2022-es világbajnokság élő fogadások

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

A 2022-es világbajnokság nem csak azok számára lesz rendkívül izgalmas, akik futball szurkolók, hanem azoknak is, akik a labdarúgó fogadás szerelmesei. Az élő fogadás lehetővé teszi, hogy ne csak azért szurkoljunk, hogy a favoritok győzzenek, hanem hogy a fogadó játékosok is nagyszerű élményben részesüljenek. Az interneten szerencsére számos 2022-es világbajnokság élő fogadások és tippek megtalálhatóak.

No Operators Found

Ezenbelül rengeteg fogadási odds, bónusz és hendikepes fogadás is elérhető a világbajnokságra. Számos elemzés készült már arról, hogy kik a favoritok, valamint hogy kié lesz a bajnoki cím. Jelenleg 10 csapat számít a favoritok közé: Brazília, Franciaország, Anglia, Spanyolország, Argentína, Németország, Belgium, Hollandia, Portugália, valamint Dánia. A csapatok már lázasan készülnek a november 21-től december 18-ig tartó eseményre, a fogadók pedig statisztikákat végeznek az esélyekről. A világbajnokság idén Katar által került megrendezésre, így Katar biztosítja a 8 stadiont, ahol 32 csapat fog versenyezni.

JFIFA rangsorolásJOrszág
1Brazília
2Belgium
3Franciaország
4Argentína
5Anglia
7Spanyolország
8Portugália
10Hollandia
11Dánia
12Németország

Habár a csoportkörök kisorsolása változtathat a csapat esélyein a nyerésre, a minőségi fogadóoldalak általában kedvező esélyeket tesznek lehetővé a fogadásokra. Ez a kedvező esély lehet egy minőségi bónusz, vagy akár odds is. Ahhoz azonban, hogy ezek a fogadások sikeresek legyenek, érdemes olyan szolgáltató mellett dönteni, akiknek kínálatuk széles skálán mozog. A magyar bukméker kínálat szerencsére ilyen, ezenkívül pedig igény szerint lehet válogatni a jobbnál jobb ajánlatok között. Magyarország legjobb bukmékerei többek között a Bet365, 888, Bwin, illetve az Unibet is. Ezen oldalakat érdemes már most böngészni, hogy biztosan ne maradjunk le az ajánlatokról, továbbá van olyan szolgáltató akinél már most lehet fogadni a világbajnokság kimenetelére, de akár tippelhetünk a döntő forduló eseményeire is.

BukmékerSportfogadási lehetőségekPromóciók
88820+10+
Bwin80+15+
Unibet30+10+
Bet36525+15+

888

A 888sport nevű cég 2008-ban lett megalapítva, mely a 888 Holdings plc leányvállalata. A multinacionális online sport-és szerencsejáték cég központja Gibraltárban található, elsősorban pedig az európai piacon elérhetőek. A szolgáltató 2010-től kapcsolódott be a sportszponzorálásba, mely azóta is hatalmas összegben támogatja a sportokat. 2011-ben Santiago Canizares európai márkanagykövetként csatlakozott a vállalathoz, aki egykor a spanyol válogatott labdarúgójaként játszott. Európai Bajnokság szakértőjeként Ian Wright, Emma Spencer pedig lóversenyszakértőként csatlakozott a 888 cégéhez. 2022 márciusában Kanadától igaming licencet kapott.

A fogadóoldalon számos sport megtalálható, például a futball, tenisz, UFC/MMA, lóverseny, kosárladba, golf, snooker, kézilabda, box, esportok, valamint motorsportok. A bukméker oldalára való regisztráció nem igényel szaktudást, továbbá rendkívül egyszerűen zajlik az élő fogadás is. A platform dizájnja letisztult, így a menüpontok között is egyszerű böngészni.

A 19 sportfogadási lehetőséggel rendelkező szolgáltató ajánlatai között időszakos, valamint nem időszakos promóciók is elérhetőek, beleértve az alábbiakat: ingyen fogadások, speciális ajánlatok, kedvező kombinációk. Az oldal 7 nyelven elérhető, emellett a minőségi közvetítéseket élőben is lehet követni.

