Foci Fogadás és legjobb online futball fogadási oldalak (2024)

Magyarország

Legális fogadóirodák Magyarországon

Rugalmasság, kényelem

Frissítve:

A foci fogadás mindig is az egyik legnépszerűbb sportfogadás volt Magyarországon, főleg hogy ez a sport hazánk fő sportága. Éppen ezért létfontosságú, hogy Ön, a fogadó, ismerje a futballpiacok minden fontos jellemzőjét. A mérkőzések óriási volumene hozzájárult ahhoz, hogy az iparág növekedjen, és a fogadók rengeteg piacra fogadhassanak, sok fogadási oldal pedig különleges ajánlatokat és versenyképes oddsokat kínál. Itt végigvesszük, mit kell tudnia a foci fogadás kapcsán, hogy át tudjon vágni a piacokat övező zűrzavaron.

Pancho Arena

NB I

2024.04.20.

14:30

Puskas FC Academy
Paksi SE
A szorzók jelenleg nem elérhetőek.
A szorzók változhatnak. Utoljára frissítve 2024.04.15. 11:04.

A futball története egészen az ókori időkig nyúlik vissza, azonban mint sportág, az 1800-as évektől van a köztudatban. A sportág modern szabályait a 19. század közepén fektették le, ekkor választották külön a rögbit és a futballt. A szerencsejátékozás szintén rendkívül régi elfoglaltságnak számít, hiszen régebben is fogadtak már az emberek például kutyaviadalokra, vagy lovikon. Éppen ezért csupán idő kérdése volt, amíg megjelent a futballra való fogadás is.

A futball a legnépszerűbb fogadási sport a világon. Ez nem meglepő, hiszen a labdarúgás önmagában a legnépszerűbb, és legtöbbet űzött sport már több évszázad óta. A közkedvelt fogadási formára a világbajnokság alkalmával fogadnak a legtöbben, a tippeket pedig számos témakörben lehet megrakni. Akár kezdők, akár profi fogadók vagyunk, mindenképpen fontos megbízható és magas minősítésű szolgáltatót választani, hiszen ez adja meg a sikeres fogadás alapjait.

A bet365 például kiváló választás lehet azon fogadók számára, akik biztosra akarnak menni. A szolgáltató a VB idején például számos előnyös bónusz kínál fel, melyekkel nem csak a nyeremény összege, hanem a nyerési esélyek is bővíthetők. A futball fogadás önmagában is izgalmas, azonban a felkínált promóciókat minden esetben érdemes kihasználni, főként ha az adott promóció csupán limitált ideig elérhető, jelen helyzetben addig, ameddig a világbajnokság tart. Előzetes promóciókkal is lehet találkozni, melyeket még a VB kezdete előtt lehet felhasználni.

Foci fogadás – mi is ez?

Minden héten több ezer labdarúgó mérkőzésre kerül sor, és még több piac áll rendelkezésre a bukmékerek által kínált fogadásokhoz, amelyek a mérkőzések minden apró részletére különböző oddsok óriási választékát kínálják. A mérkőzések kimenetelére és a mérkőzésen belüli eseményekre, például a lőtt gólok számára, a megnyert szögletekre, a felmutatott piros és sárga lapokra és az egyéni gólszerzőkre adják meg áraikat.

Rengeteg különböző bukméker van, akik folyamatosan különleges ajánlatokkal és versenyképes oddsokkal próbálják biztosítani, hogy a legjobb ár-érték arányú fogadást köthesse. Amint az esemény kimenetele beigazolódik, és a fogadása nyertesnek bizonyul, az eredeti tétjét és az oddsokból származó nyereményt is kifizetik Önnek.

A fogadásoknak számos különböző típusa létezik, beleértve a halmozókat is, ahol különböző szelekciókat kombinálhat, hogy egy nagy odds árat kapjon a fogadásához. Ez a futballpiacok többségénél elérhető. Az alábbiakban végigvezetjük a legnépszerűbb fogadási típusokat a labdarúgásra.

