2022-es világbajnokság fogadási oldalak

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

A labdarúgást “a gyönyörű játéknak” tartják, és a 2022-es világbajnokság fogadási oldalak a legizgalmasabb csúcspontja a fogadóknak, amely több országot hoz össze, hogy megosszák egymással az örömüket.

Itt megmutatjuk a legjobb fogadási szolgáltató lehetőségeket ezen a csodálatos tornán, valamint a legjobb fogadási tippeket és azt, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a nézésből! Folytasd, ha többet szeretnél megtudni a 2022-es világbajnokság fogadási oldalak és a legjobb világbajnoki bukmékerek világáról, és olvass további infókat itt!

Amit a 2022-es FIFA-világbajnokságra való fogadásról tudni kell

Egy ilyen rangos labdarúgó-mérkőzésen zajló eseményeket a szakértők nem mindig tudják könnyen értelmezni, de mi most végigvezetünk egy nyomozáson, hogy kiderítsük, mik a legjobb lehetőségek, a 2022-es világbajnokság fogadási oldalak, hogy a legtöbbet hozd ki a 2022-es FIFA-világbajnokságból!

Most végigvezetünk a versennyel kapcsolatos legfontosabb tippeken és tényeken, valamint néhány olyan 2022-es világbajnokság fogadási oldalak és egyéb infókon, amelyek a fogadások megmérettetésnél a leggyakrabban használtak között lesznek.

Maradj velünk, hogy megismerd a legjobb stratégiákat és a 2022-es FIFA-világbajnokság fogadási színterén való profitszerzés néhány módját!A fogadókat mindig is vonzotta egy olyan nagyszabású esemény, mint a labdarúgó világbajnokság, és ez egyre inkább így van, ahogy a televíziós közvetítések az évtizedek során javultak.

Fogadás World Cup

A 70-es évek híres brazil csapatától kezdve a legutóbbi francia diadalig, amikor a “Kékek” történelmük során másodszor lettek bajnokok. Ez a torna nemcsak a futball fanatikusait hozza össze, hanem azokat az embereket is, akik általában véve szeretnek hazájuknak szurkolni, és a tornát arra használják, hogy kifejezzék szeretetüket és hazaszeretetüket. Néhány alapvető információ:

A fogadás mindig is masszív része lesz a tornának, mivel az emberek ki akarták próbálni jóslási képességeiket, és elkezdték megérezni a végeredményeket, még azok számára is, akik nem követik olyan lelkesen a klubszintű futballt, de nem tudnak ellenállni a világbajnokság csábításának.

Internetes mémekben sem lesz hiány, a pályán történt sok furcsa és vicces esemény nagyobb tömeget vonz majd, ahogy az emberek előre látják, mi történhet ezután. Sok fogadóiroda felnő az alkalomhoz, és minden játékhéten bizonyos meccsekhez kapcsolódó Accas-t és különleges ajánlatokat kínál, így lehetőség nyílik arra, hogy tőkét kovácsoljon belőle, ha jól tud jósolni.

Hivatalos megnevezésWorld Cup
HázigazdaKatar
NemzetekAnglia, Olaszország, Hollandia, Franciaország, Spanyolország
KedvencekFranciaország, Olaszország, Anglia
Legjobb bukmékerekBet365, bwin, Unibet, Vegas.hu, 888

Top 5 fogadási oldal a FIFA világbajnokságra való fogadáshoz

Amikor a FIFA-világbajnokságra való fogadási lehetőségeket keresed, számos lehetőség áll rendelkezésedre, és mindegyik különböző előnyöket kínálhat a fogadók számára. Ezért általában kiterjedt kutatás folyik a 2022-es világbajnokság fogadási oldalak terén annak érdekében, hogy felfedezzék a tényleges legjobbakat.

A mi segítségünkkel azonban ez az alapos keresés nem jelent majd problémát. Mi már elvégeztünk egy egész kemény kutatást, és az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amelyeket tudnod kell az 5 legjobb 2022-es világbajnokság fogadási oldalak terén a világbajnoki fogadásokhoz.

Bet365

A bet365 az egyik legismertebb fogadóiroda, és már most is nagyszerű bet365 fogadási piacokat kínál a világbajnokságra. Olyan különlegességeket kínálnak, mint a nullára nyerő csapat, a mindkét félidőt megnyerő csapat, a győztes csapat és a mindkét csapat gólt szerez, hogy csak néhányat említsünk a legnépszerűbb fogadási piacaik közül.