888sport Világbajnokság Élőé

Bwin

Csak úgy, mint társai, a Bwin szolgáltató is lázasan készül a 2022-es futball világbajnokságra, hiszen ők is közvetíteni fogják az eseményeket. Emellett a fogadók lehetőséget kapnak majd a 2022-es világbajnokság élő fogadások megtételére, a vb torna bónuszainak igénybevételére, és a megfelelő fogadási odds megtételére.

A Bwin 1997-ben lett alapítva, központja jelenleg Bécsben található. Az osztrák online sportfogadás szolgáltató több millió eurós bevétellel rendelkezik, ezzel az egyik legnagyobb márkának számít a piacon. A szolgáltató nemzektözi és regionális engedélyek alapján működik a világ számos pontján, alapvetékenysége pedig elsősorban a sportfogadás. Több, mint 90 különböző sportággal foglalkoznak, de a fogadók többségének érdeklődési köre a futball felé irányul. Ezáltal kimondható, hogy a 2022-es világbajnokság élő fogadások témájában a Bwin nagyban szerepet fog játszani. Egyéb sportok közé tartozik az összes labdával kapcsolatos sport, illetve motorsportok, téli sportok és a darts is. Ezenkívül a Bwin más események fogadására is lehetőséget ad, például lehet náluk fogadni az Oscar-díjra vonatkozó eseményekre, műsorokra, valamint fesztiválokra is. A Bwin-nél található labdarúgó fogadás az egyik legnépszerűbb az oldalon, így visszajelzések alapján a szolgáltató garantáltan minőségi bónusz és odds kínálattal fogadja majd a fogadókat.

Bwin Világbajnokság Élőé

Unibet

Az Unibet szintén az egyik legmagasabb és legnépszerűbb szolgáltató a világon. A platform sportfogadást, bingót, kaszinózást, és egyéb játékokat biztosít a regisztrálók számára, mindezt pedig maximális adatvédelemmel és biztonsággal teszi. Átlagosan 11 millió ügyféllel rendelkezik a cég, akik a világ minden tájáról regisztrálnak, hiszen több, mint 100 országban elérhetőek. Az 1500 alkalmazottal rendelkező bukméker 1500 alkalmazottal dolgozik nap, mint nap azon, hogy a fogadók és játékosok elégedettek legyen a platformmal. Az Unibet számos díjat elnyert már, ilyen például a 2006-ban, 2008-ban és 2009-ben elnyert “Legjobb sportfogadási szolgáltatónak” díj is. A bukméker rengeteg különleges promócióval várja a 2022-es világbajnokságot. A sportfogadóknak érdemes már most rápillantani az oldalra, hiszen sok szolgáltatóhoz hasonlóan az Unibet is készül már a bónusz-, hendikepes fogadás- és fogadási odds kínálatával.

Unibet Világbajnokság Élő

Bet365

Az egyik legjobb fogadási irodának mondható Bet365 nem csak az élő fogadás minőségi választékával várja a fogadókat, hanem az élő közvetítés lehetőségével is kiszolgálja a futball rajongók igényeit. Érdekesség, hogy a Bet365 cégét Denise Coates alapította 2000-ben, amikor még egy hordozható épületből üzemeltették a céget. 2010-ben a cég elnyerte az “Év üzemeltetője” díjat. 2019-ben a legnagyobb online fogadóirodák, a Flutter Entertainment, Stars Group, GVC Holdings, valamint a William Hill megállapodást kötött a Bet365-tel, melyben a szerencsejáték-függősét leküzdését támogatják. A bukmékernél több, mint 25 fajta sportfogadási lehetőség áll rendelkezésére a fogadni vágyóknak, természetesen a 2022-es világkupa közeledtével a fogadók többsége erre az eseményre készül. Tapasztalatok alapján a platform bónusz kínálata minőségi, ebből adódóan pedig az esélyek, vagy akár a nyeremény összeg is megnövekedhet. Szerencsére az interneten többségében pozitív visszajelzéseket lehet olvasni a fogadóirodáról.

bet365 Világbajnokság Élő

Általános információk az élő fogadásról

A tapasztaltabb fogadók már bizonyára lázasan készülnek a közelgő eseményre. A 2022-es világbajnokság élő fogadások számos opcióit hozza el a fogadni vágyóknak, beleértve a labdarúgó fogadás izgalmas eseményeit is.

