A 2022-es világbajnokság győztesének esélyei: favoritok, esélyesek és outsiderek

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

A 2022-es világbajnokság esélyek áttekintéséhez fontos tudni, hogy az eseményt november 21. és december 18. között rendezik meg Katarban. Nyolc csoportban 32 csapat mérkőzik meg egymással, Anglia a torna nyitónapján Iránnal csap össze; Németország és Spanyolország együtt szerepel a csoportban.

Kik a favoritok a 2022-es világbajnokság esélyek tekintetében?

Az alábbiakban a 10 legjobb csapat szerepel a 2022-es világbajnokság esélyek alapján, vagyis akik a legesélyesebbek a győzelemre. A lista – nem meglepő módon – a FIFA által rangsorolt 10 legjobb csapatot is tartalmazza.

NemzetFIFA rangsor

Brazília

1

Franciaország

3

Anglia

5

Spanyolország

7

Argentína

4

Németország

12

Belgium

2

Hollandia

10

Portugália

8

Dánia

11

Nem szerepel a listán természetesen a hatodik helyen álló Olaszország, amely az Észak-Macedónia elleni sokkoló vereség után nem jutott tovább. Belgium, annak ellenére, hogy a világranglista második helyén áll, és a legutóbbi rangsorolásig az első helyen állt, a 7. helyen álló Spanyolország és a 12. helyen álló Németország mögé szorult. Portugáliába is kevés a bizalom, amelynek esélyei magasabbak, mint Németországnak és Hollandiának, annak ellenére, hogy magasabb helyen állnak. A https://www.bonuszkod.net/bet365-2022-es-vilagbajnoksag oldalon további információkat olvashatsz a rangsorolással kapcsolatban.

Lehet, hogy Brazília 2002 óta nem élvezhette a világbajnoki dicsőséget, de ötszörös győztes, és jelenleg olyan erősségekkel büszkélkedhet – Neymar, Vinicius Junior és Alisson révén -, hogy Katarban is a 2022-es világbajnokság esélyek egyik legnagyobb várományosa lesz.

A címvédő Franciaország szintén komoly esélyes a végső győzelemre, és a Kylian Mbappét és Paul Pogbát is magában foglaló sztárcsapatuk tudja, mi kell a győzelemhez.

Anglia 2018-ban az elődöntőig jutott, majd az Euro 2020-on hazai pályán döntőbe jutott, és a Három Oroszlánok szintén 56 éve várnak a nemzetközi sikerre.

Közvetlenül mögöttük a 2010-es győztes Spanyolország, amely izgalmas, fiatal csapattal rendelkezik, míg Argentína szintén reméli, hogy Lionel Messi elnyeri azt a nagy elismerést, amely eddig elmaradt tőle, figyelemre méltó pályafutása során.

Kedvencek A Világbajnokságon

Mely csapatoknál kínálják a bukmékerek jelenleg a legmagasabb árat?

Néha a csoportkör sorsolása drámaian megváltoztathatja egy csapat esélyeit a világbajnokság megnyerésére, akár kedvező, akár kedvezőtlen módon. A sorsolás által leginkább érintett csapat Irán volt, amelyet Anglia, az Egyesült Államok és az ismeretlen UEFA-kvalifikátor mellé sorsoltak. Egy másik csapat, amely nehéz sorsolást kapott, Szaúd-Arábia volt, amelynek az esélyei felszöktek, miután Argentína, Mexikó és Lengyelország mellé választották.

Hollandia esélyei előre láthatóan jelentősen csökkentek, miután az A csoportba került, amely a házigazda Katarral azonos csoportba, és következésképpen az egyetlen olyan csoport, amelyben nincs hagyományos Pot-1-es csapat.

Japán esélyei furcsa módon csökkentek, annak ellenére, hogy Németország és Spanyolország mellett az egyik legnehezebb csoportba sorsolták őket. Lehetséges, hogy a fogadók úgy gondolják, hogy a két UEFA-csapat közül az egyik megérett a meglepetések okozására.

