Foci VB oddsok – hogyan fogadjunk a 2022-es világbajnokságra?

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

Valamivel több, mint hét hónap maradt hátra a világ legnagyobb labdarúgó eseményéig. A legtöbben már javában azon gondolkodunk, hogyan fogadjunk a 2022-es világbajnokságra. Az idei VB több szempontból is egyedülálló lesz. Egyrészt, ez lesz az első világbajnokság, amelyet teljes egészében Ázsiában bonyolítanak le és az utolsó, amelyen 32 csapat lép pályára. Külön kuriózum, hogy téli időszakban kerül sor a világversenyre, a házigazda Katarban ilyenkor a leginkább elviselhető a klíma.

2022-es foci-vb fogadások: favoritok és várható izgalmak

A világbajnokság nyitómérkőzése november 21-én lesz, ekkor Hollandia méri össze erejét Szenegál nemzeti válogatottjával. A meccseket öt város nyolc stadionjában játsszák, a döntő december 18-án lesz.

A nyolc csoport sorsolása már megtörtént, a legizgalmasabb talán, hogy egy csoportba került két korábbi győztes: Spanyolország és Németország. Minden csoportból a két első helyezett jut tovább a kieséses szakaszba.

A nyolcaddöntő meccsekre december 3-6-ig kerül sor, december 9-én következnek a negyeddöntők, a két elődöntőt pedig december 13-án és 14-én rendezik. Ezek után jön a döntő december 18-án.

Ami a világbajnokság favoritjait illeti, a selejtezőkön mutatott teljesítményt és az aktuális rangsorolásokat szem előtt tartva, az egyébként is hagyományosan legjobbnak számító Brazíliát, Németországot, Spanyolországot és Angliát emelnénk ki. Szóval, ha már most azon gondolkodsz, hogyan fogadj a 2022-es foci világbajnokságon, ezeket a csapatokat érdemes megfontolni. De természetesen a többi csapat mérkőzéseire is érdemes odafigyelni, hiszen nagyobb nyereményeket is bezsebelhetünk, ha egy-egy kisebb, kevésbé esélyes csapat meglepetésgyőzelmére fogadunk.

A fogadási oldalakra ezen felül az élő közvetítések miatt is érdemes ellátogatni, hiszen például a bet365 oldalán kiváló minőségben és ingyenesen, vagy egy-egy fogadás fejében nézhetjük a mérkőzéseket, amihez csak egy regisztrációra van szükség.

Az élő közvetítéseket már csak azért is tudjuk ajánlani, mert a sportfogadási oldalon több mérkőzés közül választhatsz, mint egy tévécsatornán és ha közben fogadsz is a mérkőzésre, az csak növeli az izgalmat, szinte olyan, mintha ott ülnél a lelátón. A legtöbb oldalon a regisztráció is elegendő, hogy elérhetőek legyenek az online közvetítések, de fontos megjegyezni, hogy bizonyos országok korlátozzák az élő közvetítések elérését. Ezért, ha élő fogadásokra készülsz, mindenképp ellenőrizd, nem érvényes-e valamilyen korlátozás az adott sportfogadási oldalra.

A legjobb online közvetítést is kínáló magyarországi sportfogadási oldalak a következők:

Foci VB oddsok 2022

Labdarúgó VB-fogadások: fogadási tippek, ajánlatok, előrejelzések

Már most számos fogadási lehetőséget találunk a november végén kezdődő foci világbajnokságra, azonban mindenképp fontos megjegyezni, hogy a hatályos magyarországi szabályok szerint ahhoz, hogy részt vegyél a sportfogadásokban, legalább 18 évesnek kell lenned.

A legtöbb előzetes fogadás a verseny végső győztesére vonatkozik. A bet365-nél jelenleg a brazil győzelemre 6,5-es szorzót adnak a franciára pedig 7-et, de a favoritok között szerepel Anglia és Spanyolország is.

