Üdvözlő bónusz rangsor – tőlünk neked

A megfelelő sportfogadó oldal megtalálása, ahol otthonosan érezheted magadat és jó lehetőségek tárulnak fel, igazi kihívás lehet. Ezért végeztünk némi kutatást, és összeállítottuk a jelenleg elérhető legjobb üdvözlő bónusz rangsort. 

Operátor

Esélyek Nézd meg! Játssz!

bet365

bónuszok & stratégiák a 2016-os Foci EB-hez
fantasztikus ajánlat! TUDJ MEG TÖBBET

Unibet

Unibet bónuszkód
nem hagyhatod ki! TUDJ MEG TÖBBET
Szerencsejáték
nagyon hasznos! TUDJ MEG TÖBBET

A legjobb sportfogadás bónusz oldalak

Egy sportfogadó oldal elsősorban a bónuszok és promóciók révén tűnhet ki a tömegből. Ha egy sportfogadó hely bőkezű bónuszokat ad játékosainak, akkor jó esély van arra, hogy az infrastruktúra ott van, hogy támogassa a promócióval szerzett esetleges nyereményeket. Egy olyan oldalon játszani, amely jövedelmező bónuszokat biztosít a játékosainak, jó módja a hűség megszerzésének, és nagyban hozzájárulhat az internetes jó hírnév megszilárdításához.

Ellenőriztük rangsorunk létrehozásához, hogy milyen típusú bónuszok állnak rendelkezésre a sportfogadási oldalakon, és hogy csak az általános üdvözlő bónuszt kínálják-e, vagy kínálnak-e másokat is, például hűségbónuszokat vagy ingyenes fogadásokat. A változatos bónuszkínálat mindig pozitívum a mi olvasatunkban, mivel ez azt mutatja, hogy a sportfogadó hely a játékosok érdekeit tartja szem előtt. A listánk harmadik helyén a Vegas.hu igaz, hogy egy kaszinó, ám üdvözlő bónusz ajánlata remek, ezért szerepel az üdvözlő bónusz rangsor top3 magyar szolgáltatója között.

Hogyan működnek az üdvözlő bónuszok?

Sokféle üdvözlő bónusz létezik. Az üdvözlő bónusz vagy regisztrációs bónusz olyan új játékosoknak jár, akik fiókot hoznak létre és befizetést teljesítenek. Ez a fajta promóció általában az egyik legjobb a promóció aránya és összege szempontjából. Ez lehet egy nagy ajánlat vagy egy sor kisebb ajánlat, amelyet az első néhány befizetés során használhatsz fel. Nézzük milyen típusokkal találkozhatunk:

Befizetési bónusz

A befizetési bónusz azt jelenti, hogy amikor számládra pénzt fizetsz be, támogatásként plusz összeggel egészítik ki egyenlegedet. A legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni, hogy a bónusz a befizetéshez van-e kötve vagy sem. Ha a bónusz befizetéshez van kötve, akkor a bónuszszabályokat a kezdetektől fogva be kell tartania. Még ha nagy összeget is nyersz, akkor sem veheted ki a nyereményedet, mielőtt a bónuszt átforgatnád. Ha úgy döntesz, hogy törlöd a bónuszt, minden korábbi nyereményed érvénytelen lesz. Ez elég bosszantó lehet, és ez az oka annak, hogy általában jobb, ha visszautasítasz néhány olyan kötött bónuszt, amelynek értéke nem éri el a befizetett összeg 30%-át.

Befizetés nélküli bónusz

A befizetés nélküli bónusz olyan bónusz, amihez értelemszerűen nincs szükség befizetésre; ez lehet egy sportfogadás bónusz ingyenes fogadás formájában vagy ingyenes pörgetés egy sportfogadási oldalon.