Az egyik terület, ahol egy rafinált fogadó hasznot húzhat a 2022-es világbajnokság esélyek változatosságából, az a hagyományos favoritok egyikének egy kisebb nemzet ellen vívott mérkőzése. Bár egy ilyen összecsapás győztesének megtippelése egyszerű, emiatt pedig nem is hoz óriási hasznot. És a játék élménye is kisebb. Érdemes egyéb piacokat is megnézni, ehhez segítséget pedig a https://www.bonuszkod.net/vilagbajnoksag-fogadasi-utmutato oldalon is találsz.

Természetesen tisztában kell lenned azzal, hogy mely csatárok játszanak a legnagyobb valószínűséggel a vezető nemzeteknél, valamint elemezned kell a döntőbe vagy legalábbis az utolsó szakaszba vezető útjukat. Ezekkel az információkkal felvértezve hirtelen sokkal könnyebbé válik a potenciális győztes kiválasztása, és jobban fogod tudni, hogy kit érdemes támogatnod. Ehhez pedig további segítséget nyújt https://www.bonuszkod.net/bet365-vilagbajnoksag-hogyan-fogadhatok oldalunk is.

Ki nem nyeri meg a 2022-es világbajnokságot?

Horvátország 2018-ban a döntőig jutott, amikor Luka Modric közel került a Ballon d’Or-díjhoz, de a 2022-es világbajnokság esélyek terén keveset adnak nekik, hogy négy évvel később még jobbak legyenek.

Uruguay, akik még mindig rendelkeznek Edinson Cavani és Luis Suárez hatalmas tapasztalatával és jelentős gólveszélyével, szintén csekély esélyekkel bírnak. Svájc és a regnáló Afrika Nemzetek Kupája bajnoka, Szenegál pedig szintén óriási szorzóval fogadhatóak.

A fiatalos lendülettel rendelkező Egyesült Államok várhatóan nem lesz ott a végső összeütközésben, a fodagóirodák 2022-es világbajnokság esélyek számait nézve, ahogyan a Bayern München támadója, a Robert Lewandowski vezette Lengyelország sem várható nyertes csapatként.

Több csapat szintén a lista végén kapott helyet, köztük Mexikó és Kanada, valamint a házigazda Katar is.

Fogadási szorzók 2022 – hányszor fogadjak a világbajnokságra?

Alábbi összehasonlító táblázatunkban egy összeállítást láthatsz a különleges ajánlatokról és bónuszokról, amelyek a 2022-es világbajnokság alatt elérhetőek lehetnek. Természetesen, vedd figyelembe, hogy a legjobb fogadási ajánlatok alábbi kiválasztása tisztán a szerkesztőség saját véleményén alapul.

GYIK

Mikor lesz a 2022-es világbajnokság?

A 2022-es világbajnokság lesz az első olyan torna, amelyet nem májusban, júniusban vagy júliusban rendeznek. Ehelyett a házigazda ország időjárási viszonyai miatt ezt a megmérettetést inkább november végétől december közepéig tervezik megrendezni. A játékidő is csökkentett, körülbelül 28 napos lesz, a döntőt pedig 2022. december 18-án rendezik, amely Katarban nemzeti ünnep is egyúttal.

Hol rendezik a 2022-es világbajnokságot?

A 2022-es világbajnokságot Katarban rendezik meg, és ez az első olyan torna, amelyet az arab világban visznek pályára, és az első olyan, amelyet muszlim többségű országban.

Fogadhatok a 2022-es világbajnokság esélyek kínálatára?

Igen, Magyarországon legális a sportfogadás, tehát fogadhatsz a 2022-es világbajnokságra. A legtöbb sportfogadóiroda kínálni fogja a 2022-es világbajnokságra szóló fogadásokat, különböző piacokon, például a győzelemre, az első gólszerzőre és a játékon belüli fogadásokra.

Kik a favoritok a 2022-es labdarúgó-világbajnokság megnyerésére?

Brazília, a csapat, amely minden más nemzetnél többször nyerte meg a világbajnokságot, jelenleg a futball sportfogadók körében a trófea kedvenc várományosa, de mellettük favorit csapatnak számít még: Franciaország, Spanyolország, Anglia és Argentína.