Bwin regisztráció – Tudd meg hogyan kell eljárnod

Frissítve:

Bár Magyarországon már sokkal kisebb jelenléttel szerepelnek a piacon, mint korábban, a bwin továbbra is az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező cég, ami egyben az egyik legmegbízhatóbb is. Nevük ma már sok helyen egybe forrt a távszerencsejátékkal, tevékenységük pedig sokrétűnek mondható. Itthon például online kaszinó-szolgáltatásokat kínálnak és már régóta jelen vannak, mégis sokan felteszik azt a kérdést, hogyan kell regisztrálni a bwin felületére? 

Milyen lépésekből áll a regisztráció? 

A legtöbben a bwin weboldalát ismerik, illetőleg ezzel találkoznak először, amikor a szolgáltatásaikat keresik, de jó hír, hogy saját mobilalkalmazással is rendelkeznek. Mindkét felületen elérhető a regisztráció, amennyiben erre még nem került sor korábban és nem rendelkeznénk saját számlával. Ennek létrehozása nem könnyűnek mondható, egy viszonylag gyors és egyszerű folyamatról beszélünk. Magyarországon a casino.bwin.com/hu weblapot kell felkeresnünk, mivel a bwin hazánkban már sajnos nem kínál sportfogadási lehetőségeket. Ezt még tavaly a labdarúgó világbajnokság után szüntették be, így hiába is keressük az ehhez tartozó webcímet, ide fognak átirányítani minket. 

A felületen a jobb felső sarokban elég naggyal és feltűnő sárga színnel emelték ki nekünk azt a gombot, amivel megkezdhetjük a regisztrációs folyamatot, mellette közvetlenül pedig a bejelentkezést ejthetjük meg, amennyiben már van saját profilunk. Ezeket a gombokat egyébként az alkalmazásban is könnyen felismerhetjük, a különbség mindössze annyi, hogy az elrendezés miatt középtájon található felül. 

A regisztrációs gombra kattintva egy űrlap tárul majd elénk, amelyben az olyan kötelező adatokat kell megadnunk, mint a teljes nevünk, email-címünk, a lakhelyünk, tovább haladva pedig az űrlap folytatásán egy biztonságosnak ítélt jelszót és egy felhasználónevet is megadunk. Fognak kérni tőlünk egy biztonsági kérdést is, majd ugyancsak a regisztráció során kell megadnunk a használni kívánt pénznemet, a születési dátumunkat, de egy telefonszám is kellene fog, ahogyan a pontos lakcím is. Ha ezekkel is megvolnánk, akkor már csak annyi lesz hátra, hogy megadjuk, hol és milyen módon érhetnek el minket a bwin részéről, majd véglegesítsük a folyamatot. 

Hogyan érvényesíthetjük a bónuszokat a regisztrációnál? 

Ha szeretnénk, akkor már a regisztrációs folyamat végén is megadhatjuk. A bwin regisztráció magyarországi esetében utolsó utáni lépésének is nevezhetjük ezt, mivel abban az esetben, ha a folyamat minden lényeges elemével megvolnánk, a legvégén beírhatjuk a bónuszra utaló kódunkat. 

Hogyan működik a bwin regisztrációs kódja?

A bwin kínálatában elég gyorsan változnak az ajánlatok, ezért a bejelentkezést követően érdemes minél többször felkeresni a Promóciók nevű fület, amelyet kicsivel a bwin logója alatt találunk meg baloldalt. Erre rákattintva megnyílnak előttünk a legfrissebb lehetőségek, amelyeket érdemes kihasználni. A menüpont alatt egyébként szűrőt is alkalmazhatunk, de kategorizálhatjuk is a dolgokat, mivel a kaszinóra, az élő kaszinóra és a pókerre vonatkozólag is találhatunk újdonságokat vagy akár az ajánlat előzményeket is áttekinthetjük.

Amennyiben viszont a regisztrációnál akarunk bónuszt érvényesíteni, akkor ehhez a kód beírását követően az első befizetésünket kell megejtenünk. Ezt követően a bónuszunk megjelenik majd a számlánkon, de ehhez érdemes tájékozódni az oldalon, hogy a bwin aktuálisan milyen befizetési opciókat fogad el, mivel ez időnként változhat. Szintén lényeges, hogy a bónuszösszegekhez bizonyos megforgatási követelmények is tartozhatnak, szóval ezeknek mindenképp nézzünk utána, de akkor sincs gond, ha elakadnánk, hiszen rendelkezésünkre áll egy segítőkész ügyfélszolgálat is. 

