bet365 info

Értékelés dátuma

Ajánlat frissítve: 

2024. máj. 25.

Magyarország

Magyarországon érvényes

FIGYELEM! A bet365 2023. november 17-től Magyarországról nem érhető el.

Már jó ideje követem a sporteseményeket, főleg a focimeccsek érdekelnek. Jó pár ismerősöm régóta fogadásokat is tesz. Kíváncsian figyeltem, hogyan játsszák ki a szerencsét, tapasztalataik segítségével, és miután én is kedvet kaptam, úgy gondoltam, talán a legjobb, ha keresek egy megbízható bukmékert. Ekkor rátaláltam a bet365 oldalára. Itt számos segítség áll rendelkezésünkre a fogadásokkal és a fizetésekkel kapcsolatban. A regisztráció ingyenes. Érdemes viszont észben tartani, hogy még a profi fogadók is alaposan felkészülnek a fogadások előtt. Ajánlott például megnézni, hogy milyen odds-okat kínál az adott bukméker. Minél kevesebb esély van például arra, hogy egy adott csapat nyer, annál nagyobb a nyeremény is. A Bet365 az egyik legismertebb fogadóiroda, amely kivételesen nagy tapasztalattal rendelkezik a sportfogadás, egyúttal a játékosoknak szánt promóciók terén. Cikkünkben utóbbira fogunk kitérni, mivel jelenleg is elég sok ajánlattal rendelkeznek, ezek közül pedig olyan is van, amelyet új játékosaiknak szánnak. A regisztrációs folyamatnál akár bet 365 bónuszkódot is megadhatunk, de miként van erre lehetőségünk? 

Mit kell tudni a bet365 bónuszkódról? 

Az online bukmékerek többsége, így a bet365 is időnként bónuszokat kínál új és meglévő játékosainak egyaránt. Ezek közül többet is megtalálunk az Ajánlatok menüpont alatt a pontos feltételekkel együtt, de előfordulnak olyan egyedülálló bónuszok is, amelyeket egy bónuszkód megadásával érhetünk el.

Hogyan juthatok hozzá a bet365 bónuszkódjához? 

Itt érdemes kiemelni a bet365 regisztrációs bónuszkódját, mivel sok más fogadóirodához hasonlóan náluk is megvan a lehetőség a kód megadására már a számlánk létrehozásánál. A regisztrációhoz az Új számla feliratra kell kattintanunk, amelyet a mobilváltozatban és az asztali felületen a jobb felső sarokban kell keresnünk. Ezzel elindíthatjuk a folyamatot, ahol megadjuk az ilyenkor kötelező adatokat, majd a legalsó sávban írhatjuk be a bónuszkódunkat. Ezt követően még el kell fogadnunk a részvételi feltételeket, majd jöhet a regisztráció befejezése. A bet365 bónusz trükkje, hogy ezzel egyedi ajánlatokat kaphatunk az első befizetésünket követően, ehhez viszont szükségünk lesz egy kódra. Ilyet általában a sportfogadásokra vagy a fogadóirodákra szakosodott portáloknál találhatunk, így például a Bonuszkod oldalán.

Miként alkalmazhatok egy promóciós kódot a bet365 mobil alkalmazásában?

Akár mobileszközről vagy asztali gépről keressük fel a fogadóirodát, a bónuszkód felhasználásának módja nem változik. A kódot a regisztráció során ugyanúgy az űrlap alján a Bónuszkód feliratú részen kell megadnunk, ebben tehát semmilyen különbség nincsen.

További információ a bet365 alkalmazásról.

Aktuális promóciók és ajánlatok a bet365 platformján

Ugyan a regisztrációnál megadható bónuszkódról nem érdemes megfeledkezni, a bet365-nél másfajta promóciókat is találhatunk, köztük olyanokat is, amelyek specifikusan az egyes sportágakhoz kapcsolódnak. A labdarúgáshoz például hat darab, lóversenyhez további öt, az úgynevezett Ausztrál versenyek kategóriájában pedig kettő bónusza bukkanhatunk, de ugyanennyit találunk az agárversenyekhez és az Egyéb Sportok szegmensben is feltűnik újabb hét bónusz. Ez ráadásul még nem minden, mivel a promócióik közül először a speciális ajánlatokat dobja fel az oldaluk, ahol kilenc olyan bónusz várja a játékosokat, amelyekből mi is kigyűjtöttünk néhányat.  

