AstroPay – új fizetési mód a bet365 kínálatában 

Frissítve:

A legnagyobb sportfogadó oldalaknál már elég széles választék áll a rendelkezésünkre a befizetési módokat illetően, de mindig van hová fejlődni, így a bet365 is bővíti a lehetőségeket. Ennél az irodánál többféle opcióból választhatnak a játékosok, ezek között pedig már az AstroPay is megtalálható. Cikkünkben összefoglaltuk, mit érdemes tudni erről és hogyan alkalmazhatjuk az AstroPay fizetési módot a bet365-nél.

Jó hír az ősz kezdetén 

A bet 365 szeptemberben értesítette meglévő játékosait, hogy kibővült fizetési módjainak a köre, hiszen rövid ideje már az AstroPay szolgáltatását is igénybe vehetik számlájuk feltöltésekor. Utóbbi egy globális virtuális pénztárca, amely lehetőséget biztosít a felhasználóknak a fizetésre, pénz küldésére és annak fogadására is, a bet365 mobil alkalmazása pedig online fizetéseket, virtuális és fizikai betéti kártyákat, peer-to-peer pénzátutalásokat, valamint még sok mást kínálnak. 

Az AstroPay nem új név a piacon, hiszen már 2009 óta jelen van. Brazíliából indultak, szolgáltatásaikat viszont idővel kiterjesztették, így már Latin-Amerika, Európa, Ázsia, Afrika és az Egyesült Királyság területein is megtalálhatók. A fintech cég révén világszerte végezhetünk online vásárlásokat, alkalmazásuk által befektetéseket és átutalásokat is könnyedén intézhetünk, a digitális pénztárca funkciói közé pedig az idei évtől kezdve már hűségprogramok, betéti kártyák és kriptoajánlatok is bekerültek.

A vállalat neve egyébként ismerősen csenghet a labdarúgás szerelmeseinek, hiszen az AstroPay szponzorként szerepelt olyan angol kluboknál, mint a Burnley FC, illetőleg a Wolverhampton Wanderers, utóbbi együttes mezén jelenleg is szerepel a logójuk. Mindez nem véletlen, hiszen igyekeznek minél nagyobb hangsúlyt fektetni az élsportra, márkájuk tehát tökéletesen passzol a sportfogadás piacához.

Befizetés a bet365-re az AstroPay segítségével

Az eddigiek mellett tehát eggyel több opció áll a felhasználók rendelkezésére, hogy befizessenek a bet365-nél vezetett számlájukra. Itthonról azonban július óta kicsit nehezebb a sportfogadók helyzete. Amennyiben ugyanis külföldi székhelyű, magyarországi engedélyekkel nem rendelkező irodánál töltenének fel pénzt, a hazai bankok elutasítják az erre irányuló bankkártyás fizetéseket, de a kifizetéseket is. 

Ezt a problémát viszont akár az AstroPay is áthidalhatja, mivel ide nyugodtan feltölthetünk egy adott összeget, a bet365-re pedig innen is befizethetünk. Ehhez először is le kell tölteni az AstroPay alkalmazását, amit a Play Store, valamint App Store kínálatában is megtalálunk, ezt követően pedig meg kell ejtenünk a bet365 regisztrációt. Miután ez megtörtént és túl vagyunk az ilyenkor szokásos számlaellenőrzési procedúrán, csak arra lesz szükség, hogy pénzt tegyünk az elektronikus számlánkra. A fogadóirodánál mindössze annyit kell megtennünk, hogy a Befizetés menüpont alatt az AstroPay lehetőséget válasszuk, majd ennek applikációjában teljesíteni kell a befizetést. Ha ez megvan, a bet365 számlaegyenlegen szinte azonnal megjelenik az összeg, bár ez lehet kicsit lassabb is, ha az alternatív befizetési módot választottuk. 

Utóbbira akkor van lehetőség, ha valaki rendelkezik AstroPay utalvánnyal, mert ilyen esetben választhatja a „Meglévő AstroPay utalvány felhasználása” opciót, ilyenkor pedig a megadott időintervallumon keresztül íródik jóvá a feltöltött összeg. A minimum befizetés 1500 forint, míg a plafont 2 milliónál húzták meg, ezek az értékek pedig megegyeznek a kifizetésnél alkalmazott minimummal és maximummal. Természetesen, aki játszani megy, nyerni is szeretne és amennyiben sikerrel járt, nyereményét ugyanarra az AstroPay eWallet számlára igényelheti, amelyről a befizetés is megtörtént. Ennek a teljesülési ideje hivatalosan 24 órán belül történik meg. 

Egyéb befizetési opciók a bet365-nél

A bet365 oldalán látható az összes fizetési lehetőség. A következőkben röviden mi is megemlítjük őket. Az AstroPay révén bővült az amúgy is szélesnek mondható kör, hiszen a szóban forgó fogadóirodánál bőven van más lehetőség is a befizetésre. Akárcsak az AstroPay, úgy a Paysafecard esetében is befizethetünk az eWallet, továbbá egy feltölthető utalvány segítségével, de az elfogadott eWalletek közé tartozik még a Neteller, a Skrill, és a Skrill 1-Tap, valamint a banki átutalásra is lehetőség nyílik. Előbbieknél mindenképp előny, hogy azonnal megtörténik a befizetés, az átutalásnál azonban 2-10 munkanappal kell számolni.

A bet365-tel kapcsolatos további friss információért olvasd el a bet365 bónuszkódjáról szóló cikkünket is!

GYIK

Az AstroPay egy globális virtuális pénztárca, amely lehetővé teszi a Bet365 számlára való kényelmes befizetést.

Töltsd le az AstroPay alkalmazását, regisztrálj a bet365-nél, majd az alkalmazásban válaszd ki a bet365 befizetési lehetőséget.

A bet365 elfogad más eWallets-eket, például Neteller és Skrill, valamint banki átutalást is lehet használni. Az eWallets-ek azonnal, az átutalások pedig 2-10 munkanap alatt érkeznek meg.