Az új ügyfeleknek nagyszerű regisztrációs ajánlatuk is van, amely a következő: Tegyél 10 fontot és kapj 50 fontot ingyenes fogadásokban (vagy más pénznemben természetesen). Ez az egyik legjobb bónusz, amit a regisztrációs ajánlatok között találhatsz, és a fogadási piacok lenyűgöző mélysége mellett nehéz lenne olyan bukmékert találni, aki ennél többet kínál a világbajnokságra.

bet365 World Cup Fogadási Oldalak

Unibet

Az Unibet egy másik globális fogadási óriás, amelynek magyar ága népszerű választássá vált a magyar fogadók számára. Távolról sem tökéletesek, és a weboldaluk használata kissé nehézkes lehet, de ahol kiemelkednek, az vitathatatlanul a két legfontosabb terület; a piacválasztás és az oddsok, a legtöbbször, amikor összehasonlítjuk, az Unibet kínálja a legjobb oddsokat, néha akár 0,3 dolláros különbséggel ugyanarra a piacra!

Ennek eredményeképpen, ha egy olyan világbajnoki fogadási oldalt keresel, ahol rengeteg piac és jó oddsok vannak, az Unibet Magyarország jó választás lehet.

Unibet Fogadási Oldalak World Cup

Bwin

A Bwin jól kinéző weboldaláról ismert. A weboldal dinamikus képeket és nagyszerű statisztikai jelentéseket kínál. A Bwin a következő generációs sportfogadók újítója. Mivel sok erőfeszítést fektet az innovációba, a Bwin másfajta élményt nyújt a sportfogadás terén. A Bwin által kínált kreatív bónuszrendszerek nagyszámú hűséges tagot eredményeznek. A weboldalra látogatva a fogadási lehetőségek végtelennek tűnnek!

bwin Fogadási Oldalak World Cup

888Sport

A 888sport 2008 óta létezik, és Európa egyik legismertebb fogadóirodája. Jelenleg Gibraltár által kiadott engedéllyel rendelkeznek. A sportfogadás számos lehetőséget kínál a fogadóknak a labdarúgásra fogadható piacok közül, a piaci átlag felettinek számító oddsokkal.

Emellett az élő fogadási platform az egyik legjobb a piacon, nagyszerű választékot kínálva a 2022-es vb fogadások és az élő közvetítések terén.

888sport Fogadási Oldalak World Cup

Hogyan válasszuk ki a 2022-es világbajnokság fogadási oldalak lehetőségeit a fifa világbajnokságra?

Úgy gondoljuk, hogy a legjobb megközelítés az, ha előre megtalálod a legjobb fogadási oldalakat a foci vb-re, ezért győződj meg róla, hogy tudod, hogyan találhatod meg a legjobb alkalmazásokat, mielőtt elkezdődik!

Ne válassz véglegesen!

Miután elemezted, hogy melyik alkalmazás lehet a legjobb számodra, válassz – de ne korlátozd a tevékenységedet csak egyre, hiszen mindegyiknek más-más bónuszai és promóciói vannak!

Kutasd fel a rendelkezésre álló helyszíneket!

Ha megnézed, hogy mely webhelyek állnak rendelkezésre, és összegyűjtöd őket egy listába, az segít kizárni azokat, amelyek nem elérhetők, és így összeállíthatod a saját pályázók listádat.

Nézd meg a bónuszokat!

Hasznos megközelítés, ha megnézed, hogy mely oldalakon vannak bónuszok a világbajnoksághoz kapcsolódóan, mivel így kiválaszthatod azokat, amelyek a legvonzóbbak a számodra, mint fogadó.

Teszteld a bukmékereket!

Ha egy bukmékert használsz, első kézből szerezhetsz tapasztalatot a működésükről, valamint az általános használhatóságról, amit egyébként nem kapsz meg az olvasásból.

Redukáld a listát!

Távolíts el néhány olyan webhelyet, amelyet nem szeretnél használni, néhányat, amelyek talán nem rendelkeznek az általad kívánt használhatósággal, vagy néhányat egyszerűen azért, mert nem tetszenek neked.