Foci Fogadás

Live betting, azaz élő fogadás

Az élő fogadások nagyjából az első online sportfogadás megjelenése óta elérhetőek és már jó pár éve Magyarországról is. És mivel a sportfogadás most már több államban is legális, soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy kihasználjuk az előnyeit. Az élő fogadási fogadási piacok aktívak, amikor a meccsek zajlanak. A sportfogadási oldal a mérkőzés helyzetének változásával változtatja az oddsokat, és ezt általában algoritmusok segítségével teszi. A játék közbeni, in-play fogadásokkal már a mérkőzés befejezése előtt sportfogadást köthet és valódi pénzt nyerhet. Az akciót akár élő közvetítésen keresztül vagy a televízión keresztül is követheti.

Foci fogadás 1×2

Ez a futball fogadás legegyszerűbb formája, amelyben egy futballmérkőzés eredményére tippel. Három különböző kimenetelre fogadhat, amelyek a következők: a hazai csapat győzelme, a vendégcsapat győzelme vagy a döntetlen. Fontos megjegyezni, hogy a foci fogadás a meccs 90 perc utáni eredményre fizet, tehát ha a pontszámok kiegyenlítettek, akkor a döntetlen a nyerő fogadás, függetlenül a hosszabbítás vagy a büntetők utáni eredménytől. Annak ellenére, hogy ez a legnépszerűbb fogadási típus a labdarúgásban, nem tartják a legjobbnak. Ennek oka, hogy vannak olyan mérkőzések, ahol a győztes eléggé nyilvánvaló, és az ilyen eseményeken a favoritok esélye igazán alacsony szinten van. Ráadásul az ilyen fogadásoknál a sikeres eredmény előrejelzésének valószínűsége 33,3%, míg más típusú fogadásoknál akár 50% fölé is emelkedhet. Ezt a fogadási típust gyakran használják többszörös fogadásokban, például dupla vagy tripla akkumulátorokban (kombinált fogadások), amelyekben néhány esemény kimenetelét kell helyesen megjósolni ahhoz, hogy egy teljes fogadást megnyerjünk.

Dupla esélyes fogadás

A mérkőzés három kimeneteléből kettőre is fogadhat, hogy növelje nyerési esélyeit. A kombinációk a következők: Hazai csapat vagy döntetlen, Vendégcsapat vagy döntetlen vagy Hazai csapat vagy vendégcsapat. Ez a foci fogadás sokkal biztonságosabb, mint a klasszikus 1X2. Ha az általunk választott két eredmény közül bármelyik bekövetkezik, megnyerjük a fogadást. Így 66,6% esélyünk van arra, hogy megnyerjük a Double Chance fogadást. Ráadásul statisztikailag bizonyított, hogy a leggyakoribb félidei eredmény a döntetlen. A dupla esélyes fogadások sikeresen használhatók olyan eseményekre történő fogadásoknál, ahol nehéz győztest választani, mivel az összes eredményre vonatkozó odds viszonylag magas, és még mindig nagyon jó a valószínűségünk.

Kártyák száma típusú foci fogadás

A kártyák száma a mérkőzésen egy másik érdekes feltételes foci fogadási típus, amelyben a mérkőzésen a sárga vagy piros lapok számát kell megjósolni. Ez a fogadástípus annyiban hasonlít az Over/Under fogadásokhoz, hogy azt kell megjósolni, hogy több vagy kevesebb lap lesz-e, mint a bukméker által javasolt vonal. Ez a fajta fogadás a tapasztaltabb fogadóknak ajánlott, akik jelentős futball tudással rendelkeznek. A legfontosabb itt az esemény alapos elemzése: a csapatok közötti közvetlen mérkőzések története, a csapatok viszonya – riválisok-e vagy sem, a játékosok, az edzői stáb vagy akár a szurkolók közötti kapcsolatok, valamint a két csapat játékstílusa. Gyakran vannak olyan mérkőzések, ahol már az első sípszó előtt tudni lehet, hogy lesznek büntető lapok. Egy mérkőzés elemzése során nem szabad megfeledkezni a játékvezetőről sem, aki nagy hatással van a mérkőzés végeredményére.

