Hogyan érhető el a bet365 bónusz?

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság november 20-tól kezdődik. Várhatóan az idei VB is rendkívül izgalmas lesz, a fogadásokat pedig már a kezdés előtti hetekben meg lehet tenni. Számos minőségi fogadási oldalon van lehetőségünk megtenni a tippeket, emellett pedig rengeteg témakörön belül lehet válogatni. Fogadhatunk kisebb mérkőzésekre, például csoportkörönként, de akár kieséses szakaszon belül is fogadhatunk kedvenc csapatainkra.

A bet365 oldalán számos segítség áll rendelkezésünkre a fogadásokkal kapcsolatban, illetve a fizetésekkel kapcsolatban is. A bukméker oldalára ingyenes a regisztráció, így akár a világbajnokság kezdete előtt pár nappal is regisztrálhatunk rá, hiszen mindössze pár percet vesz igénybe. Azonban azt érdemes észben tartani, hogy még a profi fogadók is alaposan felkészülnek a fogadások előtt. Ajánlott például megnézni, hogy milyen odds-okat kínál az adott bukméker. Minél kevesebb esély van például arra, hogy egy adott csapat nyer, annál nagyobb a nyeremény is.

A világbajnoksággal foglalkozó fogadóirodák közül többek között a bet365 is kiemelkedően teljesít minden alkalommal, ebbe beleértve az extra szolgáltatásokat, valamint a bónusz kínálatokat is, melyek igénytől függően változhatnak. A világbajnokság idején lehetőségünk van élőben is nézni a közvetítéseket, ebből kifolyólag az élő fogadások többségében nagyobb izgalmakat adnak, mint a sima fogadások. Mint minden bukmékernél, a bet365-nél is van egy kötelező minimum befizetési összeg, ám általában ez az összeg abszolút pénztárcabarát, a befizetések pedig biztonságosak.

bet365 bónusz új játékosok számára

bet365 bónusz
bet365 bónusz 2023
bet365 bónuszkód
bet365 sport

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

18+ | A feltételek és kikötések érvényesek | Szponzorált tartalom | *A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

BIGBET
bet365 kaszinó

Kaszinó – bet365 – Akár 30.000 Ft Új játékos bónusz.
Csak új Kaszinó ügyfelek.
Min. befizetés 3.000 Ft. Max. 30.000 Ft bónusz. 30x fogadási feltétel (eltérő mértékben számító játékok, asztallefedettség és max. fogadási szabályok érvényesek) a befizetésre és a bónuszra a bónuszegyenleg kifizethetővé tételéhez. Időkorlátok és feltételek érvényesek.

18+ | A feltételek és kikötések érvényesek | Szponzorált tartalom | *A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

BIGBET
bet365 póker

bet365 Póker – Üdvözlő csomag akár 365€ értékben
A 365€ bónuszt részletekben válthatja ki, amelyhez “Status Points” pontokat kell gyűjtenie. A jegyek és díjkerék pörgetések hét nap után lejárnak. Időhatárok, kivételek és feltételek érvényesek.
Az ajánlattal kapcsolatos további részletekhez, kérjük, látogassa meg a weboldalt.


18+ | A feltételek és kikötések érvényesek | Szponzorált tartalom | *A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

BIGBET

A bet365 igyekszik meghálálni mind az új, mint a régi veterán játékosainak, hogy őket választották. Ezt általában különféle kedvezményekkel teszik; van, hogy ez egy bet365 bónusz kód vagy valamilyen más bet365 bónusz, amivel különböző promóciók érhetőek el. Nekünk pedig nem kell mást tennünk, mint ezt kihasználni!

Rengeteg fél bónusz létezik, de mi most tüzetesebben a „welcome bonus”-ról, vagy üdvözlő bónuszról fogunk beszélni. A bet365 bónusz minden új játékos számára elérhető, tehát az első lépés, hogy regisztrálunk az oldalra. Mikor anno én regisztráltam, akkor már a bet365 regisztráció folyamán feltűnt, hogy van egy külön rubrika, ahova a bet365 bónuszkód megy, de akkor még keveset tudtam ezekről a dolgokról és jól le is maradtam erről a lehetőségről. Te nálam már okosabb vagy, hisz most ezt a cikket olvasod. Szerencsédre, te már nem fogsz róla lemaradni, ha ellátogatsz a következő oldalra bonuszkod.net.

bet365 bónusz trükk

Na de térjünk vissza a bet365 üdvözlő bónuszához. Ha a bet365 regisztráció szükséges lépésein túl vagy, van még egy fontos lépés a bónusz megszerzéséhez. Történetesen, hogy pénzt kell feltöltened a számládra. Enélkül ugyanis nincs mivel fogadnod, tehát a bónuszt sincs mihez felhasználnod egyenlőre. A befizetési limit most jelenleg 1500 forint, de ez mindig változik. A bónusz általában egy 100%-os bónusz, de mondom ez is mindig változik, van, hogy ennél sokkal többet rejt a bet365 bónusz (a most jelenleg elérhető ajánlatokról, a következő részben olvashatsz). Ha egy 100%-os bónuszról van szó, akkor például az 1500-os befizetésed mellé—a következő fogadásnál—kapsz még ugyanennyi összeget! Azt azonban ne felejtsük, hogy ezt az összeget csak úgy nem utalhatjuk el a számlánkra, előbb ezt meg kell „forgatni”. Ez a plusz összeg a következő fogadásunk során szolgálhat többlet tőkeként. Ha a betett pénzünket együtt „megforgatjuk”, akkor a nyereményalapunk összege nő majd meg. A megforgatási követelményekről bővebben a bet365 oldalán olvashat. Sok kezdő esik abba a hibába, hogy nem olvassa el a bet365 oldalán található bet365 bónusz felhasználási feltételeit; ha egy mód van rá ön ne álljon közéjünk.