Amiről nem érdemes lemaradni új játékosként 

Ha frissen regisztráltunk, akkor még emailben is értesítenek minket a számlanyitási ajánlatukról, amelynek keretein belül első befizetésünket fogadási kreditekkel jutalmazzák meg akár 15 ezer forint értékben. Fontos azonban, hogy más bónuszokhoz hasonlóan itt is vannak bizonyos feltételek, amelyeket teljesíteni kell. A befizetésnek ehhez minimum 1500 forint értékben kell megtörténnie a regisztrációt követő 30 napon belül és persze igényelni kell az ehhez tartozó bónuszt. Az igénylést követően a maximum 15 ezer forintig szóló fogadási krediteket megkapjuk és azokat anélkül használhatjuk fel a fogadásokhoz, hogy a saját befizetésünket kockáztatnánk, tehát gyakorlatilag a bet365 ingyen pénzt ad az új játékosoknak a fogadásokhoz. Ami mellett viszont nem lehet elmenni, hogy a tétek nem kivehetők, az általuk szerzett nyeremények viszont már igen. A kiváltáshoz és a felhasználáshoz úgynevezett feljogosító fogadásokat kell tenni, melynek pontos feltételeiért a honlapjukon érdemes elolvasni az ehhez kapcsolódó tájékoztatót.

Fogadásfokozó 

A bet365-nél arra is lehetőség kínálkozik, hogy nagyobb szorzókkal fogadhassunk, ez pedig több sportágnál is elérhető. Az olyan eseményeknél, ahol ez az opció jelen van, egy zöld nyíl jelzi a sportfogadók számára, hogy a Fogadásfokozó is igénybe vehető. Ilyenkor a szelvényen már az elérhető legmagasabb szorzót láthatjuk, míg az eredeti áthúzva jelenik meg. 

Kifizetés már kétgólos vezetés után

Különleges ajánlat a bet365 részéről, hogy 2023.12.31-ig rengeteg labdarúgó bajnokság esetében nyereményhez juthatunk, amennyiben az általunk választott csapat legalább kétgólos vezetéshez jutott. Ez azt jelenti, hogy akkor is nyerhetünk, ha a csapatunk kettő góllal vezet ellenfelével szemben, de ellenfelük döntetlenre menti a mérkőzést vagy megfordítják az állást. 

Gyűjtő bónuszok

Az egyik legismertebb bónuszféle a bet365-nél. Ebből van külön labdarúgásra specializált változat, de ott van a Multisport gyűjtő bónusz is. Előbbinél legalább kettő választásból álló mérkőzés előtti gyűjtő fogadást kell tenni a rendes játékidő eredményére vagy a Mindkét csapat szerez gólt, esetleg az Eredmény/Mindkét csapat szerez gólt piacok valamelyikén. Ha ezeknél sikeres a fogadás, akkor 2,5-70% bónuszt adnak hozzá a nyereményhez. Multisport esetében hasonló a helyzet, ám ott a bukméker által megadott kétesélyes piacok egyikén kell gyűjtő fogadást tenni. Amennyiben ez sikeres volt, 5-70% bónuszt kapunk, ezeket pedig mindegy, hogy itt vagy a focinál nyertük meg, mindegyiket a kivehető egyenlegen írják jóvá. 

A tenisz szerelmeseire is gondoltak

Mivel éves szinten rengeteg torna zajlik le, így a tenisz az egyik legjobb sportág a fogadás szempontjából. Az év elején és végén is vannak kiemelt események, nyáron pedig még sűrűbb a naptár. Ezt tudják a fogadóirodák is, a bet365 esetében például két olyan ajánlat van, amire érdemes kitérnünk. Az egyik a gyűjtő bónusz, amelynek működési elve nem sokban tér el a fentebb már említett módoktól. Minimum kettő választásból álló gyűjtő fogadást kell megtenni, a nyereséghez pedig 5-70% bónuszt adnak hozzá. Ezen kívül ott van még a visszalépésre vonatkozó garancia, amivel nem sok helyen találkozhatunk. Vélhetőleg sokan bosszankodtak már amiko egy játékos sérülés miatt visszalép a meccstől, ám a bet365-nél akkor is nyertes lehet a szelvényünk, ha az általunk győztesnek tippelt sportoló ellenfele visszalépne.

A bet365 bónuszok fogadási feltételei

Az ajánlatokra időnként érdemes vetni néhány pillantást, de fontos tudni, hogy a bónuszokhoz a bet365 is feltételeket szabott. Ezek promóciónként változhatnak, de az egyes bónuszokra rákattintva többet is megtudhatunk, mivel mindegyikhez részletes tájékoztatót mellékeltek weboldalukon. 

GYIK

A weboldalon és mobilapplikációban is a regisztráció során a legegyszerűbb megadni a kódunkat.

A bet365 befizetési bónuszához és más egyedi ajánlatokhoz is úgy juthatunk hozzá, ha rendelkezünk egy bónuszkóddal. Ezt érdemes begyűjteni és érvényesíteni, mivel a szóban forgó fogadóiroda általában kifejezetten sok ajánlattal készül a játékosai számára.

Ehhez legtöbbször a sportfogadásra és a fogadóirodákra szakosodott portálokon érdemes szétnézni, így például a Bonuszkod.net weboldalán.