Fogadási útmutató a 2022-es VB-re!

Népszerű világbajnoki fogadási piacok

A 2022-es világbajnokság fogadási oldalak esetén a legjobb fogadási módok közül néhányat felvázolhatunk, bár az egyenes fogadás könnyen lehet, hogy a legfontosabb mindenki számára.

Outright fogadások

Ez azt jelenti, hogy arra fogadhatsz, hogy melyik fél fog dominálni és megnyerni a mérkőzést, ami egy favorit és egy underdog közötti mérkőzésen előfordulhat. Néhányan azonban a kisebb csapatoknak szánhatják a Dávid és Góliát forgatókönyvet, ami azt jelenti, hogy egy outright fogadás a kisebbik csapatra nagyszerű bevételt jelenthet.

Over/Under fogadások

Az over/under fogadás is az egyik legnagyobb fogadási lehetőség az ilyen futball mérkőzésekre, mivel lesznek védekező és támadó oldalak is, és egyesek úgy gondolhatják, hogy egy bizonyos döntetlen több gólt fog eredményezni.

Több mint/kevesebb mint fogadás

A több mint 2,5 gól vagy kevesebb mint 2,5 vagy több gól azt jelenti, hogy megpróbálhatod értelmezni, hogy hány gól fog szerepelni a mérkőzésen. Ez azt jelenti, hogy nem azt kell megtippelned, hogy melyik csapat nyer, hanem egyszerűbben azt, hogy mennyi gól lesz a mérkőzésen.

2022-es világbajnokság fogadási ajánlatok

A fogadási ajánlatok mozgatják a világot, ha az iparágról van szó – több mint valószínű, hogy szükséged lesz egy vagy kettőre, ha az egekbe akarsz szökni a győzelemért. Itt megmutatjuk, hogy hol vannak ezek közül a fogadási ajánlatok közül néhányan, és hogyan működnek, ami azt jelenti, hogy szemmel tarthatod őket, és fejlesztheted a FIFA-világbajnokságra való fogadási élményedet.

A 2022-es világbajnokság fogadási oldalak már közzé tették a várható oddsokat, de kövesd mindig figyelemmel, mert idővel ezek módosulnak. Egy-egy meccs után mindenképp.

2022-es világbajnokság oddsok

A versenyen belüli oddsok kulcsfontosságúak lesznek abban, hogy az emberek hogyan tervezik meg a fogadásaikat. Ezek határozzák meg azt is, hogy mennyi pénzt kapsz, és lehetővé teszik, hogy ellenőrizd, melyik csapat nyer nagyobb eséllyel egy mérkőzést.

Mivel a cikk írásának időpontjában még nagyon korai az időpont, a világbajnokság bukmékerei olyan oddsokat használnak, amelyek nagyban függnek attól, hogy az adott csapat mekkora jelenleg, és hogy milyen jól szerepeltek a tavaly nyári Eb-n.

2022-es világbajnokság – győztes

Ahogy már említettük, Spanyolország az egyik legnagyobb esélyes a torna megnyerésére, köszönhetően az Eb-n nyújtott elképesztő teljesítményüknek. Franciaország egy másik nagy esélyes a még mindig minőségi csapatukkal, amelyben minden poszton rengeteg lehetőség van. Franciaország jelenleg 6/1-es szorzóval áll a Bet365-nél a torna megnyerésére, és a szintén sztárcsapatot felvonultató Brazíliával közösen állnak az élen.

A FIFA-világbajnokság 2022-es világbajnokság fogadási oldalak a legjobb csapatok többségét a kiválasztás favoritjai közé sorolják, így ne hagyd ki, ha úgy gondolod, hogy ez lesz egy adott csapat éve.

Mikor és hol rendezik meg a 2022-es FIFA világbajnokságot?

Katarban, amely már jó ideje fejleszti stadionjait és helyszíneit a nagyszabású eseményre. Az ottani nyarak rendkívül forróak, ami azt jelenti, hogy a tornát a futballszezon téli hónapjaira kell halasztaniuk, ami minden klub és játékos menetrendjét óriási átrendeződést jelent.

A futball történetében először fordul elő, hogy a világbajnokság a téli szünetben zajlik – 2022 novemberében, 21-én kezdődik. Több stadionban, például az Al Bayt stadionban is lesz majd mérkőzés, amely a házigazdák és a csoportkörben kisorsoltak közötti mérkőzéssel indítja a tornát.