Mik a jelenleg elérhető bet365 bónusz ajánlatok?

Ahogy ígértem, megnézzük most jelenleg miket ajánl a bet365. Ahogy azt láthatjuk, rengeteg promóció érhető el. Van külön számlanyitási ajánlat, de van külön a kaszinóra és pókerre is bet365 üdvözlő bónusz. Tehát, mindegy, hogy inkább sportfogadni szeretünk vagy valamilyen szerencsejátékkal játszani, a lehetőség adott, hogy bezsebeljünk egy jó nagy adag bónuszt. Ha már egyszer van ilyen, miért ne használnánk ki? Természetesen arra figyelnünk kell, hogy csakis akkor kaphatjuk meg ezek a bet365 bónusz ajánlatok csak 18 éven felülieknek érhető el! A megforgatási feltételeken kívül, amiről már beszéltem, van még egy fontos dolog, amiről eddig még nem beszéltem. A bet365 bónusz ajánlatok felhasználásra van egy időkorlát is. Ez általában 30 nap. És hidd el gyorsan lemegy az az egy hónap. Sokan halogatják a bónuszok felhasználását, majd az ajánlat lejár. Ezeket a bet365 üdvözlő bónuszokat sajnos csak egyszer lehet felhasználni, tehát gondoljuk át jól mire fogadjunk el, vagy milyen kaszinó játéknál használjuk fel.

A bet365 bónusz megszerzése lépésről lépésre

Gyorsan pontokba szedtem, a lépéseket, hogy senki ne maradjon le ezekről az ajánlatokról, azért, mert nem tudja, hogyan kell őket felhasználni

  • Tehát, menj a bet365 főoldalára, ahol megtalálod az “új számla” ikont. Erre kattints rá.
  • Töltsd ki a regisztrációhoz szükséges adatokat és jöhet a bet365 bónusz kód a megfelelő rubrikába (a legegyszerűbb, ha innen kimásolod): BIGBET. (A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.)
  • Elolvastam a feltételeket és befejeztem a bet365 regisztrációt.
  • A számlámra töltöttem fel pénz.

Ennyi. Nyilván így leírva nem bonyolult, de nekem például gőzöm se volt először, hogy pénzt is fel kell töltenem a számlámra, ahhoz, hogy elérhető legyen a bet365 bónusz.

Üdvözlő bónusz és az erre vonatkozó feltételek

bet365

Az első és legfontosabb, hogy mindegy milyen bónuszról van szó, vannak feltételei a bónusz megszerzésének. Az adott promóció feltételeiről mindig tájékozódjon előzetesen. Előfordulhat például, hogy csak bizonyos piacokra való fogadással tesz eleget a megforgatási feltételeknek, vagy lehet, hogy a kaszinóban bizonyos játékokon való játszás nem számít bele a feltételek teljesítésébe. Egyszerűbb még az elején utánajárni, mint később nagyot koppani.

Problémába ütközött? Az ügyfélszolgálat segít!

Előfordul, hogy a bet365 regisztráció során, vagy után problémába ütközünk. Nekem például azzal volt baj, hogy véletlenül elírtam a lakcímem és a személyazonosításnál visszadobták a regisztrációm, mert az adatok nem egyeztek meg. A bet365-nél rettentő kedvesek voltak és gyorsan elmagyarázták mi volt a baj, és ezt gyorsan orvosolni is tudtam, hiszen ez egy banális hiba. A bet365 oldalán a lap alján található „kapcsolat” ikonra kattintva megjelenik egy űrlap. A címünk és email címünk megadásával itt bármilyen kérdést feltehetünk és pár napon belül válaszolnak is nekünk (ez nekem egy nap volt). De ha sürgős, akkor akár fel is lehet őket hívni, a telefonos ügyfélszolgálat is nagyon segítőkész.

FAQ

Az új játékosok számára elérhető bet365 bónusz mit rejt valójában?

Van, ami kifejezetten sportfogadásra való, van, amit a kaszinóban lehet felhasználni van, amit pókerezésre lehet használni. A bet365 oldalán megtalálod a számodra legmegfelelőbb ajánlatot és annak feltételeit.

Hogyan juthatok hozzá a bet365 bónuszhoz?

Fontos, hogy ez a bónusz csak az új játékosok számára érhető el. Valamint az is fontos, hogy legalább 18 évesnek kell lenned a regisztráció napján! Feltételek, időhatárok és kivételek.

Pontosan mi a bet365 bónusz kód az új játékosok számára?

A bet365 bónusz kód a: BIGBET. (A BIGBET bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.)