Pontos végeredmény

Ahogy a neve is mutatja, ebben a fogadásban a mérkőzés pontos kimenetelét kell megjósolni. Ez a fogadástípus csak a legtapasztaltabb, acél idegekkel rendelkező fogadóknak ajánlott, vagy azoknak, akik szinte kizárólag a szerencsére hagyatkoznak. Ez az egyik legnehezebben megnyerhető fogadás. Az alacsony valószínűség és a számos különböző változó miatt az ilyen fogadások esélye rendkívül magas. Már egyetlen egységnyi pénz feltéttel is sok pénzt nyerhet, mivel az ilyen fogadások esélye akár 501,00-re is emelkedhet. A legtöbb esetben a meglehetősen valószínű eredmények, mint például az 1:0, 1:1 vagy 0:0, amelyek egyébként a leggyakoribb eredmények a labdarúgásban, esélye nagyjából 6,00 és 16,00 között van. Így még mindig elég magasak ahhoz, hogy kisebb téttel is sok pénzt lehessen keresni.

Szögletek száma foci fogadás

Szöglet fogadás egy feltételes foci fogadás a mérkőzésen végrehajtott szögletek számára. Hasonló az Over/Under fogadáshoz, mivel van egy vonal, amelyet a bukméker biztosít, és a fogadó feladata annak eldöntése, hogy a felajánlott vonalnál több vagy kevesebb szöglet lesz-e. Ez az egyik kockázatosabb fogadás, de a legtöbbször elég magasak az oddsok. A legfontosabb tényező itt a bukméker által kínált vonal. Előfordul, hogy a jó oddsok eléréséhez 14-15 szögletet tartalmazó vonalra kell fogadni. És bár a statisztikák azt mutatják, hogy minden mérkőzésen van néhány szöglet, ez még mindig nagyon kiszámíthatatlan dolog. Meg kell jegyezni, hogy az alacsonyabb vonalak, például az 5 vagy 6 szöglet esetében az oddsok nagyon alacsonyak.

Gólok száma (Under/Over)

Az Over/Under, más néven total fogadás egy olyan fogadási forma, amelyben a fogadóknak meg kell határozniuk a mérkőzésen elért gólok számát. A bukméker meghatározza a gólvonalat, a fogadó feladata pedig az, hogy megjósolja, hogy a javasolt vonalnál több vagy kevesebb gól lesz-e a mérkőzésen. Itt kell elmondani, hogy ennél a fogadásnál a mérkőzés összesített gólszámát jósoljuk meg. Ez azt jelenti, hogy még akkor is megnyerhetjük a fogadást, ha az egyik csapat egyáltalán nem szerez gólt. Ennek a fogadástípusnak is számos változata létezik, például fogadhatunk az adott félidő összes góljára vagy az egyik csapat összes góljára. Az Over/Under fogadás egyik népszerűbb változata az ázsiai gólvonalak. Érdemes megemlíteni, hogy az Over/Under fogadások legnépszerűbb gólvonala 2,5 gólnál van beállítva.

Handicap foci fogadás

A hendikep egy olyan fogadástípus, amelyben a bukméker hátrányt ad a favoritnak vagy előnyt az elméletileg gyengébb csapatnak. A labdarúgás esetében ez úgy történik, hogy adott csapatoknál gólokat adnak hozzá vagy vesznek el, hogy mindkét fél győzelmi esélyei kiegyenlítettek legyenek. Kétféle hendikep létezik – európai és ázsiai. Az utóbbi azért népszerűbb, mert a lehetséges kimeneteleket kettőre csökkenti, nem pedig háromra, mint az európai hendikep esetében. Az AH -1 (ázsiai hendikep) esetén például akkor nyerjük meg a fogadást, ha az a csapat, amelyre a pénzünket tettük, legalább 2 gólos különbséggel megnyeri a mérkőzést. Ha ez a csapat csak egy gól különbséggel nyer, akkor a tétünk teljes mértékben érvénytelen (visszatérül). Elveszítjük a fogadást, ha a csapatunk döntetlent ér el vagy elveszíti a mérkőzést.