Brazília, minden bukméker kedvence

Ami azt illeti, hogy ki nyeri a 2022-es világbajnokságot, jelenleg talán Brazília a trófea jelenlegi favoritja. Könnyű megérteni, hogy miért. Tite csapata 14 győzelemmel és három döntetlennel veretlenül kvalifikálta magát, és a dél-amerikai selejtezőcsoport élén végzett.

Sőt, Brazília a legjobb védelemmel (öt kapott gól), de mindenekelőtt a legjobb támadójátékkal (40 lőtt gól) zárta a selejtezőt! A Katarba vezető út elég jól sikerült Neymarnak és csapattársainak, akik egyszer sem kételkedtek abban, hogy kijutnak a 2022-es világbajnokságra.

Teljes csapattal és minőségi játékosokkal minden poszton, még a kispadon is, biztos, hogy Brazília a trófea egyik favoritja lesz. Az olyan játékosok listája, mint Neymar, Paqueta, Philippe Coutinho, Vinicius, Casemiro, Fabinho, Marquinhos, Thiago Silva, Militao, Alisson… Nagy nevek, akik egyformán jól teljesítenek a klubjaikban. Ők gondoskodnak arról, hogy az Auriverde a győzelem esélyese legyen.

Anglia, 56 év után?

Az első és egyetlen világbajnokságot 1966-ban nyerték meg a Háromoroszlánosok! Ez nagyon régen volt, ha megnézzük, milyen csapattal rendelkezett ez az ország az elmúlt években, különösen Lamparddal, Gerrarddal, Beckhammel stb. Vajon 2022 tökéletes alkalom lesz arra, hogy véget vessenek a “fájdalmas éveknek”, és megnyerjék a második bajnoki címet?

A 2020-as Eb-n Anglia megkérdőjelezte azt a tényt, hogy 1966 óta nem nyert trófeát, és nem jutott be nagydöntőbe. A selejtezők során lenyűgöző teljesítményt nyújtottak, és egészen a döntőig jutottak, ahol büntetőkkel kaptak ki Olaszországtól. Ez a korábbi eredményeikre épített, és Katarban az egyik favoritnak számítanak.

Brazíliához hasonlóan Anglia is rendelkezik néhány nagyon tehetséges játékossal. Az edzőjük, Gareth Southgate bizonyára néha a fejét vakarja, amikor megpróbálja kitalálni, hogy melyik játékosok kezdjenek az egyes mérkőzéseken.

John Stones, Reece James, Kyle Walker, Phil Foden, Jude Bellingham, Mason Mount, Raheem Sterling, Marcus Rashford, Bukayo Saka, Harry Kane… Lenyűgöző támadóerő, amit bizonyára sok más ország is megirigyel. Anglia tehát az egyik nagy favorit a téli bajnoki címre.

Les Bleus a történelmi dupláért?

A favoritok listájának zárásaként most Franciaországot vesszük szemügyre, akik abban reménykednek, hogy megőrizhetik világbajnoki címüket. Az angolokéhoz közeli oddsokkal a bukmékerek is erősen szurkolnak a Les Bleusnak, és ez egyáltalán nem meglepő.

Didier Deschamps emberei 2018-ban megnyerték a világbajnokságot, és a csalódást keltő 2020-as Euro óta erősebbnek tűnnek, mint valaha. Hónapokkal később megnyerték a 2021-es Nemzetek Ligáját, és ehhez Belgiumot és Spanyolországot kellett legyőzniük. Az edző úgy tűnik, hogy megtalálta az új rendszerét a 3-4-1-2-vel, amelyet még finomítani kell, de úgy tűnik, hogy hatékony, Griezmann szabad elektronként és Theo Hernandez nagyon támadó a bal oldalon.

Egy olyan támadósorral, amely több menedzsert is álmodozásra késztetne (Mbappé, Benzema, Griezmann, Giroud, Ben Yedder, Coman, Diaby, Nkunku, O. Dembélé, …), Franciaországnak papíron talán a legjobb tizenegye van, és a világ legnagyobb játékosállománya.