Számlaellenőrzés a bwin oldalán

Amikor arról beszélünk, hogy egy szolgáltató megbízható, akkor az olyasmiben is megnyilvánulhat, mint az alapos visszaellenőrzés. A bwin részéről ez a folyama már akkor megkezdődik, amikor a regisztrációt megejtjük és az egész automatikusan zajlik, de előfordulhat olyan helyzet, hogy további ellenőrzésre lesz szükség. Ilyenkor általában személyes okmányokat kérnek, ez lehet például egy vezetői engedély, egy személyi igazolvány, de akár egy útlevél is. A teljes listát a Bwin oldalán találod, ahol minden lényeges dolgot leírtak tömören és röviden. „Mivel előírás, hogy minden ügyfél ellenőrzésen essen át, a folyamat akkor kezdődik, amikor az új számlák regisztrálásra kerülnek és a számla élettartama alatt időközönként is esedékesek, ezzel biztosítható az adatok pontossága és aktualitása. Amíg az ellenőrzés sikeresen le nem zajlik, addig az Ügyfelek nem fizethetnek be és nem érhetik el a játék termékeket (valódi pénzes vagy ingyenes)” – írták a szóban forgó oldalon. 

Hogyan jelentkezhetek be a bwin felületére? 

Ha készen volnánk a regisztrációval, akkor következhet az első bejelentkezés. Az ehhez tartozó menüpont épp amellett van, amelyre a regisztrációhoz kattintottunk, ez pedig akkor sincs másképp, ha esetleg mobilról támadna kedvünk játszani. Belépést követően a bwin logója mellett a felső sávban találjuk meg a legfontosabb játékkategóriákat az online kaszinóban, kicsit lejjebb pedig a Nyerőgépek, az Újdonságok, az Azonnali Nyeremény, az Exkluzív játékok, az Asztali Játékok és Jackpots fülek közül válogathatunk. Ezeknél a megnevezett játéktípusokat érjük el, de lejjebb tekintve és némi görgetés után a bwin legjobb kaszinó játékainak válogatását láthatjuk. 

Fizetési lehetőségek a bwin oldalán

A helyzet most kissé kacifántosnak mondható. A magyar bankok a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságával együttműködve megkezdte a befizetések és a kifizetések tiltását az olyan távszerencsejátékot kínáló oldalak esetében, amelyek nem rendelkeznek minden olyan szükséges engedéllyel, amely itthon is elvárt lenne. A jogszabály 2023.07.01-től hatályos, ez pedig komoly változásokat eredményezett a bwin szempontjából is. Jelenleg tehát, ha valaki szeretne befizetni a számlájára, akkor ehhez a banki átutalást választhatja, illetőleg az olyan lehetőségeket, mint a Paysafecard, amely egy online prepaid fizetési megoldás, de a digitális pénztárcák közül a Skrill, a Skrill 1-Tap, a Neteller és a PromoCode szolgáltatásit is elismerik. Ami a kifizetést illeti, a bwin közleménye szerint banki átutalással, Neteller-rel, Skrill-lel és paysafecard-dal lehet ezt igényelni. 

Miért a bwin? 

Az ausztriai székhellyel rendelkező cég 26 esztendővel ezelőtt kezdte meg működését az online szerencsejáték piacán pedig már világszerte ismert a nevük. Rengeteg országban jelen vannak, szolgáltatásaik között pedig a legtöbb helyen a sportfogadás, az online kaszinó játékok (köztük az élő kaszinó), továbbá a bwin póker regisztrációja szintén elérhető sok területen. Kifejezetten népszerűnek mondhatók, ügyfélszolgálatukat akár élő chaten keresztül is elérjük és természetesen rendelkeznek a nemzetközileg is elismert legfontosabb tanúsítványokkal. 

Hogyan tovább a jövőben? 

Ez egy nagyon érdekes kérdés, hiszen a bwin a sportfogadáshoz kapcsolódó lehetőségeit már 2023 előtt kivezette a magyar piacról, hamarosan pedig teljesen kivonulnak legutóbbi közleményük alapján. Az ebben foglaltak szerint a fentebb már említett korlátozások miatt kényszerülnek erre a lépésre, ami a játékosok számára azt jelenti, hogy július 17-ig lehetséges a befizetéseket elindítani, a játékok pedig július 31-ig érhetők el. Pontosan eddig a napig lehet a bónuszok követelményeit is teljesíteni, így például a bwin regisztrációs bónuszok esetében is. 

GYIK

Milyen személyes adatokat kell megadnom a bwin regisztráció során?

A legfontosabbakat a biztonsági azonosítás szempontjából. Teljes nevünk, lakhelyünk, lakcímünk, születési dátumunk, majd a számlához kapcsolódó felhasználónév, egy jelszó, a telefonszámunk és az opciók kiválasztására lesz még szükség, ahol megadjuk, hogyan érhetnek el minket.

Mennyi időt vesz igénybe a bwin fiókom ellenőrzése?

A folyamat nagyon gyorsan megy végbe, így nem kell rá sokat várni.

Van a bwinnek ügyfélszolgálata?

Van bizony! Akár élő chat is a rendelkezésünkre áll, de emailen és telefonon is elérjük munkatársaikat.