva kik használhatják. Illetve, egy feltétel természetesen van: stabil internetkapcsolat. Ami természetesen lehet mobil internet vagy wifi.

Na de nézzük meg egy kicsit tüzetesebben, a gyakorlatban, azt, amiről eddig meséltem, hogy hogyan is működik mindez. Szerencsére, neked nem egyedül kell rájönni a dolgokra, mint azt nekem kellett. Tényleg igyekszem mindenre kitérni, ami fontos lehet, vagy ahol én is elakadtam.

bet365 mobile

A bet365 mobil verziójának elérése böngészőből

Először is nézzük, meg mi van akkor, ha mondjuk már tele a mobilod memóriája, vagy csak egyszerűen nem akarsz letölteni még egy appot a telefonodra. Megmondom őszintén, van, hogy én is csak a böngészőből nyitom meg a bet365 mobile verzióját, hiszen nem sok különbség van az bet365 alkalmazás és a bet365 mobile böngészős verzió között.

Tehát, első és legfontosabb, ha okos telefonod van és annak van böngésző alkalmazása, akkor nem lehet gondod. Természetesen a régi telefonokon kicsit nehézkesebb lesz a dolog, de ott is működik a maga kicsit analóg módján. De manapság már kinek nincs okostelefonja, nem igaz? Tehát vegyük adottnak, hogy mindenkinek van.

Simán írd be a telefon böngészőjébe az bet365 szót és szerintem az első találat meg is mutatja, a hivatalos honlapot. Erre egyszerűen rákattintunk és innenről megy minden, a jól megszokott módon. Jó nyilván egy laptopon vagy egy otthoni gépen a képernyő nagyobb, és az ember egy fokkal könnyebben eligazodik, de aki hozzá van szokva az okostelefon használatához, annak nem okozhat gondod az oldalon való navigáció, és így a bet365 mobile verziójának használata sem.

Az oldal szépen gyorsan bejön és a bet365 mobil böngészőjében megnyitott oldal dizájnja teljes mértékben megfelel az otthoni vagy laptopon megnyitottéval. Ha egy tanácsom lehet, akkor állítsátok feljebb a fényerőjét a telefonnak, amikor használjátok. Alapból, energiatakarékosság miatt a telefon leveszi a fényerőt és így természetesen kevésbé élesen lehet látni a honlapot, de ez nem az oldal hibája, hanem sok esetben a telefoné!

A bet365 mobile verziójára való regisztráció menete

Tudunk-e regisztrálni a bet365 mobile verzióján, ez a nagy kérdés. Röviden és tömören: természetesen igen! Ahogy azt említettem a testvérem, aki szintén fogad, na hát ő konkrétan most kezdte a dolgot, nagyjából a bet365 mobile verziójának megjelenésével egyidőben. Így ő a böngészőn keresztül regisztrált, tehát másodkézből, de tudom, hogy ennek semmi akadálya.

Természetesen új felhasználónak kell lenned, tehát ha már van egy fiókod, akkor tovább regisztráció nem szükséges, ahhoz, hogy használni tudjuk a bet365 mobil verzióját. Amúgy utánanéztem kicsit és az bet365 mobile applikációján is tudsz regisztrálni, annak sincs semmi akadálya, mindegy melyik módot választod.

mobile bet365

Amennyiben te is így a cikk elolvasása után regisztrálni, használd, ezt a bet365 bónuszkódot, a tesómnak amikor segítettem regisztrálni nála is ezt használtuk, tehát biztos, hogy működik. A következő bet365 bónuszkód könnyen használható tehát, friss játékosok számára. Legegyszerűbb, amúgy, ha innen kimásolod a kódot és simán beilleszted majd a megfelelő helyre, így tuti nem írod félre és így biztos nem maradsz le az új felhasználók számára elérhető bónuszról.

Hogyan tudom letölteni a bet365 applikációt?

bet365 app Androidra—letöltés

Miként tölthető le a bet365 app? Na itt ugrik a majom a vízbe. Nem, nem. Nem a google play áruházba. Igen nyugi, én is ott kerestem először, de ott sajnos nem elérhető. De aggodalomra semmi ok, a bet365 app ugyanis egyenesen a böngészőből megnyitott bet365 mobile verzióján keresztül érhető el. Miért van ez így? Őszintén megmondom, gőzöm sincs. Valószínűleg van valami szabályzat a google-nél, ami nem teszi ezt lehetővé, habár a bet365 app letöltése semmilyen módon nem illegális, és nem ütközik semmi jogi akadályba—utánanéztem tüzetesen.

Most pedig nézzük, hogy hogyan is tölthető le a bet365 app egyenesen a mobilodra.

Ilyen egyszerű! De nyugodtan kövesd pontról pontra majd, amikor ténylegesen regisztrálsz.

bet365 app letöltése iOS készülékre (iPhone)

Nekünk Apple termék használók sem kell búslakodnia. Hiszen mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a bet365 alkalmazás akár a Apple Store-ból is letölthető. A rossz hír, hogy csak akkor, ha külföldön tartózkodunk. Tehát kinti magyaroknak, illetve nagy utazóknak nagy mázlijuk van. Nekünk, akik Magyarországon tartózkodunk még egy kicsit várni kell, hogy a bet365 ios letöltés is elérhetővé váljon. De nincs nagy baj, hiszen az iPhoneosokra is ugyan az vonatkozik, mint az Androidosokra. Nevezetesen, hogy a bet365 applikáció elérhető a böngészőből megnyitott bet365 hivatalos weboldalán, az előbb leírtak szerint. Akik viszont abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy számukra elérhető a bet365 app, a következő a menet:

bet365 mobile bónusz

A bet365 rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy a szemfülesebb emberek bónuszkódok és promóciókon keresztül egy kis pluszhoz jussanak. Ezen lehetőség közül több a bet365 mobile verzióján is használható, de ezt promóciója válogatja. Az aktuális bet365 bónuszkód arzenál megtekinthető a főoldalon, amit természetesen a bet365 mobile verzióján keresztül is elérsz.