A franciáknak a júniusi és szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekből kell majd profitálniuk, hogy a katari felkészülés utolsó simításait elvégezhessék. Céljuk, hogy novemberre, a világbajnokság kezdetére csúcsformában legyenek. Vajon ez elég lesz a világbajnokság megnyeréséhez?

Brazília 1962 óta ők lennének az első ország, amely megtartaná a trófeát. Ha hiszel benne, ne habozz, fogadj a Les Bleusra. A2022-es világbajnokság fogadási oldalak kínált oddsai mindenképpen jó ár-érték arányúak.

Hogyan lehet megbízható előrejelzéseket elhelyezni?

Ahhoz, hogy megbízható előrejelzéseket tegyél a tornára, számos jó gyakorlatot alkalmazhatsz. Nem csak a 2022-es világbajnokság fogadási oldalak elemzésére gondolunk, de persze ez is jó alap. Emellett erősen javasoljuk, hogy :

  1. Elemezd a két csapat formáját!
  2. Tanulmányozd a kulcsjátékosok teljesítményét!
  3. Ellenőrizd a csapatok felállását!
  4. Nézd meg a két csapat taktikáját!
  5. Vizsgáld meg az egymás elleni eredményeket!
  6. Vedd figyelembe a mérkőzés pszichológiai aspektusát!

Ezzel a hat legjobb gyakorlattal megbízhatóbb elemzéseket készíthetsz a 2022-es világbajnokság mérkőzései köré, és így növelheti a siker esélyeit. Az egyes legjobb gyakorlatok rövid leírását az alábbi bekezdések tartalmazzák.

Elemezd a két csapat formáját

Ahhoz, hogy jól tudj fogadni egy mérkőzésre, természetesen ismerned kell az egymással szemben álló két ország formáját. Ez alatt azt értjük, hogy nézd meg a legutóbbi eredményeiket a világbajnokságra való felkészülés során. Azt is meg kell nézned, hogy az országok milyen felállásban játszottak.

Nem valószínű, hogy teljes létszámú csapatok játszanak, különösen a barátságos mérkőzéseken. A világbajnoki selejtezők, a Nemzetek Ligája, az AFCON, az Euro és a Copa America eredményei megmutatják, mennyire játszottak jól vagy rosszul a csapatok.

Nézd meg az olyan statisztikákat, mint például, hogy a csapatok hány lövést és lehetőséget adtak le, és hogy milyen volt a védekezésük. Hány esélyük volt a nemzeteknek? Hány lövés, szöglet, szabadrúgás? Hány szabálytalanságot követtek el, hány lapot adtak? Mindezeket a kérdéseket meg kell vizsgálni. Csak így kaphatunk pontos képet egy csapat formájáról.

Tanulmányozd a kulcsjátékosok teljesítményét

Paolo Rossi 1982-ben Olaszországgal, Diego Maradona 1986-ban Argentínával, Romario 1994-ben Brazíliával, Zinedine Zidane 2006-ban Franciaországgal vagy Luka Modric 2018-ban Horvátországgal… a nemzetek útja gyakran a legjobb játékosaik teljesítményétől függ.

Ezért fontos, hogy tanulmányozzuk az egyes nemzetek legfontosabb játékosainak formáját, mielőtt fogadunk egy mérkőzésre. Ha a legjobb játékosok nem játszanak jól, az komolyan befolyásolhatja a csapatuk sikerének esélyeit. Ha jól játszanak, akkor az adott csapatnak jó esélye van a sikerre… Ne felejtsük el, hogy a modern futballban már nincsenek “kiscsapatok”, és a mérkőzések gyakran a sztárjátékosok által létrehozott különbségeken múlnak.

Ha egy nemzetnek nincs formában a legjobb játékosa, akkor nagyon óvatosnak kell lenni. Az ellenkező érvelés akkor alkalmazható, ha egy meghatározó játékos nagyszerű formában van a csapatával (akkor okos dolog kedvező eredményt jósolni).

Ellenőrizd a csapatok felállását

Mielőtt tippelnél, mindig ügyelj arra, hogy ellenőrizd a csapatfelállásokat. Felfüggesztés, sérülés, edzőválasztás… egy FIFA-világbajnokság során számos oka lehet egy-egy nagyobb hiányzónak. Tehát ne essen csapdába, amikor online sportfogadásokat kötsz.