Az élő sportfogadás általánosságban azt jelenti, hogy egy adott eseményre akkor kötünk fogadást, amikor az esemény éppen zajlik. Az élő fogadás az egyik legdinamikusabb és legizgalmasabb sportfogadási típus. A pillanatnyilag zajló események, a játékosok helyzetei és a játékos állapota is folyamatosan változik, ezáltal pedig a fogadási odds és az esély alkalmazkodik az éppen zajló történésekhez. Vannak fogadók, akik habár tudják, hogy kik számukra a favoritok, mégis úgy tesznek fogadásokat, ahogy azt kedvezőbbnek találják.

Ahhoz, hogy egy élő fogadás sikeres legyen, fontos, hogy tisztában legyünk az adott sportformával, jelen helyzetben a futballal. Ezenkívül lényeges, hogy habár a kezdő fogadók nem rendelkeznek még szaktudással, ha értenek a fogadáshoz, tudják hogy mely helyezetekre jár előnnyel a fogadási odds megtétele, akkor nagy eséllyel ők is nyereményre tehetnek szert. Ha egy fogadó több izgalmat szeretne, és szeret kockázatot vállalni, akkor a tipp bebiztosítása felesleges, azonban tapasztalt játékosok is szeretnek biztosra menni, főleg egy olyan helyzetben, ahol a játék végkimenetele nem egyértelmű.

Sikeres 2022es Világbajnokság Élő Fogadások Mindenki Számára

Előnyök és hátrányok

Szerencsére az élő fogadás több előnnyel rendelkezik, mint hátránnyal. Azon emberek számára, akik szeretik az izgalmakat, hamarabb választják az élő fogadás élményét, mint a normál fogadást. A normáls sportfogadás ugyanolyan izgalmakkal jár, azonban tudnivaló, hogy a normál sportfogadás esetén a fogadó általában biztosra megy. Ilyenkor még a fogadásra váró esemény előtt van időnk átgondolni, hogy mely helyzetekre szeretnénk tippelni, milyen fogadási odds mellett döntsünk. Mindemellett a normál fogadás azoknak való inkább, akik még kezdők a fogadás témájában, hiszen gyakorlásként is rendkívül hasznos tud lenni. Érdemes a kezdő fogadóknak még az esemény kezdete előtt felkészülni, statisztikát végezni, illetve az esélyeket elemezni. Ezenkívül nem árt az adott sportot, valamint annak játékosait részletesen ismerni, hogy nagyjából tudjuk, mire számítsunk.

Összefoglalva, előnyként elkönyvelhető, hogy az élő fogadás sokkal izgalmasabb, azonban nagyobb szerencsét igényel, míg a “normál” fogadás több felkészülést is jelent. Ezenkívül sima fogadás esetén bizonyos esetekben az előre való felkészülés nem biztosíték, hiszen az események helyzetei bármely másodpercben megváltozhatnak.

Az élő fogadás és a „normál” fogadás közötti különbség

A fogadás egy olyan játékforma, melynek során általában pénzben tétet teszünk egy bizonytalan kimenetelű eseménynek a végeredményére. A sportfogadás őse a szerencsejátékozás, mely már több száz éve jelen van a köztudatban. Míg egyes fajtákat Európában fejlesztettek ki, addig más játékok Ázsiából származnak. Bizonyos vallások a mai napig tiltják mind a szerencsejátékozás, mind pedig a sportfogadás egyes formáit. Szerencsére a fogadások napjainkban egyre szorosabb ellenőrzés alatt állnak, így szigorúan tudják szabályozni azokat, valamint hatékonyan ki lehet szűrni a csalásokat.

Az élő fogadás, valamint “normál” fogadás közti különbség könnyen megállapítható. Azonban a két fogadási típus abban egyezik, hogy minél valószínűtlenebb az adott esemény végeredménye, annál nagyobb lesz a játékos nyereményre. Régebben inkább állatok vagy emberek küzdelmeire fogadtak a legtöbben, ma pedig már a sportfogadás népszerű. Ennek ellenére a lóversenysport, valamint a kutyafuttatás mai napig megmaradt fogadási sportként.