Franciaország a jelenlegi címvédő, aki a fiatalos csapatával egy pillanat alatt zavart tud kelteni az ellenfél kapuja előtt. A brazilokról nem is kell olyan sokat beszélni, hiszen a focitörténet legsikeresebb nemzeti válogatottjáról van szó, Brazília a focizsonglőrök országa. Anglia négy évvel ezelőtt került vissza újra az élvonalba, ugyanis elődöntőt játszottak, könnyen eljuthatnak idén a dobogó legmagasabb fokáig. A spanyolok mindig csúcsformában vannak. Még ha pillanatnyi formájukból esetleg ez nem is látszik, ha egyszer a henger beindul, akár a döntőig düböröghet. A legtöbb fogadóiroda jelenleg 10-os szorzót ad nekik. A legutóbbi világbajnokságon a németek ugyan szerencsétlenül szerepeltek, de a fegyelmezett germán mentalitás bármikor letiporhatja ellenfeleit és visszaszerezheti a világelsőséget.

A fogadásban jártas szakemberek szerint, ha biztosra akarunk menni – már amennyire lehet – Brazíliára vagy valamelyik nagy európai csapatra érdemes fogadni, az afrikai és az ázsiai válogatottak nem igazán esélyesek arra, hogy megszerezzék a dobogó legfelső fokát. Ami Észak-Amerikát illeti, ezek a válogatottak reálisan a legjobb 16-ba tudnak bejutni, tovább nem valószínű.

Ami a 2022-es foci világbajnokság egyéb fogadásait illeti, akár már most megtippelhetjük azt is, hogy ki rúgja a legtöbb gólt. A legtöbb fogadóiroda szerint a legesélyesebbek erre a címre Mbappe, Messi és Neymar. De fogadhatunk arra is, hogy egy adott nemzeti 11 továbbjut-e a csoportkörökből, ki lesz a VB legjobb játékosa, tippelhetünk az egyes csoportok nyerteseire. Elérhetők a megszokott focifogadások is, mint amilyenek a hendikep és a szögletekre való fogadások és az olyan speciális piacok is, mint a pontos eredmény, a következő gól szerzője, a kiosztott sárga lapok száma, történik-e kiállítás, lesz-e és hány tizenegyes stb.

Népszerűek az adott és kapott gólok számára vonatkozó fogadástípusok is, de megemlíthetjük az első tíz perc vagy a félidő eredményére való tippelést is. Arról, hogy hogyan fogadhatsz a 2022-es világbajnokságra, számos izgalmas tippet találhatsz a következő cikkünkben is: https://www.bonuszkod.net/bet365-vilagbajnoksag-hogyan-fogadhatok.

A legjobb fogadási oldalak a 2022-es labdarúgó világbajnokságra: bónuszok és ingyenes fogadások

A legjobb fogadási oldalak számos üdvözlő bónusszal és remek szorzókkal várják a játékosokat. Alábbi táblázatunkban felsoroltuk a jelenleg szerintünk elérhető legkedvezőbb ajánlatokat a magyarországi játékosok részére.

Sportfogadási oldalAjánlat
RabonaÜdvözlő bónusz
22betElső befizetési bónusz
20bet100% bónusz
LVbetBefizetés nélküli fogadási bónusz
1bet100% bónusz
ExcitewinFogadási bónusz
bet365Fogadási kredit
BwinSportbónusz
Powbet100% bónusz

Legjobb oddsok a 2022-es labdarúgó világbajnokságra

Mint már említettük, a fogadási piacok nagy száma áll rendelkezésre a 2022-es labdarúgó világbajnokságra is. A bet365 az egyik legjobb magyarországi fogadási oldal, amely már most is rendelkezik ajánlatokkal a katari világversenyre. Ez a fogadási oldal a legtöbb piacot és a legkedvezőbb oddsokat kínálja játékosai számára. Az alábbiakban bemutatjuk a 2022-es labdarúgó világbajnokságra jelenleg elérhető legjobb szorzókat.