Ebben a tekintetben javasoljuk, hogy várd meg a csapatok hivatalos összetételét, mielőtt megerősíted a tippedet. Bolondnak fogod magad érezni, ha Angliára fogadsz, de aztán elkezdődik a meccs, és nincs Kane, Sterling vagy Pickford. Mindig vedd a fáradtságot, hogy ellenőrizd, vannak-e hiányzók vagy sem, azon a mérkőzésen, amelyre fogadni szeretnél.

A csoportkörökben előfordulhat, hogy a döntő mérkőzésen olyan csapat szerepel, amelyik már továbbjutott a legjobb 16 közé, vagy már kiesett. Ha ez a helyzet, a csapatok nyugodtan pihentethetnek játékosokat, és kísérletezhetnek a felállásaikkal, ezért ezt is vedd figyelembe!

Nézd meg mindkét csapat taktikáját

4-4-2, 4-3-3, 3-4-3 vagy 4-2-3-1… az edzők által alkalmazott taktikák nagyon eltérőek lehetnek egy olyan versenyen, mint a világbajnokság. Ezért fontos lesz tudni, hogyan szoktak játszani az egyes csapatok, hogy meghatározzuk, mekkora az esélye annak, hogy képesek lesznek dominálni az ellenfelüket.

Például egy olyan nemzet ellen, amelyik szeret védekezően játszani és kontrákra kijönni, egy olyan csapat, amelyik nem szokott ilyen játékot játszani, nehezen találhatja meg a betörést. Ugyanez az érvelés érvényes egy olyan nemzetre, amely ritkán áll ellen az ellenfelei által gyakorolt nyomásnak.

Katar például, amelynek kevésbé technikás játékosai vannak, mint az európai topcsapatoknak, nehezen tudna ellenállni egy olyan nemzetnek, amely elég keményen nyomást gyakorol. A lehető legjobb futball-előrejelzés meghatározásához nézze meg az egyes csapatok taktikai szempontjait. Ez lehetővé teszi, hogy finomítsd a jóslataidat, és így maximálisan összegyűjthesd a nyerő fogadásokat.

Ajánlott fizetési módok a 2022-es FIFA World Cup befizetésekhez és kifizetésekhez

A fizetési módok a fogadások fontos részét képezik. Meg kell tervezned, hogy melyiket fogod használni, ha a 2022-es világbajnokság fogadási oldalak tétbefizetéseit ügyes megközelítéssel szeretnéd elérni.

A korlátozások érvényben lesznek, ami azt jelenti, hogy ha megtervezed a módját, akkor ezek nem befolyásolnak vagy lepnek meg annyira, mintha vakon mennél bele. Így felkészülhetsz a korlátozásokra, és felkészülhetsz arra, hogy pénzt költs, ha észreveszel egy lehetőséget.

GYIK

Igen, a 2022-es világbajnokság fogadási oldalak esetén nem csak arra fogadhatsz, hogy ki nyeri meg a tornát, hanem kisebb mérkőzésekre is fogadhatsz, amelyeken a csapatok egymás ellen játszanak akár a csoportkörben, akár a kieséses szakaszban.

Megpróbálhatod megtippelni a csapatok közötti helyes pontszámokat is, vagy azt, hogy 1,5 vagy 2,5 gólnál több lesz-e egy mérkőzésen. Így kihasználhatod, hogy van-e olyan csapat, amelyik túlságosan védekezik, és szereti szoros holtponton tartani a meccseket, vagy olyan, amelyik mindent belead, és gólokat szerez, de ugyanakkor nem kap gólt.

A világbajnokság fogadóirodái közül a legjobbak nyilvánvalóan a labdarúgásban jártasak. Ezek szerintünk a következők: Bet365, bwin, Unibet, Vegas.hu, 888.

A torna november 21-én, hétfőn kezdődik. A házigazda Katar kezdi az első mérkőzést.
Használhatom a PayPal-t a FIFA 2022-es világbajnokságra történő fogadáshoz?
Ha az országodban és a 2022-es világbajnokság fogadási oldalak esetében ez elérhető, akkor igen.

Arra már lehet fogadni, hogy ki fog nyerni, de meg kell várni, amíg a konkrét játékokat közzéteszik, ha fogadni szeretnél a mérkőzésekre.