Sima fogadás esetén bizonyos sportjátékoknál a játékosok előre tisztában vannak a kifizetési arányokkal, melyeket az adott bukméker kínál fel. A fogadó esélyeinek változása attól is függ, hogy mely sportban fogad. A legtöbben futball eseményekre fogadnak a világon, míg sokan választják a kevésbé népszerű sportokat. A sportfogadás izgalmait az adja, hogy másodpercenként változnak a helyzetek, a játékos fizikai/lelkiállapota, de akár az időjárás is befolyásolhatja az eseményeket. Rengeteg sportfogadási stratégiát osztanak meg az interneten, amelyek segítenek az eredményes fogadásban, akár kezdők számára is. Ilyen stratégiai segítség például az, hogy mennyi fogadási odds megtétele jár nagyobb előnnyel, vagy egyáltalán mely sport igényel kevesebb stratégiai felkészülést. A sima fogadás ezért előnyösebb, hiszen van időnk felkészülni minden lehetőségre, illetve a minél részletesebb elemzés elvégzésére.

Az élő fogadás az egyik legkedveltebb fogadási típus Magyarirszág viszonylatát tekintve. Ezen fogadási formának népszerűsége egyre növekszik a világ minden táján. Élő online sportfogadás esetén több száz típusú fogadás tét áll rendelkezésünkre, valamint rengeteg sport, vagy esemény közül lehet válogatni. A tétek felett maximális kontrollt gyakorolhatunk, valamint azt is mi döntjük el, hogy mire és mikor fogadunk. A tapasztalt fogadók általában azon téttípust választja, mely a legjobb oddsokat kínálja. Élő fogadás esetén a fogadó az esemény közben teszi meg tippjeit, ezek pedig (gólszerzők, összpontszámok, stb) az élő fogadás alatt végig aktívak maradnak. Sokan választják ezt a formát, hiszen habár kockázatosabb (hiszen az odds bármely pillanatban, gyorsan változhat), izgalmasabb élményt nyújt. A kockázat mellé azonban az is társul, hogy emiatt a sportesemény közben is meg lehet változtatni a téteket, beleértve azt is, hogy csapatot, játékost, vagy végeredményt változtathatunk. Azáltal, hogy élőben fogadunk, maga a sportesemény is sokkal izgalmasabb, hiszen azon kimenetelt várjuk a legjobban, amelyre a tippek meglettek téve. Ezenkívül élő fogadás esetén előnyösebb döntéseket lehet hozni, hiszen már látjuk hogy milyen állapotban vannak a játékosok, valamint az esélyeket is könnyebb megtippelni. 

Tippek a világbajnokságra való élő fogadáshoz

Szerencsére a 2022-es világbajnokság élő fogadások és hatalmas izgalmak ötvözetével fog hamarosan elkezdődni. Éppen ezért érdemes előre gondolkodni, és már most elkezdeni készülni a világbajnokságra való élő fogadásra. Az internet színes világának köszönhetően már számtalan tanács és cikk megjelent, melyek hatalmas segítséget nyújthatnak minden játékos számára.

A világbajnokság már önmagában izgalmakat rejt, azonban a 2022-es világbajnokság azért is egyedülálló, mert habár eddig minden alkalommal az év meleg időszakában került megrendezésre, Katar éghajlata miatt most télen fogják megrendezni az eseményt. A 32 csapat már javában készül a mérkőzésekre, valamint a fogadó játékosok, és futball szurkolók is nagyon várják a közelgő eseményt.

Élő fogadás esetén előszöris érdemes azon csapatokban gondolkodni, amelyek nem csak a labdarúgó fogadás kedvenceinek számítanak, hanem a foci szurkolókénak is. Emellett ajánlott a többi csapatra is koncentrálni, hiszen egy-egy kevésbé esélyes csapat is tartogathat meglepetéseket. Érdemes már most ellátogatni a fogadási oldalakra, ugyanis egyes oldalak ingyenes élő közvetítést nyújtanak, akár HD minőségben. Ezenkívül fontos észben tartani, hogy bizonyos országokban korlátozva vannak az élő közvetítések, így nagyon fontos még a világbajnokság előtt ellenőrizni az országunk elérhetőségét. A legtöbb játékos a világbajnokság végső eredményére fogad, de van lehetőség fogadni gólpasszokra, és még sok más történésre is. Tapasztalt fogadók szerint érdemes biztosra menni, és a Brazil, Argentín, vagy európai csapatra fogadni, hiszen ők a legesélyesebbek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a kisebb csapatokra nem lehet fogadni, hiszen a vb torna alkalmával olyan csapatok eseményeire is fogadhatunk, akiket nagyon részletesen ismerünk. Azon kívül, hogy az ország esélyes-e a bajnoki cím megszerzésére, már most lehet tippelni arra, hogy a döntő forduló alkalmával kik a favoritok. Népszerű fogadási formának bizonyul a hendikepes fogadás, illetve a szögletekre, gólszerzőkre való fogadás is. Ajánlott olyan eseményekre fogadni, amelyekben jártasak vagyunk, vagy amikről több információ elérhető az interneten.