A világbajnokság végső győztese:

VálogatottSzorzó
Brazília6,5
Franciaország7,0
Anglia8,0
Spanyolország8,0
Németország10,00
Argentína11,00
Portugália12,00
Belgium15,00
Hollandia17,00

A világbajnokság gólkirálya:

JátékosSzorzó
Harry Kane7,00
Kylian Mbappe8,00
Cristiano Ronaldo14,00
Lionel Messi14,00
Karim Benzema14,00
Romelu Lukaku16,00
Junior Neymar20,00
Raheem Sterling20,00
Diogo Jota25,00
Jose Vinicius Junior25,00

Fontos szem előtt tartani, hogy a szorzók bizonyos időközönként változhatnak, fogadás előtt mindenképp ellenőrizd az aktuális ajánlatokat. A fogadás felelős hozzáállást igényel, mindig legyél tisztában a felelős játék szabályaival. A felelősségteljes szerencsejáték elengedhetetlen a megfelelő döntés meghozatalában.

GYIK

Az alábbiakban összegyűjtöttük a katari labdarúgó-világbajnoksággal kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdéseket és igyekeztünk részletes választ adni azokra.

Mikor kerül megrendezésre a 2022-es labdarúgó világbajnokság?

A FIFA Végrehajtó Bizottságának döntése alapján a 2022-es labdarúgó-világbajnokság lebonyolítására november 21. és december 18. között kerül sor Katarban. A döntő december 18-án kerül megrendezésre, amelyik nap az ország nemzeti ünnepe is egyben.

Hol és mikor lesznek a mérkőzések?

Az idei VB menetrendjét 2020. július 15-én tették közzé, két évvel a 2018-as oroszországi világbajnokság döntője után.

A nagyobb helyszínek a következők:

A nyitómérkőzés helyszíne az Al Bayt stadion lesz. A létesítmény az öbölben élő nomád népek sátrairól kapta formáját. Ebben a 60 ezer férőhellyel rendelkező arénában Hollandia és Szenegál nemzeti válogatottjai játsszák a VB első meccsét november 21-én, közép európai idő szerint 11:00 órakor.

A csoportmérkőzésekre 11:00, 14:00, 15:00 és 20:00 órai kezdettel kerül sor, a csoportok zárómérkőzéseit és a kieséses szakasz meccseit pedig 16:00 és 20:00 órától játsszák.

A Khalifa International stadion lesz a házigazdája a bronzmérkőzésnek, amelyre december 17-én kerül sor. A VB két legjobbja pedig december 18-án csap össze egymással a 80 ezer nézőt befogadni képes Lusail stadionban.

Melyek a világbajnoksággal kapcsolatos legérdekesebb tények és számok?

A szurkolóknak maximum egy órát kell utazniuk a különböző lebonyolítási helyszínek között, így egy nap alatt akár több mérkőzést is élőben tudnak figyelemmel kísérni és közben szállást sem kell változtatniuk.

A foci VB-t nyolc stadionban bonyolítják le. A várható hőmérséklet novemberben és decemberben Katarban 18 és 24 Celsius-fok között alakul.

A világbajnokság szervezésében és lebonyolításában több mint 50 nemzet képviselői vesznek részt. Katar ezzel is szeretné kihangsúlyozni kiállását a kultúrák között hidakat képező és a társadalmi korlátokat lebontó torna mellett.

A stadionok közötti legnagyobb távolság, amit a nézőknek meg kell tenniük 75 kilométer.

Melyik csapat a VB fő esélyese?

A nagyobb sportfogadási oldalak, köztük a bet365 oddsai alapján jelenleg Brazília a legesélyesebb, de a favoritok között szerepelnek a hagyományosan erős európai válogatottak is, mint Franciaország, Spanyolország, Anglia vagy Németország. Az aktuálisan elérhető szorzókat cikkünkben megtalálhatod.

Mire lehet fogadni a 2022-es labdarúgó világbajnokságon?

Számos fogadási lehetőséged van. Akár már most is fogadhatsz a végső győztesre, az egyes csoportok győzteseire vagy a VB gólkirályára, de számos egyéb fogadási lehetőség is vár, akár most, akár a verseny során az élő fogadások keretében. Mindenképp figyelmedbe ajánljuk fogadási útmutatónkat.