Mérkőzés előtti fogadások és élő foci fogadás

Meccs előtti fogadás: Ebben a fogadási típusban már az esemény kezdete előtt megteheted a tétet. Például: A Barcelona és a Real Madrid vasárnap játszik, és már ma megteheti a fogadását a Barcelona győzelmére. Tehát a fogadást napokkal a mérkőzés kezdete előtt megteheti.

Előnye: Először is, az esélyek ingadozása kisebb valószínűséggel mozog, mivel az emberek fogadáskötésén kívül más emberek is fogadnak. Több ideje van a piac elemzésére.

Élő fogadás avagy live betting: a fogadók akkor is fogadhatnak, ha a játék már elkezdődött. Ezt in-play fogadásnak is nevezik, mivel a fogadást az esemény bármelyik pontján megteheti: az 1. félidő, a 2. félidő vagy a félidő alatt.

Előnye: A szorzók a játék szituációitól függően változnak (gól, szöglet stb.), és ezt figyelembe véve nagyobb eséllyel tehet fogadást. A legjobb oddsokat használhatja ki, mivel nem minden bukmékernek sikerül megváltoztatnia az eseményre vonatkozó oddsokat. Változatos piaccal rendelkezik: Az élő fogadások azért csodálatosak, mert különböző típusú piacok állnak rendelkezésre, amelyek a normál fogadásoknál nem lennének lehetségesek.

Hátrányai: Nincs idő stratégiát kidolgozni, mert itt gyors döntést kell hozni. A stressz nagyobb, mert nagyon gyorsnak kell lenni, és nem lesz idő olyan mélyen elemezni, ahogyan szeretné.

Mindkét fogadási típusnak megvannak a maga előnyei. De függetlenül attól, hogy melyik forma tetszik Önnek leginkább, fontos, hogy okosan játsszon, és elemezze a sikeres eredményt.

Melyik a legjobb foci fogadás oldal összességében?

Az egyik fő tényező, amiért a bet365 talán a legjobban ismert és legkedveltebb online fogadóiroda, az a fogadási lehetőségek széles skálája, mind a kínált sportágak, mind az ezeken belül elérhető piacok tekintetében. Jóval több mint 100 piacot kínálnak rendszeresen a mérkőzés előtt a kiemelt jelentőségű labdarúgó mérkőzésekre, és még sokkal több válik elérhetővé a játék során. Egyszerre több mint 40 különböző sportágra fogadhatnak az ügyfelek, a mindig jelenlévőktől – mint a futball, a tenisz, a lóverseny és a box – az egzotikus sportokig. A globális közönség számára regionális kedvenceket is kínál, beleértve a kelta, az ausztrál és az amerikai foci kódokat. A sportokon kívül az ügyfelek számos virtuális sportra (valós sportok véletlenszerű számítógépes szimulációi), esportokra (online számítógépes játékbajnokságok) és “speciális” piacokra is fogadhatnak, beleértve a világpolitikát, a valóságshow-kat és a díjátadókat.