Jelenlegi eredményes szorzók 2022-es világbajnokság élő fogadások tekintetében:

SzorzóOrszág
10Németország
11Argentína
12Portugália
15Belgium

Gyakori kérdések

A világbajnokság november 21-én kezdődik, melynek nyitómérkőzésén Hollandia fog játszani Szenegállal. A döntő december 18-án fog zajlani. Idén Katar fogja tartani a hatalmas eseményt, illetve meleg éghajlata miatt kerül megrendezésre télen. A 32 csapat 8 standionban fog megküzdeni. A sorsolások már megtörténtek. Fontos szempont volt, hogy közös szerződéssel rendelkező csapatok nem versenyezhetnek egymással, valamint egyéb részletes kritériumoknak is meg kellett felelniük.

Míg élő fogadás esetén a játékos abban a pillanatban fogad, amikor az adott sportesemény zajlik, addig sima fogadás esetén az esemény kezdete előtt teszi meg tétjeit. Az élő fogadás sokkal izgalmasabb, valamint a gyorsan változó események miatt esélyesebb, és előnyösebb a fogadók körében. A sima fogadás azoknak előnyösebb, akik szeretnek az események előtt felkészülni, statisztikát és elemzéseket végezni. Mindkét forma népszerű, ám statisztikailag ma már többen fogadnak élőben.

Magyarországon szerencsére rendkívül szigorú ellenőrzések alatt üzemelnek a fogadóirodák, így igen, biztonságos a fogadás. Azonban érdemes a biztonság kedvéért a legnépszerűbb szolgáltató általi tippek megtétele. Magyar viszonylatban jelenleg a Bwin, Unibet, és a 888 számít a legjobb szolgáltatónak. Jelenleg ezen platformok rendelkeznek a legjobb odds és bónusz kínálattal. Ezenkívül a bukmékerek oldalán számos más promóció megtalálható, melyek nem csak az esélyeket növelik, de akár a nyeremények összege is nőhet. Érdemes megfontolni, hogy mely bónusz használata válik előnyünkre, ezekhez pedig számos információ megtalálható az oldalakon.

Szerencsére az élő fogadások menete egyszerű, és nem igényel különösebb szaktudást. Habár általában sok információ megtalálható az általunk választott oldalon, a fogadás menetének elsajátítása egyszerű. Először is meg kell keresni a platformon, hogy mely mérkőzésre szeretnénk fogadni (jelen esetben a 2022-es világbajnokság), majd az általunk preferált piacra kell kattintani. Ezután egyszerűen meg kell tenni a tétet, valamint ha bónusz igénylésére is sor került, azt is fel lehet használni. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon a fogadóiroda a fogadási szándékunkról, a tét elfogadása és annak megtétele között eltelik egy kis idő. Élő fogadás esetén az oddsok bármely pillanatban változhatnak. Ezért abban az esetben, ha a 2022-es világbajnokság élő fogadások lehetőségeit szeretnénk igénybevenni, akkor nem csak az élő közvetítést érdemes követni, hanem megtett tétjeink változásait is.

Idén nem csak a futball események lesznek, izgalmasak, hanem a 2022-es világbajnokság élő fogadások is. Jelenleg azok az országok, akik favoritoknak számítanak, ők számítanak esélyeseknek is. Brazília, Anglia, Spanyolország, Argentína, Franciaország, Németország, Portugália, Hollandia, Belgium, valamint Dánia számít esélyesnek. Amennyiben ezen országok valamelyikére tesszük meg tétjeinket, nagyobb eséllyel teszünk szert nyereményre. Ezenkívül érdemes egy-egy kisebb csapat eseményére is fogadni, de csak abban az esetben, ha az adott csapatot és annak játékosait jobban ismerjük.