Freebet

A freebet ingyenes fogadás (vagy sportfogadás bónusz) egyfajta jóváírás, amelyet a fogadó kap, hogy a kiszemelt meccsre, eseményre feltegye. Ahelyett, hogy a saját pénzünket kockáztatnánk, az ingyenes fogadást használjuk fel a fogadásokra. A legtöbb esetben az ingyenes fogadás nyereménye nem tartalmazza az eredeti tétet, ehelyett csak a fogadásból származó nyereséget kapják meg a fogadók.

Cashback / Kockázatmentes fogadás

Az online sportfogadó helyek tisztában vannak azzal, hogy a játékosok nem érzik magukat boldognak, ha veszítenek. Némi vigaszt nyújtanak azáltal, hogy a veszteségek egy részét készpénzként visszaadják. A cashback ajánlat az az eset, amikor a sportfogadási oldal visszatéríti a nettó veszteségeidnek egy bizonyos százalékát egy bizonyos időszak alatt. Ezáltal lesz kockázatmentes(ebb) egy-egy fogadás. Ez teszi ezeket a sportfogadási bónuszokat hosszú távon nyereségessé. Jellemzően a high-rollerek lelkesednek ezekért az ajánlatokért, mivel sokat tudnak befizetni. Azonban az alacsony tétű játékosok és az alkalmi játékosok is hasznot húzhatnak a sportfogadás bónusz előnyeiből.

Mi az a bónusz kód és miért fontos?

A játékosokat számos ingyenes ajándékkal és egyéb ösztönzővel jutalmazzák, hogy fenntartsák érdeklődésüket az oldal iránt. Az online sportfogadási bónusz kód az egyik ilyen ösztönző. De ahhoz, hogy jogosultak legyenek a sportfogadási bónusz kódokra, először regisztrálniuk kell, nyitniuk egy számlát az oldalon. A bónuszkódot a regisztráció során kell megadni. A sportfogadási bónusz kód segítségével könnyen azonosítani lehet a különböző bónuszokat, amelyeket kínálnak. Akárcsak a hagyományos bónuszokat, az sportfogadási bónuszkódot sem lehet azonnal beváltani.

A legjobb bónusz fogadási oldalak Magyarországon

Rengeteg fogadási oldal van az interneten, de a mi üdvözlő bónusz rangsor listánk csak a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó oldalak kerülnek bemutatásra – az üdvözlő bónuszt is beleértve.

Hogyan keressek fogadási bónusz oldalakat, ahol nincs szükség befizetésre?

A befizetés nélküli bónuszok nagyszerűek, de elég nehéz megtalálni őket. Ha szereted a legjobb fogadási bónuszok kínálta lehetőségeket, akkor valószínűleg a befizetés nélküli freebeteket részesíted előnyben. Ha viszont nem csak sportfogadásokat szeretnél tenni, akkor valószínűleg más típusú bónuszokat fogsz előnyben részesíteni. Jól körbe kell nézni kereséskor, és nem szabad elcsábulni egy-egy ajánlat láttán, fontos, hogy ellenőrizzük a sportfogadó oldal megbízhatóságát is!

Van olyan befizetés nélküli bónusz oldal, ami nyeri a üdvözlő bónusz rangsor listáját?

Nem. Csak azért, mert egy oldal esetleg befizetés nélküli üdvözlő bónuszt kínál, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez a legjobb üdvözlő bónusz rangsor egyik szereplője vagy hogy tényleg a legjobb fogadási bónuszok lelőhelye – sok más tényezőt is figyelembe kell venni. Ahogy az imént említettük, az egyik legfontosabb tényező a sportfogadó oldal megbízhatósága. Mindig ellenőrizd az oldalt, hogy az országból legálisan tudod-e használni, rendelkezik-e valamilyen tanúsítvánnyal, elérhető ügyfélszolgálattal. Azt sem árt tudni, hogy milyen be- és kifizetési kondíciókkal működik. Ha mindent rendben találtál, csak utána vágj bele a sportfogadás bónusz felhasználásába!