Sportfogadás foci: cash out

A cash-out népszerűsége szárnyal a kortárs fogadók körében. Segít a fogadási elvárások kezelésében, és néha megmentővé válik, ha a foci fogadások nem a várakozásoknak megfelelően alakultak. A funkció használata impulzív, és akár megbánáshoz, akár ünnepléshez vezethet. Mindazonáltal először meg kell értenünk, hogy mi is ez, mikor érdemes használni, és miért kedveli a legtöbb fogadó. Ez egy olyan fogadási funkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy visszavegyék tétjüket, mielőtt a játék idő előtt véget érne. Mivel az oddsok a játék menetétől függően ingadoznak, a kifizetési ponton lévő odds az, amit a fogadó kap. Ha a fogadás az eredeti előrejelzésnek megfelelően alakul, az oddsok emelkednek, és fordítva. Lényegében egy újabb esélyt ad a fogadónak, hogy átgondolja döntését. Megmenthetik a tétet, ha a fogadás nem a terv szerint alakul.

Foci fogadás: live streaming

Az élő közvetítéssel rendelkező fogadási oldalakon nagyon könnyű belevágni. A mobilon, számítógépen és táblagépen történő ingyenes közvetítésről biztosan hallottál már. Az élő közvetítéssel rendelkező fogadási oldalak azt jelentik, hogy a futballtól és a jégkorongtól kezdve a teniszen és a kosárlabdán át számos más sportágig mindent ingyenesen nézhetsz a fogadóirodáknál. A mérkőzést közvetlenül a böngészőben látod, miközben játszol az eseményen, amit nézel. A legnagyobb fogadóirodák minden tagjuk számára kínálnak élő közvetítést. A fogadási oldalak különböző követelményeket támasztanak az ingyenes élő közvetítéshez való hozzáféréshez. Röviden a következők vonatkoznak a fogadóirodák többségére: Pénznek kell lennie a számláján. A mérkőzés kezdete előtti utolsó 24 órában fogadást kell kötni az oddsokra. A mérkőzés kezdete előtt egy meghatározott összegre kell fogadni az oddsokon.

Foci fogadás online és appon keresztül

A sportfogadási alkalmazások sokkal kényelmesebbek, mint a sportfogadási oldalak. Egyszerűen előkaphatja a mobiltelefonját, és néhányszor megérintheti a képernyőt, hogy megtehesse fogadásait anélkül, hogy egy asztali számítógép vagy laptop előtt kellene ülnie. Ez különösen hasznos az élő fogadásoknál, amikor a vonalak gyorsan változnak. A mobil sportfogadási alkalmazásoknak és a weboldalaknak is számos előnye van a kiskereskedelmi sportfogadókkal szemben.
A legjobb sportfogadási alkalmazásokat nagyon könnyű beállítani. Miután regisztrált a linkünkön keresztül, hogy biztosítsa a legjobb elérhető regisztrációs bónuszt, egyszerűen csak meg kell látogatnia az App Store-t vagy a Google Play-t az eszközén, és meg kell keresnie a kiválasztott márkát. A letöltési folyamatnak kevesebb mint egy percet kell igénybe vennie. A legjobb mobil sportfogadási alkalmazások lehetővé teszik, hogy a képernyő néhány érintésével fogadhasson kedvenc bajnokságaira.

bet365

Jelenleg a bet365 az egyik legjobb és legnépszerűbb online fogadóiroda a világon. A sportfogadás mellett az angol fogadóiroda kínálatában online kaszinó, póker és egyéb szerencsejátékok is szerepelnek.

A bet365 széles körben ismert nagyszerű sportfogadási kínálatáról, amely nagyon jó oddsokat, különböző fogadási típusokat és számos sportágat tartalmaz. A bet365 fogadási kínálatának más részeihez hasonlóan a mobil verziójuk is helytálló. A fogadók könnyen hozzáférhetnek és fogadhatnak okostelefonjaik vagy táblagépeik segítségével. A mobilverzió használatához vagy közvetlenül a böngészőből, vagy egy speciális alkalmazás letöltésével lehet hozzáférni.

Bukméker bet365

Unibet

Az Unibet az egyik bukmékeri óriás, több mint 15 millió ügyféllel a világ több mint 100 országából. A fogadóiroda a Kindred Group része, amely egy globális szerencsejáték vállalat, amely 1997 óta kínálja szolgáltatásait. A bukméker világszerte tevékenykedik, ennek ellenére a fő hangsúlyt az európai piacokra helyezik.

Unibet

95/100
  • Hiteles bukméker HU-nél
  • Tesztelve és ellenőrizve 2024.04.16.
  • elképesztő bónusz ajánlatok
  • könnyen kezelhető mobilalkalmazás

20 000 Ft-os bónusz az Unibettől!

Hogyan szerezhetsz 20 000 Ft-os bónuszt? A 20 000 Ft-os indulást segítő összeghez nem kell mást tenned, mint regisztrálni az Unibet oldalán. A regisztráció befejezésével a bónuszt jóvá is írják, tehát még a bónuszkód mező kitöltésére sincs szükség.

Nem sok olyan fogadóiroda van, amelyik versenyezhet az Unibettel, ha livebettingről van szó. A lefedett élő események nagy száma (kb. 200 ezer élő fogadás évente), rengeteg kínált piac, valamint az iparág egyik legjobb livestreaming szolgáltatása (kb. 40 ezer stream évente) az Unibetet a bukmékerek világának legjobbjai közé sorolja.

Unibet App

bwin

A bwin.com több mint 50 sportágat, számos extra funkciót kínál, mint például Build a Bet, Multiview, részleges/automata kifizetés és folyamatos promóciók.

A bwin Bet olyan versenyek hivatalos szponzora, mint az Euroliga, a német Bundesliga, az olasz Serie A és a spanyol La Liga, valamint olyan élvonalbeli labdarúgó csapatoké, mint a Valencia FC és az Atletico Madrid. A népszerű sportfogadó natív alkalmazásokat kínál Android és iOS mobileszközökre, valamint optimalizált mobiloldalt.

bwin App

Foci fogadás oldalak: bónuszok és promóciók

A bet365 fogadóiroda sportfogadási ajánlata
Ami magát a sportfogadási ajánlatot illeti, nagyon nehéz hibát találni. A bet365 sportfogadási kínálatában olyan sportágak szerepelnek, mint a labdarúgás, krikett, lóverseny, stb. A sportágak hosszú listája azonban nem az egyetlen előnye ennek a fogadóirodának. A bet365 különböző típusú fogadásokat is kínál, mint például ázsiai hendikep, totál fogadások (Over/Under), outrights, feltételes fogadások és sok más.

Bónuszok és promóciók az Unibetnél
A fogadók már a kezdetektől fogva élvezhetik az Unibet összes előnyét. Minden új ügyfél automatikusan jogosult egy fantasztikus üdvözlő ajánlatra. Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál egy új számlát, és megteszi az első befizetést. Ezután tegyen fogadást a bukméker kínálatában elérhető események bármelyikére egy meghatározott minimum téttel és 1.40-es minimum odds-szal. Ha sikerül a fogadása, a nyeremény az Öné lesz.

Bónuszok és promóciók az bwinnél

A bónuszok és promóciók sportfogadásról sportfogadásra eléggé eltérőek, és nagy különbséget jelenthetnek annak meghatározásában, hogy melyik sportfogadónak adja az üzletét. Egyes első befizetési bónuszok vonzóbbak, mint mások, és egyes oldalak sportágspecifikus bónuszokat kínálnak, általában a leggyakoribbak a focihoz kapcsolódó bónuszok körül forognak. A közvetlen bónusz olyan bónusz, amely befizetés nélkül kerül a számlára. A bwin-nél kétféleképpen lehet közvetlen bónuszt kapni.

Üdvözlő bónuszokIsmétlődő promóció
Befizetési bónuszokBefizetési bónuszok
Ingyenes fogadási ajánlatokIngyenes fogadási ajánlatok
Fogadási kreditekExkluzív promóciók
 Befizetés nélküli bónuszok
 Bónusz fokozók

Mi a különbség a bónuszok között, és mit kell tudnia először?

A modern fogadók a bónuszok sokfélesége miatt is inkább az online fogadásokat részesítik előnyben. De mennyire ismeri jól a sportfogadási bónusz típusokat? Ez nem is olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Szem előtt kell tartani, hogy a sportbónuszok igazán hasznos és praktikus eszközök, amelyekkel motiválhatja a játékosokat, és még hűségesebbé teheti őket, ezáltal biztosítva a sportfogadási platformon keresztül történő fogadás élvezetét. De az első mindig legyen az, hogy megnézi az adott bukméker ÁSzF-jét, hogy megtudja, milyen követelményeket kell teljesítenie!

Mit jelent a freebet?

A freebet vagy ingyenes fogadások olyan promóciós ajándékok, amelyeket a sportfogadók adnak a felhasználóknak egy “jelkép” vagy “bónusz” formájában egy meghatározott pénzösszegért, ahol a sportfogadás a tét tétjét fizeti ki. Az ingyenes fogadások nem csak az új felhasználóknak szólnak. A fogadóirodák a gyakori felhasználókat alkalmanként ingyenes fogadási kreditekkel jutalmazhatják. Az ingyenes fogadási kreditek általában kis összegűek. Ráadásul az ingyenes fogadások eleve rosszabbak, mint a készpénz, mert ha nyer, nem kapja vissza a tétet, csak a fogadásból származó nyereséget.

Hol van a legnagyobb bónusz választék?

A bet365 nem tartozik azok közé a bukmékerek közé, akik egyszeri promócióval jutalmaznák új játékosaikat, majd elvárják, hogy folyamatosan visszatérjenek. A bet365 online sportfogadási bónuszok sem csak egyetlen promóciót biztosítanak minden típusú sportfogadó számára. Az új játékosoknak szóló ajánlatok és a hűséges játékosoknak szóló promóciók holisztikus megközelítését követve a bet365 rengeteg ajánlatot és promóciót foglal magába, hogy a sportrajongók széles körét kielégítse, függetlenül attól, hogy milyen sportágat választanak.

Foci fogadás: összefoglaló

A futballfogadásnak rengeteg piaca van, és számos különböző bukméker létezik, így a hozzáférhetőség megkönnyíti a kezdést. A világszerte játszott több ezer futballmérkőzésre való fogadás nagyon szórakoztató – mindaddig, amíg ragaszkodik ahhoz, hogy arra fogadjon, amit ismer. A jó ár-érték arányú fogadások kiválasztása a legjobb módja annak, hogy pénzt nyerjen, és elkerülje a veszteséges csalódást. Most már Ön is hozzájárulhat a futball izgalmához azzal, hogy fogadásokat köt, de ne feledje, hogy felelősségteljesen játsszon.

GYIK

Melyik a legjobb foci fogadás oldal?

Véleményünk szerint a bet365. Ez az a sportfogadási, foci fogadás oldal, amit a kezdőknek és a profiknak ajánlunk.

Melyik oldalon vannak a legjobb foci fogadás oddsok?

A bet365 kínálja az egyik legjobb oddsot a labdarúgó mérkőzések előtti piacokon.

Melyik a legjobb oldal az élő futball fogadáshoz?

Nem kétséges, hogy a bet365 a mindenes, ha a sportfogadásról van szó. Élő foci fogadás megtételéhez mindenképp ezt a szolgáltatót ajánljuk.

Melyik sportfogadási oldalon van ázsiai hendikep?

Valójában a legtöbbön megtaláljuk ezt a fogadási típust, de a legjobb ezen a téren a bet365 és az Unibet.

Melyik foci fogadás oldalon van élő közvetítés?

Számos sportfogadó oldalon keresztül nézhetjük élőben a meccseket, a bet365 élő közvetítése kifejezetten élvezetes.

Melyik foci fogadás oldalon lehet fogadni a szögletre?

Ez is egy olyan típusa a fogadásoknak, amely gyakori a szolgáltatók körében. Az Unibet és a bet365 többféle lehetőséget is kínál a szögletre való fogadásnál.